Filmkväll

Då var dagen över. Blev en promenad i det härliga solskenet. har planterat om lite blommor o sen blev det god mat med efterrätt o film på det. En lyckad kväll måste jag säga. bio får det bli en annan gång.

Blev vist tre filmer ikväll =) Såg klart på The Eye som inte ville starta igår. San såg vi Yesman som hade premiär på Canal+ igår. Väldigt rolig! Efter det tittade jag på Changeling. Filmen är baserad på en sann historia om en kvinna vars son försvinner. Efter fem månader kommer polisen o säger att de hittar hennes son men när de möts så säger kvinnan att det inte är hennes son. Polisen gör allt för att få henne att tro att det är hennes son men hon ger sig inte. Helt klart sevärd och den berör verkligen. Man kan inte förstå att det kan ha gått till så! Historien äger rum i slutet av 1920-talet o början av 1930-talet. Man får följa hennes kamp mot polisen och hur hon försöker få dem att fortsätta leta efter hennes son... men även fast det är snart 100 (!) år sedan kan man inte fatta att det gick till så. Se den om du inte redan gjort det...



Ja... o nu är väl klockan dags att sova kanske? D jobbar dag imorrn o jag jobbar stängning mån-ons. Just det. Tessis öga är mycket bättre! Såg inte alls bra ut igår men imorse var det riktigt fint! Inte alls lika svullet längre. Så hon är på bättringsvägen. Bra bra. That's all for now.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback