Catching Fire

I torsdags ha de jag en riktig myskväll med Anna. Vi åkte in till stan vid 19 för att ta en chai latte på EH o sen var det äntligen dags för Catching Fire.Filmen var över förväntan måste jag säga. De hade lyckats väldigt bra! Det är bog första filmen på länge jag verkligen vikl se igen, nu! Hade det inte varit så dyrt hade jag sett den på bio igen, så bra var den. Men får vänta tills den kommer ut på Blu-ray. Får läsa böckerna igen med kanske.
Hur som helst, se den! ;)Fredagsmys o julpynt

Vfun är slut för denna gång. Blev ett stort kramkalas när vi sa hej då. Får hoppas jag blir placerad på samma skola i vår, så man får hälsa på dem igen. Har hur som helst lärt mig väldigt mycket o har trivts väldigt bra, så det känns ganska tråkigt att inte åka tillbaka på måndag. Men samtidigt är det skönt att fortsätta med pluggandet så jag blir klar nån gång! o så träffa mina fina vänner också som jag inte träffat på flera veckor.

Igår var jag hos Emma. Hon fyllde förra veckan i jag tyckte hon skulle få bli lite firad. Blev bjuden på mat o jag hade med mig morotskaka till efterrätt. En riktigt trevlig kväll blev det.

Idag var det dags att ta fram julsakerna. Gick väl inte lika smärtfritt som vanligt kanske. Med ny lägenhet måste man ju bestämma på nytt vart allt ska va, o eftersom lägenheten är mindre välja bort lite också. Men känner mig nöjd med resultatet. förutom att jag inte hittar vår ljusslinga som ska va på balkongen... nånstans på vinden ska den va men var? trodde jag lagt alla julsaker lättillgängligt när vi flytta men tydligen missa jag den påsen... skulle inte förvåna mig om den låg längst in på vinden. Då får vi väl aldrig fram den. Jaja, får göra ett försök imorrn med ficklampa o se om vi hittar den. Så här ser det ut inne iaf:
Det ger aldrig med sig

var ju sjuk innan vfun o så klart är jag förkyld igen. Hes o hostig denna gång. så konstigt med förkylningar den senaste tiden. De sätter sig allt oftare i halsen o på stämbanden istället för snuva. Frågan är ju vilket son är att föredra?

Andra vfuveckan har gått riktigt bra! Känns så skönt också att få den uppskattning man får av både handledaren o barnen! Kan inte valt en bättre utbildning! Det är verkligen nu under praktiken jag känner hur rätt det här yrket är för mig! Vill bara att de sista 2,5 åren går så fort som möjligt så man får börja jobba ;)


Plutten 1 år

idag fyller finaste systersonen 1 år! tänk att tiden går så fort!! I lördags blev det därför en tur till Stockholm för att fira. Alltid lika mysigt att träffa syster med familj!
Mera pyssel

Blev lite nytt pyssel i fredags efter praktiken. Har det så lyxigt att jag slutar vid 13 på fredagar, så han med det innan middagen.

Blev två klädnypsmagneter till kylskåpet.
oj oj vad tiden går fort

Då var jag inne på min andra praktikvecka. Den första var riktigt bra o tror inte den andra kommer va annorlunda, mer än att jag dragit på mig en ny förkylning. Håller tummarna att det räcker med halsont denna gång så jag inte missar nåt. Är verkligen lärorikt o roligt att få vara ute i verkligheten. Det är ju faktiskt nu kan lär sig mest o det är de här stunderna som gör att man pallar att läsa resten. För jag vill verkligen ut o jobba!


pysslat

Då har jag gjort klart det jag haft i tankarna länge. En hängare till nycklarna. Målade även om en gammal minibyrå från IKEA som jag målade mörkblå o lila när jag var yngre. Men nu är den lite mera jag :)
Halloween

Hade grymt trevligt igår kväll! Fick se flera fina utklädnader o fick träffa flera av mina loppor igen. Blev en del vin och dans också så idag värker kroppen (kan bero på förkylningen som jag trotsade igår...) o jag tänker inte göra många knop idag.

Så här såg jag ut igår. En sprucken porslinsdocka var tanken. Äntligen fick jag användning för min gigantiska rosett jag haft i flera år :)