Semester i Vänersborg

Förra veckan var besökte vi Vargön utanför Vänersborg. Hade bokat två nätter på hotell, inkl middag där. Första kvällen blev det promenad och god mat, andra dagen åkte vi till Nordens Ark. En fin djurpark som arbetar med att bevara utrotninghotade arter. Var en del djur man aldrig sett förut. Djurparken var uppbyggd med gångbroar runt ett berg så det var väldigt annorlunda och bra lutning titt som tätt. Stor eloge till alla som går där med barnvagn!
 
Fick se en hel del djur, men vissa hade gömd sig, o det förstår jag, var sjukt varmt även denna dag (precis som hela sommaren).
Här är ett urval av de bilder vi tog:
 
Som ni se bjöds vi på väldigt vacker utsikt också.
 
Efter parken åkte vi till Vänersborg för att gå en sväng i parken Skräcklan som vi fått höra att vi måste besöka. Sagt och gjort. Parken ligger precis vid Vänern så visst var det vackert med bergshällarna och vattnet.
 
 
Den kvällen blev det tre rätters och film på hotellrummet. Sista dagen checkade vi ut runt 10 och tog sen en omväg hem för ett besök på Gekås. Var sjukt mycket folk men det gick ändå bra. Orkade inte riktigt med precis allt men så är det ibland. Hittade trots allt det mesta av det vi skulle ha. Sen kan jag lova att det var skönt att komma hem, sova i sin egen säng. Borta bra med hemma bäst!
 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback