Tiden går fort när man har roligt

Eller kanske snarare när det finns saker att göra. Har haft fullspäckat schema hela veckan. Valborg blev det inte mycket med för vår del. Jag mådde piss efter att ha jobbat o D likaså. Med andra ord blev det soffhäng hela kvällen med snörvel :/ men måste säga att jag mår bättre. Inte bra men bättre.




I torsdags var det dags för fadderutbildning. Blev en extremt lång dag. Var i skolan klockan 10 för att öva på redovisningen vi ska ha nästa vecka. Sen invänta seminariet som började vid 15 o efter det var det dags för fyra timmar info. Känns som det mesta var ganska givet men det är ju bra att få det uttalat också. Ska bli riktigt kul faktiskt! Får reda på grupperna senare i maj. Spännande ;)

Nu är jag på jobbet, snart dags att bege sig hemåt. Sen ska vi hem till svärisarna så vi varit sjuka i omgångar o inte kunnat gratulera dem ännu! Båda fyllde i mitten av april. O imorrn ska vi på Ds barndomskompis sons dop. Trevligt trevligt! Kanske hinner med att njuta lite av vårvädret imorrn med. Vore ju underbart!






Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback