Påskägg

Fick lite fina påskpresenter igår, o goda :) tröjan är en försenad present från syster med familj. Passade perfekt!




Skulle åkt till Ds föräldrar idag men pga av influensa o annat stannade vi hemma. Blir en tur Ds mormor imorrn iaf.

Tänkte göra smörgåstårta ikväll. Har aldrig gjort det förut men det ska nog gå bra. Kommer säkert en bild senare ;)

Glad påsk!

Haft en trevlig påskafton hemma hos mamma o pappa med hela familjen! Mosters lillkille växer så det knakar! Sötaste! Han skulle till om med vara med o spela spel, med pappas hjälp såklart ;)



Som syns så gillar plutten inte kamerablixtar. Men vem gör det egentligen? Halvt blind efteråt!

så sant...




Skärtorsdag

Dagen började väldigt tidigt. Speciellt eftersom jag är ledig idag... Men ska man äta hotellfrukost med vänner så spelar det ju ingen roll! Jätteysigt att träffa dem igen, sågs sist i julas. Hade massor att prata om som vanligt ;) Sen blev det en kortistur på stan, Hade en födelsedagspresent att inhandla. Nu ska jag försöka samla kraft för att ge mig ut till Maxi för att handla. Dålig planeraing av mig kanske... lär va fullt där ute med folk som ska påskhandla... Jaja, bara bita ihop. Måste ju ha mat!
 
haha, kände mig träffad här ;)
 
 
Chefen ringde förut, så imorrn blir det jobb 11-16. O röd dag som det är också. Kaching säger en fattig student!! ;) haha! Lär ju inte vara så mycket folk heller då många reser bort. Så det blir nog bra.

påskledigt

Eller ja, ledigt o ledigt. Har en o en.halv bok som ska läsas till tisdag så vet inte riktigt hur det är tänkt att det ska hinnas med helg o röda dagar... Jaja. Jag tänkte va ledig lite iaf!

Testade att marmorera naglarna på ett nytt sätt. Blev ganska bra tycker jag. Går ju variera färger i oändlighet men det fick bli lite ljusa pasteller.




Imorrn blir det mysfrukost med mina fina tjejer som är hemma över påsk! Ser fram emot att höra hur de har det!

Dans o våfflor

Hade grymt kul i lördags :) först härligt med ansiktsmasker o bastu o sen blev det dans på Harrys hela natten lång. Haha! Tills de stängde iaf då. Som vanligt hade vi alla ont i fötterna när vi traska hemåt o igår kunde jag knappt gå... Hmm. Det här med klackar kanske inte är så bra ändå. Hade ändå mina höga boots men det hjälpte visst inte.



Igår blev det lugnt här hemma. Är ju våffeldagen idag men vi gick mot strömmen o åt det igår istället. Riktigt gott! O så mycket godare att göra smeten själv än att köpa det där pulvret! Många fler kan man äta då ;)




äntligen är det över!

Gårdagen blev en riktig långkörare. Satt i skolan från halv tio till ca fem. Sen hem o fixa det sista. Skickade in tentan runt 18.30. Sååååå skönt att ha det gjort. Nu kan jag släppa det tills resultatet kommer om ca 2-3 veckor...

Idag har jag jobbat några timmar i ikväll blir det Party! Först lite bastubad o skitsnack o sen vankas utgång. Var ett bra tag sen så ska bli kul att dansa loss ;)








Nåt att se fram emot



Var inte bara skolböcker som kom i paketet jag hämtade tidigare idag. Lite härlig inspiration också!

Imorrn ska hemtentan lämnas in. Ska sitta o finslipa mina texter med gänget imorrn. Ska bli skönt när det är över!




Så sant




Då var det bara att försöka ladda för hemtentan då. Imorrn lite info med föreläsning o sen på kvällen lägga frågorna ut o det är bara att sätta igång. Tis-fre ska jag med andra ord försöka fokusera på det... Wish me luck!

Nybakat bröd

Fick ett recept av Cissi förra veckan på ett jättegott mörkt bröd som var jätteenkelt att göra! Det gillades verkligen här hemma så tänkte dela med mig av receptet:
 
Marias mörka bröd
2 limpor

5dl vetemjöl
2dl grahamsmjöl
3dl rågsikt
2½ dl rågkross
1dl vetekli
½dl vetegroddar
1tsk salt
4tsk bikarbonat
1l filmjölk
2dl mörk brödsirap

Blanda ihop alla torra ingredienser. Blanda sedan i filmjölken och sirapen, häll ut i två formar. Grädda i 175°C i 100 minuter. Lycka till!
 

Bildregn

Fick jättefina blommor i lördags av Anna. Så i söndags och igår åkte kameran fram för lite foto. Även kissarna fastnade på bild!
 

Melodifestivalen

I lördags var det då åter dags för Melodifestivalen. Och som vanligt var stämningen på topp! Anna kom hit strax före 19 för en bit mat o sen vankades det efterrätt, drinkar o snacks till Mellon.
 
 
Lite senare sen kom även B förbi och vi hade ju självklart röstat på våra favoriter o bettat en tia om vinnaren. Men det blev inte riktigt som vi tänkt. D var den som röstade närmast. Hans favorit kom tvåa. Så hann vann. Men visst är robins Stjernbergs låt bra! Väldigt fin o att han skrivit den själv till sina nära gör det hela extra bra. O hans reaktion, inte att förglömma! Så förvånad! Så ärligt glad! Ja, man kan ju inte annat än ryckas med i denna lycka! Så stort grattis till honom, men min favvo är fortfarande Ralf ;)
 
rosa är ett måste

Syskonkärlek

Var o firade pappa förra helgen. O fick då med mig lite fint hem. De hade tagit fram våra gamla skolfoton o porträtt foton sen vi var små. Riktigt kul att se faktiskt! Har ju inte åka själv. Tog hem ett på mig o min fina syster som jag inte hade:



Sen hittade jag ett kort på hela syskonskaran hemma:



Vi hade det allt bra mysigt när vi var små! Kan saknar den tiden ibland. Nu bor vi ju på lite olika håll o ses inte så ofta som man kanske skulle vilja. Men snart så!

Galen i garn

Har kommit in i en skapande period. Är sjukt sugen på allt kreativt! Helst skulle jag vilka dra fram symaskinen o sy kläder! Men måste väl ha lite mönster o tyg till det... Får nöja mig med garn så länge. Har hittills blivit ett par vänskapsband i olika färger o sen har jag börjat sticka på vad som kan bli en halsduk... Vi får helt enkelt se vad som väntar!