Brist på inspiration tydligen

Oj vad tråkig jag varit senaste dagarna. I måndags fick vi följa med Ds pappa på Hockey. De har företagsbiljetter o det var ingen som ville gå så då fick vi följa med. Var en bra match som LHC vann med 5-2 mot AIK. Igår sov jag mest ärligt talat. O idag har jag faktiskt varit duktig. Har tagit tag i mitt liv så att säga. Eller tagit första steget iaf. Sen har jag varit på Harrys också. De har tydligen en Musikquiztävling på onsdagar. Var riktigt kul så det får vi göra fler gånger. Vi vann ju inte denna gång då men det kostar inget att delta o man får ju umgås med sina vänner.

Imorrn är det jobb igen. Tors-lör 14-00 o 12-22 på söndag. Fullt upp helt enkelt. Imorrn komemr nåra snubbar hit o ska fixa ventilationen eller nåt. o på fredag ska jag till tandläkaren. KUL! eller inte. Nu har ni lite koll på mig framöver iaf. Återkommer om jag har nåt roligare att skriva.


Tuva ville också testa presenten



Måste bara passa på att visa hur Våfflan låg igår. Lite hård huvudkudde eller vad tycker ni?

Ullared

Blev en tidig start på dagen. Satt i bilen redan vid 5.30. Då skulle vi hämta en andra bil o sen hämta upp de andra som skulle med till Ullared. Var iaf framme vid 9.30. Var inte så mycket folk till en början tots lönehelg men det ökade hela tiden. Mot slutet var det väldigt trångt. Men trodde nästan det skulle vra ännu värre. Hittade iaf en hel del. Kom därifrån innan 15.30 så vi kom hem skapligt. Skönt att få koppla av lite innan det är läggdags. Är helt klart nöjd med dagen, har varit mycket trevligt.

Här har vi lite av det vi hittade på Gekås:


Blev ett par påsar iaf...

Ett fint kakfat o lite roliga spel

Kissarna gillade sin present =)

Ett bra kamerastativ hittade vi också till riktigt bra pris!




Spakväll

Gårdagen var toppen! Först jobb, känns alltid skönt att jobba när man vet att när man stämplar ut går man på helg ;) Sen var det bara hem o hämta grejerna o sen vidare till Anna där maten stod o vänta. Supergod Tacotårta hade hon gjort =) Sen iväg till bastun. En mycket trevlig kväll med en massa trevliga samtal! Kvällen avslutades hemma hos Anna med mera prat o sång o avrundades med hemgång ångång efter 02.00 =) En lyckad kväll helt enkelt.


Blev lite olika ansiktsmasker under kvällen

Efter alla masker blev vi såhär snygga :P

Anna dissade mig för datorn en stund när vi kom tillbaka till henne... ;)

Ljus varde här!

Var visst ett par dar sen sist. Måndagen var jag hemma, bytte bort min tid på jobbet så jag fick sova ut vilket jag verkligen behövde! Mådde inte alls bra :( men det blev bättre till igår. Plockade lite här hemma eftersom jag skulle ha Ljusparty. Kan ju va trevligt om det itne ligger grejer överallt. Emma kom hit runt 1730 o fick lite mat sen efter att vi plockat fram grejerna dök Sofie upp o sen kom de andra också. Vi var inte så många men vi hade väldigt trevligt. Eftersom det egentligen bara var folk från jobbet blev det mycket jobbsnack men så är det ibland. Man behöver ventilera lite. Blev iaf lite väldoftande ljus o sånt köpt. Tjejerna begav sig hemåt runt 22 o då avslutade jag kvällen med lite Glee. Har bara ett par avsnitt kvar av första säsongen nu. Det är så löjligt bra!!


Läskig morgon

Fick inte direkt bästa starten på dagen då jag körde på vad jag först tänkte var ett rådjur men med senare eftertanke var en hjort. För rådjur väger visst bara 30-40 kilo o detta var ju något betydligt större. Som tur var hände inget med mig o inget med bilen. Men det stackars djuret mår nog inte så bra :( Det var mörkt ute o helt plötsligt kom han gående i mötande fält o när jag börja bromsa sprang han rakt framför bilen. En duns o sen var han borta. Han försvann in i skogen lika snabbt som han kom... Hur som helst var det riktigt otäckt o jag blev skärrad direkt efteråt. Lite skakis när jag gick ur bilen men det la sig ganska snabbt. Berättade vad som hänt när jag kom till jobbet så jag fick prata av mig lite. Hur som helst mår jag bra o inget allvarligt hände mig eller bilen...

Seriestädat

Idag har jag gjort en hel del nytta faktiskt. Har städat hela lägenheten (förutom arbetsrummet som D får städa). Dammat o torkat alla hyllor, torkat av alla skåp i köket, alla dörrar. Dammsugat. Det enda jag inte gjort är o moppa golvet. Får ta det i helgen. Orkade inte riktigt allt idag. Känner mig lite småsjuk igen. Vaknade med världens halsont. Känns alldeles svullen :(

Har tittat på lite serier idag med. Såg första avsnittet av Vampire Diaries säsong 3. Vill se mer nu!! Men måste ju vänta en vecka :( Men sjukt spännande är det iaf. O en liten tår sista minutrarna. En bra säsongspremiär. Började även titta på Glee. Sofie o Carro har länge pratat om att det är så bra o nu är det då min tur att fastna. Har bara sett två avsnitt men jag kommer se alla. Jag lovar!

Har även ätit lite gott ikväll. La upp maten på tallrikarna för en gång skull. Blev ju finare så. T.o.m. D tyckte det var fint o ville ta kort =) Då känns det värt att man gjort sig till lite.

Ser det gott ut? Det var iaf gott.

bakad potatis med min egna kycklingröra o grönsaker


en andra chans

Har sett SVTs program "En andra chans" ett par gånger o måste bara säga att jag tycker de är så starka! som Pontus, att vara så svårt skadad efter en olycka men ändå vara så glad för det man har. Att man lever. Det är så svårt att sätta sig in i en sån situation. Det känns så overkligt. Men all heder till dessa starka människor o flera därtill som tar sig igenom livet med ett leende trots motstånd de får på vägen!


Bullfest

Då var bullarna klara. Testade på att göra "knutna" bullar för första gången, de blev helt ok. Men det tog sån tid så fick bli vanliga med ;) Lät degen jäsa lite mer än det står o bullarna blev riktigt stora! Helt perfekt. Har alltid tyckt mina bullar blir så små men inte nu. Denna gång blev de perfekta. Får se om de smakar perfekt också. Har precis ätit mat så smakrpovet får vänta lite grann. Men senare blir det bullar o mjölk.


Frukostmys

Då var jag hemkommen från en mysig förmiddag med Sofie. God frukost på Scandic. Lite överpris kanske men vi åt oss ordentligt mätta iaf. Sen cykla vi hem till henne i regnet o tittade på film. Water for Elephants. Den var bra. Hemsk o sorglig, men bra. Sen skulle hon till jobbet så jag cyklade hemåt.



Nu tänkte jag ta o baka lite bullar o kanske ta tag i städningen. Har ju morgondagen på mig också ;)

Lyxfrukost

Kul med en massa nya besökare! O allt tack vare en trailer. Världen är allt bra rolig.

Imorgon är jag ledig men blir det sovmorgon för det? Nix! För Sofie ringde förut o frågade om vi skulle käka hotellfrukost imorgon. O det säger man väl inte nej till? Så klockan ringer 7.30 imorrn. O sen blir det frukostmys på Scandic. Känns som en bra start på min "helg" (säger helg eftersom jag är ledig tors-fre men jobbar lör-sön)


Jag o Sofie på hennes 20årsfest förra året

Kan inte göra annat än att längta lite...

Inatt kom trailern för Breaking Dawn part 1 ut o visst längtar man lite till den 18nov. Det trista är väl att de typ visar hela filmen i trailern. Visserligen vet man ju inte var filmen slutar eftersom den är uppdelad i två men jag känner att trailern visar lite mycket, speciellt för de som inte läst boken...



Sitter just nu o tittar på Idol när de besökte Linköping. Måste ju se om man känner igen nån. Raggaren har man ju sett ibland men hittills ingen annan.. Får se vilka som går vidare till "slut-audition" ;)

Seg av kvällsjobb...

Blev en lång dag på jobbet idag. En timme längre än planerat. Så går det ibland... tänkte försöka gå hem en timme tidigare imorrn. Eller snarare, har fixat så jag kan göra det ;) Lite tack ska man väl ha för att man stannar kvar.

I övrigt finns det inte mycket att säga. Blir lite allmänt seg när jag jobbar kvällar, har aldrig nåt kul att berätta... men TVn funkar nu iaf. Yeay! alltid något. Nu ska jag ta o krypa ner i sängen o sova ett par timmar innan det är dags att gå upp igen.

Har lagt upp denna låt förr men den är bara för bra. Tröttnar aldrig. Kan nog vara en av de bästa låtarna någonsin <3

Counting Crows - Colorblind

Dagens I-landsbroblem

Visst finns det väl bättre saker man kan göra än att se på tv men jag tycker det är ganska skön avkoppling innan jag ska jobba ( o när jag kommer hem för den delen) men nu så är problemet det att varken boxen eller kabeltvn fungerar... skapligt roligt. Ett tag la internet ner också. (inte samma leverantör) men det kom tillbaka iaf. Står ingenstans på nätet att de har någon uppdatering eller så idag heller om det är nåt sånt. Det kan man ju ha överseende med... jaja... får väl ta o städa eller nåt istället. Men det är ju inte lika kul ;)


Fixar ni biffen tjejer?

Vår gardin har fått svans...

Våra kissar älskar att ligga i fönstret o titta ut på allt söm händer. Fåglar är väl det som är mest spännande. Såhär kan det se ut när man kommer in i sovrummet ibland...

Vi fick ju med oss lite hem också

Blev ju såklart lite handlat också.


Lite godis o dricka (D köpte lite annan dricka till sig) på båten, en kortlek med cocktailrecept, ett par skinnhandskar (ej på bild) o en ring med bärnsten som jag köpte i Riga.

Hemma igen

Har haft en trevlig helg med syster o D. Båten avgick 17.30 i fredags o då tog vi oss en fika, sen blev det att gå runt o titta lite innan det var dags för buffé. sen blev det lite häng i baren. På lördagen ankom vi till Riga på förmiddan o där blev det sightseeingtur med en riktigt rolig guide. Hon var nog inte så medveten om att hon var rolig. Hon hade åsikter o var inte rädd att lyfta fram dem ;) Sen gick vi själva en sväng i staden. Var i Riga i ca 6timmar innan det var dags att åka igen. Denna kväll hade vi bokat bort på restaurangen ombord. D o jag åt ceasarsallad till förrätt(det var en "liten" men den hade räckt som mat) o sen åt vi BBQ fläskfilé med bakpotatis. Maten var verkligen jättegod! Helt perfekt! Sen idag åkte vi ju hem då. Kom hem strax efter 13. Lite tidigare än planerat vilket var skönt. Så resten av dagen ska här packas upp o slappas.

Här kommer lite bilder från Riga. Fanns väldigt mycket fina hus i gammal stil. Flera stora fina parker o många statyer o monument. På näst sista bilden har ni Frihetsmonumentet.


kryssning

Sitter just nu på bussen på väg till Stockholm. Helgen spenderas med syster o D på en kryssning till Riga. Kul sk vi ha!

Jag o mina serier

Ledsen jag blev när jag nu såg att nästa avsnitt av Pretty Little Liars inte kommer ut förrän 13 oktober... långt kvar jue! Men en sak som jag är glad över är att snart har nya säsongen av Vampire Diaries premiär! Närmare bestämt den 15 september. Inte långt kvar alls!


Höstplaner

Åh så roligt det är med snuva o slemhosta! Kan ju inte bli bättre! eller jo, det kan det faktiskt. Men det är bara leva med. Så länge jag inte har feber är jag nöjd. O är sjukt glad över att jag inte har ont i halsen länge... det är bland det värsta jag vet.

Men till lite roligare saker istället. Haft en riktigt bra dag på jobbet idag. Sen blev det tvätt när jag kom hem vilket är mindre kul men ett ont måste. Sen blev det hämtmat från Saigon. Mycket gott. O nu är det väl dags att sova. Imorrn är det sista dan på jobbet för denna vecka för på fredag drar vi på kryssning till Riga. Skönt att komma bort lite. har kommit fram till att jag har väldigt mycket planerat framöver... ljusparty, spakväll, ullared, konsert... Blir en rolig höst med andra ord ;)


var tog hakan vägen?

Det är okej att känna

Det här berörde mig:



Mys när det är som bäst


Kan man ha det mysigare?

Morgonfrilla

Visst att håret inte ser ut som bäst efter en god natts sömn men efter användande av Loréal Osis Dust it blir det inte bättre.... På dagen gör Dust it att håret ligger perfekt men se vad det gör efter ett antal timmar i sängen...

Denna bjuder jag på!


dagens skörd

Provade en jacka när jag var på stan med Emma förra veckan o efter mycket fynderande fick den idag följa med hem. Hittade även ett par svarta jeansshorts på Cubus som kan bli snyggt med strumbyxor under i höst. Ett skärp o ett armband. Snyggt värre!


Gillar gammelrosa fodret! Så snyggt mot det grå.

Try not to wake me

Har varit lite tyst här på bloggen senaste dagarna. Beror mest på att jag jobbat 14-00 i torsdags, 12-22 i fredags o 14-00 lör o sön... blir inte så mycket tid över då. O man får ingen direkt inspiration på jobbet o har inte direkt gjort annat än sitta i soffan i min Ziperall innan jobbet ;) Men nu är denna vecka över o snart startar en ny. Imorrn ska jag umgås lite med bästa bruden. Var på tok för länge sen vi snackade skit tillsammans.

Återigen får ni en sång istället för bild ;)

Dead by April - Trapped


All of my dreams are all I see...