Back on dry land

Då var man tillbaka i verkligheten... Orkar inte riktigt ta upp allt som hänt men jag kan ju ta upp det roliga iaf.

Var på kryssning till Helsingfors fre-sön. Mycket spännande. Var lite läskigt när båten gunga ute på öppna havet men det gick ändå bra =) Bara helt sjukt att en så stor båt (åtta våningar) kan flyta... På fredagen blev det god buffé och efter det satt vi o kolla på midnattsshowen. var en ABBA inspirerad show. På lördagen var vi i land i Helsingfors. Anlände ca 9 svensk tid och gick på båten igen runt 15. Vi var så trötta så det var skönt att koppla av lite. Sen gick båten vid 1630. Sen bar det ju av till Sverige igen. Denna kväll blev det pepparstek =) Mumsigt värre. o sen blev det lite drinkar o vid tolv var det åter midnattsshow. Denna gång tema åttiotal. Blåste massor lördag kväll så båten gunga en del. Men med lite alkohol i kroppen kändes det lite mindre. Gick ändå ganska bra o sova o när jag vakna var det ju lugnt igen =) Vi anlände i stockholm strax före 10. Alla skulle ju av samtidigt så det var ganska trångt. Sen när vi kom fram till bussen så var det tydligen nåt fel på den. De hade startkablar framme o så... Vid 11 sen kom iaf en tekinker som skulle kolla på dett, redan då var bussen en timma sen. Sen efter 40 min hittade de batteriet (varför kolla de inte det först?) o då kopplade de in startkablarna o det var bara att tuta o köra. Totalt var bussen nästan 2 timmar sen... var ju planerat att vi skulle vara i linköping runt 13 men istället var hon nästan 15. Var extremt trötta när vi kom hem, slumra lite på bussen med. Var ganska skönt att sova i sin egen säng i natt. Men sjukt trist att behöva gå upp till jobbet... o imorrn blir det väl ännu värre. Börjar vid 6 då. usch... men imorrn är det 1 september vilken innebär nya ägare så vi får se hur det går. Orkar inte riktigt gå in på detaljer o vem är intresserad egentligen?

Avslutar det hela med lite bilder ifrån helgen.

Stockholms skärgård

En extremt stor kyrka mitt inne i Helsingfors



Här väntar vi på att de ska fixa bussen

städa städa...

Ja, jag börjar faktiskt tröttna lite på att städa... har städad på jobbet två dar i rad nu o en till blir det imorrn... måste vara rent o snyggt nu när det blir nya ägare. Ska ju vara det annars med självklart men lite extra piff blir det ju =) Vill ju ge ett bra intryck. Men det är lite segt. Stod o tog bort klotter igår i två timmar. Är helt torr om händerna pga t-spriten och ont i armen har jag för att jag stod o gnodde... men men. fint blir det ju!

Annars händer väl inte så mycket. Var München Hoben igår, stor studentfest. Vi sålde en massa plus, tror aldrig vi sålt så mycket någonsin faktiskt =) Mycket roligt. Men jobbigt för de som kämpade. Grymt duktiga var de! Sen blir det ju kryssning i helgen då. Åker fredag 1130 o kommer hem ca 1230 på söndag. Ganska lagom. Skönt att ha hela söndageftermiddan hemma o ladda inför ny jobbvecka faktiskt. Blir ju nya ägare på tisdag så det lär väl hända en hel del framöver. P-möte nästa torsdag bla. Har vi ju inte haft på alltför länge....

Nu väntar vi på pappa, han ska hjälpa oss installera tvättmaskinen. Så snart kan jag börja tvätta här hemma =) haha!

jobb

Har jobbat idag. Var kris igår kväll o Erik ställde upp o jobba så jag tog hans pass (som vi bytt) idag. Gick väl bra. sånt som händer tyvärr. Bara väldigt tråkigt att det är så många sjuka o nästan inga som vill jobba. Inga bra odds inte...

Annars händer det inte mycket. Har oljat bordet, satt upp tavlor, burit upp grejer på vinden... lite smått o gott. O det fortsätter även under morgondagen...

Det går framåt

I onsdags fick vi vår tvättmaskin. Var ju bara ca 2 månader sen vi beställde den.... hmm... men den kom ju iaf.

Igår var jag på stan med Anna. Vi hade tänkt träna först men hon hittade inte sina kläder så vi kanske skulle ta det nu i em. Annars hände det väl inte så mycket igår direkt. Hade tvättid så det blev väl sju maskiner tror jag... Idag ska vi iaf fixa ordning på vinden o se om vi kan få ihop köksbordet. Ska juoljas o så. Har ju legat i kartongen ett bra tag nu.

Blommor

Idag när jag kom hem hade älsklingen köpt fina blommor till mig =) O mat hade han lagat också. Ibland blir man överraskad.

Only Two More Days

Känns riktigt skönt, bara två dagar kvar att jobba denna vecka. Kan det bli bättre?

Dagen idag gick ganska fort måste jag säga. Gick okej på jobbet sen åkte jag o Emma till stan o åt på Steves. Blev kycklingspett =) Mumsigt. Mycket trevligt. En himla massa prat blev det så klart. Alltid härligt att prata av sig, finns ju en del att prata om liksom. Händer väl en del just nu kan man säga.

Tomorrow blir det mer jobb o på onsdag blir det stängning... sen ska jag sova ut =)

sö(m)ndag

Har känt mig så trött hela dagen. Har väl kanske inte sovit tillräckligt i veckan... vad vet jag. Sen blir det ju inte bättre av att kissen klöser på sängen o väcker mig halv fem på morgonen. Inte roligt alls...

Dagen har vä gått bra. Gick snabbt förbi iaf. Är ju hemma redan så =) Ska bara ta det lugnt ikväll (som vanligt?) Har inte direkt nån ork att göra något... kanske plockar lite i skåpen. who knows.

Imorrn ska jag träffa Emma efter jobbet. Vi ska gå o äta nånstans sa vi. Det brukar man behöva efter jobbet =)



Kissen blev lite sällskapssjuk när vi båda sitter här inne. Fast nu biter hon i tangenterna... hmm...

Fredgasmys

Blev lite för lång sovmorgon för D's del men vi kom igång med städningen runt 1230. Var klara innan 17 iaf =) Blev ett lass till tippen o två lass hem. Men nu är det så rent det kan bli. Har nog inte varit så rent på länge skulle jag tro ;)

Nu ska jag ta o spana in lite gardiner. Behöver nya till köket, har hittat fina på jotex. Bara att bestämma färg o modell så är det klart =) Sen blir det film o fredagsmys i soffan =)

städdagar

Det går framåt. Båda sovrummen o toaletterna är färdigstädade =) imrgon blir det alltså kök, v-rum o hall. Sen är det klart! Tror inte det tar alltför lång tid. Idag höll vi på i ca 5 timmar eller så. O adrummet tog ju en väldigt lång tid!! hatar det långsmala helvetet! Men aldrig mer =) I köket är ju redan kyl o frys klart. Bara utsidan kvar så att säga. Så jag tror inte det tar så lång tid faktiskt. 3 timmar kanske, så är vi klara. men sen har vi ett par omgångar till tippen kvar men det ska nog gå bra =)

Just another day

Dagarna är från och till, ibland känns det skitkul med ägarbytet o sen så känns det skitjobbigt... speciellt när man hör vissa saker från olika personer. Får se hur det blir... känner mig lite osäker just nu bara. Mycket ska hinnas med som jag knappt hade nån aning om eftersom en viss person aldrig är närvarande... kan inte driva hela stället själv!

Var hemma hos mamma o pappa ikväll. Hann var hemma på besök! =) Var väldigt länge sen så det var trevligt. Hon kanske tittar förbi imorrn innan hon åker hem igen. För att se lägenheten.

Imorrn ska vi städa lägenheten i Ryd. Ska bli skönt att få det överstökat. De nya kommer ju nästa vecka så det är verkligen på tiden. Ska inte bli kul men ett ont måste.

Nu ska jag ta o lägga mig o försöka koppla av lite... Det är nog det jag behöver. Koppla av, ser fram emot min lång helg nästa vecka. Tor-sön. Ska bli helt underbart (tack Erik!!) om inget jobb dyker upp...

Anna o Bozze 4ever

En helt underbar dag. Solen sken för fullt o alla var glada. Kunde ju inte varit en bättre dag.

D skjutsade mig till kyrkan runt 1130 så att vi skulle hinna sjunga igenom sången ett par gånger innan vigseln. Kan ju vara bra att vara uppsjungen när det verkligen gäller =) Sen strax efter 12 kom brudparet o tärnorna. Anna var så vacker o Bozze så stilig!

Sen var ju vigseln vid 13, o allt var så vackert. o sen efter att de sagt sina löften så var det vår tur att gå upp o sjunga o det gick bra tycker jag. sen efter vigseln blåste vi såpbubblor på de lyckliga tu. Numera Man o Hustru Nylin =)

Sen bar det av till festen i gulapaviljongen. Vi åkte hem o lämnade bilen o tog cyklarna i stället. Är det gratis sprit så är det =) haha, skämt åsido. Innan brudparet kom fick vi gå tipspromenad med lite varierande frågor som handlade om brudparet. Sen kom de tillbaka från fotograferingen o då blev det skål med champange. Sen blev det middag. God buffé bjöd de på. Under tiden blev det lite tal o så o lite senare blev det tårta. Väldigt god tårta måste jag säga =) Sen blev det dansgolv där middagen hade varit. Br amusik o mycket dans. Fick tom med D att dansa framåt småtimmarna o han fick till med dansa lite närgången dans med brudgummen =) Tyvärr hade D kameran i fickan så det finns inga bildbevis... men de var så söta så =)

Måste erkänna att jag inte haft så roligt på länge. Så mycket underbart folk! O det bästa av allt, Min kära Anna o hennes Bozze är nu tillsammans förevigt. Jag tror faktiskt aldrig jag sett dem så lyckliga. På alla bilder jag har så ler de! De är så sjukt söta ihop o man ser hur kära de är! Vackraste paret =)

Önskar er alla Lycka!!




jobb(ig) onsdag

att man kan vara så trött o ointresserad... helt sjukt. Kände inte att jag tillförde något på jobbet idag... o det är ju inte bra då jag faktiskt körde skiftet o ska vara en bra förebild... men jag var verkligen inte på topp. Var sjukt trött o inte alls pepp. Börjar bli lite smånervös inför lördag redan... Har inte sjungit inför så mycket folk sen... ja, nian kanske? men sola... det var ännu längre sen, måste typ varit i 6an eller nåt då vi hade vår lilla grupp Love 5. haha! Tog instrumentala låtar o gjorde egen text på engelska, o hur bra är man på engelska i mellanstadiet? Helt sjukt dåligt! Men vi tyckte det var kul o det var väl huvudsaken? Vilka minnen. Ångrar lite att jag inte var med i kören på gymnasiet faktiskt. Har så många körminnen från tidigare. Roliga upplevelser o en del konserter. Kanske skulle tagit sånglektioner som Maria sa? Hon tyckte visserligen att jag skulle sjunga country vilket verkligen inte är min musiksmak. skulle vara kul att sjunga någon extremt rockig låt så man får skrika av sig lite... en riktig rockchic. Haha... Tror inte min röst pallar det men kul skulle det va =) Kanske lite som Amy Lee... =) jaja, drömma kan man alltid göra.



Älskar den här frasen i låten...
Everyone leaves me stranded, forgotten, abandoned, left behind...

Lediga tisdag

En ledig dag... Hmm, det bär av till Ryd för att fixa iordning till till besiktningen imorgon, senare bär det av till Moe för repetition. Sen vet jag ej...

Skulle behöva fixa axelbanden till klänningen, så det blir nog det kanske. Testade att locka håret förut. Måste ju va fin på lördag lixom. Blev inte så bra. SKulle behöva en annan locktång, den jag har är dålig... kanske åker vi en sväng till Siba? Vi skulle ju behöva ett väggfäste till tvn. Får se vad vi hinner idag.

Hade visst kollat fel på mitt schema. Jobbar öppning imorrn o stängning på torsdag... segt...

en vecka har gått

Då har man jobbat i en hel vecka redan. Tiden går så sjukt fort! Men det känns ju ungefär som vanligt. Börjar bli som det brukar.

De slipade ju golvet här i förra veckan. Är hur fint som helst! Hämtade bokhyllorna i fredags o har nu packat in allt också. Blir riktigt bra. I torsdags var vi i Västervik. Vi hade väldigt tur med vädret för här hemma öste regnet ner men vi fick bara ett par stänk på oss, inget allvarligt. Visst blåste det en del men det överlever man. Blev god mat o lite shopping. D köpte en vit tröja o jag köpte ett servettställ. I lördags kväll kom D's kusin o hans dotter hit. De hjälpte till att bära in soffan i v-rummet. Sen kom Jenny o Mirca med så grillade vi korv o hade trevligt. Kopplade in Tvn o allt med. Vi har ju Canal+HD o hela paketet nu =) Måste ju utnyttja HD boxen vi har. Så DiscoveryHD blev det också. Så nu finns det v'l något att titta på för det mesta, inte för att jag planerar att sitta framför tvn jämt men... blev inte så farligt dyrt faktiskt.

Vi var o beställde ett matbord i lördags också. Blev ett i oljad ek från Nordik. Det kommer in nästa vecka. Kommer bli så fint här hemma.

Idag är det stängning som gäller o imorrn ska vi till Ryd o städa lite. Sen blir det en sista träning på sången innan "genrepet" på fredag. Anna skulle vara med o lyssna imorrn. Hoppas hon blir nöjd =) Sen är det jobb onsdag, torsdag o på fredag blir det väl lite bröllopspyssel skulle jag kunna tänka mig. Om Anna behöver lite hjälp. Sen är det lördag o då ska vi på bröllop! Tiden har gått så sjukt fort. Har aldrig varit på bröllop förut så det ska ju bli en upplevelse o sen att se Anna i den vackra klänningen =) Det kommer bli så fint!