Del 1 från Rockabillytemat

 
Nu ser ni verkligen vilket vackert ljus vi hade. Här slipper man allt vad filter heter och kör på naturligt. Blev en hel del fina bilder. Här kommer den första omgången. Ni lär få se fler eftersom.
 

Rockabilly

Igår var det fotodags igen o denna gång blev det Rockabillytema. Anna hyrde basturummet så vi kunde vara där o fixa iordning oss. Så det blev hårfix o smink. Blev riktigt nöjd med både mitt eget o Annas hår. Kul när man får vara lite kreativ :)här är en bild på min frisyr iaf. Sen var det ju det där med sminket. Att lite smink kan göra sån skillnad. här får ni en före o efter bild.Det kommer garanterat komma fler bilder. Har inte hunnit göra mer än snabbtittat på alla foton o nu är jag på jobbet så får ta o sätta mig vid datorn när jag kommer hem :)

här kommer några bilder jag knäppte med mobilen iaf.


Glass i stora lass

Smälter nästan bort i värmen, men jag ska absolut inte klaga. Det är så typiskt svenskt att klaga på vädret. Vare sig det är för varmt, för kallt, för blött, för torrt... finns alltid nåt att klaga på. Men hursomhelst blev det en tur till Söderköping i måndags. Var ju perfekt glassväder så vad passade inte bättre då än glass på Smultronstället.
Minisemester

I tisdags morse bar det iväg för en minisemester i Danmark o Tyskland. Anna o Bosse hade hyrt ett hus där en vecka o vi åkte ner för att hänga med över till Tyskland o sällskapa en natt. Riktigt trevligt var det o väldigt fint väder. Självklart blev det en hel del handlat, var ju det som var tanken ;) på onsdagen tog vi det lite lugnt, blev en runda i ett shoppingcenter i Naestved o lunch innan vi begav oss hemåt igen. På hemvägen bjöds vi på blandat väder, åkte genom regnskurar men vid Jönköping o resten av vägen hem var det strålande sol.

Även fast det bara var en kort tur var det skönt att komma iväg lite. Kul att se lite annat än det gamla vanliga.