Senaste fyndet

Hade turen att buda hem en fin klänning billigt på eBay för två veckor sen o idag kom den o jag är så nöjd! Den satt perfekt också! Nu får vi bara se till att jag får användning för den också ;)
tentastress o saftkokande

Nu är det slutspurten i skolan. Muntlig redovisning imorrn o sen tenta nästa onsdag, men sen, sen är det sommar på riktigt o jag slipper skolstressen i dryga två månader! Känns ganska gött ändå o få göra nåt annat än at plugga hela dagarna.

Idag tog jag faktiskt en liten paus från redovisningtränandet för lite handling till kyl o frys o balkong. Får se om blommorna blir planterade idag eller imorrn. Men somrigt ska det iaf bli där ute också! Sen har jag faktiskt kokat saft för första gången i mitt liv också! Fick med rabarber hem både i lördags o söndags, så igår blev det rabarberpaj med knäcktäcke till efterrätt. Men för resten av rabarberna behövdes det göras plats i frysen, o där hade jag rabarber o jordgubbar från förra året o vad blir väl bättre än att koka saft på dem? ja, inte mycket. Det gick bra iaf. Var inte så svårt som jag trodde det skulle vara o den smakade riktigt somrigt o gott!
sommarstuga o Mors dag

Igår var det dags att spana in mamma o pappas senaste investering. En sommarstuga! så härligt! Lagom långt hemifrån, omringat av massa skog låg en liten stuga uppe på en backe. Stugan var riktigt mysig o tomten var gigantisk o backig, var som flera avsatser. fullt ned jordgubbsplantor, smultron o annat gott. Ja, det kommer bli riktigt bra det där! Kommer väl komma till en gäststuga med så småningom så nu vet ni var jag kommer befinna mig om somrarna när man vill ha lugn o ro. Var tydligen bra svampskog där också så då slipper man leta efter det också. Perfekt!Idag är det ju Mors dag som sagt. Men eftersom jag träffade mamma igår fick hon sin present redan då. jobbar nämligen nu o sen ska vi iväg till Ds mamma. Hur som helst. Mamma fick en kort jag pysslat ihop o så en ljusstake jag gjorde för ett tag sen. Alltid kul att kunna ge bort fina saker man gjort själv. blir ju lite mera tanke bakom det hela, lite mer personligt. Speciellt på en dag som Mors dag o fars dag. Man vill ju visa lite extra uppskattning över att man har så fina föräldrar!
njuter av värmen

Finns nåra som njuter extra mycket, värme betyder nämligen att det finns massor insekter o fåglar att spana på. Speciellt när man får vara ute.

Tuva satt o spanade från balkongbordet tidigare idag.