nytt o fint

Nytt på fötterna


Det är nåt med leopardmönstrat


O nytt på naglarna: matte vs sparkling


H&M matte metallic
IsaDora SugarCrush

Vilket krångel

Skriver ju inte så ofta här på bloggen o skriver oftast från mobilen men nu när jag för en gång skull ska fixa ett inlägg från datorn bli designen knäpp!! Har inte ändrat något i designen över huvudtagen o ändå blir det konstigt... Nån som har några idéer om vad felet kan vara när ett inlägg fastnar vid sidan...?

Äppelpaj med kokos och havregryn

Fick med mig äpplen hem från mamma och pappa i söndags så i tisdags svängde jag ihop en äppelpaj. Var sugen på att testa ett nytt recept så jag googlade lite och hittade ett här som lät spännande.
 
 
Recept
Fyllning:
700 gram äpplen
1 dl socker
ca 2 tsk kanel
 
Smuldegen:
100 gram margarin
1,5 dl vetemjöl
1 dl socker
1 dl kokos
1 dl havregryn
 
 
Gör såhär:
Sätt på ugnen i 175 grader
Blanda ingredienserna till smuldegen med fingrarna till en smulig massa.
Skala och kärna ur äpplena. Skiva sedan äpplena och lägg ner i en smörad ugnsäker form.
Strö över socker och kanel. Fördela sedan ut smuldegen över äpplena.
Grädda i mitten av ugnen i 35 minuter.
Låt svalna något innan servering. Servera med vaniljsås.
 

Åter till vardagen

Nu är allt som vanligt igen. Nolle-p är slut och jag kan återgå till mina vanliga kläder! Woho! Visst har det varit skönt att slippa tänka på vad man ska ha på sig men man tröttnar ändå ganska snabbt på att konstant gå klädd i rött.

Hade en jättetrevlig avslutning i lördags. Vi faddrar var ute o åt på the Clomp vilket var mycket gott! Där fick vi sms av Nollan att vi blivit årets nollegrupp! Haha! Hur glada blev inte vi (efter en viss fundering om det verkligen var sant)! Så vi gick vidare till NH för att fortsätta fira med vår nollegrupp. Vi har minst sagt haft väldigt kul tillsammans under denna tid! Så tack alla fina loppor för två fantastiska veckor!