Spegel spegel på väggen där

Då har spegeln som suttit vid ytterdörren fått sig ett lyft. Glömde tyvärr ta före bild men det var en gammal fururam runt. Passade inte riktigt in vårt hem så den fick bli svart nu. O så lite blommor så klart.Ännu en 60åring

Blev mycket åkande i helgen. Jobbade nämligen på KungSängen i Jönköping båge lördag o söndag. Hade inget för mig o pengarna är ett välkommet tillägg. Men både resa o jobb gick bra.

I måndags bar det dags att fira ännu en 60 åring. Ds pappa fyllde nämligen. Blev mysig frukost på förmiddan hemma hos dem o sen hem o fixa till sig lite.Måste säga att jag gillar min klänning. Har däremot fortfarande märken i nacken efter att ha haft halterneckbh i ca 10 timmar. Inte att rekommendera.

I present hade vi (Ds mamma, syster o så vi två) köpt en elgitarr. O jag fick tillåtelse att göra ett kort. Hittade en rolig beskrivning på en stjärna o vad passar väl bättre när presenten är en elgitarr?

Kortet blev uppskattat o även presenten. Får väl se om vi får höra nån trudelutt framöver.


Helgens projekt

Har en hel del småprojekt på gång här hemma i idag blev dynorna till balkongstolarna klara. 
 
Yttertyget är maxad bomullsduk, dock var det ganska tunt så fodrade med gamla örngott jag hade hemma. Sen köpte jag tre små kuddar för 7kr/st som jag klipp sönder... Ville bara ha vadden. Haha, ibland får man hitta genvägar.
 
 
Är väldigt nöjd med resultatet om jag får säga det själv. Kommer bli riktigt fint på balkongen, o sköna att sitta på.

Vårkänslor

April är här och ännu ingen skymt av regn. Bara sol, sol o lite moln. Man kan ju inte bli annat än på bra humör i detta underbara väder!