Här händer det grejer!

Det händer mycket nu. Vi har länge funderat på att flytta o vi räknade lite på det o insåg att vi skulle spara så mycket om vi flyttade till mindre under de åren jag pluggar. Vi började kolla runt lite hos vår nuvarade hyresvärd och fick lite erbjudanden. I söndags var vi o tittade på en jättefin två 5min från där vi bor idag. Ljus o fräsch. O i tisdags kontaktade vi hyresvärden och det visade sig att vi hade fått den! Så i sommar blir det flyttpackning som gäller. Eftersom vi flyttar till mindre kommer det behövas rensas en hel del. Är det nån som är i behov av muggar o glas hör av er för vi har redan en del som vi rensat ut o det kommer garanterat mer. Känns kul med nytt o lite "börja om" men samtidigt blir det tråkigt att förlora våran gigantiska balkong vi har idag... men får se det så att vi vinner en betydligt ljusare lägenhet och att vi kommer kunna spara pengar varje månad. O det är inte fy skam. Troligtvis får vi lägenheten lite innan 1/8. Nån som är sugen på att bära möbler? Det löser sig nog.
 
 
Ska väl försöka återgå till mitt tentaplugg. Känns sådär motiverat när man bara vill sätta igång o fixa o packa! Men det är bara en vecka kvar sen är det SOMMARLOV!!

inte långt kvar nu

På fredag nästa vecka skrivs sista tentan för terminen o därmed är första året på Liu avklarat. Det har gott så sjukt fort! Men måste säga att det fortfarande känns helt rätt o jag har träffat så många underbara människor! Kommer bli tre fina år till. Som sagt är det nu tentaplugg som gäller. Kan ju inte säga att motivationen är på topp för det men det är bara bita ihop o ta sig igenom. Har ju gått bra hittills. Dags att sätta fart då kanske...


Bäst just nu

Fall Out Boy - Alone Together
 
 

man gör så gott man kan

Tiden går för fort ibland... Har verkligen inte hänt nåt egentligen. Bara plugget som tar all tid. Men det är väl så det ska va antar jag. Har tent snart så det gör sitt plus att vi har ett grupparbete som ska göras o ännu en text som ska göras i grupp. Fullt upp med andra ord. Men han med lite filmmys både i fredags med D o igår med Marie o Cissi. Härligt härligt. Blir inte roligare inlägg än så på ett tag. Men om två veckor är det sommarlov :) lite jobb med förstås men främst ledigt (om än något ofrivilligt). Kanske blir roligare då ;)




Eurovision!

Ja, vad säger vi nu då? Vann rätt låt? Gjorde Sverige en bra show? Var Petra Mede en bra värd?

Ja, ja och ja!

Dagen började med jobb o sen hem.o fixa iordning för kvällens grillning o esc-fest hos Anna o Bozze. Jag fick uppdraget att fixa årets protokoll. Gick all in så att säga ;)



Blått o guld fick bli färgtemat för kvällen. Detta gällde även naglarna.



Efter god mat var det dags för den stora festen. Tyckte hela showen var grym. Har sett semifinalerna i veckan också o de följde samma tema. O väldigt kul att Sverige inte lagt ner alls lika mycket pengar som alla andra länder gjort de senaste åren o ändå gjorde de dem bästa showen på länge! Visst kanske jag är partisk men jag tyckte den var riktigt bra! O Petra var väldigt bra som ensam värdinna. Lagom humorsam o riktigt bra engelska o den klassiska Medehumorn fanns där men den var precis lagom. O mellanakten? Swedish Smörgåsbord! Haha! Älskar den! Typisk svensk. Haha, driver verkligen med Sverige. Bra gjort!

O låtarna då. Gick inte riktigt som jag velat i topp 10. Hade mina favoriter men gick inte lika bra för alla. Ukraina kunde ju inte ens engelska o så kom de så högt? Trodde de sjöng på hemspråket först... Haha! Hursomhaver. Robin var grym o han satte verkligen numret. Synd bara att övriga i Europa inte gillade låten lika mycket som jag ;) men Danmark var helt klart en favorit, trots hennes lespande. Var riktigt nöjd med gårdagen helt enkelt.



Dock fick den ett litet konstigt slut när D tittade ut genom Anna o Bozzes köksfönster o såg att det brann i en bil på andra sidan vägen. Nyfikna som vi var gick vi ut o kollade. Polisen o brandkåren var där o elden var släkt när vi kom närmre. Otäckt ändå! Var tydligen flera anlagda bränder natten till söndag i närområdet. Idioter alltså som bara ska förstöra! Men men, ingen kom till skada vad jag förstått iaf. O det var ju det viktiga ändå!

då var projekt uppljusning klart

Till sommaren vill man ju ha allt ganska ljust. Har haft planer på att färga håret mer åt min naturliga färg ett bra tag o nu är det klart.
Så här såg det ut före:



Gjorde en avfärgning igår eftersom mitt hår var extremt mörkbrunt. Där kan man snacka oranget hår! Haha, D ville inte ens titta på mig, så dumt såg det ut. Färgen i sig blev ganska snygg ändå, dock flammig, men jag passade verkligen inte o det!




I morse la jag i en ljusbrun färg. På förpackningen såg den ganska askbrun ut men med det underlaget den fick blev den mer varmt brun. Tycker det blev bra. Inte som jag tänkt riktigt men bra. Alla färger blir visserligen lite röda i mitt hår så har väl pigment för det. Får se hur länge denna ljusa får sitta i ;) tanken är ju att spara lite pengar så man slipper färga så ofta. Så förhoppningsvis syns inte utväxten så mycket i detta.
Vad tycker ni? Blev det bra?





I skogen kan man hitta både det ena och det andra









det som glöms i snö...

Har börjat lyssna på musik jag lyssnade på som en galning för några år sen. Hade helt glömt bort vissa band o så hör man att de släppt nytt efter flera års tystnad. Då blir jag nyfiken! Sen måste man ju friska upp minnet med de sönderlyssnade låtarna också, som nu får nytt liv! Jag gillart!

Håller just nu på att lyssna igenom Fall Out Boys nya. Mycket lovande hittills! Sen får vi ta o lyssna igenom Hoobastanks också.



Dags att uppdatera spellistan på Spotify tror jag ;)

Man får passa på!

När sambon jobbar får man passa på att titta på sånt han inte vill se. Igår kväll blev det ännu en snyftare i Charlie StCloud. Riktigt fin film! O idag blev det Magic Mike. Kändes lite mysko i början men sen... Ja, vad ska man säga. Channing Tatum kan dansa han ;)

La upp en bild på insta förut. Men utökade den lite här för er skull.



En riktig snyftare

Jag är en sån där person som lätt gråter till filmer o för all del serier också. Så kommer kanske inte som.en chock att ännu en Nicolas Sparks filmatisering fick tårarna att rinna. The Last Song är riktigt fin! Bättre än the Lucky One men slår inte the Notebook ;) Filmen kommer definitivt ses igen (trots att jag inte riktigt gillar Miley Cyrus, men denna gör hon bra).




till mina fina vänner <3




söndag

Dopet var riktigt fint! Ludwig var tyst hela dopet. Förutom när han sjöng med solisten i en av hennes sånger. Så söt! Solisten sjöng riktigt vackert btw!

Härligt väder fick vi också. Dock väldigt blåsigt. Men tänkte dra med D ut på promenad om en stund. Gäller ju att passa på när solen är framme.

Tänkte visa mitt senaste inköp som jag fick användning för idag:


En fin klänning. Vad annars?

Tiden går fort när man har roligt

Eller kanske snarare när det finns saker att göra. Har haft fullspäckat schema hela veckan. Valborg blev det inte mycket med för vår del. Jag mådde piss efter att ha jobbat o D likaså. Med andra ord blev det soffhäng hela kvällen med snörvel :/ men måste säga att jag mår bättre. Inte bra men bättre.




I torsdags var det dags för fadderutbildning. Blev en extremt lång dag. Var i skolan klockan 10 för att öva på redovisningen vi ska ha nästa vecka. Sen invänta seminariet som började vid 15 o efter det var det dags för fyra timmar info. Känns som det mesta var ganska givet men det är ju bra att få det uttalat också. Ska bli riktigt kul faktiskt! Får reda på grupperna senare i maj. Spännande ;)

Nu är jag på jobbet, snart dags att bege sig hemåt. Sen ska vi hem till svärisarna så vi varit sjuka i omgångar o inte kunnat gratulera dem ännu! Båda fyllde i mitten av april. O imorrn ska vi på Ds barndomskompis sons dop. Trevligt trevligt! Kanske hinner med att njuta lite av vårvädret imorrn med. Vore ju underbart!