Tacksamhet

Dagarna de går o går efter varandra, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag...

Har varit fullspäckat senaste tiden kan man säga, skola, jobb o hem. Kan ju meddela att jag fick högsta betyg på sista Mattetentan vilket resulterade i VG i kursen o en väldigt glad o nöjd Gabriella. Det gick vägen trots att jag var borta så mycket.

Sen har det blivit lite vikariejobb vilket varit riktigt roligt o det har gått riktigt bra. Kul att få komma ut i verkligheten o känna efter lite o även möjligheten att spana in eventuella framtida arbetsplatser är ju inte fel heller.

Sen har jag det glädjande beskedet att jag har cykel igen! Har världens snällaste pappa som hjälpte mig byta däck o slang igår så imorrn är det jag son cyklar till skolan!

Sen så var det ju bilproblem också då... var o handla lite i fredags o när jag kon ut på parkeringen var det en stor fläck bensin under bilen. Ds pappa kollade på det på jobbet idag, var nån slang till bränslepumpen som rostat sönder o är även nån mer slang i närheten som ska bytas när bensinnivån sjunkit lite. Sen gjorde han service på bilen också (det var dags för det) så nu är det bara sommardäcken kvar. Känner mig lyckligt lottad (o bortskämd) att jag har så hjälpsamma människor i min närhet!
Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback