Underbara helg!

så extremt härligt att ha varit ledig. Men underbart är kort, imorgon är det åter till arbetet.

Ja fredagen började ju sådär som ni redan vet och fortsatte konstigt värre med vissa händelser. Vi var ju hos stångåstaden och skrev på kontraktet. Det gick bra, fanns tom en parkeringsplats till oss =) Fick veta att det ska tapetseras om i ett rum, garderobsdörrarna i sovrummet skall målas om och golvet i vrummet skall slipas och lackas... hmm... och detta kommer troligtvis ske i augusti. Kul att de komemr fixa så mycket men mindre kul att det inte komemr ske före augusti. Det kommer ju innebära att vi inte kan göra iordning allt förrän det är klart. Speciellt vrummet. Vi måste ju flytta ut alla möbler när de ska fixa golvet. Känns lite omständigt. Men vi får väl höra med dem om de inte skulle kunna fixa det innan vi flyttar in. Vi flyttar ju inte förrän den 6juli. så då har de ju 4 arbetsdagar att fixa det. Får se vad de säger. Lite jobbigt annars, var ska vi göra av vår stora soffa lixom? Jaja, det löser sig väl. De var väldigt trevliga på stångåstaden iaf. Kändes så ordentligt och planerat till skillnad hos graflunds. Allt var så genomtänkt. Känns rba med ny hyresvärd! Men åter till händelserna. Strax inna det var klart gick strömmen en kort stund och ett högt muller hördes utanför. Ihh... och självklart när vi var klara och skulle cykla hem så började det regna. Och det var ju inte lite regn. Vi var båda dyngsura när vi kom hem! Det var bara att byta kläder och sätta sig o mysa i soffan =)

I går var en bra dag. Jag o D åkte ut till Tonrby för att gå lite ärenden. var bla på SIBA för att kolla om de fått in väggfäste till vår TV. Men det hade de tyvärr inte. Vi snacka med samma säljare som vi köpte TVn av. Han är verkligen hur trevlig som helst! Han kände tom igen oss =) Han sa att eftersom vi köpte en så dyr tv så skulle de fixa ett bra pris på väggfästet när det kom in. Kanske tom halva priset =) Det är sånt som gör att man komemr tillbaka till den butiken, även fast de kan vara lite dyra, men den servicen får man itne på alla ställen.

Efter det gick vi till trebutiken och D förlängde sitt abonemang och får då en ny telefon. Samma som min fast svart blev det =) Då blandar vi ju inte ihop dem iaf. haha! Blev lite regn denna dag med men sen framåt kvällen då jag skulle bege migg till Anna blev vädret superfint! Vilken sommarkväll! Hos Anna blev det såklart en himla massa singstar! och även en del skitsnack såklart =) En helt underbar kväll!

Dagen idag har väl mest varit sova! HAha... har inte gjort något alls egentligen, satt på balkongen o läste en stund, tvättar lite. Vi ska väl ta o städa här snart tror jag. Ser hemskt ut... dammtussar och katthår överallt! Inte bra med ljus, långhårig katt när man har mörka möbler =) hehe... men hon är ju så söt!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback