Julen i bilder

Haft en helt underbar julhelg! Mycket mys med nära o kära o mycket god mat o annat gott, precis som det ska vara.


Granen här hemma, D hjälper till i köket på julafton

Jag är lite julfin, D fick detta collage av mig i julklapp

Julgranen hemma hos mamma o pappa

Årets tomte, Lite spelande blev det på juldagen med brorsans nya spel

Julklapparna


God Jul!

Då var julafton här. Dagen spenderas med Ds släktingar. Första julafton utan mamma o pappa. Känns lite konstigt men det är väl så det får bli vartannat år framöver. Träffar ju kära familjen på juldagen istället =)


GOD JUL!


Dan före dopparedan

Tiden går så sjukt fort. Det är redan 23 december! Jobbade sista passet igår innan min härliga julledighet =) Inget mer jobb förrän på tisdag. Idag blir det lite sista fix inför julhelgen. Ikväll blir det julklappsutdelning hemma hos Ds föräldrar. Men innan dess ska vi åka iväg o handla det sista till julafton.


Måste ju visa det fina julkortet vi skickade ut i år =)

Bäst just nu

Slipknot - Snuff

En vecka kvar

Tiden går så sjukt fort. Bara en vecka kvar till jul, två veckor till nyår o tre veckor till min födelsedag...

Igår hade vi lite adventsmys hemma hos Sofie. Åt gott o snacka skit. Lite nostalgi med kortspelen tecknet o bubblan. Riktigt mysig kväll. Sjöng även lite på Glee karaoke. Är sjukt sugen på ett eget kan jag säga ;) Födelsedagstips kanske? Idag har jag klätt granen o gröten står på spisen. Har aldrig kokat eget risgryndgröt så jag hoppas på det bästa. I eftermiddag ska vi hem till mor o far o fira brorsan som fyller år imorrn.


Kattkonster

Tuva har kommit på nåt nytt. Min rygg är väldigt bekväm att ligga på. Började med att jag bar henne o sen klättrade hon upp o la sig på min rygg istället... Hur jag än vred o vände hoppade hon ner. Det har hon nu gjort två gånger o imorse väckte hon mig genom att lägga sig o sova på min rygg igen. Hon gjorde allt för att ligga kvar medans jag vred o vände mig. Haha! Envis katt! Men visst, lite mysigt är det väl ändå kanske...


Små förändringar

Köpte kakeldekor för ett tag sen o häromdagen fick jag äntligen upp dem. Hur enkelt som helst! O Blev faktiskt en stor förändring. D var väl inte lika entusiastisk över det hela. Lite tjejigt kanske ;) Men 8 blommor sitter nu med jämna mellanrum på kaklet i köket.


Före och efter


50årskalas

Var o firade Ds morbror idag. Han fyllde nämligen 50år igår o det firades med stor fest. Begav oss hemåt runt 20.30. Jag börjar ju jobba imorrn vid 06 så sovdags för min del efter detta inlägg. D fortsatte festen med sin syster o kusin hos en annan kusin. Rörigt? Började titta på Dante's Peak som går just nu på tv3. Har sett den förut men blir nog att se klart i sängen tror jag. Tänkte ge er lite bilder på mig =) Klänningen köpte jag förra året från Ellos. Var tänkt att jag skulle ha den på Sofies 20årsfest men den hann inte komma till dess. Så nu fick jag användning för den!


Julbak

Igår blev det först en tur till Ikano med Anna. Hon behövde en ny topp till sin nya fina kjol. Två fina fick hon med sig. Köpte en jag med. Blå faktiskt =) sen hem i baka. Blev lussekatter, saffransbullar och pepparkakor. Riktigt smakens. Tänkte försöka hinna med julgodiset nästa vecka. o så sjölvklart de sista julklapparna... börjar bli lite stressad nu faktiskt, trots att jag typ vet vad jag ska köpa :P


Snart klar

Har fått mycket gjort idag. En spännande lunch o på det julklappshandling. Har det mesta klart faktiskt. Lite smått kvar bara. Känns riktigt skönt! Tanken slog mig att det faktiskt bara är två veckor kvar... o det är så mycket man vill hinna med innan. Idag blev iaf köttbullarna gjorda... kändes som jag rullade i evigheter... 1,6kg ger ganska många köttbullar.


Ungefär såhär många... Nån som orkar räkna?

Imorrn tänkte jag ge mig på julbaket. Pepparkakor o lussekatter ska det bli. Får se om det hinns med lite julgodis också. Vet inte riktigt när jag ska hinna det annars... Fullt upp kan man säga. Ser ut som skit här hemma också. Har hört talas om julstädning. Är det nåt som kan fixas hos mig med mån tro? eller är det nåt jag måste göra själv? Kan ju alltid hoppas att nån knackar på dörren imorrn o vill städa. Men tror chansen är väldigt liten... Så det får väl bli att sätda mellan jäsningarna imorrn helt enkelt. Stressigt värre känns det nu fram till jul... kommer ligga som en utslagen tomte på annandan...


Myskisse i tomtedräkt =)

Arbetsledarmiddag och snö

Igår var vi bjudna på middag hos chefen. Över förväntan faktiskt. En mycket trevlig kväll med frisk påfyllning i glasen. Inte fick glasen stå tomma inte, nej då, då vare hon (chefen) framme med vinet igen. Livsfarligt vill jag lova. Men trevligt hade vi med god mat o julklappsleken. Fick med mig hela fyra paket hem. idag mår man inte lika topp men det bara ladda för jobb 14-23.15.

När vi satt o åt igår så började det snöa också! Så för att få se snö var vi tvungna att åka till Mjölby alltså... Snöade hela vägen hem också men övergick nog mer till snöblandat ju närmre Linköping vi kom. Men lite snö ligger det allt på gräset. Jag gillar ju snö o vill självklart ha en vit jul! O visst får man lite mer julkänsla när snön ligger vit på marken?