Svettig dag

Blev två tvättar med jobbkläder. Får inte glömma dem imorrn för då får jag väl gå naken? Eh... nejtack! Handling på Maxi o sen en härligt lång promenad med Anna. Svettigt värre blev det i värmen. Härligt =) Fick följa med Anna hem o hämta min present de köpt i Turkiet. En fin väska! Hon vet allt vad en tjej behöver ;) sen hem o dusha o fixa för att åka till jobbet o möta upp de andra. Blev sen gemensam bilfärd hem till chefen. Hon bjöd på mycket god mat och det blev en massa jobbsnack såklart. Men det kändes som om vi kom fram till en massa bra saker så det känns spännande framöver. Nu är jag iaf hemma. Bord eju sova eftersom jag jobbar 7-16 imorrn men... jag gick ju upp vid 12 idag... hmm... känner mig faktiskt ganska trött så jag skulle kunan somna men det är ju konstigt så jag bara varit uppe i tolv timmar... o i torsdags jobbad ejag tolv timmar... ekvationen går inte ihop... eller det kanske den gör. Kanske är därför jag är trött? ja, kanske det... hursom haver så blir det nog sängen alldeles strax. O kan jag inte somna så blir det väl twilight ;)


seg!

Wow... somnade vid 0230 inatt eller nåt... o gick upp vid 12. Vaknade till ett par gånger, bla när D gick till jobbet 830... o så klippte de gräset utanför vid 10... men ändå ;) skönt att få sova ut, frågan är ju bara hur jag ska orka upp imorrn? Börjar 7... skulle börjat 11 men ska ägna dagen åt schemat så då passar det bättre att sitta på förmiddan.

Känner mig verkligen inte på G idag. Sjukt seg i hela kroppen... men det är väl inte så konstigt kanske... ska väl snart ta mig i kragen o göra mig iordning, behöver handla lite, det ekar i kylen med andra ord. o ingen annan har handlat åt mig heller :( sen vid halv fyra blir det promenad! Vädret känns ok så det blir bra det. Får planera en SATC dag tror jag ;) o middag sen ikväll då. nä... om man skulle klä på sig lite mer än mjukisar kanske?

har knappt vaknat...

har gått som en zombie idag... inget har egentligen funkat... men tiden har gått snabbt. Sjutk trött är jag... räknade ut att jag nog jobbat 58timmar denna vecka... usch! med andra ord förtjänar jag min semestervecka! Behöver ta igen denna vecka. Sjukt sliten. men men imorrn är det nya tag. Ska sova sova sova! Sen ut på promenad. Hoppas på en lika solig dag som idag! för imorrn kan jag ju njuta av den! Sen blir det arbetsledarmiddag på kvällen som sagt. Ska se klart Criminal Minds innan det är dags att sova... skulle visserligen kunna somna nu direkt men det är ju spännande!

ÅÅÅÅHHH GRAAATTTIIIS TYYYYSKLAAAAAND

Satte på tvn lagom till att få höra det vinnande ESC bidraget. Det blir alltså Tyskland som får hålla i ESC nästa år. Blir nog bra det. Låten var väl mysig men hon kunde ju verkligen inte engelska hon som sjöng men men... de är ju tyskar (hmm, fördomar? jag? hehe, menar inte allvar) O snopet då att Sverige kom på elfte plats i torsdags med 5 poäng till Cypern som kom 10 (10 bidrag gick vidare) kändes ju väldigt trist. Hårt startfält med andra ord. Jaja... Bättre lycka nästa år.

Var hos mamma o pappa innan jobbet. Mamma fick sin morsdag present. Duken passade perfa på nya bordet ;) fick fika o rabarberpaj där. Mumma! Hanna hann precis komma innan jag skulle åka till jobbet. Hon skulle på kalas här i stan. Så efter det kom hon förbi o sa hej på jobbet. Ska planera in nåt med henne så att vi kan komma upp till dem i sommar. D har ju inte sett deras hus än. Kvällen fortsatte efter det ganska lugnt. Stämplade ut i tid för första gången denna vecka. Vet inte hur många timmar jag jobbat men säkert 55-60... är sjukt trött. Ska bli skönt med en ledig dag på måndag! O då blir det middag med arbetsledarna. Blir nog trevligt det.

Anna ringde för en stund sen! Blev så glad när hon ringde =) de hade suttit fast på flygplatsen i flera timmar stackarna! Planet skulle först åka från sverige till turkiet för att sedan flyga tillbaka igen. Det skulle lyft från turkiet vid 12 tror jag hon sa (eller var det 8?) men det lyfte från sverige vid 11. Helt sjukt! inte kul. Men nu är de hemma igen. Så på måndag skulle vi ta en promenad o prata av oss lite.

Borde ta o sova lite nu... eller snart iaf. Är ju som sagt en dag till imorgon. Sista jobbdagen denna vecka. Känns helt underbart att jag bara har 5 jobbdagar kvar... sen har jag en veckas semester! Sen är det visserligen 5 veckor kvar till de tre sista veckorna men men... får en vecka att samla lite kraft o fixa här hemma. Kommer bli toppen!

Sverige kan visst inte Schlager längre...

Idag har varit den värsta kvällen på länge faktiskt. Är helt slut. Humöret var i botten ganska snabbt. O jag brukar nästan jämt vara glad! Men men... humöret gick inte ut över gästerna iaf. Surade mest för mig själv. Men men. Vi gjorde vad vi kunde iaf... var tydligen Blodomloppet idag. Därav allt folk. Men nu är jag iaf hemma o kan andas ut lite. Ska försöka koppla av lite innan jag måste sova. Ska ju jobba 12-21 imorrn.

blev visst ingen ESC final för Sverige. Sverige har väl alltid varit med eller? Jaja, det gör ju inget då att jag jobbar på lördag. Missar inget.

Min favorit

Äntligen är håret en färg igen. Tonade håret idag. Har använt samma märke i flera år. Loreal Casting Creme Gloss. Färgen jag använt de senaste gångerna heter Chocolate Noir. Blir ett svartbrunt resultat men i visst ljus lyser lite rött igenom. Så intressant...


Nä, nu ska jag ta o titta igenom reklamen som kom nyss o sen äta något innan det är dags för jobb. 14-23 idag.

Chokladkakor

Har bakat lite chokladrutor. Smaskigt blev det =)


Dagen

Dörrmattan är på plats. Blev bra. Kissarna fick även sitt kattmat. O timmen på jobbet gick bra.

Har precis ätit korvstroganoff o ris. Blev en matlåda till mig imorrn med! Det uppskattas. Börjar tröttna ganska rejält på donkenmat! Skulle jag inte jobba där skulle jag nog inte äta där på eget initiativ längre. Kanske glassen då förstås ;) haha!

Ikväll är det Greys som gäller. O Så håller vi tummarna för Anna Bergendal i eurovision semin. Blir ju ingen final på lördag om inte Sverige är med. Elelr hur?

Rubriktorka

Skönt med lite sovmorgon! Vaknade av Ds klocka imorse men somnade om en kortis. Låg sedan kvar en timme o bara jäste ;) haha! Hur skönt som helst. Gick ändå upp kl 10. ska ta de tlite lugnt nu innan det är dags för mötet på jobbet vid 14. Efter det ska jag köpa kattmat o sen åka till IKEA o köpa ny dörrmatta. De har inte kissat vid dörren sen jag tog bort den de kissade på! Mycket bra. Måste bara få bort lukten i trappuppgången. Tydligen så ska ättika böandat i vatten ta bort dålig lukt. Vet inte om det funkar i så stora utrymmen som trappuppgången men det är ju värt att prova. Har ju faktiskt ättika hemma. Får blanda lite i en skål o ställa utanför dörren eller nåt.

regnig dag

Jobbat 6-15 idag. Fick ett sms av Emma runt 9 då hon frågad om vi kunde träffas när jag slutat. O klart vi kunde det! Så efter jobbet var det bara in i duschen fixa sig o bege sig till Tornby. Blev först mat (iaf för min del) på Linds, sen gick vi vidare för lite shopping. Provade den där blommiga klänningen från kappahl o den fick faktiskt följa med mig hem =) Visst blev den bra?



Sen hitta jag även en morsdag present till mamma o så köpte jag solskyddspray. Kan vara bra att ha om det blir soligt i sommar. Lilla Elis var med också. Han bara växer o växer! Han är verkligen hur söt som helst!

När jag cyklade till jobbet imorse var det jättefint väder! Något kallt men ändå soligt. Men sen kom regnet. Usch! Hade väldig tur att det var uppehåll när jag cykla hem. så jag slapp bli så blöt som jag blev förra veckan. Imorrn är min enda lediga dag nästa vecka. Nä just det... blev visst Assmöte. Men det är bara 14-15 så jag klagar inte. Det är behövligt för det händer lite grejer i helgen. Jaja... Ska även till mamma o pappa på lördag. Farmor skulle komma dit o så ska jag morsdag fira mamma. Annars är det ju jobb som gäller.

Nä, nu är klockan 21 o då vet ni vad som gäller. DHW!


Modespaning!

Här är lite av det jag såg när jag kollade runt kläder på nätet igår.

Dessa helt underbara skor från La Redoute


Söt blommig klänning från Kappahl


Denna fina är från Halens



Dessa fina toppar från H&M skulle passa fint till en blommig kjol jag har


har haft en ovanligt bra dag!

Somnade på tok för sent o vaknade därmed på tok för tidigt. eller ja, var ju tvungen att vakna tidigt eftersom jag började kl 6 imorse. Väl på jobbet kändes det ganska bra, humöret steg hela tiden måste jag säga o jag var på topp hela skiftet. Ovanligt men härligt. Gick o sjöng för mig själv (o alla andra som var i närheten) o var almänt glad! Visst är det härligt? Inte ofta det händer. Inte ofta man har såna dagar så det gäller att ta vara på dem.

Nu är jag iaf hemma. Efter 11 timmars jobb var jag för trött för att laga mat så det blev pizza, men jag orka bara halva. D får resten sen när han blir hungrig. har även kommit fram till att det antagligen är Tessi som kissar på tröskeln. Hon var på väg när jag kom hem! Men jag stoppa henne! Har nu flyttat på dörrmattan som de även kissat på. Den får numera vara dörrmatta på balkongen. Den passade alldeles utmärkt där måste jag säga. Har även moppat golvet o hela tröskeln så jag hoppas nu att vi får ett stopp på detta! För det är riktigt pinsamt när man känner kattkiss stinka i trappuppgången o man vet att det är från oss. Vad säger grannarna? Inget som sagt nåt till oss än iaf. Men det lär väl komma... Vi ska göra vårat bästa för att få stopp på det nu iaf. Ska åka o köpa kattmat i veckan så jag tänkte kolla om det fanns nån sorts fyspray eller nåt... vi får se. Hoppas iaf att vi hittar en lösning till problemet.

Imorrn är det åter jobb 6-15 (hoppas det blir 15). Har börjat spana lite efter kläder att ha på bröllopet o dopet jag ska på i sommar. Så jag tänkte åka o kolla lite i veckan. Kanske tisdag eller onsdag, vi får se. Ikväll blir det iaf Heroes o CSI sen natti natti!

Just det, såg en film igår Win a date with Tad Hamilton. En helt ok romantisk komedi. Man visste hur den skulle sluta redan när den börja men underhållande för stunden. Hursomhelst. Måste erkänna att Topher Grace (Erik Forman i That 70's show) Ser väldigt bra ut. Han ser mycket bättre ut i kortklippt hår o han är lite töntsnygg =) Enjoy!


trötter

Känner mig väldigt gammal. Har ont i kroppen... det var för att vi bar det där himla databordet från vinden o tvärs över gården i ett svep... int ebra för armarna. Berget vi satt på var ju int eheller det bästa men det känns faktiskt inte nu.

Är sjukt seg idag. Ds kusinbarn Emelie (som flyttade in på gården igår) kom förbi för ett par timmar sen o nu sitter hon o spelar Buzz med sig. En kontroll i varje hand :) jag vann alla gångerna innan så hon ville spela själv. Inte lätt när man knappt är 8år.

D spelar figurspel med en kompis instängda i datarummet. såååå roligt... aja... ska väl fixa lite mat snart tror jag. börjar bli hungrig....

Partypooper!

Har haft en jättemysig kväll på berget i trädgårn med trevligt folk! Först var det bara jag, Sofie o Carro. Hade blivit mycket trevligt det också! men sen kom det en himla massa som vi inte hade nån aning om. Men trevligt blev det iaf. Mycket prat o god mat.

sen vart det väldigt mörkt... o folk började bege sig så vi städade undan o gick in mot stan. De andra skulle ut på 55an men jag kände inte för det. Är sjukt trött. Så jag bangade o cykla hem ist. Får ta en helkväll nån gång me dans o så ist tycker jag =) Mycket trevligt! Så iaf, nu är jag hemma o känner faktiskt att sängen skulle kännas väldigt skönt just nu... är helt slut i kroppen... har ju burit lite kartonger idag med faktiskt ;)

vackra vädret!

Sa ju att vi köpt en rullgardin till sovrummet eftersom kissarna haft sönder persiennen så inatt orkade jag inte med ljudet av aluminiumskaller så då åkte persienn ner o rullgardin upp! Tog väl en 30min att sätta upp så det är ju lugnt. Var klar innan 01 så efteråt la jag mig o skulle sova. Skönt att ha det gjort o jag har faktiskt sovit hela natten(!) utan att bli väckt att oljud när kissarna krypet bakom persienn. Helt underbart! jag är nöjd.

Kändes riktigt skönt att vakna o se att solen skiner ute, är visst lite molnigt nu men jag hoppas att det är uppehåll. Vis ka jag vara ute ikväll ju! men det löser sig nog.

Borde ta hand om kattlådan nu. Dags att byta sand. Inte det roligaste att göra en lördagmorgon men det måste göras. Kanske skulle städa hela lägenheten egentligen... men... orka i detta vackra väder!

When it rains it pours, like summerstorms...

Vilken dag. Gick väl bra tills kvällen... fram till 16 kan man säga... sen gick det utför med en liten uppförscke igen mellan 17-18 för att sen gå utför igen... men men... jag lever o är hemma. Kom hem en timme senare än planerat men men... är ju ledig imorrn så det är lugnt. Varorna var en timme sena. Inte kul... speciellt inte när de inte hör av sig om att de är sena... aja... folk överallt... hoppas det går bra för dem inatt iaf!

Var verkligen inget att ha på tv så jag tittar på X-men 2 på fyran. Har ju sett den förr men slötitta lite, sen är det väl dags att sova. Ska väl hjälpa till när Ds kusin flyttar imorrn som sagt o sen blir det grillning! Mys! Är visst bal imorrn så vi får samsas lite med dansarna ett tag. haha!

D hämtade sina nya glasögon idag! De passar honom jättebra!

Nä... ska väl ta o koppla av lite som sagt. Kära Anna åker till Turkiet imorgon i en vecka. Hoppas hon får det super =) får hoppas det är bra väder här hemma så jag kan pressa lite bränna jag med. hehe!


Ladda!

Vaknade tidigt imorse av att det spöregna! hade sovrumsfönstret på glänt så det hördes väldigt väl... nåja. Nu är det iaf fint väder o jag ska ta o göra mig iordning, måste hinna handla lite innan det är dags att fara till jobbet.

Svammel

Börjar känna mig lite trött. Lång dag. Vaknade ju vid 5 av att nån av kissarna hade ner en blomkruka på golvet. fick sopa upp en massa jord. Inte kul. Sen ringde ju klockan vid 6 o då var det dags att gå upp... så det är väl okej att vara trött då?

Imorrn är det jobb 12-21 som gäller. I helgen ska vi hjälps Ds kusin flytta. Han ska flytta in på vår gård med sin dotter. Det blir nog bra det. Hela släkten samlad. Jenny bor ju på gården bredvid. Haha! Sen blir det grillning på lördag kväll med lite workpolers. Vi är bara fyra hittills så vi får väl se hur det blir. Lite mys om inte annat. Nä... ska nog ta o lägga mig i sängen o koppla av lite. Kanske läsa lite... twilight ;)

Blommigt värre!

Vilket fint väder det varit idag! O jag som gardera mig med gummistövlar o allt... men det kanske var därför vädret blev som det blev ;)

semestern är under granskning. Är ju inte bara min som knasat till sig så att säga. Men det ska nog lösa sig. Har väl gått bra på jobbet idag. Fick väl inte direkt det gjort som jag skulle då det som vanligt kommer annat i vägen. Oj en grill? jaha... blev lite problem när kartongen var för stor för bakdörren... fick bända upp det igenspikade emabalaget. Haha! Men vadå, tjejer kan =)

Blev väldigt glad när jag kom hem o fick se paketet med min nya bikini! Passade utmärkt. Tänker inte lägga upp en bild på mig själv i bikinin så det får duga såhär. sjukt fin är den iaf!


Nu ska jag ta o fixa mig lite mat. Chili concarne bjuder kocken på idag. Kocken är alltså jag. Tjillivippen!

Angel

Mycket fin låt


Var är min semester :(

Blev ju finare väder nu iaf. Får hoppas vädret är bra imorrn. Fick min lönespec förut... måste bara få uttrycka min besvikelse över semesterdagarna. Min gamla dagar är borta :( är en hel del pengar det handlar om så jag ska prata med dem imorrn... är ju från peter men de ska jag ju ändå ha! Hur ska jag annars ha råd att ha semester? har ju jobbat mer än vad jag ska, heltid o så får jag bara ynka 15 dagar betalt? det går jag inte med på. Jaja... det får lösas imorgon.

Måste även klaga på min pekplatta på datorn... den gör lite som den vill... men nu är den värre än vanligt. helt plötsligt är pilen nån annanstans än den var innan utan att jag rört pekaren o så går det inte skrolla... Kanske måste göras ren eller nåt?

Nä, nu ska jag inte tråka er med dessa detaljer. time for something else... snart greys =)

Åska i luften?

Så känns det iaf. Kvavt som bara den o varmt... o huvudvärken är ett faktum. Inte spciellt kul alls. Men regnet kom iaf. Lagom tills jag skulle cykla hem från jobbet. Blev till att hänga kläderna på tork. Så nu har jag torra mjuksiar på mig ;) Ska koppla av lite o se om huvudvärken släpper. Hoppas det, tog en panodil så det ska väl göra susen. Ska nog vila mig en stund nu...

Rabarberpaj

Pajen var smaskens! Blir en bit efter jobbet varje kväll skulle jag tro! Haha!


Bilder som utlovat

Nu ser det lite somrigare ut på balkongen. Känner sig nästan lite gammal när man bonar om på balkongen... men jag tycker det är fint med blommor!







Nu väntar det snart rabarberpaj. Årets första för att vara mer exakt. Mumsigt ska det bli! Blir en helkväll framför tvn iaf. Ugly Betty, Desperate Housewives, Cougar Town, Christine. Sen är det sängen som gäller. Jobb 7-16 imorrn. Sommarschemat skall bli klart.

My bad!

Tar tillbaka det jag skrev imorse. Idag har det varit en alldeles underbar försommardag! runt 18grader i skuggan. Helt underbart!

Åkte ut till Tornby en sväng. Testade bikinis på Gina. Den vitblommiga satt inte så snyggt på mig och den svartblommiga fanns inte i min storlek i butik, men jag rpovade en helsvart i samma modell så nu har klickat hem den svartblommiga =) Kommer om 2-3dagar. Nice =) Blev lite fina sommarblommor på plantagen också så nu ska jag ut på balkongen o plantera. Flera växter som dog efter denna kalla vinter så då får vi byta ut till nytt o fräscht! Årets tema är rosa. Bilder kommer.

Slappis

Förstår inte riktigt grejen med att ha bakbenet som huvudkudde.


Vad fort tiden går

Idag är det den 18maj. Redan! Helt sjukt vad fort tiden går! Är snart juni o då ska det vara sommar... så snart får det helt enkelt ta o bli lite varmare. 12 grader är inte okej. Gärna 15+ och hellre 20! Har inte suttit på balkongen nåt än. man brukar ju kunnat sitta ute i bara linne såhär års... jaja... vi får se. Är bara 3 veckor kvar till min första semester vecka! Ska bli otroligt skönt! Är visserligen bara en vecka men det ska bli skönt, sen jobba ett par veckor till o sen tre sköna veckors semester! Kanske är dags att planera något...

Bikini

Se vilka söta bikinis jag hittade på Gina Tricot


Ge mig!


En tur på stan!

Spenderade ett par avkopplande timmar framför tvn innan jag cyklade ner till stan för att hämta ut mitt halsband som var lagat. De hade putsat upp kedjan med så nu blänker den som om den vore ny! Passade på att spana in lite butiker med när jag ändå var i stan. Fyndade lite på HM =) Hittade två par shorts på reastället. Blir snygga med strumpbyxor under. Blev även ett jättesnyggt nagellack. IsaDora Wonder Nail - Vintage Mint. Vårigt fint! Sen hittade jag en fin skjorta/blus på Gina. Känner mig helnöjd måste jag säga.


Efter shoppingrundan åkte jag hem o bytte cykeln mot bilen för att åka till Tornby. Gasfjäder på Biltema, kattsand, mat från Maxi o tanka bilen. När jag kom hem fixade jag mat. Visst ser det smaskigt ut?



Nu sitter jag framför tvn igen. Heroes är slut o nu är det CSI. O se, nu kommer visst D hem. Dags att vara lite social =)

Angående gårdagens McFusk & CO

ja vad ska man säga, visst har man ju hört att det förekommer påtvingade raster på vissa restuaranger och att de i princip tvingar medarbetare att gå hem. Men jag kan säga att det har aldrig hänt hos oss. Inte under de år jag jobbat där iaf. Angående maten så har jag aldrig sett någon märka om en sallad. Och att hamburgare får ligga två timmar i värmeskåpet låter helt otroligt! Men som Lotta Björk sa, som by the way höll i min BSM o ASM kurs, det handlar inte om matsäkerhetsrisker utan om kvalitet. jaja... finns väl inte så mycket att säga egentligen. Jag vet ju vad som ferkommer på min restaurang och kan ju då inte svara för resten av riket o jag tycker inte att vi fuskar.

Ljummen kväll!

Helt underbart ute ju! Hoppas det håller i sig.

Vi hittade present till Jenny o vi köpte rullgardin o lakan på IKEA. Satin is the shit! Sen hem o lagade enchiladas. Mums! Sen tog vi oss en 30min promenad. Ds initiativ faktiskt, själv slumra jag i soffan... inte konstigt kanske med tanke på hur lite jag sovit de senaste dagarna. Tänkte faktiskt ta o krypa i säng redan nu. Imorrn jobb 6-15 igen sen ska vi som sagt fira Jenny vid 16. Jag kommer när jag kommer.

Väldigt spännande skymning idag förresten. Var ett väldigt gult ljus ute. mystiskt! Men nu är det snart mörkt. Men inte ordentligt o klockan är 21.42 i skrivande stund. Härligt med sommar o att det är ljust länge! Längtar till semestern!


Visst ser det skönt ut?

En bra dag!

Kunde inte alls sova inatt. Var något som gnodde i magen på mig. Usch! Kunde verkligen inte koppla va. Testad emed musik o tv... tvn gick bäst. Var inget vettigt så jag somnade till slut. Med kissen bredvid mig =) Blev väl 5 timmars sömn inatt med. Min nya grej kanske? nä... jobbet gick bra idag. Allt verkligen klickade! Men tyvärr... kanske inte allt. Var för bra väder så många är väl ute på landet eller nåt. Men men, nya tag imorrn. Ska gå lika bra då!

Nu försöker jag få D ut ur datarummet. Måste åka o köpa present till hans syster o de stänger snart!! Blir en snabbtur helt enkelt. Får se vad den vackra kvällen har att erbjuda. Sjutk fint väder idag iaf. Riktig sommarvärme ju! Gillart!

Marabou Chokladrulle Kokos

Kom på att jag glömde skriva om chokladen. Hittade den i butiken. Ny limited edition. Mjölkchokladrulle med kokos i. Så tycker man om kokos så gillar man denna! Mycket god enligt mig iaf. Värd att prova. Jag kommer iaf köpa en till rulle =)

Ledig eller inte ledig?

Har varit på jobbet på min lediga dag. Så ledig var jag ju kanske inte då eller? Fick klart junischemat iaf. Känns bra! Var med lite på lunchen också. Blev en del att göra. Men nu är jag hemma iaf. Vet inte riktigt hur det blir ikväll. vi skulle behöva åka o köpa en rullgardin till sovrummet då våfflan tagit sönder persienn. O så måste vi till biltema o köpa en ny gasfjäder till bagageluckan o så måste vi tanka... tror det var allt.. men vi får se om vi gör det idag eller om vi tar det nästa vecka. Beror på. D var väldigt hostig imorse o ingen av oss har sovit mer än 5 timmar så vi får helt enkelt se vad vi orkar.

Måste bara lägga upp en bild på mina söta hårbollar som ligger o sover i soffan. Så söta! Våfflan däremot får inte vara med. Hon ligger nog på sängen eller nåt...


Då var det snart fredag...

Ännu en dag går till ändå. Micke o Erika var här en sväng o hälsade på. kelade lite med katterna o snacka. Sen åkte D o jag till Maxi för att handla. Micke o Erika hade varit där tidigare på dagen o det hade varit fullt med folk. Vi hade nog lite bättre tur tror jag. Fanns en del parkeringsplatser kvar faktiskt. som tur var, annars hade kylskåpet varit helt tomt vid detta laget. haha! Men inte nu inte. När vi kom hem lagade vi mat. Hemmagjord klyftpotatis med grillad rostbiff o bearnaise. Mumsigt! man måste få lyxa till det när man är ledig. Sen såg vi en film. Heath Ledger sista. The Imaginarium of Doctor Parnassus. eftersom Ledger tyvärr avled mitt under filminspelning var de tvungna att avsluta filmen utan honom. De har då tagit in Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrel att spela hans roll i olika scener. Otroligt nog funkar ju den delen men filmen i sig är väldigt konstig och svävande. Man får inget grepp om den och den är ganska konstig. Inget jag riktigt rekomenderar faktiskt. Brukar ju annars tycka om lite mystiska filmer o så men inte denna...

Jaja, nu blir det väl snart sängen misstänker jag. D jobbar imorrn från 830 o jag tänkte svänga förbi på jobbet o göra klart schemat som måste vara klart till söndag.

(såg nyss trailern för Sex and the City 2, måste ses!!)

Kristiflygare

Tänk vad skönt med långhelg.. eller nej vänta. Jag jobbar ju ihelgen. Ja visst ja. Har ju ett sånt jobb. Skulle ibland kännas skönt med ett 7-16 jobb eller nåt. Få lite regelbundenhet i vardagen. Men men. men jag är ju ledig idag o det firar vi med att tvätta o handla. Haha! Skulle haft filmkväll med Anna men troligtvis blir de tinget. Stackaren har gått o blivit sjuk. Var säkert jag som smitta henne i lördags. eller själv skyller hon på sin systerson =)

Läste på Spiderchicks blogg att hon skulle provsmaka en ny choklad från marabou med smak av kokos. Tror att den blir något att leta efter vid handlingen =)

Blir så trött...

Blev väckt imorse av att en snäll dam ringde på dörren. Hon hade sett våra katter igår hela dagen springa bakom persienn så hon var orolig att något hänt den som bodde här. Väldigt snällt av henne måste jag säga! men det var väl inte lika uppskattande när jag inte kunde somna om efteråt. Blev ju iaf ca 7 timmars sömn. Det duger gott det men imorse var jag trött... Sen hade jag utbildning med två nya tjejer idag på jobbet. Mycket kul!! sen hände lite annat som gjorde livet mycket surare... men lite gladare blev jag när D tog fram en påse han hade i kylen. Med lite gottigt han fått från jobbet. Dumle i chokladkakeform (nåt nytt de testat) o lite annat gottigt =) Så det ska jag smaska på medans jag tittar på dagens avsnitt av Ugly Betty. Sen blir det väl sängen o imorrn åter jobb 14-23. Sen ledig!

Jobbvecka

Om tolv timmar är det dags för jobb igen. Kanske ska hinna sova lite innan dess... om jag orkar :P

Ny vecka

Finns en del att tänka på som vanligt. En del beslut som måste fattas. Som vanligt. Ibland önskar man att man var 10år igen och inte hade några som helst krav på sig. Mer än läxor förstås ;)

Dagen efter

Pigg o allert. Kan ju inte vara bättre. Lite seg men annars bra får man väl erkänna då. Som jag lovade. En bild från gårdagen.



Kameran låg på bordet hela kvällen. O där låg den kvar. Anna tog nåra bilder på sig men that's it. Sämst på att använda den! Fats vi satt ju mest att snacka igår så fanns väl inte så mycket knäppa stunder att föreviga. inte som det brukar iaf =) Idag ska vi visst till Ds föräldrar. Mina päron skulle också dit så det blir väl bra det. Jga som tänkt att vi skulle städa... men nu får jag en ursäkt till att skjuta upp det. Två tvättar har det blivit iaf. Alltid något.

Onödigt vetande!

Woho. Varför är alltid det första jag gör när jag kommer hem från någonting att sätta mig i soffan och starta datorn? Är verkligen beroende av min lilla laptop! Can't live without it!

Fick till lockarna riktigt bra ikväll måste jag erkänna. Nöjd för första gången tror jag. Ett riktigt Hollywoodsvall som Anna uttryckte sig. Känns lite för ostabilt för att lägga ut bilder just nu så de kommer imorgon. Har iaf haft en helt underbar kväll! Blev faktiskt inget singstar men Anna drog fram frågelådan. Hon fick ett spel i födelsedagspresent. Tjejmiddan. Sjukt mycket frågor som man kan ta vid en tjejmiddag helt enkelt för att dra igång samtalsämnen. Mycket roligt! Bosse fick också vara med o svara. Nu vet jag lite mer än jag gjorde innan om dessa tu. Haha!!

Ska väl ta o rulla i säng nu tror jag. Bäst att sluta när man ligger på topp!

O dagens onödigt vetande:
Anna o jag är tydligen lika långa!

Har ni fest eller?

Blev inget födelsedagsfirande idag. D mådde inte bra stackarn. Men jag fick upp honom här vid fyra ungefär. Hittade ett jobb som jag tyckte han skulle söka. så det sitter han o pillar med nu. Själv har jag precis gjort klart maten. Varm smörgåstårta står på menyn idag. Den står i ugnen med andra ord. Mumsigt gott. Bacon, purjo, svamp o creme fraishe mellan hönökaka toppat med tomatskivor o ost. Ska bli gott. sen ska jag göra mig iordning för lite FÄÄÄST hos Anna. Very nice! Platta håret i detta väder känns inte bra så lockar får det nog bli. Är ju bara hon o jag så spelar väl ingen roll hur man ser ut egentligen men... är det fest så är det. Uppklädd ska man vara o så snacka massa skit o sjunga singstar långt in på natten! Haha! Det är en riktig Anna o Gabbi kväll. spa kväll får det bli en annan dag. Kanske när det är lite bättre väder?


Lördag

Känner mig lite bättre. Inte lika seg som jag varit iaf. Näsan är fortfarande täppt o nu har jag lite ont i halsen. Men det kan ju halstabletter hjälpa! Så ikväll ska jag parta med Anna. Om D mår bra blir det en sväng till hans kusin med som fyller år. Han mådde dåligt igårkväll men vi får hoppas han mår bättre efter lite sömn. Men det är väl inte så konstigt om han blir sjuk när jag varit hemma sjuk? Sen vad är det med detat regn? Känns som om det alltid är dåligt väder när jag är ledig. jaja... sånt som händer. Ska väl ändå hålla mig inne idag så... Nä... nu kanske man skulle duscha eller?


Då har man sett Avatar...

...och jag måste säga att det faktiskt är en av de bästa filmerna jag sett på länge! Väldigt välgjord och man kan ju inte göra annat än tycka om Na'vi o planeten Pandora =) haha! Landskapet de gjort är ju helt magnifikt! Vackert. Är väl en sucker för fantasy/sci-fi filmer som denna. Alla vackra naturlandskap gör sitt. kort sagt, filmen var bättre än mina förväntningar! Har nåt för alla, kärlek, fight, spänning. Kanske inte så mycket komedi förstås... Men helt klart 5 av 5. Nä nu är det väl dags att sova. Hoppas jag mår bättre imorrn. Isf blir det först kalas hos Ds kusin o sen lite mysparty med Anna. Vill verkligen så jag hoppas på det bästa. Känner mig bättre nu iaf. Lite täppt, halsen kliar o jag hostar... men det ska väl kunna bli bättre av lite sömn. Eller?



Kan ni tänka er dessa vackra landskap i 3D? Det hade ju varit nåt att se på bio.

Hallå? Var är du??

Har ingen feber idag iaf. Mycket bra. men halsen är fortfarande tjock o näsan täppt. O nu har jag typ ingen röst heller. Är hellre tyst än pratar. Stackars D igår kväll o nu innan han åkte till jobbet. Han ville prata lite men jag satt typ tyst o nicka. sa typ "ja, mmm" haha! Orkar inte anstränga mig riktigt. Ska försöka vara tyst hela dagen så kanske den kommer tillbaka. Är inte riktigt hes men det är jobbig förkylningsröst som är ansträngande.

Sotarna väckte oss imorse. Vi visste att de skulle komma men hade ändå glömt bort det. men det gick bra. tog bara 5-10min så var de klara. De gjorde rent ventialtion o lite så. Skönt med hyresrätter =) samma killar som var hos oss i Ryd o även samma vi har på jobbet. kanske inte finns så många olika i linköping?

idag ska jag bara ta det lugnt. Vill ju vara frisk imorrn! hoppas på det bästa. Satte på en tvätt förut iaf. Nåt vettigt måste man ju göra nör man ändå är hemma. annrs blir det nog mest ligga under filten i soffan o se på tv. O ikväll ska vi se Avatar. Bättre sent än aldrig. Får se om den är lika bra som alla säger. Har höga förväntningar!


Vill så gärna...

Sitter här med en kopp te. te ska väl vara bra när man är förkyld? rösten har knappt funkat idag heller... så det är väl dags att sova nu. Hoppas jag mår bättre imorrn. Gonatt med er

har spanat runt lite idag. Kommit på lite nya idéer. Vill väldigt gärna men det finns någon som inte uppskattar det jag vill. Ska bearbetas.

pizza?

Nu kom D hem från jobbet så han ska fixa lite mat. Han gör det enkelt för sig o köper pizza. Sen blir det nog nån film till det. Eller nåt sånt. jaja... jag blir nöjd så länge jag får någon mat. Börjar faktiskt känna lite hunger. Är glad att jag fortfarande känner smak. Sjuk trist annars! Kommer ihåg en annan gång när jag var sjuk/förkyld o all smak försvann. Choklad var äckligt! O borsta tänderna var det vidrigaste på länge... får hoppas att jag slipper det denna gång.

fortsättning följer...

D kom hem o åt lunch. Han hade varit i Norrköping o gjort lite uppdrag. Snäll som han är ibland så gjorde han en macka till mig :) nån mat fick jag inte men en macka iaf. Så snäll så! Har legat i soffan framför tvn sen 1130. Finns ju alltid något att titta på! Har haft kanal 5 på sen dess o nu är det simpsons på tv6. en massa serier. Blir nog likadant fram till läggdags tror jag. D får fixa middag. Jag orkar inte... :(

Förkylningen fortsätter

Sov typ 10 timmar inatt eller nåt. var nog behövligt, men känner mig inte mycket bättre... jaja... Ska bara ligga i soffan o ta det lugnt idag. tur att man har tv o canalplus. Nån film borde det väl vara att se?

Sjuker

Trodde jag skulle må bättre idag av att få sova ordentligt. men fick jag verkligen sova? Nä, vaknade flera gånger o kunde knappt andas med denna nästäppa o slem i halsen... suck. men det gick väl skapligt på jobbet. Lite tung i huvet o svett för inget... men men... är sjukanmäld imorrn så då ska jag sova hela dagen!! Är ledig i helgen med så nu får jag fyra dagar på mig att bli frisk. Det ska nog blir bra det. Ligger i soffan nu o tittar på Greys, sen blir det nog sängen.

o Anna, skorna var ju mina så det är väl jag som har första tjing?

Usch o blä!

Tycker synd om mig själv, vem ska annars göra det? haha! Ska ta o krypa ner i sängen nu efter Cougar Town o titta på Christine. Får hoppas det känns bättre imorrn för då blir det jobb 11-20. Hata snor!

Shoe me!

Skorna passade! Lite högre klackar än jag trodde men det ska nog gå bra. De blommiga var konstigt nog väldigt bekväma såhär vid första provningen. De svarta lite mindre bekväma vid tårna men det ska nog gå bra ändå. Fina är de iaf! Skulle vara najs med en walk in closet med en vägg med bara skor... drömma kan man alltid göra ;)


Varför är man förkyld egentligen?

Ja, det är något jag undrar... Jävla virus! Halsen är alldeles igen tjocknad av slem o halsen kliar o näsan rinner. Host host host!! Visst låter det trevligt? Men det är bara att bita ihop o hoppas att det inte blir långvarigt! Har ingen feber iaf så det är väl det bästa. Hade skapligt ont i huvet när jag kom hem från jobbet så jag sov en stund på soffan. Nu har vi ställt pizza i ugnen som snart är klar. Mumma! Så lite mat blir det idag med. Skorna kom från HM igår så jag hämtade ut dem idag! Har int eöppnat påsen än för jag var så sjukt trött när jag kom hem. de ska provas efter maten. Bilder kommer ;) Nu MAT!

Min måndag

Blev lite handling på Maxi. Köpte myrrdosa som vi skall placera ut i köket på lämpligt ställe så inte katterna kommer åt den. Blev en promenad med Anna. Alltid lika trevligt att snacka skit med henne! Kommer bli mys på lördag. Tanken är spakväll men vi får se hur det blir. Blir en singstar kväll annars som inte vore helt fel. Var alldeles för länge sen!

Till middag blev det köttfärssås o spaghetti. Sen Heroes o nu CSI. Tog fram kladdmuffins från frysen som skall ätas snart =) Mums! Imorrn blir det jobb 7-16. Sommarschema som gäller.

Köpte mig en Gerbera att ha på vardagsrumsbordet. fin va?


Myrinvasion

Såg redan igår att det var några få myror i köket... men idag var det ännu fler! Man ska kanske inte bo på bottenvåning?? Vet att man kan ringa Anticimex men det känns lite mycket för ett 20tal myror. Läste lite på nätet o såg att det fanns dosor med myrr att köpa på t.ex. K-Rauta. De ska tydlien funka bra inomhus. annars finns det ju lite hemmatips som har med kaffesump, rabarber o hett vatten att göra. Men jag vet inte riktigt varifrån de kommer in. Kanske genom balkongdörren? vert inte riktigt. Får testa lite själv först o blir det inte bättre så får anticimex komma helt enkelt. Väldigt otrevligt med myror! Visserligen sa han som bodde här innan att det var problem med myror varje år. Han jobbad epå Anticimex så han sa "vi ses nog fler gånger" haha... o han kanske har rätt! Jaja...

Har ont i halsen... Kände mig alldeles svullen förut men det känns lite bättre nu efter lite varm nyponsoppa. Har varit småförkyld hur länge som helst nu, men då kanske det helt enkelt är på väg att bryta ut ordentligt? Så man blir av med skitet. Inte kul att vara småsnuvig o vakna med ont i halsen var o varannan dag ist för att vara dålig en vecka o sen är det bra. Har nog hållt på med det här i 1-2mån. Inte så vidare roligt.

idag ska jag åka o handla lite (när jag tagit med i kragen vill säga) blir en promenad med anna ikväll. Ska nog ringa hem sen med. Vet att vi hade myror i köket när vi bodde i Linghem. Får höra med dem vad de gjorde då. Tips är alltid bra.

The Strength To Go On



so true!!

Såg att Lisa Kudrow ska vara med i tisdagens Cougar Town. Kul!! Har jobbat sista kvällen för denna vecka. Bli att sova ut imorrn för att vända lite på dygnet. Jobb 7-16 på tisdag. Morgondagens aktiviteter... hmm... nada? Måste handla lite o städa badrummet. SÅÅÅÅ roligt...

Bus i natten

Filmade kissarna lite igår(inatt) när de busade med mattan i hallen. Förstår inte riktigt hur det kan vara så roligt att ligga under mattknaten? Dålig kvalité är det men men... orkade inte tända taklampan. haha! Men se så stora småttingarna är. De är typ lika långa som Tessi men inte lika kraftiga. Undra vad det blir av dem... långa smala saker är de iaf.


Första maj har gått bra...

...så vi håller tummarna att resternade dagar går i samma tecken. de tenda som hade varit bättre är ju vädret... men jobbar man så spelar det nada roll. Får gärna vara fint på måndag, för då är jag ledig :P Haha!

Då var det alltså maj

Första maj börjar ganska blåsigt o tråkigt tycker jag. Kunde ju vara lite härlig sol o värme kanske? Men men... i denna månad ska det iaf börja gå mot sommar för snart är det Juni (juli augusti:P)

Planerna för dagen är som följer: Jobb. Mer än så blir det nog inte. 14-23 idag o även imorgon. Hoppas på en bra kväll.

Snorungar och deras föräldrar

Förstår väl att det inte alltid kan vara lätt att hålla reda på fyra barn o allt annat runt omkring. Men idag är jag så himla trött på människor som lämnar sina brickor o skräpar ner som om... ja jag vet inte vad!! Visst att bortskämda tonåringar o extremt jobbiga ungar skräpar ner men när barnfamiljer lämnar all skit på borden blir jag spå besviken! Om jag hade barn skulle jag vilja föregå med gott exempel o visa hur man ska göra med brickan. Låta dem hjälpa till. Så är jag uppfostrad. Men tydligen finns inte den i alla kulturer... Sne finns de de som är helt tvärtom. Som slänger skräpet i soptunnan där det ska vara, inte på golvet. Nae, ibland blir man så trött på hur det kan vara... Man vet att det är så men man blir ändå lika förvånad varje gång. Det värsta är att jag tror det kommer fortsätta såhär hela sommaren. Idag var bara en försmak. Men vem vet? Det kanske blir bättre... men tyvärr så har vår restaurang en förmåga att användas som fritidsgård. O det är väl inte riktigt det den är till för kan jag tycka. Visst är det bra att de har nånstans att sitt o äta... men att bara hänga o skärpa ner är väl inte meningen? Jaja... har väl klagat tillräckligt nu kanske. Blir bara trött på när dessa ungdomsgäng kommer in. vissa inte äldre än 10-12 år!! Det är det värsta! har inte föräldrarna koll på sina ungar då? De som är lite äldre försöker väl visa sig coola för kompisar eller nåt. jaja... en ny dag imorgon. Nya tag.