Finaste kärlekslåten just nu

Christina Perri - A Thousand Years

Grattis Sofie!

Haft en riktig mysmorgon idag. Började lite tidigt. Gick upp strax efter sju för att baka cupcakes till Sofie som fyller år idag. Sen begav jag mig hem till henne för lite frukostmys. Efter lite letande blev det till slut frukost på Espresso House för mig, Sofie, Carro o Amanda. Riktigt mysigt o gott! Sen åkte vi vidare till jobbet där Bettan haft med sig en jättefin tårta till Sofie o Kim som fyller på samma dag =)


Bettans superfina tårta

Within Temptation

Är mycket nöjd med gårdagskvällens konsert. De spelade en hel del äldre låtar vilket vi tyckte var väldigt kul eftersom det var de som fick iaf mig att börja lyssna på dem. Men som sagt, en riktigt bra kväll.



Filmade även lite såklart men får se om ni kan få se nåt klipp senare. Nu är det jobb som gäller hela helgen så lär inte få så mycket tid till bloggandet.Men tänkte att ni kunde få en bild på den fina t-shirten jag köpte:


Roadtrip

Inväntar nu Emma för att vi ska bege oss till Stockholm. Ikväll blir det konsert med Within Temptation! Kul ska det bli.


Vackert

Christina Perri - Jar of Hearts

Lyxig lördag!

Var en riktig lyxdag igår! Började med att vi sov lite för länge. Så istället för frukost blev det lite brunch med amerikanska pannkakor med lönnsirap, hallon o vit chokladsås o även nybakade scones. Hur smaskigt som helst! Efter det begav vi oss till Ikano för att köpa present till Ds kusinbarn som fyller 10år idag. Jag köpte mig även en spetstop som jag såg i torsdags när jag o Emma var på stan. Såg även att de hade 20% rabatt på Scorett så jag köpte de där lite för dyra skorna jag tittat på. Är de inte fina?



Sen var det dags för middag hos Anna o sedan spakväll. Blev en massa dricka, mycket skratt o mycket snack. Precis som det ska vara!! Ni får inte så mycket bilder från denna kväll då de flesta är lite för lättklädda :P Men ett par är ju ok att visa iaf.


1. Jag i min goda chokladmask
2. Sofie började ömsa skinn.... (eller var det kanske en mask?)
3. Fina brudar
4. Shotglasen var slut på Harry's så vi fick shota ur vinglas. Lyx!

Min favorit på tv just nu

Bara måste älska denna reklamfilm. Den gör mig glad o barnen är ju för söta! Hade jag egna barn skulle de utan tvekan ha dessa blöjor enbart för att reklamen är så underbar!


Våfflans nya sovplats

Våfflan har alltid varit den som ligger o sover i vår säng. Det gör hon fortfarande men jag köpte en ny pläd för ett par veckor sedan o la den på soffan. Nu är det hennes nya mysplats. ser riktigt mjukt o skönt ut om jag får säga det själv.


Man märker att man börjar bli äldre när...

man inte orkar lika mycket utan sömn. Firade Sofie igår o hade samtidigt lite välkommen hem för Carro som var o hälsade på i Linkan. En riktigt trevlig kväll med trerättersmiddag o trevligt sällskap! Var inte hemma förrän 01 o somnade en timme senare ungefär... Det är ju det bästa när klockan ringer vid 05 sen... Har bara min själv att skylla. Sällan jag varit så trött på jobbet som jag var imorse. Linnéa däremot (som är ett par år yngre) gick ut på krogen då jag gick hem o sov typ en timme. Hon var pigg o glad vid 06. Inte lika pigg vid 15 när vi skulle hem men vem är det i vanliga fall ändå? Nae, det här med festande o jobb dan efter är nåt man får lämna åt de unga. Har ju insett att det bara är tre månader kvar sen är jag jämngammal med Anna. För visst var det 25 du fyllde nästa år igen :P Ska hur som haver lägga mig ganska snart. Imorrn börjar jag inte förrän 9.45 men sömnen behöver jag verkligen. Först: dricka upp min smoothie =)


bild från igår

Tada!

Har nu stickat klart min "mobilstrumpa" Söt blev den, får se hur väl den kommer användas.


skalet är inte rött, det mörkrosa

Stickat o silikon

Var o letade efter ett fodral igår till min nya mobil. Men hittade inget passande. Har dock beställt ett rosa slilikonskydd som i skrivande stund damp ner i brevinkastet. Nice =) Beställde det sent tisdagskväll o det kom idag.



Hur som helst så bestämde jag mig för att sticka ett fodral till telefonen. Låter väldigt löjligt med fint ska det bli. Köpte babyrosa garn igår. Började igår o lär troligen bli klar idag. Ni får se det när det är klart.

Bländad!

Hämtade ut lite paket igår. Mitt paket fårn H&M med de fina skorna. O sen strax innan jag skulle till jobbet fick jag sms om att mitt paket från 3 kommit. Gissa om jag blev glad! Jobbade sen 14-23 o när jag kom hem... gissa vad jag gjorde då :P är faktiskt lite kär i mobilen. Riktigt fin. O så snabb! En väldig skillnad från min gamla Huawei. Kameran är riktigt bra också. O den där kamera lampan gjorde mig totalt bländad! Skulle testa o ta kort på mig själv o har fortfarande en svart fläck i synfältet. Läskigt! Men nöjd är jag iaf en så länge. Ska bara köpa ett skal/skydd till den så den inte repas. den gamla mobilstrumpan är lite liten. Lite skillnad i storlek så att säga.


Skapligt bra kvalité på mobilkameran iaf va? ;)

Snyftkväll

Har spenderat kvällen snyftandes i Sofies soffa. Tittade nämligen på en sorglig film. Väldigt fin film. Handlar om en kvinna som får beskedet att hon har cancer o hur hon förbereder sig för det värsta. Vill ni se en fin snyfthistoria så rekommenderar jag denna.



Grattis mamma!

Har varit en riktigt skön helg. I fredags hade vi lite filmkväll här hemma. Skönt att bara ha en kväll o kunna koppla av med varann. Igår fyllde mamma år så då var jag där o firade henne. Alltid lika trevligt att träffa släkt o familj =)

Idag har vi varit iväg en lite sväng för att fixa lite. Katterna har haft ner en av våra lampor i golvet så den gått sönder så vi kollade lite på vad som fanns. Hittade en fin på IKEA men de var slut :/ men de skulle tydligen komma in med kampanjpris den 31/10 så vi väntar nog till dess! Förlängde också mitt mobilabonnemang hos 3 o fick då en ny telefon. Eller de hade inte den hemma så den kommer på posten senare. En Samsung Galaxy Z fick det bli (härmar pappa o brorsan). Har även flyttat om bokhyllorna i vardagsrummet så de står mot en o samma vägg. Blev riktigt bra faktiskt. Men vilka tunga åbäken alltså! Stabila förstås. Nä nu ska jag fixa lite mat till oss här hemma o sen ska jag iväg till Sofie senare o mysa lite =)



Gammeltanten

Tänkte ta efter Sofie o börja med lite tantfasoner. Köpte garn o stickor idag. Känner att jag behöver vara lite kreativ.


En halsduk kanske?

Marble nails

Man måste ju roa sig med nåt när man är hemma o är sjuk så jag testade på nåt jag läste om för ett par veckor sen. Water marble nails. Det går ut på att man droppar nagellack i olika färger i ett glass med vatten o sen doppar man ner nageln. Egentligen ska man ha ett vitt nagellack som underlack men jag har inget så det fick bli som det blev. Testade på två lögnaglar. Var mest för att se vilka nagellack som flöt isär tillräckligt. Såhär blev det iaf:


I'm a Gleek

Glee Cast - Loser Like Me

Rosa bandet

Nu har jag smyckat min profilbild på fb med Rosa Bandet och även gett mina vänner band att smycka sina profilbilder med.


Stöd Rosa Bandet