Söndagstankar

Den har varit lite upp och ner de senaste veckorna. Fick förra helgen reda på att min älskade farmor lämnat oss. Man vet att det kommer hända förr eller senare men man är aldrig föreberedd när det väl händer. Men hon har levt ett långt liv o nu är hon återförenad med farfar igen <3

Mitt i allt det så fyllde min kärlek år också. Men den gick bra, skönt att tänka på nåt annat ändå. Sen i måndags började nya kursen. Matte är det som gäller hela våren. o jag insåg nog inte förrän då hur mycket jag faktiskt saknat det. När man var yngre så var ju matte "tråkigt". Eller jag tyckte nog aldrig det men sa de ändå när någon fråga för det var så det skulle vara. Men eftersom, jag alltid haft lätt för det så har jag faktiskt alltid tyckt det varit roligt, innerst inne. Annars skulle jag ju inte läst med inriktning mot matte på gymnasiet. Hur som helst så var det riktigt kul att komma igång ned räknandet igen. Behövde lite hjälp att minnas vissa saker, var ju trots allt nästan 10 år sen jag läste matte på den här nivån, men det har gått bra. På onsdag har vi första lilla tentan o det är nog den första jag inte är det minsta orolig för vilket känns toppen!

Har hänt annat bra skolrelaterat också, fick godkänt på kartläggningsuppgiften jag gjorde i mellandagarna! Hälften blev underkända o måste komplettera, så känns riktigt skönt att va en av de som fick G o kan lämna det bakom mig o ha full fokus framåt.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback