Sova säng!

Har gått på halvfart hela dan. Är sjukt trött. Är lite svårt att sova när man har två småttingar som springer på en när man ska sova. Men mysiga är de =)

Har gått bättre idag med Tessi. Visst, ett par slag fick de väl tissarna men inget allvarligt. Tessi evt inte riktigt hur hon ska leka med dem. De är ju så små! Hon är ju 4ggr så stor. Hon vet inte riktigt hur hon ska bete sig. Men hon lekte lite med deras svansar o de hoppade över henne när hon sprang fram o tillbaka efter sin råtta. Sjukt söta! Bara att hålla tummarna att det går bättre o bättre. Men som det ser ut är det ju på rätt väg.

Tack för namnförslagen. Vi har ännu inte nått något beslut men vi funderar. D verkar inte bry sig så mycket om deras namn men jag tycker att det börjar bli jobbigt att säga den svarta o den ljusa. Sjukt fel. Hittade en sida med en massa förslag. Kanske Kiwi o Våfflan? Eller varför inte Turbo o Soya? Haha... kommer aldrig komma på nåt bra. Det kommer sluta med att de heter svarta o ljusa.... eller lillan o vilden kanske? eh... nu ska jag se 2 1/2 män o sen sova med mina sötnosar.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback