Lite seg efter gårdagen :P

Strax före 16 åkte jag till Ikano för att köpa kort till sofies present som jag glömde göra under fredagen. Sen hittad ejag även en fin väska till kvällen =) Efter det var det bara hem, hoppa in i duschen o sen börja sminka sig o greja. Fick till lösögonfransarna perfekt för första gången! Eller skapligt iaf. Det såg bra ut "såg sötare ut än vanligt" för att citera karl min. sen fixa håret o på med kläderna. Had eju köpt lösnaglar med men det hanns inte med, så på med nagellack bara sen cykla jag ner till stan. 1930 bjöds vi på fördrink o mingel. Alla var så fina! Men Sofie var finast =) Ashoor var finast av grabbarna som t.o.m hade fluga (är det röda mattan så är det) Sen runt 20 blev det paketöppning sen middag o lite frågesport under tiden. God efterrätt. Sen blev det lite häng i viprummet o dans o en massa mys. Träffade chefen som bjöd på shots. grymt äckliga. sen dansa vi hela natten lång (eller tills fötterna sa ifrån) när klockan blev 3 blev hon två igen så vi kämpade på en timme till. Eller jag gick vid 0230 (vintertid) Gillade min mobils sätt att ställa om tiden. Klockan var 02.00 i en timme =) hade en superkul kväll med trevligt folk. Blev inte så mycket bilder men här kommer iaf ett par stycken.


1. fixad o klar 2. min suddiga bordskavaljer (tillgjord charmör hela kvällen)
3. finaste tjejerna 4. Carro o grabbarna
5. Bettan, Mikaela o Jenny 6. Sofies kompisar
7. Barhäng 8. Bettan, Arvid o Erik
9. Bettan o Jag 10. Tjusiga Sofie efter ombytet

sen

Blev lite sen på jobbet imorse. Hann inte riktigt med allt så jag blev kvar 30min. men sen hem o sova. Nu uppe igen. Ätit lite frukost o nu ska jag fixa det sista till kvällen. Sen ska jag duscha o börja fixa mig. Röda mattan here I come!


bränt katthår luktar illa

Satt i soffan, myste framför idol med tända ljus o så hoppar tessi upp på bordet. o innan jag vet ordet av det så flossar svansen upp i ett eldmoln o slocknar lika fort. Ja, så nu luktar det brännt katthår i hela lägenheten trots att vi har balkongdörrarna öppna för att vädra ur. Tessi mår bra. Hon märkte inget själv. Klippte bort det brända håret, var mest aska.

O jag som tänkt skriva ett inlägg om idol. med bränt katthår fick det bli. Måste bara säga att Jay är enormt duktig! Han är min favorit i Idol o så tolka han mina 90tals favoriter. En superfin version. Fick en liten tår i ögat. Mycket vackert!!


Snabbis

Inget spännande hittills. varit o handlat lite. Ska iväg till Sofie snart o kolla in hennes klänning hon ska ha på lördag =) Peppad! sen är det jobb inatt. Kravall. Time to go!

lite inspiration

Efter en stunds övervägande beställde jag en ljushållare. En ljusstake för fyra ljus i metall som går att använda till flera olika sorters ljusformer. I mitten kan man dekorera med nåt fint. Fanns ingen bild på den på hemsidan så ni får vänmta tills jag får hem den. Tänkte ha den som adventsljusstake till en början iaf. Här följer iaf lite andra fina produkter som jag mer än gärna skulle vilja ha, men ekonomin säger ifrån ;)

allt hämtat från Partylite

Ljusparty

Sov typ hela dan idag... somna inte förrän vid 07. Kunde inte koppla av. Men snart blir det ljusparty. Kommer inte känns så mycket doft men finns ju mycket fint att titta på =) Ska åka förbi Priso o hämta ut mitt ellospaket. Blev ett par nya julgardiner till köket =) Nae, dags att åka.

Mystisdag

Efter lite kladdkaka blev det mys i soffan med mina sötnosar.



Gottegrisen är i farten igen

det vill säga jag alltså. I ugnen står nu en kladdkaka. Testar ett annat recept än det jag brukar använda. Men smeten smaka gott iaf =) (obligatoriskt att slicka skålen efter man hällt i smeten i formen) Så med andra ord blir det lite gottigt till Desperate Housewives ikväll =) mumsigt!

hes

Är riktigt hes idag. så ska hålla mig inne o va tyst tänkte jag. Vill inte bli mera sjuk. Taggar ju till lördag ;)

P.S. I Love You

Såg precis P.S. i love you. en väldigt fin film. Blev lite tårar, men den är ju verkligen inte alls som boken. Förstår inte riktigt varför den heter samma sak. Visst, namnen på de karaktärer som är med stämmer, innehållet i breven hon får o lite andra små detaljer , grunderna, men det mesta är inte alls som boken. den borde heta nåt helt annat o sen stå baserad eller bygger på boken. Men om man inte läst boken så är ju filmen bättre än vad jag tyckte misstänker jag. Sen är det ju inte helt fel att se både Jeffrey Dean Morgan och Gerald Butler lättklädda ;)


Ullared - check

Anna ringde förut. Den 6dec åker vi till Ullared =) Sjukt kul! lite julklappshandling kan det nog bli.


källa

Alltid lika roligt

jaha, då har förkylningen brutit ut på riktigt.

halka + sommardäck = dålig kombo

Hel konstig kväll. Var skit lugnt mellan 23-00 sen vid 00 slog det till. O varför då? Jo då fick folk sin lön. Har inte folk nåt bättre för sig en söndagnatt än att vänta på att få lön så de kan äta på donken. Helt sjukt tycker jag. Eller tragiskt rättare sagt.

Är ju så kul också att det regnat i två dagar o nu inatt blev det minusgrader. härligt med sommardäcken kvar på bilen. så ikväll får det bli däckbyte. tanken var ju att vi skulle byta däck igår men eftersom vi fick låna saaben över helgen blev det inte så. Nae, ska se klart Nanny sen blir det sängen.

söndag

Blev en väldigt lång sovmorgon. Gick upp halv fem ;) hehe... åkte hem till mamma o pappa för att visa upp bilen efter det o blev bjudna på fika. Sen hem o äta o just nu tittar jag på Ensam mamma söker. Så skönt med boxer där man kan starta om vissa program! Slipper man titta via datorn. Sen är det dax för jobb igen. är ledig mån-ons så det ska bli skönt! det ska städas här hemma o kanske baka nåt gott? Sen ska papprena på bilen skrivas på nån dag med sen är den min =)

Försäkringar

Har spanat runt lite på bilförsäkringar. o det skiljer sig ju en hel del mellan bolagen kan man säga. Om jag ska teckna en helförsäkring på ett år hos Länsförsäkringar kostar det under 5000. Ska Daniel (som är över 25) göra det kostar det nästan 6000. det brukar väl bli billigare när man är över 25? men det är ju inte allt. Skulle jag försäkra bilen i ett annat bolag skulle det kosta över 10000kr på ett år! Det är sjuka summor tycker jag. Har ju hemförsäkring hos länsförsäkringar så man får ju samlingsrabatt också. Helt sjukt att det kan vara den dubbla kostnaden hos vissa bolag. så med andra ord är det viktigt att kolla igenom sina försäkringar att man har det bästa och billigaste alternativet.

Myskväll i soffan

Det här måste väl va bland de mysigaste sätten att spendera en regnig lördagkväll på.


Högskoleprovet 2010

Då var det avklarat. Blev inte mycket sömn innan. somnade vid 0100 o av nån oförlarig anledning vaknade jag vid 0500 och kunde inte somna om. Var verkligen inte nervös så det hade inte med det att göra. ingen aning... men men... upp i ottan helt enkelt. var på plats 820 som man skulle. det är ju sjukt mycket dötid i väntan. Inte bara rasterna utan även i klassrummet när man ibland (oftast) blir klar innan tiden är slut. då är det bara att sitta snällt kvar tills tiden gått ut o provledaren samlat in alla papper. Inget/ingen får lämna salen under provtid. Men eftersom jag gjort det två gångerna tidigare så visste jag ju hur segt det skulle bli... kl 1610 var iaf alla block/delprov avklarade o jag cyklade hem. Med bara fyra timmars sömn orkar man inte med nattjobb (o kravall) så det fick bli sängen. Vaknade av en hemsk dröm vid 18. Helt perfekt egentligen, bortsett från drömmen då. känner mig skapligt pigg. Har kollat in de rätta svaren på studera.nu och är ganska nöjd. Kommer troligtvis ligga runt samma resultat jag fick första gången jag skrev, vilket var mitt bästa resultat. Men det var sista chansen att använda det i år så det blir ju bra om jag får typ samma, eller förhoppningsvis snäppet högre ;) jaja, det officiella resultatet kommer om 4 veckor. Bara att vänta o se. Nu ska jag ta o käka lite mat.



Säger gonatt

Då var det väl dags att sova då. Så man är lite pigg imorrn till högskoleprovet. Har gått igenom lite ord bara så jag ser detta som en chans att se hur jag ligger till. Så satsar jag fullt i vår ist. kanske bli bättre än sist jag gjorde det iaf. Kan ju alltid hoppas. Nae. Gonatt med er! (om jag nu kan somna)

Bytt bil över helgen

Då har vi bytt till en Saab 9-3 över helgen. Ska testköra den innan vi bestämmer oss. Är lite småskavanker med denna med men den är tyst med fungerande AC och typ inbgen rost. I bättre skick än mondeon iaf. O förhoppningsvis får man ju lite för mondeon när vi säljer den o då ger vi inte mer än kasnke 3000 i mellanskillnad. En bra deal tycker jag =) Men som sagt ska vi känna på det över helgen.


Just ni står en sådan här på vår parkeringsplats

Pigg o alert

Ojojoj. Inget kul när man somnar runt 730 o klockan ringer vid 12. Inget att rekommendera. Men måste man så måste man. Tvingade mig själv att hålla ögonen öppna så jag inte skulle somna igen. Nu har jag iaf varit uppe två timmar, ätit lite frukost. Lite piggare är jag väl. Ska leka taxi idag. Ska skjutsa Anna till jobbet vid 16. Sen ska jag hem o laga mat. Tror det får bli köttfärspaj idag. Mumsigt =)

Första snön

Som alla redan konstaterat så har första snön fallit över Linköping inatt. Märkte inte att det snö förrän jag skulle till jobbet igår kväll o nu när jag åkte hem var det snö o frost på bilen. Ingen höjdare. Speciellt inte med tanke på att sommardäcken fortfarande sitter på. Får ta tag i det på söndag. Enda dan D o jag har tid samtidigt.

Nu ska jag väl försöka sova lite då. Ett par timmar får det väl bli. Imorrn ringer klockan typ denna tid. Så jag vet inte riktigt hur jag ska klämma in två sömntillfällen där... hmm... blir nog max fyra timmar nu så at tjag kan somna inatt sen. Vilka problem man har!

Lyx mitt i veckan

Eller ja, kanske inte.

Gjorde lite mat förut. Potatisgratäng med kalkonskivor. Blev riktigt gott. Lite lyxigt iaf :P


Gomorron mina kära!

Eller gokväll kanske snarare vore på sin plats. men för mig är det morgon.

Ida ska jag försöka gå igenom lite gamla högskoleprov så jag iaf minns upplägget till lördag. Kommer ju inte gå nåt vidare så jag ser det mest som en chans att se hur jag ligger till. Får göra ett nytt försök i vår igen o till dess "plugga" lite. Sen är det ju jobb inatt igen 23-06. sen har jag ett dag på mig att ställa om dygnet... kommer väl gå sådär tror jag. Får sova nån timme imorrn på dan eller nåt så kan jag sova hela natten sen. Mycket att tänka på. Kanske ska ta o kolla runt på lite ord nu...

Gonatt

Lugn natt. Blir väl värre ikväll misstänker jag. tors-lör är ju utekvällar. satte mig framför tvn nu när jag kom hem. Skönt med lite avkoppling. Nanny är ju lite kul :P


KF

Skulle ju göra mig iordning för att åka o handla. Så ska jag bara ta på mig min tröja o halvvägs på känner jag att den är fuktig o stinker kattkiss!!! Inte det mysigaste. den fick åka i tvättmaskin så fort jag kom hem. Blä!

hittills

Lite glad blir man när det kommer värdecheckar med posten =) haha... handlade upp min bonuscheck på 150kr från H&M igår och idag fick jag en från Åhlens på 50kr. Då kanske jag kan hitta mig ett par nya örhängen till rödamattan festen ;)

Nu ska jag fixa iordning mig o sen åka o handla lite. Bye bye.

Big spender

Blev lite shopping idag. Tanken var att jag bara skulle kolla på lite klänningar till Sofies 20årsfest men det blev en massa annat. Beställde en igår men den hinner inte komma... o hitta ingen fin på stan så det får bli en jag har hemma. Blev med andra ord lite acessoarer till det =) och lite annat med såklart. Måste ju göra slut på sista penmgarna innan lön tydligen. ett problem jag har. Moneyspender. Men det här är iaf vad jag hitta.

1. Halsduk och tights, 2. Bolero och bh med avtagbara axelband
3. Svarta pumps, 4. smycken


Översocial

Hade en sjukt trevligt natt på jobbet. När det är lugna perioder får man göra de tlite roligare genom att komma på roliga frågor till varandra "vem skulle ha huvudrollen i filmen om ditt liv" "vem av motsatt kön skulle ha huvudrollen" "vem skulle göra soundtracket till filmen" det var lite av det vi diskuterade under natten. Är ju inte det roligaste att städa så får man snacka under tiden blir det mycket roligare. Älskar headseten :P

Som vanligt stannade jag kvar en stund på jobbet innan jag for hemmåt. Har ju inte träffat Sofie på över en vecka. Måste ju få prata lite då. O det stämmer nog det som Erik sa. Man blir översocial av att gå natt. Träffar ju nästan aldrig några o sen när man väl ses då jävlar. Har ju alltid vaerit en pratkvarn men värre blir det alltså. hehe.... nae, kanske ska ta o göra nåt vettigt av denna eftermiddag som börjar lida mot kväll.

En massa trams

Somnade inte förrän runt 6 imorse. Låg i sängen typ 2 timmar utan att kunna sova. inte roligt alls. Sen upp o hoppa vid 13. Möte på jobbet 15-17 o sen iväg med bilen. Först införskaffades 10kg kattmat (bör räcka 2mån) sen med bilen till BIVA. Troligen är det ju kompressorn till ACn som är paj så vi ska försöka koppla bort den innan vi byter ljuddämparen (avgasröret är ju av). Visserligen funkar inte ACn då men bilen låter ju inte iaf. en ny kompressor kostar typ lika mycket som bilen är värd... o en ny rem för att koppla bort den kostar 250kr. Vad väljer man? Finns väl nån som vill ha den kan man tycka. Som vinterbil funkar den ju perfa =) vi får se. Ska ju provköra saaben först innan vi bestämmer nåt men det lutar nog mot den vilket fall. Billig o bra.

Nae, nu får det va nog. Har ätit lite nu o D o hans kusin har förhandlat lite om en dator kusinen ska köpa av D. Så snart blir vi av med det åbäket också. Nice =)

min kväll

Har suttit o letat lokal på nätet till personalfesten. Inte det lättaste att hitta nåt bra, billigt centralt. kom gärna med tips om ni har några.

Tittade på Trubbel i paradiset förut. Den var bra. rolig o underhållande. Romantiskt komedi. ja ni förstår grejen.


Tänkte väl ta o lägga mig här snart. imorrn blir det först assmöte 15-17 sen åka med bilen så Ds pappa får kolla på den sen hem o sen jobb 2230-0630. detta gäller mån-torsdag. sen på lördag är det högskoleprovet. Ihh! inte redo för det än men what to do? bara att bita ihop o köra. finns inget annat att välja på. bubbel, babbel. Nae, nu får det va nog för idag.


söndag

Blev visst rejäl sovmorgon idag. Dumt att inte ställa klockan med andra ord. Men det blir bara en hemmakväll idag iaf. D jobbar 16-21 o jag har tvättstugan 19-22. Så tvätt o tv får det bli. o lite tacos på det =) mums. måste nog gå till affären med. lite Ensam mamma söker o sen Trubbel i paradiset.

Just det, såg en svensk film häromdagen. Äntligen Midsommar. Lite intriger, humor, mänskligt drama. Sånt som skulle kunna hända men lite mycket på en gång kanske. Men det var okej.


30årsfirande

Idag har vi firat min kusin som fyller 30 imorrn (idag) Först blev det gokart tävling för de som ville. 16 st släkt o vänner ställde upp. Jag tittade på men D körde. Sen hem o fixa sig o sedna åkte vi hem till honom där det bjöds på mat o tilltugg. En mycket trevligt dag helt enkelt.

Vackert

Plan Three - Brush It Off

Fredagskväll

När D kom hem från jobbet blev det mys med god mat o Idol. På det blev det en film, för min del iaf, Brudens Bäste Man. En romantiskt komedi som man redan innan man sett den vet hur det kommer sluta. men sådana lättsamma filmer behöver man ibland.


Dagens mat; hemmagjorda älgfärsbiffar med klyftpotatis, kantareller, sås och min mosters gelé.

Tjockis

Blev en sväng på stan. Kolla lite klänningar. Ska ju på 20årsfest med röda mattan tema så kan ju va kul att festa till det ordentligt! Men fy vad svårt... finns hur mycket fina klänningar som helst, men passar de mig? jag tror ni vet svaret. Har breda höfter o stor rumpa... så det sitter antingen bra upptill eller nertill... bara att välja... eller så ser man höggravid ut. Hmm.... inte kul. Trikåklänningar funkar ju men röda mattan känns ju mycket finare. ska gräva lite i garderoben här hemma o se om jag kan fixa nåt. Får väl sy nåt eget i värsta fall. Hehe... vor eväldigt kul egentligen. Lite sugen på att sy faktiskt. Ja, kanske det.

tjockisrumpan spelar Wii för ett par helger sen.

Dagen har bara börjat

"ha en trevlig kväll" "äntligen slutat jobbet o tagit helg" Men jag då... gick upp för 1,5timme sen fick helg vid 06 imorse. min dag har bara börjat. det är ju morgon nu. det är så knas detta. Vaknade med ont i magen o illamående. inte det roligaste. Har inte direkt gått över heller. Ska ta mig en avkopplande dusch o hoppas på bättring. Hade ju planer på att åka ner till stan en sväng, komma ut lite... känns som om jag lever här inne i min bubbla. Behöver komma ut, få lite frisk luft o solsken. nej, just det, solen går ju ner snart... bäst att skynda sig lite då... stress.

Allätare

Väldigt olika men ändå bra.

Raubtier - Lebensgefahr


Eminem feat. Rihanna - Love the way you lie



Disturbed - Overburdened

Livets bergodalbana

Livet är verkligen en bergodalbana o just nu känns det som om det går väldigt mycket nerför... frågan är när det ska vända, när man ska orka ta sig uppåt igen. Snart hoppas jag...


Lyxmiddag

Ärtsoppa, mjölk o varma ostmackor. Vilken lyx :P


En massa strunt

Har vant mig lite vid att jobba natt. Ganska kul egentligen... när jag går till jobbet går vanligt folk o lägger sig o när jag går o lägger mig börjar vanligt folk jobba. Kanske inte är så kul egentligen. Lite tragiskt kanske...? Men men... man får se det från den ljusa sidan. Har haft en hel del lugna nätter där man hinner med allt man ska o lite till. Mycket skönt. Inte samma stress som på dagtid. Det är fördelar det. Men men... man sover alla ljusa timmar. En stor nackdel. behöver mitt ljus. Känner mig aldrig riktigt trött heller... inte samma trötthet som förut. Men kan typ somna ändå. Konstigt... kroppen känner sig lite vilsen helt enkelt. Vad jag pluddrar på. Har varit uppe en timme hittills. Har ätit lite flingor, duschat o satt igång diskamaskinen. Vad göra resten av kvällen innan det är dags för jobb? Hmm... Blir nog lite tv, (Greys vid 21!) o lite matlagning. Orka något annat.

Ångest

Jaha, då kom kallelsen till högskoleprovet. O jag har inte ens börjat "plugga" till det. Kommer ju gå skitbra detta... eller inte. Har lite delade känslor över lokalen bara. Katedral. Haha... kul att se min gamla gymnasieskola men finns en risk att man tänker sig bort ett par år... "va gammal jag blivit" jaja... blir nog bra, hittar ju dör iaf =)

Orkade städa lite... badrummet o sovrummet är nu rent iaf. Har även fått i mig lite wok o nudlar. Nu ska jag förlora mig själv i toblerone triangeln...


Inte min dag idag...

Mår helt pissigt. mycket jag borde gjort idag men har knappt rört ett finger. Mycket beror på att D råkade få med sig tvättstugenyckeln till jobbet så jag har itne kunnat tvätta... fick värsta psykbrytet och orkar inte engagera mig längre. Har suttit i soffan med filten om mig sen dess. ingen ork, ingen lust... totalt depp. Vill ligga här i min ensamhet hela dan... för reser jag mig upp ser jag bara vad jag borde göra... städa. Hatar att städa. Orkar inte. Vill inte. Bryr mig inte. Är arg. Förbannad. Misslyckad? ahhhh!! Jävla tankar. Nu får det va nog. Ska ömka mig själv i soffan ett par timmar innan jag måste äta nåt... o jobba. Suck... jaja, bara att ta sig i kragen.

Promenix o Special K

Var riktigt skönt med en promenad. var ute i en timme i höstsolen o alla vackra färger =) synd att kameran inte var med, riktigt fint när solen skiner på de gul/orangea löven.

kom precis hem från Maxi. Blev lite mat idag med helt enkelt... ica är ju delaktiga i rosabandet kampanjen precis som många andra företag. Så det var fullt med rosabandet varor. Tycker det är bra. Så när man ändå köper det man brukar så går lite pengar till välgörenhet. toppen!

Såhär ser Kellog's Special K's kampanj ut =)


Första frosten

Extremt lugn natt. Ganska skönt avslut på första nattveckan. Men det sämsta är... mycket städning + känslig hy = eksem. Så nu har jag eksem på min ena hand. Brukar ju få det på hösten/vintern ändå men nu är det efter alla rengöringsmedel från natten. Måste använda diskhandskar om jag ska diska. för eksem gör ont :(

Vi var klara vid 6 så då hade jag kunnat gå men sen försov sig en så jag fick stanna kvar tills hon kom. Fick ju träffa Sebbis o Lillen då =) Alltid trevligt! sen ut o skrapa eländig frost på bilen. Hatar denna "torra!" frost. går u knappt få bort från rutan! men till sist kom jag hem iaf. Somnade väl vid 0830 o hade satt klockan på 13. när tror ni jag vakna ordentligt? jo 1430. Hmm... snoozade alltså i 1,5 timme. hur mycket sömn får man då när klockan ringer var 9e min? Känner mig inte direkt utvilad. Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen promenad med Anna =)

Höst

Det märks att det var kallt inatt. Träden har börjat tappa sina löv och allt är så oranget o vackert =) Gillar höstens alla färger!


källa: Google

Intet nytt

Natten gick väl som förväntat. Kravall säger allt. var hemma vid halv åtta o somna väl runt 8. o nu har jag precis ätit en lätt frukost. Ska ju hinna äta mat med innnan jag ska till jobbet. Kan ju va bra att va hungrig då :P

The Evil Twins



märks ju vem som bestämmer

Designa din egen klubbklänning

Blev ett trevligt födelsedagsfirande hos mamma. Först lite mackor o gott pålägg sen god tårta. Onyttig får man va sånna dagar. Sen åkte jag o släppte av D hemma innan jag åkte vidare till jobbet. Gick bra att jobba fredagnatt. Mindre folk än jag trott. Men ikväll är det kravall så vi får väl se hur det går.

Man blir lite konstig av att jobba natt. Gick upp efter 16 idag. Somna ju inte förrän runt 7.30 eller nåt... o för mig var de tinte lördag förrän jag gick upp för en timme sen. haha!! Kändes ju inte som det iaf, eftersom jag inte varit vaken så länge. Kommer bli helt veckovild av det här. Men än så länge känns det väl helt ok. Ikväll blir det mys hemma med lasagne o sen jobb igen då.

Vero Moda
har en tävling där man får designa en klubbklänning. Här är mina två bidrag. Rösta gärna!



Paket

Idag kom mitt sista H&M paket. Det som jag väntat på i... hmm... massa veckor. Måste nog säga att sjalen är favoriten. Älskar mönstret o färgerna!


Grattis mamma!

Idag fyller min mamma år! Grattis mamma!!

D slutar jobba vid 18 så efter det ska vi åka o fira henne. sen blir det jobb 2230-0630.

Bildkavalkad

Blev visst inget inlägg igår. Hade mycket att göra så jag hann faktiskt inte. Först var jag iväg på tornby för att hitta present till mamma. Det hittade o fick även med mig en ny vinterjacka hem =) Blev en fin från MQ (har provat massor o det var den som satt bäst) de hade erbjudande att man fick 100kr rabatt för varje 500kr man handla för. Det kom väl till pass. Blev ett par strumpor med för att få den sista rabatten också =) blev ju då 250kr rabatt ist för 200. Dyr jacka med andra ord. Men vill man va fin...


Jacka o strumpor från MQ

Köpte lite annat också; strumpbyxor, blommiga hårspännen, rosa bandet, Sloggi trosor, phc protecting & straightening creme o HYPE fiber wax.

På kvällen var det vinkväll hos Sofie. Först lite planering inför p-festen o mat, sen kladdkaka o snacks. Mycket mat mycket vin! En lyckad kväll =) Vid 01 cykla vi in till stan o avslutade kvällen med lite dans på Platå.

1. Håret fixat o klart 2. Det blev inte bra av cykelturen...
3. Carro lagade hummer 4. Bettan o Carro gjorde mumsig kladdkaka. Jag tog disken.
5. 6. 7. 8. bilderna talar för sig själva
9. 10. Singstar blev lite slappt efetr ett tag...
11. Tuss ville också va med o mysa

Nytt o fräscht

Är supernöjd med håret! Känns så mycket lättare o svalare =) nu är det bara lite ny färg som ska i sen är det klart. Men det får nog bli imorrn kanske. Såhär blev resultatet iaf.


Ni kanske förstår hur mycket hur det var på golvet efteråt ;)


Rosa månad

Hittade en bättre länkning till cancerfondens rosabandet sidor. Här kan du läsa hur du gör för att få likadant på din blogg =)

jobb o hårfin

Helmysko att jobba natt alltså. Men det gick bra. Var skapligt lugnt. Var min ovana som gjorde att det tog lite längre tid än det borde skulle jag tro. Orkade hålla mig vaken till 10 iaf. stämplade ut typ tjugo o var hemma i säng vid kvart över. haha! tog ett tag innan jag kunde somna men har nu iaf sovit ca5timmar. Pigg kan jag ju inte kalla mig själv men brukbar kanske. haha! Jaja, ska ta o göra mig iordning lite o sen gå till affären o handla lite mjölk o sen ska håret åka av idag. Känne rmig lite tudelad inför det. Har inte haft såhär långt hår på... ja typ aldrig i "vuxen" ålder. men det ser så tråkigt ut. o det är varmt med utsläppt... haha! så vi får se hur kort det blir. Lägger upp lite före o efter bilder senare ;)

snart ryker de fina lockarna

Nattjobb

Ojojoj... känns som världens längsta dag detta... har varit vaken i dryga 7 timmar, ska till jobbet om 2 timmar o då jobba till 10 imorrn bitti... hmm... eller snarare stannar jag tills jag inte orkar mer. Orkar jag int elängre än till 8 går jag hem då. haha... ska fixa med schemat då o jag kan ju ta det en morgon nästa vecka också om jag inte orkar med allt efter nattens jobb. Nu lite Family Guy, sen Desperata hemmafruar o sen bär det väl av till jobbet. spännande...


ingen sömn för mig inatt

morgon?

sov till ca 13 idag. Så förhoppningsvis orkar jag va vaken hela natten :P kanske somnar mitt på golvet haha! nae, ska se om man ska hitta på nåt innan klockan blir för mycket... ikväll är det iaf Desparate Housewives som gäller innan jobbet. Nice =)

lärorik dag

Dagen har varit lärorik o tänkvärd. Hade workshop på jobbet o efter det blev vi bjudna på tidig middag. Mycket gott o trevligt! Gick en liten tur på stan med Bettan o Unna efteråt sen hem o somna i soffan. Haha! Måste ju verkligen vara vaken inatt så jag behövde verkligen den där tuppluren, skulle nog behövt sova lite längre egentligen men men. Får försöka vara vaken till iaf 03 inatt. Ska ju trots allt börja jobb 22.30 imorrn kväll. får väl sova lite innan det annars.

På torsdag ska vi börja planera personalfesten! Ska bli kul! Vi behöver verkligen en personalaktivitet så vi får hoppas vi kommer fram till något bra. Om inte det så blir det iaf en trevlig kväll med tjejerna ;) Nae, nu lite mer CSI o sen ska jag trotsa kanelbullensdag med att ta en bit av kladdkakan jag gjorde igår!

Filmhöst

Blev en film i höstmörkret. Allt för min syster. En fin och sorglig historia om en familjs kamp mot cancer. Baserad på en bok av Judi Picoult (har ej läst den). Om man inte har något emot att bli känslosam så är detta en väldigt fin film.


I Love You, Man

Såg en rolig film inatt. Peter friar till sin flickvän o då börjar han inse att han inte har några manliga vänner som kan tänkas bli hans bestman. Man får följa honom när han letar efter nya vänner. Går på mandejter. Men vänskap dyker upp när man minst anar det. En fin film om vänskap med mycket humor. Rekomenderas om man vill ha en underhållande mysig film.


Min lördag

Haft en trevlig kväll idag med. Maten blev lyckad. Tack Anna för receptet =) Blev även lite efterrätt o så testade vi på lite mera Wii. Mamma fixa frisbeen jättebra =)

Imorrn blir det väl bara lite mys här hemma. Inga planer. Vi tar det som det kommer helt enkelt. Nice ;)

Gårdagens spelkväll

Hade en väldigt trevlig kväll igår. D kom hem strax efter 20 o runt 2030 kom Anna o Bozze. först blev det Party Alias. Anna o Bozze vann (men vi kom ifatt mot slutet!) sen testade vi Wii Sports. Bozze var riktigt duktig på Bowlingen. O Ann med såklart ;) Efter de gått hem testade D o jag Wii Sport resort som man också fick med till konsolen. Wakeboarding, vattenskoter, flygning, cykling. Mycket roligt o trött i armarna blev man! Sen innan vi la oss spela vi igenom första världen på New Super Mario Bros. Fun Fun. med andra ors blev det en sen natt men ska man börja gå nattskift är det väl lika rba att vänja sig? Somna väl efter 4 nångång.

Idag kommer mamma, pappa o Micke hit. Ska bjuda på lite mat. Har fått recept av Anna som jag ska prova. Var gott när jag åt det hos dem iaf ;) Kanske ska ta en omgång Mario till innan man ska börja fixa lite till kvällen?


1. D o Anna i tennisfinalen
2. D o Bozze boxas

Rosa Bandet

Oktober är en månad som är tillägnad Rosa Bandet. Jag har lagt till en länk till cancerfonden i min meny där man kan klicka sig vidare för att lämna sitt bidrag till forskningen. Själv köper jag alltid ett nytt rosaband varje år. Stöd rosa bandet du också o ge ditt bidrag till livsviktig forskning!

 


Yeay!

Nu är lägenheten finare än nånsin. Har städat hela dagen känns det som... var skönt med en dusch efter det. Har varit o hämtat mitt paket också! Allt var med utan kabeln som ska sitta till tvn :( får helt enkelt använda scartkabel så länge, sämst bild men man får ta vad man har. Men innan jag kopplar in det ska jag äta lite tacotårta.


Städa städa varje fredag o så varje jul, det tycker jag är kul...

Eller gör jag det? nej. Men ett ont måste. Katthår o dammråttor överall, smulor på mattorna. Dammsuga is the shit. Ska väl även damma, slänga tomglas o kartonger o sånt. byta kattsand, moppa golv. bara att sätta igång helt enkelt. O där emellan ska jag hämta mitt paket från CDon =D

Höstmys

Unnade mig lite efterrätt idag. Fruktsallad o vaniljvisp gjord på havre. Mumsigt =)