Spakväll ala Anna o Gabbi

Igår hade Anna o jag en riktig myskväll. Först blev jag bjuden på god mat hemma hos Anna, sen begav vi oss till bastun som de har i deras brf. Där satt vi med ansiktsmasker o sncka skit o drack gott i ett par timmar. Inte i bastun då men i utrymmet som hör till, vi är inte så mycket för att basta nån av oss men utrymmet är så mysigt spaigt =) efter det gick vi hem till Anna o spelade Scene it tills det var dags för mig att gå hem o sova eftersom jag skulle jobba idag. Men en riktigt trevlig kväll med bästa sällskapet!

Verkar inte funka att lägga upp bilder på blogg.se just nu så ni får se dem vid ett annat tillfälle.


Då var det slut på det roliga

Haft en riktigt trevlig helg med släkten i Kisa! Alltid lika kul att träffa kusiner o kusinbarn som man träffar så sällan. Synd bara att man inte riktigt hinner med att prata med alla ordentligt. Var en kusin med familj som inte kom men ändå var vi över 40personer. Under lördagen körde vi femkamp. Vi tävlade i lag familjevis o vi vann! Var lite annorlunda lekar. Sen blev det god middag o efterrätt, o senare på kvällen grillade vi korv. Sov över där o var hemma runt 12 idag. Då ringde Ds mamma o bjöd över oss på mat, o då var vi inte sena att tacka ja. Var ju flygets dag idag på malmen så vi tittade lite på planen från deras trädgård.

Nu blir det en lugn kväll hemma o tidigt i säng för imorrn ringer klockan 4.40. Har räknat ut att det är 8 veckor kvar till min riktiga semester... bara att bita ihop. Har ju lite annat smått att se fram emot ändå, innan dess. O så hoppas vi på ett bra besked i Juli. Bara att hålla tummarna  =)


Man skulle tillsammans lyfta upp hinkar o ställa dem på lådan i mitten


Brorsans tjej hade tidigare sagt att hon skulle bada o hon höll fast vid det, så efter frukost blev det ett dopp

Veckan går mot sitt slut

Snart har en semestervecka gått. Känner mig väl inte riktigt så utvilad som jag hoppats men ändå skönt att bara vara i en vecka. Har haft huvudvärk till o från hela veckan och en förkylning som aldrig ger med sig. men men, är ju bara 8 veckor kvar till riktigt semester o förhoppningsvis (hållet tummar o tår) studier efter det.

Imorgon bär det av neråt Kisa för släktträff. Ska bli kul att träffa kusinerna igen! Bor på så många olika ställen i landet så det är alltid lika kul när vi ses.


Hittade kissarna såhär häromdagen, mysigt att ligga sked?