Alla Hjärtans Dag

Brukar alltid säga att jag tycker alla hjärtans dag är överskattad. O det tycker jag. Det är en dag då butiker ska sälja allt som är hjärtformat i mängder... men ändå kan man ju inte låta bli att köpa de där goda gelehjärtana. Köpte en ask förra veckan. Mest till mig själv faktiskt. Men visst ska D få smaka när han kommer hem från jobbet.

Får väl avsluta med att önska alla en fin Alla Hjärtans Dag.


Ursäkta frånvaron

Ni får ursäkta min frånvaro från bloggen. Är ju tydligen ett par stycken som fortfarande tittar in dagligen. Men har inte haft någon inspiration eller ork den senaste tiden. Förhoppningsvis kommer lite ny glöd nu när solen börjar titta fram allt mer.


Från Annas födelsedagsfirande

Baksug

Blev lite sugen på att baka igår o så skulle vi ju passande nog till mamma o pappa på kvällen så självklart blev det några cupcakes med sugarpastedekorationer. Riktigt kul! Mamma refererade till mitt lerknådande som barn. Tyckte alltid det var kul med playdo o cenitlera. Att forma något. O detta är väl mitt sätt att få ut min kreativitet. har alltid älskat att pyssla. Synd bara att man inte gör det nu när man blivit "vuxen"... kanske är dags att börja?