inte långt kvar nu!

nedräkningen börjar. Nu kan jag räkna dagarna jag har kvar att jobba på en hand. 4 dagar =) Längtar något enormt. Bara hoppas att värmen håller i sig och att jag får njuta ordentligt!

Dagen har varit extremt varm. Det borde inte vara lagligt att jobba i denna värme. Vi har lika varmt inne som ute på jobbet. Det känns så iaf. Svetten bara rinner om en. Inte alls trevligt. Men som sagt, det är bara 4 dagar kvar =)

Imorgon ska vi hämta nyckeln till lägenheten. Tiden går så fort! Då ska vi mäta o greja lite. Ska ju köpa lite tapeter o så i veckan. Ska väl börja lasta över lite kartonger också. Blir ju ett par stycken. haha! Fullt med kartonger överallt. O vi har fortfarande en hel del kvar att packa. Började med överskåpen i köket igår o nu håller jag på lite här inne vid datorn, tömmer skrivbordslådorna. Känns väl kanske inte som den mest ultimata sysselsättningen i denna värme men vad finns det för val? Vi vill ju gärna få med allt när vi flyttar =) O tänk, om en vecka vid den här tiden sitter vi i nya lägenheten med alla möbler på plats. Eller de står väl i lägenheten iaf =) Tror vi får med allt på en dag o sen på onsdagen är det bara att börja packa upp! Längtar!

Sunny day

Gårdagen var grymt trevlig. Sov ganska läge, packade lite, blev lite nostalgisk o tittade på Pippi på de sju haven =) Såg sönder den filmen när jag var yngre så jag var bara tvungen att se den när den gick på tv4. Sen på kvällen, runt 20 åkte jag till Anna. Mycket snack på baalkongen denna varma sommarkväll och mycket singstar. Kan det bli mycket bättre? D var hos en kompis så när han åkte hem hämtade hn mig... Klockan var 3 när vi kom hem =) Tiden går sjukt fort när man har roligt! Blev med andra ord en ordentlig sovmorgon. Sen cykla vi ut till kolonierna för att fira Ds mormor. Blev fika med tårta och senare blev det grillat och till efterrätt jordgubbar o grädde =) Mycket gott. Och så har det ju varit extremt varmt hela dagen. Har suttit i skuggan mestadels då det varit på tok för varmt i solen. Men härligt med sol o värme. Nu är det verkligen sommar!!

Imorgon o på tisdag är det jobb som gäller i värmen. På onsdag är det månadsarbete o sen ska vi hämta nyckeln till lägenheten!! Ska bli så skönt!! sen är det bara jobb tors, lör, sön sen är det semester i tre veckor!! helt underbart! Räknar ner nu =) 6 dagar kvar att jobba och bara en dryg vecka kvar till flytten! I Love It!

McRap

Roligaste på länge. Kom en bil dtn runt 23. Jag sa att det gick bra att börja beställa och de brjar rappa sin beställning!! Sjukt kul! Tråkigt nog var det bara jag som fick ta del av det fina framförandet då ingen annan hade headset. Men det var bra  genomtänkt. Hängde väl inte riktigt med på vad de beställde direkt men det förgyllde siste timmen iaf. När de kom fram o skulle betala såg jag lapparna de hade haft, så de hade säkert suttit o skrivit ner allt innan de åkte. Vilken fritid de måste ha. 4 grabbar runt 18. haha!

Kvällen gick bra trots att det var flera sjuka. skönt att vara ledig nu faktiskt. Ska väl ta o krypa i säng snart. är ju en dag imorrn med =)

Fredag

Sovmorgon är underbart, fast Erik ringde vid 11, men det var bra för då kom jag upp skapligt ändå =) Satt ute på balkongen en bra stund men det blev för varmt, så nu sitter jag inne vid datorn istället =) Fick mitt Sims 3 idag! Så det ska installeras och provköras innan jobbet ikväll. När jag satte på datorn såg jag att D lagt över lite filer till mig. Kings of Leons album, så nu har jag bra musik att lyssna på med =)


No more secrets

Känns skönt att alla vet nu. Inga mer spekulationer som inte stämmer, inga mer rykten. Nu är det klart, out in the open. Peter säljer, Carina köper. Känns bra faktiskt. Ismael kom nu efter stängningen så satt vi o snacka lite alla vi som stängt. Han visa lite idéer o så. De fick säga vad de tyckte o om det var något de tänkte på. De flesta verkar väldigt positiva till detta vilket gör det hela väldigt lätt. Det kommer visserligen bli väldigt jobbigt för alla, för som Ismael sa, disiplinen behöver vi jobba på. Men det känns bra tycker jag. Jag måste bara fundera lite över hur långt jag vill gå. Hur länge jag vill. Jag har ju inget annat för mig så why not?

Annars har dagen bjudit på sovmorgon och solande. Packade lite innan jobbet också. Imorgon blir det väl samma sak, ska ner till apoteket också o hämta pencillinet som jag fått för tån igen. Sen är det ledig helg. Ska till Anna på lördag. Singstar =) sen ska vi till Ds mormor på söndag som fyller år. o självklart packa, packa, packa. För snart bär det av! år nyckeln på onsdag!

fint väder

Efter gårdagens regn var det trevligt att vakna upp till strålande sol. Blev en timme på balkongen efter frukost =) Mycket härligt!

Idag har jag varit ledigt så då passade vi på att åka iväg till tornby. Hade en del ärendet att uträtta. Först åkte vi till Jysk för att kolla in dynor till möbelgruppen. Hittade fina till våra baden baden stolar som kommer att komma i midre dynor så de blir det. De hade prissänkt nu så det gick inte att boka men de får varor på onsdag så då ska vi ringa direkt när de öppnar för att se om de fått dem o i så fall lägga undan dem så att vi kan åka o köpa dem senare på dagen. Ska nämligen till vårdcentralen på onsdag kl 1030. Ska till distriktsköterskan så ska hon ta nåt prov på tån så får vi se vad som händer sen.

Efter jysk åkte vi till ikano. Åt på Chili. Mycket gott. Sen gick vi på IKEA en sväng. Kollade lite på grejer vi ska köpa. Tänkte göra upp en liten plan för vad saker o ting kommer att kosta. Så vi har en idé om hur mycket pengar som kommer att gå åt. Sen åkte vi till k-rauta. Hittade bänkskiva där som vi ska ha till datarummet. Ska ha en (eller två) långa så att vi slipper ha tre olika bänkar som vi har nu. Blir lite mer enhetligt. Får se om någon vill ha det vi har nu annars får vi väl sälja det på blocket eller slänga det. Sen åkte vi till maxi för att byta guitar hero gitarren igen... (men den nya vi fick är också trasig, jävla skitgrejer) sen åkte vi o hämta ut ett paket o sen åkte D in till jobbet för att hämta sitt psp som hans kompis haft. Sen åkte vi hem... då tog vi oss i kragen o diska. Så nu är det fint i köket också. Då är det bara att ta tag i alla kartonger som vi har. Har massor att packa o det är bara två veckor kvar nu. Lite panikartat men det är bara att ta tid till det. måste ju få allt packat innan vi flyttar. Annars blir det lite jobbigt att flytta. Ta en grej i taget är ingen höjdare. haha!

Nu har jag även adressändrat, det som är kvar är o ringa o hemförsäkringen. Får göra det i veckan. Ska även beställa tvättmaskin. Mitt sibakort funka inte häromdagen när vi skulle göra det men vi får testa igen. Vet ju inte riktigt hur lång tid det tar att få den. de hade inga i lager nämligen så man vet ju aldrig. kan ju ta en vecka eller två.

Nu ska jag ta o göra något vettigt. D sitter med hans kompis vid datorn här så... kanske ska låta dem leka själva. haha... får ta katten o hitta på nåt roligare =)

Jävla tå!!

Det var på väg att bli bättre men nu är det förjävligt! Gjorde så ont i morse att jag knappt kunde ha strumporna på mig... o skor var det ju inte frågan om så det fick bli tofflor... men det gjorde ont att  gå i dem också.... sen att gå i jobbskorna hela dan... fick halta runt... o allt bara för en tå. infekterat o dant är det men på vårdcentralen vill de ju bara ge mig pencillin o visst hjälper det mot infektionen men den kommer ju tillbaka. Får väl ta o gå till vårdcentralen när vi flyttat. Blir ju en ny då.

Har varit på jobbet idag som sagt. var jättefint väder när jag gick dit men när jag  skulle hem öste regnet ner. Så D kom o hämta mig (hade så ont med så det var jobbigt att gå). När jag kom hem så hade han lagat mat åt mig=) Det är inte varje dag det händer ska jag säga. Så det får man ta vara på. Gott var det också. Sen hade köpt honungmelon med som vi mumsa på. Nu sitter vi o tittar på Hannibal Rising. Sen är det läggdags för min del. Är så trött.

vilken midsommar...?

Ja, inte blev det mycket firande. Var på jobbet halv nio för att förbereda för varorna som skulle komma vid 10... men de kom inte förrän typ halv tolv... men vi var klara runt halv ett så det var ändå ok.

Blev en lugn dag hemma. För D är sjuk. stackarn är genomförkyld och har nog feber... så vi myste lite här hemma bara. Men god mat blev det iaf. Färskpotatis o skinka för min del o sill till D. mums! jordgubbar o glass till efterrätt. kan det bli bättre? jo med bättre väder o ingen sjuk så hade det ju det. men man ska inte klaga. Nu ligger vi i sängen o tittar på rånarna. Ska väl ta o sova snart. ska ju upp o jobba vid 8. gonatt på er o hoppas ni haft en bra midsommar =)

jordgubbar i mängder

Igår var det jättefint väder ute, men då sov jag bort halva dan och idag när jag var uppe skapligt så är det skitväder.

Igår sov jag som sagt alltför länge. Gick inte upp förrän runt ett. Hade massor att göra så allt blev så sent. Åkte o handla på kvällen. Först åkt ejag till ikano för att lämna tillbaka ett par byxor o så köpte jag en turkos klänning på H&M, har redan en svart men jag ville ha en annan färg till sommaren, o så var det ju rea =) Sen var jag på Maxi. Massor utav folk. Blev till att handla det jag skulle för att sedan skynda ut. Tycker inte om när det är så mycket folk. Blir så jobbigt att trängas med kundvagnen... Var hemma till åtta o då lagade vi mat. Blev sen mat igår =) Vi tittade på Matrix som var på tv. Sen kom D på att han har ju alla på DVD så vi tittade på reloaded också. Blir väl revolution ikväll =)

Idag har jag varit en sväng på jobbet. Fixat en massa pappersarbete. Skönt att få lite gjort. Nu är det bara schemat kvar att fixa. Får se om jag kan ta det nån dag nästa vecka. På torsdag nästa vecka blir mötet av. Ska bli skönt att slippa hålla det här för mig själv. Är mycket spekulationer på jobbet så det ska bli skönt att få reda ut allt.

Har även varit en sväng o hanldat idag med. Mat till kvällen och så självklart jordgubbar! Det är ju ett måste till midsommar! Planerna inför imorgon är fortfarande osäkra. Daniel ligger i sängen med en rejäl förkylning, han har nog feber med så det blir kanske till att stanna hemma imorgon. Annars kanske vi åker till Anna en sväng. Inget bestämt ännu men inte kul om man är sjuk.

Just det, köpte Marabous nya sommarchoklad igår med jordgubbar Helt okej faktiskt =)

nattuggla

idag har jag inte gjort så mycket som jag borde ha gjort men lite har jag hunnit med iaf. Vi tog ner alla tomma kartonger vi hde i förrådet. Var en hel del. Tror faktiskt vi klarar oss med kartonger nu. Så nu är det bara att lägga i en högre växel o börja packe! D ringde stångåstaden och vi bestämde att vi tapetserar det ena sovrummet själva så får vi rabatt på hyran ist =) Blir billigare och så blir det gjort innan vi flyttar in. Härligt. Sen var det dags för jobb. Gick väl sådär. Var en del att göra men alla jobbade på så vi blev klara 00.50. eller de blev klara då. Jag stämplade ut vid 1. Var inte klar med mina kassor... fritöserna såg ut som skit, var nog inte filtrerade på länge så det blev lite extra jobb, Sen tog ju shaken sin tid också. Men jag var hemma vid 0130. Har precis tittat på arkiv x. nu är det visst  ally mcbeal. Men jag tror det bir sängen för min del. D ska upp till sjukhuset imorrn vid 830 så jag får försöka o inte väcka honom.

Guitar Hero

Woho, vi har faktiskt köpt oss guitar hero. Var på Maxi igår och de hade det sjukt billigt. Så vi köpte två, Haha! Ett med rock legends o ett med aerosmith. Så vi fick två gitarrer. Kul att rocka loss mot varandra. Dock funkade inte ena gitarrer så vi fick byta den idag så nu är allt på topp. Sjukt roligt men D är ju mycket bättre än mig... Han har ju tränat upp sina tv-spelfingrar under längre tid...

Annars händer inte mycket. Mådde skit igår. Tror jag hade feber. Mår mycket bättre nu. Är fortfarande inte bra på nåt sätt men bättre. Måste ju jobba imorrn så det är bara att bita ihop. Var iväg en sväng igår ändå. Köpte utemöbler =) De var nedsatta med 500kr så vi passade på. Har itne köpt dynor än men det är ju ingen brådska. Vi ska ju inte ha dem förrän om 3 veckor då vi flyttar. Ja, de är inte längre tid kvar... (panik) var iväg en sväng idag med, var ju tvungna att byta gitarren o sen skulle Jenny klippa oss. Så nu är jag nyklippt o fin. Syns väl kanske inte så mycket men det känns så mycket bättre när det är nyklippt. Har ju funderat på att färga håret o Jenny tyckte jag skulle satsa på ljusa slingor, så det får nog bli det. Får se om hon kanske vill ta det, annars bokar jag tid någon annanstans. Sen åktee vi en sväng till D's föräldrar. Vi skulle bara kolla in utembölerna som vi ställde där, vi har ju ingen plats hos oss. Då höll de på att grilla korv så vi fick mat också. Bra timat kan man säga =)

Nu sitter jag bara här o myser för mig själv. Tittade på det jag spelat in under veckan, o jag är helt förstörd. Inte kan Greys avsluta säsongen utan att man får veta vad som händer med George o Izzie!! Hatar dessa cliffhangers! Man vill ju bara ha mera!! Måste säga att Greys är min absoluta favorit serie. Den har allt. Den får en att skratta likväl som den får en att stortjuta men det är ju för att man verkligen bryr sig om karaktärerna... men för att inte såra någon så kommer dhw på en hedrad andra plats =)

Nu ska jag väl göra något vettigare... men vad?

Borta bra med hemma bäst

Nu är jag hemma igen. Blev en regnig bilresa från sthlm som började i köer men ändå gick den fort. dryga 2h med ett litet stopp på statoil för att kissa o köpa korv =)

Har varit en helt underbar vecka med god mat o mycket lärande varje dag. Helt underbara människor o vi har haft så kul varje kväll! Kändes trist idag att lämna alla men ändå skönt att få komma hem. Daniel sitter just nu o kramar mig =) Känns då ganska bra att vara hemma =)

Tänkte dra en liten sammanfattning av varje dag så ni hänger med i vad jag gjort.

Måndag: Veckan började med en massa info redan från start. Massor nya grejer som man inte visste om. Vi slutade vid ca 17.30 o då var det bara att springa in i duschen för att fixa iordning sig till middagen. Bussen begav sig kl 18.30 från hotellet och det var till Grodan vi skulle. God mat.

Tisdag: Restaurangdag. Genomgång av de olika restaurngsystemen och sen åkte vi tillbaka till skolan för att skriva ihop en handlingsplan på vad den besökta restaurangen skulle behöva förbättra. denna dag fick vi sluta runt 16. Vi åt buffen på hotellet o sen gick vi till Heron City och spelade bowling. Jag kom faktiskt 5a av 11 deltagare. haha... inte direkt ra resultat, men hur bra blir det efter ett par glas cider?

Onsdag: Ännu mera kunskap denna dag. Massa nya grejer! På kvällen gav sig en del av klassen iväg till stan för att kolla på fotbollen men själv stannade jag kvar med min grupp för att göra den läxuppgift vi fått. vi gjorde ett fint rim av de åtta framgångsfaktorerna. Sen speelade vi Guitar Hero. Det var min första gång men jag blev överraskad över att jag klarade det så bra som jag gjorde. Körde visserligen på easy men ändå... =)

Torsdag: Framförande av våra läxuppgifter. Två stycken hade gjort en väl genomtänkt saga. Men jag måste ju säga att det roligaste var sången. Har nog inte skrattat så mycket på länge. Jag säger bara "personalarbete" ÅH! kan inte släppa det från huvet! Så roligt! Sen blev det igen en himla massa information.Först satte vi oss i solen med vin o cider innan vi åt buffen igen o sen hade Marta anordnat en tvling åt oss för att förbereda oss till provet vi skulle ha. Mycket givande.

Fredag: Time Management. Den mest givande delen av allt. Hela kursen har visserligen handlat mycket om sånt man kan ha användning för både privat och i arbetet men time management gav oss verktyget till att planera våran tid. Att verkligen få fram våra värderingar och mål. Fick se en film som verkligen fick en att tänka. Vad är viktigast för mig? Vad är mitt mål i livet? Vad är min Mission? Mycket givande, fick en verkligen att fundera över vad jag egentligen vill och är det jag gör verkligen värt de uppoffringar som jag gör? Sen fick vi se en film till om vad är tid? Time is Life. Hur vill jag spendera min tid? Man måste få tid för alla sina roller och för sig själv framför allt. Man måste få chans att hämta nya krafter för att orka. Väldigt bra kunskap att ha.På lunchen var butiken öppen så då köpte jag en pin, nyckelband och en Myströja, svart med vita ränder på ärmarna så står det i'm lovin' it på bröstet. Sen kom provet. Gick väldigt bra för min del. kom med på Deans list =) Vi var fyra stycken av 22 som gjorde det. Så jag är nöjd! alla som fick över 91% rätt kom med på listan o fick en pin. Fick en på asm också, så nu har jag två. Har ju iaf den teoretiska kunskapen för att lyckas, nu är det bara att fullfölja det.
Efter det blev det avslut o diplomutdelning. Sen blev det avsked och avfärd.

Nu sitter vi o tittar på Talangfinalen. ska ta o beställa pizza faktiskt. Har ju ätit o druckit gott hela veckan så varför sluta nu? haha. Blir en underbar myskväll med Daniel o kissen och imorrn ska jag sova länge! Vila upp mig för jag är faktiskt helt slut. Det tar på krafterna att lära sig en massa nya grejer. har inte lärt mig shär mycket förut! Sjukt mycket info, den mest lärorika kurs jag vart med om! Så nu i helgen ska jag ladda upp mig för kommande vecka. Har åkt på en ordentlig förkylning igen så det blir väl till att försöka bli frisk också. Men nu ska jag ta o spendera tid med D.

Live från el stockholmo

Står just nu i hotell lobbyn på Prince Philip. Skulle upp o lägga mig men fastnade här... haha... Har en underbar vecka, lite trist att vara utan daniel så klart men jag lär mig sjukt mycket och det är så underbara människor här!!

Mer uppdateringar om hur jag haft det kommer men nu är det dags att sova. Men nu vet ni iaf att jag lever.

lovely wheather

så härligt med regn... om man har någon att mysa med vill säga ;)

dagen har varit lång. Började redan vid 7 o stämpla inte ut förrän 17.30. gick ändå ganska bra. Var länge sen jag körde dag skift men det flöt på, blev väldigt trött då jag knappt sovit nåt.

Var o träna med Anna förut. Härligt att komma igång ordenltigt igen. Förkylningen är betydligt bättre (hoppas det håller sig så).

Nu ska jag se färdigt criminal minds o sen är det läggdags.

Dagens I-landsproblem

Hur många skor ska jag ta med mig? Hmm... det blir nog 5st plus jobbskorna... ska vara borta i 5 dagar... hmmm... har sjukt mycket skor helt enkelt!

Mathilda gick för typ 10 min sen. Har haft en otroligt trevlig kväll! Snacka lite skit o så lite läsande. Bestämde att vi nog åker runt 17 på söndag. så kommer vi upp runt 19 då det är lagom att ät lite mat (bäst att passa på när man blir bjuden) o tänk, kan det bli bättre, restaurangmat i 5 dagar! o jag betalar nada.

Har faktiskt packat lite grann idag med... men det går väldigt långsamt framåt. packar lite, tröttnar, packar lite till, tröttnar ännu mer.... det är sjukt tråkigt. o D sa att hann skulle hjälpa till idag men jag har knappt sett honom utanför datarummet... hmmm... får bli bättring snart alltså. Vi måste komma igång med packningen. När jag kommer hem blir det till att packa!

Imorgon ska jag nog trotsa min förkylning o träna lite. Bara för att göra nåt... men nu ska jag ta o läsa  lite innan det är dags att sova (börjar 7 imorrn)

regn

Jaha... när man väl har en ledig eftermiddag så regnar det. tråkigt värre. Men men... frå väl ta lite tid till att packa. Började lite igår men det tar sån tid... började med vitrinskåpet så det är ju en massa glas o sånt som man måste packa ordentligt. Bättre med böckerna, de är bara att stapla.

Jobb ikväll. Hoppas det går bra... imorrn är jag ledig. Ska ut o gå med Anna o sen ska jag träffa Mathilda för att gå igenom pärmen innan kursen. Ska ringa henne sen tänkte jag. Är ju lite att göra vid den här tiden o hon jobbar s jag tror jag ringer innan jag börjar ikväll. Ska gå o se vad D gör o om vi ska åka o kolla tapeter... annars blir det nog till att packa.


första juni

dagen började tidigt. Var på jobbet redan 6.30. Månadsinventering som vanligt den förste varje månad. Men det betyder också att man får gå hem lite tidgare =) Stämplade ut 15.30 =) härligt. Är ju hylt underbart väder ute! Men jag vet inte riktigt vadf man kan hitta på när man är ensam och förkyld så det blev till att tona håret. Kanske kan göra något senare, vad vet jag. nu ska jag iaf ta o skölja ur håret o sen kanske man ska packa lite?