Nya glasögon

Var o hämtade mina nya glasögon igår. Så nu har jkag tre nya par =) Ett par är ju solglasögon då. Är riktigt nöjd med dem. Känns skönt att kunna se ordentligt även när solen skiner.Kommer nog använda plastbågarna mest då de faktiskt är skönast =)

Shoppingsuget är tillbaka

Blev för första gången på väldigt länge sugen på att kolla på skor... o så mycket fina kläder det finns överallt... Några skor blev det inte men däremot hittade jag en fin stickad tröja som jag letat efter länge! Blev även lite annat smått o gott. Känner faktiskt att det är dags att rensa ur mina garderober. Bort med allt jag inte längre använder. Finns en hel del både på sko o klädfronten. Är det nåt av värde som försvinner får jag väl se om jag kan bloppa bort det. Tror inte det blir nån rensning idag dock, klockan är ju ganska mycket. Men kanske får nåt gjort innan jobbet imorrn...


Dagens inköp

Lite påsk i efterskott

Hade en mysig påskhelg med nära o kära. På skärtorsdagen var Carro hemma på besök så då blev det middag med fantastic four hos Sofie o på det utgång. En trevlig kväll. På påskafton var vi hos mor o far. Blev äggmålning, god mat o spel. På påskdagen var vi hos Ds föräldrar o blev bjudna på god mat. Kan man få en bättre helg?

Blev lite påskbak också. Hade med mig minicupcakes påskafton o vanliga på påskdagen. Med påsktema såklart =)D hade en lite rolig överraskning till mig på påskaftonsmorgonen. Han hade gömt mitt ägg =) Fick gå lite skattjakt innan jag hittade det. Precis som när man var liten!


Vårsolen

Efter frukost, o serietittande, blev jag riktigt sugen på att sätta lurarna i öronen o bara gå. och så blev det! Blev väl en timmes promenad ungefär. Riktigt skönt när man känner suget. Var länge sen sist. Tittade in på nya Cloetta butiken i Gamla Linköping också. Billigt som vanligt. Men inga kina puffar idag heller... Nu ska jag göra mig iordning, äta lite lunch för sen blir det en tur med Emma på Ikano.