Lite nyköpt

Förra veckan klickade jag hem lite nya sminkartiklar från Beautybay.com. Det är en engelsk sida men man kan se svenska priser. Allt skickas fraktfritt inom Europa. För mig tog det en vecka att få grejerna. Helt okej med tanke på att det är ett par mil ;) Varför jag valde denna sida var priserna. BareMinerals Foundation kostar så mycket i svenska butiker men här kosta den knappt 200kr. Ett riktigt kap. Blev lite annat också. Fina vårlack o mer bareminerals.


O här kommer bilderna

Hade ju som sagt en underbar helg i Västervik o här kommer bildbeviset.


Och det bästa med helgen då, sällskapet såklart ;) o min fina fickparkering! O sen den härliga maten. Köttet kom in på en 400grader varm lavasten så man fick grilla sitt eget kött! Väldiogt gott, så gott att vi planerar att åka dit i sommar igen o ta med våra karlar.

Västervik

Har precis avnjutit en god hotellfrukost o snart är det dags att fara hemåt. Har haft sjukt trevligt med avkopplande massage o god mat o trevligt sällskap inte minst. återkommer med bildervid ett annat tillfälle :)

Då var första steget taget

Då har jag skickat in ansökan till höstens utbildning. Ska bli spännande! Känns väldigt skönt att ha tagit steget. Att äntligen kommit på vad jag faktiskt vill göra större delen av mitt liv. Men vi får väl se. Än är jag ju relativt ung så hinner säkert ändra mig igen o vill testa på nåt nytt. Men nånstans ska man ju börja!

rastlös?

Jar har börjat inse att jag är en person som behöver förändring... ofta. eller, jag tror jag har svårt att slå mig till ro nånstans. Jag vet inte. Vi har ju varit inne på att flytta. Skulle behöva bo billigare om jag ska börja studera till hösten. Känns inte direkt bra om hela bidraget o lånet går till hyra... Först var vi inne på bostadsrätt men nu lutar det mer åt hyresrätt. Var o kollade på två lägnheter igår via stångåstaden. Samma planlösning men så olika. Den ena var bättre läge, den andra var fräschare. Planlösningen var så perfekt. riktigt stort badrum med plats för tvättmaskin o allt, stor klädkammare! perfekt egentligen. Men sen kommer tankarna, är det rätt läge? Blir det verkligen billigare i längden?

Jag vet inte vad det är men jag tror jag behöver lite förändring, få börja om från början... Vi bodde i första lägenheten i 2år. Trivdes bra egentligen men eftersom bilen inte fick vara ifred så ville vi bort. Där vi bor nu har vi bott i snart 3år. Gillar ju lägenheten egentligen men saknar ett förråd på bottenplan o jag skulle hemskt gärna vilja ha förråd/klädkammare i lägenheten. Men man kan ju inte få allt. Ett dilemma helt enkelt. Men det verkar ligga flera sådana lägenheter som vi tittade på ute på hemsidan så tackar vi nej till dessa (kanske inte ens får nån om vi tackar ja) så kommer väl fler chanser om vi ändrar oss. Ska väl inte grubbla ihjäl mig på detta heller. Blir bara knäpp av att tankarna snurrar så.

Ikväll ska vi iaf släppa alla tankar för då ska vi hem till Anna o B för en härlig schlagerkväll! Ska bara bestämma mig för vem jag vill ska vinna ;)

Tån och Goodiebag

Blev ett nytt besök på vc idag. Gick bra det med, såg bra ut sa sköterskan så nu är det bara hoppas att det läker som det ska. Får inte ha för trånga skor på mig. Kommer i foppatofflorna just nu iaf så ska ringa jobbet o se hur det blir imorgon. Är lite ömt idag med, men bättre än igår.


såhär fint såg det ut när jag kom hem igår :P

Fick två stycken avier i brevlådan igår. Ett visste jag vad det var, skickade efter lite nytt från tårtdecor, Det andra kom jag inte ihåg förrän jag hämtade ut det idag. Är ju medlem på Goodiebag så det var lite prover, eller lite o lite, fullsize hårspray, volymmousse o en tidning. Kunde ju inte kommit en bättre dag, har jag något att läsa när jag tar det lugnt idag.


Gratis provapå grejer

Ajaj

Började dagen bra med mysig hotellfrukost. Sen bar det av till vårdcentralen. Har ju gått med nageltrång på tok för länge men nu får vi hålla tummarna att denna operation hjälpte. Sitter just nu i soffan med foten i högläge, lär spendera resten av dagen så. Ska väl försöka fixa lite lunch också... Ska tillbaka för omläggning i morgon.

Grattis Pappa!

Idag fyller min kära pappa år. Vi var där och firade honom igår. Jag hade fått äran att göra tårtorna.


lite catchup

Har hänt mycket sen sist men jag tänker inte gå igenom det här o nu. Istället tänkte jag väl sammanfatta det i lite bilder =)


Fick denna av D på alla hjärtans dag. Vann faktiskt 75kr =)Gjorde lite "kakmonster" i form av grodor o bjöd Anna på för ett par veckor sedan


Jag, Bettan o Sofie hade lite bakmys en kväll. Detta hjärta gjorde jag.


Sen mumsade vi även på goda kladdkakemuffins med fina dekorationer =)