Säger hejdå till gyllene bågen

Då var allt påskrivet o klart! Har en del blandade känslor men det kommer bli bra altihop! Skrev på min uppsägan igår. Så nu blir det inget mera hamburgerstekande! Har pratat om det väldigt länge o nu blev det av. Istället blir det ju som sagt studier och på helgerna ska jag sälja sängar på KungSängen =) Ska bli väldigt spännande. Blev mycket nytt för min del på en gång men jag tog chansen när jag fick den!

Fick hem lite material från LiU idag. Lite info om första dagen och om Nolle-P. Känns sjukt spännande och samtidigt jätteläskigt! Men jag hoppas det ska gå bra.

Var inne på Csn nu också för att kolla lite. Det jobbiga där kommer bli att jag troligtvis kommer jobba för mycket så måste räkna lite på det där... man ska tydligen inte jobba heltid innan studier :P Det löser sig nog det där. Är hursomhelst sjukt glad och spänd för nya utmaningar i höst!!

Fina vänner man har som skämmer bort en med presenter ♥

I torsdags var som sagt Emma här. Hon hade med sig en liten present. Ett jättefint halsband med tillhörande armband. O så igår hade Anna med sig en stor kruka med en massa skämma-bort-sig prylar så jag kan varva ner lite innan skolan. Hur fina vänner har jag inte? Hur söta som helst!

Kärlek till er!


Full fart framåt!

Det händer väldigt mycket nu på en gång. Känner mig överlycklig och livrädd på samma gång. Men äntligen händer det som jag vill o allt kommer ordna sig. Vet att jag skriver lite kryptiskt men allt är inte klart ännu. Berättar mer senare i veckan.

Igår var Emma o Jonas här. Blev mycket skitsnack som vanligt. En riktigt trevlig kväll och ikväll blir det firande här hemma för att jag kom in på skolan! Anna o Bo kommer hit o det ska ätas mat o spelas spel och på söndag blir det grillning hemma hos mor o far. En riktig höjdar helg med andra ord =)


Helt random bild på lemurerna på Skansen

Jag kom in!

Kan inte vara mycket gladare!! Så till hösten påbörjar jag min utbildning till Lågstadielärare.

Nedräkning

Har påbörjat min nedräkning till semestern. 12 dagar kvar, ett skift kvar att köra. Snart så... O på torsdag bestäms min framtid. Då kommer beskedet om antagning till universitetet. Jag vill ju inte säga att jag är 100% säker på att jag kommer in men nästan. Men tar ingenting för givet. Men kommer bli grymt besviken om jag inte kommer in... Så håll tummarna för mig ;)Bild från när Anna o jag var o bada i Svartåfors
Vad tiden går, o så skriver jag bara det här...

Var väldigt länge sen sist. Inspirationen tryter. Har säkert hänt massor sen sist... Men det viktigaste är ju min nya dator HAha! Tekniknörd som jag är så ska det vara det senaste. En tunn o stilren Ultrabook på 11,6tum. Låter ingenting o har lång batteritid. Blir perfet att ha med till skolan. Är kanske lite för grunda tangenter men det är ju en vanesak. Kommer gå galant att skriva snabbt på så småningom. D köpte sig ny dator också förra veckan, o jag fick hans gamla stationära, så nu har vi fullt med datorer här hemma... Jag tänkte däremot sälja min gamla notebook. En HP Pavilion dv6 på 15,6tum om någon är intresserad? =) Behöver ju inte två bärbara OCH en stationär, känns lite överflödigt.