tiden går fort

sen jag kom hem har det varit vila o igentagning vad gäller hälsan o matte. Mår mycket bättre o ärren läker fint på magen. Har två sprutor (av 20) kvar att ta o förstår ni hur skönt det ska bli att slippa sticka sig själv varje kväll? en stor eloge till alla diabetiker o andra som behöver ta flera sprutor på sig själva varje dag!

igår var då sista tentan i mattekursen. o trots att jag var borta mer än halva tiden på denna del så kändes det riktigt bra. Är glad för att det var under matten jag blev sjuk, det är ett ämne jag har lätt för (på den här nivån) o ett ämne jag samtidigt tycker är kul. Så jag håller tummarna för att jag sätter ett Vg så jag kan få lämna denna kurs med ett fint slutbetyg.idag började vi vår andra mattekurs. Den här kursen kommer bara behandla didaktikdelen av matte. Får hoppas det går bra det med.

Fick min första bokning på vikariebanken idag förresten :) har blivit uppskjutet massor eftersom jag var sjuk men nu så. Så imorrn blir det jobb i förskoleklass o på fritids 7.45-17. härligt att få lite extrapengar igen!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback