snart slut på det roliga

Det ska bli skönt att få återgå till det normala nästa vecka, få lite struktur på tillvaron. Men samtidigt kommer jag sakna mina loppor. Vi har umgåtts varje dag i två veckor. O det är riktigt härliga människor. Ja, det är klart, de försvinner ju inte, vi lär ju springa på varann o sen har vi faddrar redan em dag inbokad då vi ska ses.
 
Idag är det uppfinnartävling som gäller så håll tummarna för oss!
 
 

Nolle-p med mina loppor!

Har verkligen hamnat i trevligaste nollegruppen. Underbara medfaddrar o härliga nollan! Har haft en super första vecka o nu väntas en sista vecka som fadder. Imorrn laddar vi för gyckelfestival!Kan ju inte påstå att man är jättesnygg i röd Åvve o röd t-shirt men det gör inget, resten spelar ingen roll då heller. Fuldans i overall is the shit! :)

första dagarna avklarade

Det är verkligen full fart. I måndags var det då dags för nollan att börja lärarprogrammet. Vi faddrar var taggade o lite smått nervösa. Men vilken härlig grupp vi fått! känns som ni känt varandra länge trots att det bara är fjärde dagen idag.
Varje dag är det någon aktivitet planerad så det är fullt ös med det och sen få in plugg också mellan föreläsningar o seminarier. Igår var det fadernhäng o då brainstormades idéer till vårt gyckel som ska framföras på måndagarna gyckelfestival. Lyckas vi med planerna kommer det bli grymt.
Idag är det ärtor o punsch sittning o det ska bli riktigt kul. Var underhållande förra året så räknar med samma stämning i år. Men fram till dess är det fix här hemma o plugg som gäller. Har ju en del att läsa ;)
Dagarna går i ett

Har verkligen varit något varje dag den senaste veckan. Men bara trevligheter såklart. Har suttit på uteserveringar, varit på marknad, shoppat, fått hot stonemassage o träffat fina vänner. Allt ska hinnas med innan allvaret drar igång! Börjar bli bra ordning här hemma också. Lite gardiner i vardagsrummet, tavlor o eventuell tv i sovrummet, sen är allt på plats! Trivs riktigt bra. Fick frågan igår om jag saknade gamla lägenheten o ärligt talat har jag inte tänkt på det. Trivs väldigt bra här faktiskt! Kommer fungera perfekt dessa år jag pluggar för att spara pengar!
 

Dit vinden för oss

Nu har jag ledigt fram till skolan börjar. Känns riktigt skönt faktiskt. Blir lite pyssel hemma som sagt o kanske nån utflykt hit o dit. Vi får se. Igår var vi iaf hemma hos bror o hans sambo. Blev bjudna på hemmagjord jordgubbsglass som var grymt god! Sen lite senare fick vi mat också. När vi kom dit var det strålande sol o jättevarmt, sen öppnade sig himlen o det bara vräkte ner! O åska o dundra. Ganska mysigt ändå. Blev en del spelande under kvällen också. Spelade Worms till Wii. Var säkert 10-15 år dem jag spelade. Riktigt kul! Sen blev det lite Wii sports. Kan ju inte säga att jag är duktig på det men kul är det iaf.Fick nyss lite med deras lilla judar också. Hon är fullvuxen men är knappt hälften så stor som våra. Minikatten.

Idag blir det fix o trix här hemma o så blir det en tur till Ikea o Maxi o lite andra ställen. Först ska vi bara ta oss ur sängen. Såååå skönt att ligga o dra sig o veta att man inte har någon tid att passa! Sen att man har en kisse bredvid gör ju inte det hela sämre.