Valborgsmässoafton

Blev väldigt glad när jag gick upp idag o tittade ut genom fönstret. Såg det inte igår så det måste hänt en del i värmen igår o inatt. Titta bara så fint!


Blir inget Valborgsfirande för mig inte. Jobb idag 14-23. Flera på jobbet som skall ut o grilla. hade ju varit trevligt att hitta på nåt sånt. Men men... jobbet kallar.

Bergodalbana

Först går allting så himla bra. allt känns på topp. Sen blir det sjukt jobbigt... inte alls kul längre, sen hur extremt skönt som helst att prata av sig med någon som tydligen tycker samma som du själv o vill samma sak sen blir man så j*vla besviken att man bara sitter o glor. Helt tom. Så mycket känslor på en o samma kväll. Är nog lite för trött egentligen... Men dagens bästa måste nog ändå vara vädret. Hade bara tröja när jag cykla till joobbet runt 1330. O nu när jag cykla hem hade jag faktiskt inte behövt jackan som jag tog på mig! Hade varken mössa eller vantar! Första kvällen iår jag kan cykla hem så här sent utan vantar! Nu är det verkligen på gång. Sommar! allt kändes så himla perfekt där ett tag. Men så kunde ju såklart inte dagen avslutas...


Nä, ska snart ta o krypa i säng. Blir väl bättre imorrn. Jobb 14-23 då med. ÅHHHH SOOOOPA!

Torsdag

Skönt med en tidig start på dagen. Klockan 9 är perfekt att gå upp faktiskt. Tidigt för att vara jag en ledig morgon! Men idag är det jobb som gäller 14-23. Ska nog bli bra det.

3 för 1

Följde med D till DirektOptik där han skulle göra sin synundersökning. De hade ett erbjudande, köp 3 glasögon och betala för det dyraste paret! Helt sjukt ju! Han hittade iaf, efter mycket om o men, två par som är jättefina. en ska han ha vanliga glas i o i det andra ska han ha glas som mörknar i solljus. smidigt. Han fick återkomma inom 2 månader o beställa det tredje. Schysst av dem tycker jag! För han hittade inget tredje idag. Men han får med andra ord tre par glasögon för dryga 4000. Bra pris tycker jag! Mina kostade 3500! o det är för ett par. Synd att man inte kollade där... fast jag gillar mina glasögon men nästa gång får det nog bli ett sånt erbjudande tror jag. Om sådär 5 år eller nåt. haha! Sist D bytte glasögon var säkert 7-8 år sen. Minns att jag var med o valde, men det var länge sen! För länge sen...

Lämnade in mitt halsband på Company också. Skulle ta 3 veckor ungefär. Skall vara klart 12 maj. Bättre än ett trasigt. Köpte ett fint nattlinne på HM också. Just det... beställde två par skor från HM igår. Kunde inte motstå dem! Helt sjukt söta! Får bara hoppas att de passar... annars får jag skicka tillbaka dem. De finns inte i linköpingsbutikerna så nätet var enda chansen att få dem jue! Se så söta!


D jobbar till 21 så jag ska ta det lite lugnt i min ensamhet. Mysa med kissarna o titta på Greys. Sen ska vi se Heroesreprisen från i måndags när D kommer hem. Mys! Imorrn börjar jobbhelgen... 14-23 tor-sön. Längtar... NOT!

Om någon mot förmodan missat...

Inte bästa bildkvalité men det är orginalet... Inget WoW här inte...


Parodier

Hittade denna när Ds kusinbarn sökte filmklipp med sims 3. Tyckte den var lite rolig. Finns hur mycket olika parodier som helst. Spana gärna in Hillywoods twilight parodier. Välgjorda och underhållande. Här är iaf sims 3 versionen.

Chic

När jag kom hem låg det ett kuvert på kökbordet som var till mig. I det låg tidningen Chic. Beställde en prenumeration, typ 3 nummer o du får mascara o vad det nu var... så första numret kom idag. Har inte läst den tidigare men det ska nog funka.

Jobbade 6-1530 idag (skulle slutat 15 men var inte riktigt klar). Åkte sen till Maxi för att handla. Blev en hel del, mer än vad jag tänkt från början. Sen åkte jag hem. Var väl hemma strax efter 17. Då hade jag den här överskottenergin man kan få ibland efter jobbet innan man går över i dvala typ... så jag körde på. Byta sand i kattlådan, alltid lika roligt. Ta bort katthår från duken som har legat på köksstolen på tok för länge o lägga ner den i lådan. Dammsuga av golvet - bort med allt katthår! ta bort katthåret från soffan, plocka ur diskamskinen, plocka in disken i diskmaskinen... diska resten... o sen, fixa lite mat. när jag ätit tog jag en dusch o nu ska jag koppla av framför tvn. Tisdag är tv-kväll som heter duga! Säsongspremiär av Ugly Betty, sista säsongen vad jag förstått, sen Desperate, Cougar Town o Christine. very nice!

Imorrn är jag ledig. Skönt! Ska med D till optikern o vara smakråd till nya glasögon. Ska lämna in mitt guldhalsband på lagning också. Kedjan har gått sönder :( inte kul! Känns naket utan halsband så nu har jag använt halsbandet jag fick av min syster i konfirmationspresent. Myckt fint. Nä, innan alla bra serier börjar ska jag nog ta o bläddra lite i Chic trot jag. See ya!


Jag ser ett ljus...

har haft en trevligt kväll. Blev inte mycket handlat men ett miniatyrglasljus i nya sommardoften havs vind blev det iaf. Har betalat räkningarna nu precis så vi får se hur länge resten räcker. ska inte göra någor speciellt denna månad så det ska la nog gå bra.

Tittar på roast. Brukar inte se det men ikväll roastar dom Johan Glans så det kan ju vara lite kul. Ska nog lägga mig i sängen o se färdigt tror jag. Sen sova. Jobb 6-15 imorgon med.

Not much

Jobbat idag. Ska hoppa in i duschen o göra mig iordning. Ska på ljusparty hos Emma ikväll. Ska bli trevligt.

Today

Blev en tur till Tornby innan vi åkte vidare till Ds päron. Köpte present till Ds pappa o D provade lite kläder. 3 för 2 på dressman. Hittade inget som passade denna gång. Hade inte så mycket tid heller. Skor kom han på att han behövde också så det får han kolla på en annan gång. Handlade blomma på plantagen o sopkvast till balkongen. Hem o lämna den o sen åka vidare. jenny o Mirca var med o Ds kusinbarn Emelie. Väldigt pratglad =) Vi blev bjudna på paj o efterrätt o fika. Trevligt trevligt. var hemma efter 20. Wipeout. O nu sitter jag här o slötittar på nån konstig film. Har kollat runt lite på resmål inför semestern. Inga stora planer. Skulle vara kul att komma bort lite bara. en weekend på öland eller nåt sånt. Bara inom sverige. Finns mycket fint att se i vårt land! Men vi får se. Får sätta mig med D o kolla runt lite. Se vad han tycker. Blir nog Kolmården i sommar iaf.

Ska nog ta o krypa i säng snart. Jobb imorrn 6-15. Sen ljusparty hos Emma imorrn kväll. Blir nog en tidig kväll. Jobbar 6-15 på tisdag också. Helvetes veckan som Erik brukar kalla den. 6-15 mån-tis o 14-23 tor-sön. 50h veckor är inte kul! men jag ska inte klaga. Förra veckan jobba jag knappt 25. Helskönt! behövde det. Mådde ju inte så bra i början av veckan men nu mår jag betydligt bättre. Så jag hoppas denna vecka går bra o fort. O jag hoppas att det fortsätter vara fint väder. Vill ha värme o sol! Sommar! Vill kunna använda mina fina sommarklänningar o sandaler ;) Nä gu vad jag bubblar. Sleep sleep...

Gårdagen

Hade en mycket trevlig dag igår. Först blev det fika i solen. Riktigt härligt! Sen bjöds det på go mat o bananpaj till efterrätt. Mumma! Sen spelade vi TP innan der var dags för oss att åka hem. D låg o halvsov i fåtöljen. Gick o la oss typ direkt när vi kom hem så nu är jag vaken o pigg! Hur skönt som helst! Skönt att ha några morgontimmar att spendera. Har satt igång en tvätt o jag hoppas jag hinner en till innan vi ska iväg. Ska till Ds föräldrar idag. De har fyllt år båda två men pga jobb o sjukdom har vi inte firat dem ännu.

Måste bara lägga upp detta klipp Amazing Horse
Hade den på hjärnan hela kvällen efter att de spelat den. Varning - den fastnar o loopar i evighet! (ej för barn)



Längtar till 30 juni


Nothing to tell

Fredag. Jobb. Lön. God mat. Katter som löper. Talang. Modern Family. Ja det var väl denna fredag det.

Imorrn ska vi hem till mor o far. Hanna o Johan kommer o hälsar på! Nice.

Här får ni lite skön musik från skivan jag köpte med Rise Against

9 år

Idag firar jag o älsklingen 9 år. Helt sjukt länge om jag får säga det själv. Blir väl inget firande direkt. Är sjukt trött o har fortfarande huvudvärk så vi skjuter upp det. hade inget planerat ändå för den delen så det är lugnt.



Bild från Anna o Bozzes bröllop i somras.

Jobbar idag. Rullat på som vanligt. Tycker om 6-15 pass faktiskt. Sjukt tidigt men det är ofta lugnt fram till 10 o tiden går ändå fort. sen är det raster o grejer o alla kommer in på golvet, sen rullar lunchen igång o då går det fort sen ska man av golvet o avsluta sitt skift. Nice =) Skönt att få en lugn början faktiskt. O komma hem skapligt. Visserligen är man så trött att man somnar i soffan när man kommit hem men ibland inte.

Har precis ätit mat. Korv o stuvade makaroner fixade D. Mumsigt faktiskt. Ingen festmåltid direkt men det funkar. Blir lite daimtårta till efterrätt sen faktiskt. Måste ju fira med nåt tycker jag. Men först ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det mys i soffan tills jag somnar.

Askmolnet från Island has spoken!

Gillar denna bild!



Blä!

Kändes bra på jobbet. Gick skapligt, han med en del som jag skulle göra idag. Hela maj schemat är klart o alla ledigheter är genomkollade. Men sen kommer man hem... känner huvudvärken o efter maten mår jag inte alls bra. mår nästan illa. Ont i magen... känner mig helt slut trots att jag sov ordentligt inatt. o jag har ju bara jobbat 7 timmar. Förstår inte riktigt.

O vad kommer denna snö ifrån? Ska ju bli sommar nu ju! O hagel kom det också. Var sjukt glad att der var uppehåll när jag cyklade hem från jobbet. Blir så blött o kallt annars! Är det samma väder imorrn är risken stor att det blir bilen... fast jag borde inte. är sjukt trött idag iaf så det lär bli en tidig kväll. Är ju inget Greys ikväll så då kan man lika gärna sova.


Mina tre änglar =)

Min stackars lilla huvud!

Skrev ju för ett par inlägg sedan att jag haft huvudvärk några dagar. O inte har det gett med sig än. Är borta vissa stunder men nu är det tillbaka igen. Inte så att man skriker för att det gör ont men det är smått irriterande! Man har liksom inte riktigt lust med nåt när den kommer krypande.

Anna var här förut o hämtade lite kläder. Hon blev så fin så! Kul att se att de kommer till användning =)

Nu ska jag iaf krypa upp i soffan o njuta av Desperate Housewives. O när älsklingen kommer hem ska jag bjuda på scones. Tog precis ut dom ur ugnen så det blir nog lagom om 20min. Mumsa!


Njuter!

Bra musik på högsta volym! Basen dunkar... mmm... Finns få saker som är bättre faktiskt =) Har lyssnat igenom skivan nu, har ju hört en innan på spotify förstås men... mycket bra mycket bra! Ska bränna ut en att ha i bilen. Bra musik är ett måste i bilen. Börjar tröttna på radion nu.... samma gamla låtar hela tiden.

Plockade lite i garderoben igår så jag fortsatte lite idag. Tog bort några plagg jag vet att jag inte kan ha eller inte använt på över ett år. Tänkte att den som vill får kolla igenom påsen o det som blir kvar går till insamling. trist när kläderna är för små... har en fin svart/vit rutig skjorta som jag verkligen tycker jättemycket om men den sitter inte bra! Men men, köper man nytt ska nåt gammalt bort. Är det inte så? Köpte ju två nya toppar idag så två gamla toppar åkte ur lådan =) de är för korta för mig. Visa magen är inte riktigt min grej. Tänk hur modet var för 10 år sen. du gick ju topparna bara till byslinningen. Tacka vet jag dagen mode när alla är långt! Gärna över höfterna. Sånt tycker vi om!

skulle inte jag kunna lyssna på hårdrock?

Blev en lunch på Steves med Anna. Bakad potatis med kyckling (Annas favo) Smakade riktigt bra! Sne blev det lite turer i några affärer. Fastnad epå HM ett bra tag. Hittade en t-shirt till mig o Anna provade en massa kläder. Blev en mascara o en foundation också. Sne gick vi vidare till skivlagret. Ville köpa mig en skiva. Rise Against: appeal to reason. Mycket bra =) O när jag ska betala: Ska den va inslagen? Men hallå? Varför tog han för givet att jag inte skulle ha den själv? Ser jag inte tillräckligt "tuff" ut. jag är väl för söt helt enketl. haha!! Lite komiskt var det iaf. Så det är vad jag ska njuta av resten av kvällen. Bra musik =)

Måste bara avsluta med Dagens bästa: Skopunkten har öppnat i city. Me like!

Nu är de tydligen vänner...

...eller iaf för ett tag.


De brukar ju mest bråka annars men tydligen går det bra att sova bredvid varandra =)

Gick en härlig promenad med anna. Tog svängen förbi blomsterlandet efteråt. Klematisen vi köpte förra året är ganska död så det blev en ny med gammelrosa blommor o en murgröna. Jag känner mig nöjd.


Grodan köpte vi i Söderköping förra året. Härlig va? Nu ska jag laga mat. Pytt i Panna på lite rester jag hade i kylen. Svensk husmanskost =)

Måndag

Skönt att få sova ut lite idag. Vaknade typ vid 9 men låg kvar till 10. Så skönt! Det är skönt att veta att man inte behöver gå upp =) Har tvätttid idag så tvätta skall jag visserligen göra. D dammsuga igår så jag ska ta badrummet idag o kanske putsa fönstren om jag orkar. Kissarna har en tendens att skita ner dem... Men man kanske skulle passa på med fönstrena nu när det är så fnt väder! Blir en promenad med Anna senare också. Hon skulle ringa när hon slutat jobba.

Tror jag håller på att bli sjuk. Näsan rinner, halsen är tjock, huvudet värker fortfarande. Trodde det skulle gå över med ordentlig sömn... men inte då. får väl hoppas det blir bättre. vill inte vara sjuk...

Nu tar jag lite ledigt

Eller ja. Jag är ledig i två dagar nu. känns välbehövligt faktiskt. Tror jag håller på att bli sjuk eller nåt... har haft lite små huvudvärk både igår o idag... trött bara kanske.

Får se om jag somnar i soffan idag igen... haha... sov en timme igår när jag kom hem men idag tror jag det blir mat först. Vad det nu blir. Jaja... babbel babbel... tittar lite på "i taket lyser stjärnorna" får se om den är nåt att ha.

Inte min dag idag

Jobbat idag. Mindre bra start då jag glömde nycklarna till skåpet där jag har kläderna så det var bara att lämna Lillen själv i en kvart o åka hem o hämta dem. tur att jag tog bilen. Var ju inte mycket bättre innan jag kom till jobbet heller förstås. Vaknade o gnugga mig lite i ögonen som man brukar göra när man är nyvaken. O då trycker det till i höger öga o tårarna börjar rinna. Trodde jag fick något i ögat. men jag hittade inget, stod o pillade i 30min! Doppade halva huvet i en skål med vatten o tittade under vattnet för att kunna skölja ögat... blev något bättre efter det. Hittade ju inget i ögat så jag vet inte riktigt vad det var, kändes bra ett tag sen gnuggade jag mig igen o då började det värka o tårarna rann. Inte för att jag var ledsen utan för att det antagligen var något i ögat. Jaja... blev bra när jag kom till jobbet iaf. Men det lustiga är att de tär andra gången jag känner den smärtan, eller vad man ska kalla det, i höger öga. Var en gång för nån månad sen också när jag vaknad emitt i natten. Obehagligt. Men nu är det bra iaf.

som sagt, en dålig start. O jobbet gick som det gick. Många krångliga gäster o en del annat som inte riktigt klicka idag. Men jag fick gå hem när jag skulle. Snälla Stoffe stannade kvar o tog mina kassor. Schysst! Härligt med en hel kväll här hemma. Ska vila fötterna en stund. de värker :( har ett sår på tån av de nya skorna också om jag inte sagt det. usch! Sen ska jag ta mig en välförtjänad dusch o njuta av lugnet!

Dagens tema: Blommigt

Är hemkommen från stan o har faktiskt suttit en stund på balkongen med kissarna. Blev en del shoppat idag faktiskt. Blommigt! Hittade en fin klänning på Gina tricot. har en svart men har länge velat ha den blommiga o nu äntligen fanns den i min strl =) (blir ingen bild på den för kamerabatteriet är dött o Gina uppdaterar hemsidan) Sen hittade jag ett par söta blommiga leggings på Lindex. Kunde inte låta bli!
Tänk dessa till en svart tunika/klänning

sen hittade jag denna supersöta klänning på Indiska. Love at first sight! Kunde inte låta bli att köpa den! Visst är den söt!
Med andra ord kommer jag vara blommig hela våren o sommaren ;) haha! Ikväll tänkte vi inviga grillen för i år. Köttet ligger i marinad o till det blir det potatissallad. Mumsigt!

Strömavbrott o för mycket sömn...

Någon mer som märkte strömavbrottet tidigt imorse? D kom in o väckte mig vid 4. "det är strömavbrott" o det var verkligen kolsvart! Såg ingeting när jag öppnade ögonen. Kunde lika gärna blundad fortfarande. Man tänker inte på hur mycket man är beroende av elen egentligen. Inga gatlyktor ute lyste, endast månen stod för ljuset. Ja, kolsvart helt enkelt. Hade svårt att somna oms efter det. Strömmen kom igång igen runt 5 o jag somnade igen så småningom. Vaknade sedan på tok för sent. Klockan var runt 1130. o jag som börjar jobba kl 6 imorrn! hur ska detta gå?

Har ju då inte gjort något vettigt än. Funderar på att tvätta lite. Måste nog ner till stan ändå. Måste hämta ett recept till kissarna. De ska ta andra omgången skabbmedel nästa vecka så jag måste ju ha det hemma då. har suttit, eller snarare halvlegat, i soffan hittills med andra ord. Haft Tessi i knät =) o sen kom även Tuva o ville vara med. Så myst, det är vad jag gjort hittills!

Helt underbart väder!

Dagen kunde knappast varit bättre egentligen, visst om jag varit ledig men med de förutsättningar som var har de tvarit en toppen dag! Blev en promenix med Anna till blomsterlandet. Mycket närmre än jag trodde! Tog ju bara typ 10min från mig! Perfa ju! så det blir promenader dit om man ska köpa växter hädanefter. Sen blev det även en härlig promenad till jobbet! Gick genom Rydskogen och det kändes så underbart härligt när jag först fick syn på vitsipporna på backen o sen kommer en fjäril flygande! O sen ännu än. Nu är det verkligen vår! Såg även blåsippor längs cykelbanan faktiskt! Skulle nästan haft med mig kameran o förevigat detta fina vårväder =) Älskar det verkligen! Väl på jobbet var det assmöte, o sen intro. Intron gick fin fint. Var väl inte så förberedd som jag/vi borde varit men det gick bra. Sen blev det storhandling på Maxi. D mådde inte bra men hans mamma skulle ändå handla så jag hängde på. Så då var man lite fattigare igen då. men lön nästa vecka så man får väl hoppas på det bästa. Borde få lönespecen snart ju. Jaja. Imorrn är jag ledig. Får se vilket väder det bjuds på då. Skulle ju regna så vi får se hur det blir. Får se vad jag hittar på imorrn. Hade ju funderingar på att göra stan men jag vet inte riktigt. Skulle vilja ha en ny vårjacka. En kortare. Har bara en lång. men jag vet inte. Missade ju min tvätttid idag eftersom jag var på jobbet så jag ska ut o kolla imorrn när det finns nån ny ledig. Så tvätta o byta lakan skulle man nog göra med andra ord. Har ju tvättmaskin i lägenheten men handdukar o lakan är så skönt att kunna torktumla torrt så man slipper ha det hängande i flera dagar... Nä, ska ägna lite tid åt älsklingarna nu, sen sova. Känner mig lite tung i huvet så jag tror jag behöver lite sömn.

En himla massa flum

Är lite trött... men det kanske lite sömn kan ändra på? Bokade in en promenad med Anna imorrn innan jobbet. Hon ville ha sällskap till blomsterlandet så det blir en bra promenix. Kanske blir nån blomma till hemmet för mig med? Sen som sagt assmöte o intro på jobbet 14-19 o sen ska d låna sin mammas bil så att vi kan åka o storhandla. Börjar eka i kyl o frys... Så morgondagen är fullspäckad. O sol som jag hoppades på när jag är ledig på fredag verkar de tinte lbi nåt av... ska tydligen regna, o jag som tänkte mig en härlig shoppingtur på stan o inviga grillen på kvällen. Men men... vi får se hur det blir. kanske är fint på lördag. Nu sova!

Vårväder!

Finns det något bättre än vårsolen som riktigt värmer o alla blomknoppar o vårblommor som börjar tittta fram? Tror inte det...


Ännu en dag på slottet... eh jag menar jobbet.

Känner mig lite seg, är väl dags att sova snart kanske. Var tvungen att titta på Dhw o cougar när jag kom hem. Kan ju inte missa ett avsnitt! hehe... nä, men det blir nog sängen alldeles strax. sen jobb imorrn igen 14-23. Blev jobb på torsdag med. Vi ska ha introduktion med nya då! ska bli kul o så blev det visst assmöte innan också. Så 14-19 är det jobb på torsdag, på min lediga dag... får väl försöka va ledig nån annan dag tror jag. Jobbar tydligen för mycket...

En bra start...

Började dagen med en dusch o gick sen till affären för att handla lite. Blev lite butiksbakat bröd till frukost. Mumsigt! Det som hade varit pricken över i had eju varit att det var tillräckligt varmt för att sitta ute o äta frukost på vår balkong. Men snart så...

Älskar vår stora balkong

Här kommer bilderna på balkongen. Ny damsugat, ny torkat o dynor o duk på bordet. ser lite plottrigt ut med duken till tror jag... men det är en avtorkningsbar duk så den får vara bra nu vårsäsongen så får det komma på en annan i sommar sen.





Jobbet gick väl som vanligt. Fick mina nya skor idag! Skönt att slänga de trasiga! Skorna satt bra, ser lite pensionärsaktiga ut men de var väldigt sköna, så det jämnar ut sig. ska koppla av lite nu innan det är dags att sova.

Städat balkongen

japp, nu är det riktigt hemtrevligt där ute också. Dynorna är ute o en duk på bordet. Bilder kommer senare. Hinner inte riktigt just nu. är ju jobb som kallar. 15-0030. Dags att fixa sig lite kanske...

billös o vårsol

Härligt väder idag! Blev en härlig promenad med Anna. Alltid trevligt! Sen åkte vi till Ds föräldrar för att byta däck på bilen. O vad upptcäkte vi då... jo en fjäder till högerframhjul hade gått av... så vi fick inte ta med bilen hem igen. Hade gått av så dumt att den kunde ta hål på däcket. Inte kul! Så nu har vi ingen bil tills det är fixat. Men det är bra att vi har cyklar iaf =) Som tur var kostar en ny fjäder inte mer än ca 600kr på mekonomen o Ds pappa kunde fixa i garaget så det blir bra det.

Blev lite muffins idag med. Kladdmuffins. Hur mumsigt som helst. ska nog ta en med lite glass till senare. Smaskens =) Bjuder på receptet. Kladdigt gott!




Kissarna var lite smutsiga...

...så jag la dem i tvätten...



skämtåsido. Plockade upp tvätten förut o stängde inte badrumsdörren. När jag kom in satt Tuva i maskinen. Spännande med alla krypin de kan hitta..

Har precis sett Disneys film Up. Var jättebra! En söt film om en man som träffar sitt livskärlek som barn, de lever lyckliga tills hon blir sjuk o går bort. Sen får man följa honom på en resa med ett flygande hus. Låter ju lite sjukt men den var bra! många roliga scener o några sorgliga. En klassisk disneyfilm i det avseendet. Annrs så är det ju en pixarproduktion så den är dataanimerad. Finns tydligen i 3D också men vi såg den vanliga. se den om ni inte redan sett den.


Ja, blir nog mest mys resten av kvällen. Kanske någon mer film. 17 again har premiär ikväll på canal+ så den kanske det blir. Zac Efron är ju en fröjd för ögat ;)

Det är nåt fel på min karl

Han bara sover o sover. Han gick ju o la sig igår efter maten o han ligger fortfarande i sängen... hur många timmar är inte det? Han var säkert uppe en sväng inatt men ändå... har iaf sovit mer än 12 timmar. behövde väl sova igen de timmar han inte sov igår natt. Då var han uppe hela natten... jag förstår inte alls.

Själv vaknade jag runt 9. Hur skönt som helst, tänkte att "jag behöver ju inte gå upp än" o somnade om... inte bra. Gick upp vid 11 o nu känner jag mig trött. Sovit för mycket idag med andra ord. Men jag har iaf tvättat o diskat. skulel behöva städa med o så borde vi byta till sommardäck på bilen. Inte bra att slita på vinterdäcken nu när de tär plusgrader dygnet runt. Får se vad dagen (eftermiddan) har att bjuda på. D fixade hem filmen Upp. så den får vi spana på ikväll. o så blir det flygande jakob. smaskens! ska nog ta en sväng till affären också. behöver mer tvättmedel. inte bra att använda vittvätmedel till mörka kläder. Ingen bra idé tror jag. nä.. nu ska jag nog ta o väcka trollet där inne i sängen.

Vilken dag...

Phu, var helt slut när jag stämplade ut 1620. började ju vid 06 så det är ju inte så konstigt kanske... Stackars Erik hade fått en sticka under nageln så han fick ta en sväng förbi vårdcentralen. Inte kul. Själv gick jag med hårda skor hela dagen... mina gamla är så trasiga att tårna tittar fram så jag tog ett par andra tills mina nya kommer nästa vecka... men det var dumt gjort. Har sjukt ont precis ovanför hälen på båda fötterna där de skavde massor! Är alldeles svullen :(

Blev en sväng till hemköp efter jobbet. inhandla lite till tacos =) var sukt sugen! Så det blev det att fixa när jag kom hem... sen somnade vi båda två på soffan. D gick vidar o la sig i sovrummet... jag dukade ut o somnade till igen. Nu sitter jag däremot o tittar på Idol. Hur kul var det inte att Bert grät? Hon sjöng väldigt fint så det förstår jag, men ändå kul han som alltid ska vara så sur! får se hur länge jag lyckas hålla mig vaken. Skönt med sovmorgon imorrn iaf!

Frågan återstår: Vad ska jag göra med livet?

Trötter

Biggest loser är ett väldigt känslomässigt program. Har precis suttit o gråtit när jerry fick lämna ranchen. :( men Dan som fick vara kvar är 19 år o är den tyngsta av alla deltagarna! Han behöver hjälpen!

Åkte till djurkompaniet efter jobbet. visste att de hade en spray som tog bort djurkisslukt. Älskar namnet på sprayen "Piss Off" haha! Kan det bli mer klokrent? Sprayade den på mattan som luktade o nu luktar det faktiskt inte längre! O tur var väl det för en spray som kostar 129kr måste ju funka! När jag kom hem åt jag mat. Penne med köttfärssås. Blanade i lite ost också. Blev smaskens! sen somnade jag på soffan... o vaknade runt 1920 o såg Biggest loser. Nu är det vampire diaries o sen criminal minds. Får se om jag somnar igen. hehe. Imorrn 6-15 igen sen är det helg!

Dumma kisskatt!

Tvingade mig själv upp imorse strax efter 05. Lite frukost på det o jag var klar för att åka. Tog på mig skorna. Våfflan börjar kraffsa på dörrmattan precis framför mig o sen börjar hon kissa!! Jävla katt! Säkert hon som kissat där förut! Flyttade på henne o då fortsatte hon kissa på dörrsockeln. Så det var bara att hämta papper o försöka få upp det mesta. Var ju redan sen så jag hann inte ta hand om allt. Så nu stinker det kattkiss i hela lägenheten! Blä! Hallen är ju precis vid v-rummet där jag sitter nu o denna fräna doft är inte trevlig. Har iaf rengjort lådan o bytt sand så nu luktar ju inte den nåt iaf. De hade kissat på mattan där inne också men lite klorin i moppvattnet o det mesta av lukten försvann. Mattan skall å klart tvättas. Förstår inte riktigt vad det är de protesterar emot. men nåt är det väl.

Jobb idag med. Sen var jag hos tandläkaren. o Inga hål denna gång! Yey! Hade början till hål mellan tänderna så tandtråd o Flux är ett måste. Får börja ta det där med tandtråd på allvar tror jag. Inte kul att laga tänder. Men skönt att jag inte hade hål än iaf. Efter det blev det en härlig promenad med Anna. Var länge sen sist så det kändes riktigt skönt! Nu sitte rjag o väntar på att ugnen ska bli varm. Tänkte äta lite gott innan det typ är dags att sova. Får se hur länge jag orkar vara vaken. Är sjukt trött. Borde lägga mig vid 21 men Greys kan man ju inte missa... får väl se reprisen i helgen förstås. Aja... vi får se. Nu mat!

Vårfint

Jag orkade med en sväng faktiskt. Tessi hade ner lampan som stod på byrån i hallen så den gick sönder... så idag köpte jag en ny lampa. Jag tyckte denna var väldigt söt =) från IKEA o kostar 89kr. perfa!


Sen blev det en sväng till Plantagen också. En blomlåda, panséer o en Gerbera till vardagsrumsbordet.


Nä, nu är det dags för simpsons, sen är det DHW o sen är det nog läggdags... får se om jag orkar se Cougar Town o Christine. Annars får det bli en annan dag...

Deklaration

Är hemma efter en dag på jobbet. Gått bra idag. Suttit med schemat lite.

D hade fått sin deklaration idag. Han får tillbaka 9000! Härligt härligt!. "då kan vi åka på semester" säger jag. "Nä, jag kan köpa en ny dator!" tyckte han... hmm... Njae... var tvungen att kolla vad jag får med e-legetimation. Får typ 1500. Är nog det mesta jag fått tillbaka så det känns bra! får väl bli nåt till sommaren helt enkelt.

blev ju lite finare väder nu så jag funderar på att åka o köpa lite panséer. Hmm... behöver ju faktiskt köpa ny kattsand så då kan man ju passa på att gå in på plantagen. Får se om jag orkar... är lite trött efter 5timmars sömn... skulle bheöva duscha också. Men det får väl bli sen.

Annandag Påsk

Har haft en helt okej dag. Var hos Ds kusin som fyllde år. Träffa deras kissar =) de har en maine coon. Han är hur stor som helst! Nästan två Tessi. haha... sen åkte vi hem o laga mat. O nu sitter jag här igen. Har tittat på Top Model, CSI o nu är det Boston Tea Party. Är väl dags att sova typ... börjar ju 06 imorrn. Hur nu det ska gå...

LHC vann visst tredje semifinalmatchen. Inte för att jag följer det så men kul när det går bra för hemmalaget. Heja LHC!

Idiocracy o Lady Gaga

Tv4 visade Idiocracy idag. eller Idiotrepubliken som de så fint översatt det. Den slutade nyligen. Det är en helt klockren film! Luke Wilson gör huvudrollen i denna framtidskomedi. Det första man får se är två olika familjer. En karriärmedveten som väntar med att skaffa barn, och en trailertrash familj som skaffar barn som kaniner. Det slutar iaf med att de kariärmedvetna inte hinner skaffa några barn och trashfamiljen har hur stort familjeträd som helst. De mindre smarta skaffar mer barn helt enkelt. Då man träffar Wilsons karaktär första gången är det nutid (2005) där han inte alls är så smart, gör ett simpelt jobb på en militärbas eller liknanade. Han fryses ner i ett expriment och efter lite misstag vaknar han upp 500år framåt i tiden. Där möter han dummare o dummare människor... Världen är inte alls samma värld som den en gång var. Den får en att tänka lite, för visst är det ändå så. Många vill ha en karriär och skaffar familj allt senare, vilket kan innebära att de inte ens hinner skaffa barn. O andra skaffar barn på löpanade band... ja, filmen är väldigt överdriven men det finns ändå en liten sanningbakom. Har du inte sett den borde du göra det!


Måste även säga att Lady Gaga är ju en lite konstig figur. Hon var med på Ellen show nyss o sjöng Speachless. Mycket vacker sång. Hon kan ju verkligen sjunga o spela piano men man kan inte ta människan på allvar som hon ser ut! Kanske är det fasad för att hon ska få vara lite ifred o ha ett privatliv... men tycker människan att det hon klär sig i o sminkar sig med är snyggt är det något fel på henne! men som jag sa, sjunga kan hon. Hon gör ju inte musik som jag sitter hemma o lyssnar på men det går ju tralla med när de kommer på radion. Lyssna men inte se med andra ord.

Aprilväder

Kan ju säga att jag blev mindre glad när jag såg snö ligga på backen. Regn, visst, absolut, det är april. men snö? igen? Nej tack! Aprilväder är regn o kalla nätter o sol. Inte mera snö... Men förhoppningsvis kommer det väl mera sol snart... lovar att vi knappt får nån vår alls, kommer va kyligt fram till slutet av maj, början av juni o sen kommer sommaren direkt med varmt varmt varmt. O sen direkt till vinter igen. Snabba väderväxlingar is the new shit.

AAAAAAAAHHHHHHHH!

Skulle vara skönt att bara få skrika ibland!! Få bli riktigt arg! Har duschat av mig de värsta aggretionerna iaf. Känns lite bättre... men inte bra. Känner att det skulle vara skönt med lite semester snart... komma ifatt med livet. Eller snarare komma fram till vad man egentligen vill med livet. Det är ett tufft beslut... men ja blir mer o mer sugen på att plugga... måste bara hitta något som passar mig! annars kanske man bara ska se sig om lite i arbetslivet så kanske man får sig en del idéer om vad man vill bli när man blir stor. Ska koppla av ett par minuter innan det är dags att sova. Ska ställa om mig till 6-15 pass tis-fre. Härligt med lediga kvällar =)

Ibland känns livet surt:

Nyklippt o vackert väder!

Kunde ju egentligen inte börjat dagen bättre. En härlig dusch, god frukost o sen klippning hos Jenny. Hon gjorde en fin inbakad fläta på mig också =) Tänk om man kunde göra sånt själv? Är sämst på det... Så här belv det iaf.


Klippte bara topparna men det gör sån skillnad bara det är nyklippt! Mycket lättare o fräschare på nåt vis.
Ska nu bege mig till jobbet för sista skiftet denna vecka. Känns ju lite trist när det är så fint väder ute. Men men... får ju en cykeltur i solskenet iaf. O imorrn ska det tydligen regna... men då ska vi till Ds kusin som fyller år. Blir nog bra det. Japp... nu måste jag dra!

Har en del att fundera över...

Leaving things unsaid

Glad påsk!!

Då var det alltså påskafton. Jaha... eh... nae... ska väl ta o se Talangreprisen o sen fara till jobbet... japp, så får det bli. Glad påsk på er!


En lååååååång fredag

Träffade Marie o Matilda för en fika runt lunch. Var mycket trevligt! Lite catching up så att säga. Blir för sällan alltså... men men... sen var det ju jobb som gällde. Började lika illa som igår men sen runt 17 dog det totalt... trist faktiskt eftersom vi hade behövt försäljningen för ingen ville ju gå hem... men men... började rulla lite senare. Kom iaf hem i tid! alltid något. Tror på en lugn dag imorrn faktiskt. Är det inte då de flesta äter påskmat med familj o släkt eller? skulle kanske jag gjort om jag inte jobba... eller D var ju hos sina föräldrar på påsklunch idag. hade ju varit trevligt! men men... jobb jobb. Två dagar kvar! Blir nog bra det. Ds syster ska klippa oss in helgen. När hon hade sett D idag sa hon bara att hon skulle klippa honom =) vi brukar passa på att klippa oss samtidigt så det blir bra det. Känner faktiskt att jag behöver lite nytt. men jag tror jag behåller längden... ska satsa på långt hår nu ett tag tror jag, sen kanske klippa kortare i höst igen... eller nästa år ;)

En klasskompis från gymnasiet had elagt upp en länk på facebook. Rapelay är ett japanskt spel som går ut på att man ska våldta kvinnor. Hur sjukt är inte det? att göra ett spel om våldtäkt? Är de så extremt sjuka? Har de en sån förvrängd kvinnosyn att de tycker att detta är okej? Nä, helt sjukt! Är det vad de gör där borta i asien? Ibland känner man sig väldigt lyckligt lottad för att vara född i Sverige.

When you can live forever, What can you live for?

ett aprilskämt? Jag?

har verkligen rullat hela skiftet. inte en lugn stund. Vilket visserligen är väldigt kul, det gick ju så bra det kunde gå, men det tär lite på en. de sista timmarna vet jag inte riktigt vad jag gjorde... jag bara gjorde det jag skulle göra utan att tänka. Man blir så efter ett tag. Lite trött också... mycket fniss från min sida... ja... knasig precis som vanligt. Tjatade på stackars Erik o Micke i köket trots att jag redan fått det jag skulle ha... stackarna! Men de skrattade åt mig sen iaf. eller var det med mig kanske? Man får väl hoppas... vimsig var jag, men det är jag å andra sidan väldigt ofta! som nu... bara svamlar...

Ska varva ner lite innan det är dags att sova. Ska träffa Matilda o Marie imorrn halv tolv. Ska bli kul! Har inte träffat dem på alltför länge! svårt när de pluggar i andra städer o jag typ alltid jobbar när de är hemma o ska träffas. Trist :( men nu kunde vi iaf hitta en dag att ses, det uppskattas! Så upp vid 10 imorrn o duscha o fixa, sen åter jobb 14-23. Hoppas på en bra kväll. nu, lite mys i soffan - sen sova. Godnatt!


April April!

Borde tänkt ut ett bra aprilskämt att lägga upp på bloggen men har inte kommit på något... så det får bli ett tråkinlägg idag...

Idag är det även skärtorsdag. Får se om det blir några påskkärringar idag. Har inte sett någon än iaf. Men det brukar vara ganska dött... Jag vet när jag var yngre så satt vi i skolan o ritade påskkort. Säkert hundra stycken! sen träffades man efter skolan o gick bra länge! Man möte klasskompisar hela tiden o fick tips om var man skulle gå o inte. Mysiga tider!



Nu är det snart dags för jobb. Jobbar 14-23 hela helgen! phu... ingen påsk för mig med andra ord. Köpte mig lite påskgodis igår men annars har jag faktiskt inte brytt mig. Lite påskpynt här hemma... har int eens köpt nåt till D... känns så trist när man jobbar så det kvittar för min del. lär ju bli en ganska lugna kvällar iaf. Ikväll kan det nog bli en del om folk reser lite... Många är ju lediga imorrn... men men... vi får se.

Hur klantig får man va?

slog i den där knölen man har nere vid foten i tisdags morse på jobbet. ont som satan gjorde det ett bra tag efter. en sån där jobbig elektrisk punkt som man brukar säga... skavd en del med skorna idag med... de gick emot. måste slagit i jättehårt! slog ju i een metallhylla så... hur som haver... kollade nu o såg att jag har ett bllåmärke o en röd punkt precis där. haha! hur fan får man ett blåmärke på ben? bara jag som kan lyckas med sånt. såhär ser det ut iaf. Inte så ba ljus så här sent, är lite mörkare blått irl.


Ni får ursäkta att bilden är upponer men jag orkar inte lägga in den i datorn, sitter på Ds minipc. den är så sjukt seg...  jaja... nu ska jag sova. o ni behöver verkligen inte tycka synd om mig, vill bara visa hur klantig jag är.