Tacksamhet

Dagarna de går o går efter varandra, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag...

Har varit fullspäckat senaste tiden kan man säga, skola, jobb o hem. Kan ju meddela att jag fick högsta betyg på sista Mattetentan vilket resulterade i VG i kursen o en väldigt glad o nöjd Gabriella. Det gick vägen trots att jag var borta så mycket.

Sen har det blivit lite vikariejobb vilket varit riktigt roligt o det har gått riktigt bra. Kul att få komma ut i verkligheten o känna efter lite o även möjligheten att spana in eventuella framtida arbetsplatser är ju inte fel heller.

Sen har jag det glädjande beskedet att jag har cykel igen! Har världens snällaste pappa som hjälpte mig byta däck o slang igår så imorrn är det jag son cyklar till skolan!

Sen så var det ju bilproblem också då... var o handla lite i fredags o när jag kon ut på parkeringen var det en stor fläck bensin under bilen. Ds pappa kollade på det på jobbet idag, var nån slang till bränslepumpen som rostat sönder o är även nån mer slang i närheten som ska bytas när bensinnivån sjunkit lite. Sen gjorde han service på bilen också (det var dags för det) så nu är det bara sommardäcken kvar. Känner mig lyckligt lottad (o bortskämd) att jag har så hjälpsamma människor i min närhet!
Flowers inside

idag kom mitt nya mobilfodral med posten. Det rosa jag haft nu sen jag köpte mobilen i höstas har spruckit i plasten där man sätter fast telefonen så började blir rädd att telefonen skulle lossna. men nu har vi ett nytt stadigt (hoppas jag). o sen är det blommigt också, iaf på insidan. lite som jag.
Shoppat

ny vårjacka är inhandlad, o så fick jag tag i en den t-shirt jag velat ha sen jag såg den för ett par veckor sen. blev dock en grå då de svarta var slut. Men jag är nöjd! vad tycks?
60 åringar

Pappa fyllde 60 år för snart två veckor sen o förra lördagen firade han med öppet hus. Vi syskon var där hela dagen o det bar trevligt att träffa släkt o bekanta.

Jag gjorde ett kort från oss barn o respektive till pappa. Mitt första riktiga scrapbooking kort. så här blev det:Nu i lördags var det 60årsfest igen. Denna gång för min mosters man, även det mycket trevligt. O om några veckor är det dags för nästa 60åring, nämligen Ds pappa. fullt ös alltså.

tiden går fort

sen jag kom hem har det varit vila o igentagning vad gäller hälsan o matte. Mår mycket bättre o ärren läker fint på magen. Har två sprutor (av 20) kvar att ta o förstår ni hur skönt det ska bli att slippa sticka sig själv varje kväll? en stor eloge till alla diabetiker o andra som behöver ta flera sprutor på sig själva varje dag!

igår var då sista tentan i mattekursen. o trots att jag var borta mer än halva tiden på denna del så kändes det riktigt bra. Är glad för att det var under matten jag blev sjuk, det är ett ämne jag har lätt för (på den här nivån) o ett ämne jag samtidigt tycker är kul. Så jag håller tummarna för att jag sätter ett Vg så jag kan få lämna denna kurs med ett fint slutbetyg.idag började vi vår andra mattekurs. Den här kursen kommer bara behandla didaktikdelen av matte. Får hoppas det går bra det med.

Fick min första bokning på vikariebanken idag förresten :) har blivit uppskjutet massor eftersom jag var sjuk men nu så. Så imorrn blir det jobb i förskoleklass o på fritids 7.45-17. härligt att få lite extrapengar igen!