Då var samlingen komplett

Hade ett paket som väntade på mig när jag kom hem från skolan idag bestående av:



Så nu fick de andra filmerna sällskap i hyllan. Kommer bli en bra helg detta :)





då var det dags igen...

Fick hem mitt medlemsbrev från Åhlens häromdagen med lite vårnyheter i form av väskor. Hade ju en period när jag köpte väskor väldigt ofta men nu var det faktiskt år sen (eller ok, köpte ju min Liu väska i höstas men den räknas inte riktigt) men nu har jag gått o kärat ner mig i en... Har visserligen bara sett den på bild o i tvreklamen men fin är den. I reklamen är den chockrosa (snygg!) Men på hemsidan fanns bara svart.





Måste nog ta mig en titt i butik fast jag inte borde... Men erkänn fin!

Dagens underhållning

Vad hände på tv 4 idag egentligen? Hade på postkodmiljonären i bakgrunden när jag fixade med maten (så den skulle va klar till kvällens höjdpunkt). O mitt i en fråga brister hela studion ut i dans, o sen sätter sig ner helt oberörda efteråt. Är impad av att alla lyckades hålla minen men har det inte gått för långt? Antar att det är den här facebook grejen Harlem Shake de syftade på. Är det bara jag som inte förstått grejen med det eller? Kanske ligger lite efter... Eller så är det ett tecken på att jag börjar bli äldre o förståndigare. Vad vet jag?

Dagens middag bestod iaf av pizza, pizzasallad o bröd av den överblivna degen. Allt hemmagjort :) Finns det nåt godare än varmt pizzadegsbröd med smör?




Efteråt var det iaf dags för Melodifestivalens sista deltävling. Var bättre startfält än förra veckan men ändå en del skräp. Ett stort tack till Ralf Gyllenhammar som tydligen vet hur man gör en bra rockballad! Blev positivt överraskad! Efter Joakim Cans stora flopp visste man ju inte vad man kunde förvänta sig, men Ralf höll sig till det han kan bäst! Sen blev jag nästan lite rädd för mig själv när jag började nynna med i Jalla, Dansa, Sawa. Inte alls min sorts musik men gillade den av nån anledning. Svängig. Får nog gå på Mellorehab (Annas förslag) efter finalen sen så ska allt nog bli son vanligt igen ;)

Min lilla tjockis

Har varit ganska hängig de senaste dagarna. Ont i nacken, ont i huvet, snuvig och orkeslös. Men nu är det på bättringsvägen. Nackvärken släppte igår. Min egna teori är att jag började sova med en kudde istället för två häromnatten. Man ska tydligen sova lågt om man har ont i nacken o det verkar ju hjälpa! Bara vänja sig vid det också... Annars har jag försökt plugga i veckan o suttit en del i skolan med vännerna o försökt komma igång med vårat grupparbete. Religionsdelen är avslutat o nu börjar vi med samhällskunksap som jag tycker är så tråkigt. Skulle verkligen vilja vara intresserad då jag trots allt har en del starka åsikter om saker och ting men det är bara så tråkigt! O väldigt rörigt... bara pressa in informationen så man klarar av att skriva hemtentan om några veckor. 
 
Måste bara visa en bild av Tuva. Jag kom ut i hallen en kväll förra veckan när jag skulle gå o lägga mig och ser Tuva sittandes (!) i ett hörn. Var tvungen att ta en bild! Min lilla tjockis!
 
 
 

ursäkta frånvaron

Har varit en del på sistone. O har känt mig ganska hängig så har inte haft varken ork eller lust att skriva. Livet består just nu mest av plugg så har inte heller något vettigt att säga. Återkommer när jag har det :)




måndag igen då

Helgen gick för fort. Men kul hade vi! I lördags var jag hos Anna o Bo o tittade på Melodifestivalen. Riktigt trevligt. Sen gick det väl inte som jag ville men vad gör väl det? Röstar man inte ska man väl inte klaga heller egentligen. Min favorit var Anton Ewald. Tyckte det var bra. Efter mellon kom D också så spelade vi spel allihopa tills klockan var runt 02. Alltid lika kul med våra spelkvällar!

Igår var vi i Motala för att spana in brorsons o hans flickväns lägenhet. Riktigt fin! Där kommer de trivas! Tänk om det fanns såna lägenheter för samma pris här...

Idag var tanken att det skulle plugga. Visst lite har jag läst o gjort men har helt plötsligt blev det mycket roligare att städa... Tog tag i kontoret som jag tänkt göra sen innan jul o nu är det äntligen gjort. Blev en hel kartong med skräp som ska iväg o slängas. Lika bra att passa på när inte sambon är hemma faktiskt. Så vet han inte riktigt vad man slänger ;) känns iaf skönt att man äntligen kan se mattan där inne o man behöver inte känna sig inträngd. Haha! Låter nog värre än vad det var faktiskt.




Sen plockade jag om lite i köksskåpen också. Köpte ju nya tallrikar i fredags o det gamla ska slängas. Känns skönt med lite nytt o helt.

Fredagsmys

Ja, glömskan kommer med åren sägs det ju. Jag o D åkte till Ikea idag för att köpa ny lampa och nya tallrikar. Blev även varsin köttbullelunch :) efter det skjutsade jag D till jobbet o sen åkte jag vidare hem. Tog påsen med allt porslin o gick in i trappuppgången. Sen började jag gräva i väskan efter nycklarna... Som självklart låg kvar i skolväskan inlåst i lägenheten. Var bara packa ut grekerna i bilen igen o köra ner till stan så D kunde komma med sina nycklar. Inte mitt bästa moment men men. Jag bjuder på det.

Väl hemma så fick det bli lite bakning som jag överraskade D med som efterrätt. Semlecupcakes. Blev riktigt goda :)



Imorrn ska vi hem till Anna o Bozze för lite mellomys o spelkväll. Ska bli riktigt kul!

Metallic

Älskar mitt senaste tillskott i lackhyllan. China Glaze Delight. En snygg brun/koppar metallic. Ett lager räcker. Finns fler läckra färger i samma kollektion så kanske blir en till i annan nyans vid ett senare tillfälle.




lillördag!

Igår kväll var Ds föräldrar här en sväng. Fick hjälp med att laga katternas klätterträd. Så nu är den så stabil! Det tackar vi för!

Idag har jag försökt läsa lite men det känns som om det är samma saker om o om igen. Den där värdegrunden o hur läroplanen säger emot sig själv... Känns som om det vi hört i ett halvår nu... Men visst, det är en väldigt viktig fråga men den blir lätt uttjatad.




Tuva fick idag för sig att hoppa lite... Från klätterträdet till det lilla skåpet som det stod en glaslampa (knubbig från Ikea) o vad händer? Jo 5kg ting katt glider in i lampan som glider in i väggen. Kras sa det. Eller ja, den sprack iaf. Så det var bara kassera. Får helt enkelt bli en tur till Ikea i veckan igen. Tur att vi fick presentkort i julklapp! Ska försöka få med karln också så vi kan köpa nya tallrikar också. Var ju det presentkorten skulle gå till.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med chokladbollar o Gossip form innan sängen.



Du försvann så fort förbi...

Helgen gick fort förbi. Blev jobb i lördags o efter det tog jag äntligen tag i att bygga ihop skänken vi köpte i början av januari. Det tog sin lilla tid. O kan säga att jag kände mig riktigt gammal efteråt... Stel som en pinne o ont i ryggen. Inte optimalt att sitta på huk o skruva :/ men det gick över efter lite sömn iaf. I söndags var det skolstarten som gällde. Två gudstjänst besök fick det bli. O inte visste jag att man kunde ha så kul i kyrkan. Haha! Var väl kanske inte själva besöken son var roliga utan mer sällskapet ;) känns skönt att man hittat så härliga människor i skolan! Idag har jag försökt mig på att plugga lite. Men är inne i nån trötthetsperiod så så fort jag läser blir jag jättetrött. Kan läsa ett par sidor sen åker ögonen ihop. Helmysko. Tog en paus för att inte somna o åkte till Ikano. Skulle lämna tillbaka en sak o passade även på att köpa en klocka o tavelhylla. De sålde alla smycken för 20kr på Ur&penn så blev visst inte bara en klocka...
 
Sä idag blev det klart i vardagsrummet med då, eller skänken iaf. Ska plocka om lite i de andra hyllorna med men det är ju ingen brådska. Kan tas lite då o då. Blev väldigt nöjd faktiskt. Det enda negativa måse va att Våfflan nu hoppar från skänken upp på bokhyllorna... så det får hållas avskalat där uppe. Klart hon ska ha bästa spejar plats ;)
 
 
Nu ska jag försöka läsa lite igen innan det är dags att sova. Laters, baby ;)