fint väder

Efter gårdagens regn var det trevligt att vakna upp till strålande sol. Blev en timme på balkongen efter frukost =) Mycket härligt!

Idag har jag varit ledigt så då passade vi på att åka iväg till tornby. Hade en del ärendet att uträtta. Först åkte vi till Jysk för att kolla in dynor till möbelgruppen. Hittade fina till våra baden baden stolar som kommer att komma i midre dynor så de blir det. De hade prissänkt nu så det gick inte att boka men de får varor på onsdag så då ska vi ringa direkt när de öppnar för att se om de fått dem o i så fall lägga undan dem så att vi kan åka o köpa dem senare på dagen. Ska nämligen till vårdcentralen på onsdag kl 1030. Ska till distriktsköterskan så ska hon ta nåt prov på tån så får vi se vad som händer sen.

Efter jysk åkte vi till ikano. Åt på Chili. Mycket gott. Sen gick vi på IKEA en sväng. Kollade lite på grejer vi ska köpa. Tänkte göra upp en liten plan för vad saker o ting kommer att kosta. Så vi har en idé om hur mycket pengar som kommer att gå åt. Sen åkte vi till k-rauta. Hittade bänkskiva där som vi ska ha till datarummet. Ska ha en (eller två) långa så att vi slipper ha tre olika bänkar som vi har nu. Blir lite mer enhetligt. Får se om någon vill ha det vi har nu annars får vi väl sälja det på blocket eller slänga det. Sen åkte vi till maxi för att byta guitar hero gitarren igen... (men den nya vi fick är också trasig, jävla skitgrejer) sen åkte vi o hämta ut ett paket o sen åkte D in till jobbet för att hämta sitt psp som hans kompis haft. Sen åkte vi hem... då tog vi oss i kragen o diska. Så nu är det fint i köket också. Då är det bara att ta tag i alla kartonger som vi har. Har massor att packa o det är bara två veckor kvar nu. Lite panikartat men det är bara att ta tid till det. måste ju få allt packat innan vi flyttar. Annars blir det lite jobbigt att flytta. Ta en grej i taget är ingen höjdare. haha!

Nu har jag även adressändrat, det som är kvar är o ringa o hemförsäkringen. Får göra det i veckan. Ska även beställa tvättmaskin. Mitt sibakort funka inte häromdagen när vi skulle göra det men vi får testa igen. Vet ju inte riktigt hur lång tid det tar att få den. de hade inga i lager nämligen så man vet ju aldrig. kan ju ta en vecka eller två.

Nu ska jag ta o göra något vettigt. D sitter med hans kompis vid datorn här så... kanske ska låta dem leka själva. haha... får ta katten o hitta på nåt roligare =)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback