Sommardag

Blev lunch med Emma o ElisFräcka fröken idag. En härlig sallad i detta sommarväder. Sen en liten tur i affärerna. Känner mig riktigt duktig. Det enda jag köpte var två saker på apoteket som jag behövde. Inget onödigt idag inte! Blev en glass också innan hemgång. Nu är det Desperate Housewives som gäller. Sne ska jag läsa de sista 50 sidorna i Harry Potter... sen är det bye bye Harry. Längtar lite tills filmen kommer ;)


Emma o Elis i Valla för ett par veckor sedan

senaste dagarna

då var helgen över. Lite rekord i lördags o sen grillning hemma hos mamma o pappa. Mycket trevligt. Igår var det fullt ös på jobbet sen blev det mat hos Ds föräldrar. Skönt att slippa laga mat två dagar ;) idag var det jobb också. Men imorrn är jag ledig. Då blir det lunch med Emma på stan. Ska bli fint väder imorrn med. Ibland har man tur!

Filmfredag

Blev en liten filmkväll idag (en tidig sådan då jag börjar 6 imorrn) Först såg vi Sanctum. Tycker verklighetsbaserade filmer är bra men de får en samtidigt att må lite dåligt. Detta har hänt någon. Någon har varit med om detta! O att vara instängd i ett grottsystem delvis under vatten är väl inte det roligaste? Sorlig film men spännande rakt igenom. Se den om du inte redan sett den. Jag fatta ganska tidigt hur det skulle sluta o jag hade tyvärr rätt.

Efter det livade vi upp stämningen lite med Year One. Jack Black i sitt esse. Sjukt rolig o löjlig film. Vill du ha dig ett gott skratt så se den. Den driver en del med bibelhistorier o utvecklingen går väldigt fort ;)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen o läsa vidare i Harry Potter. bara 250sidor kvar o allt är nytt. Spännande! Gonatt med er!


Lite 90tal

Jag minns så väl mina byxkjolar jag hade när jag var liten, runt 5år kanske? o att jag älskade dom, o nu har de kommit tillbaka. O två fick följa med mig hem från stan. Så underbart skönt. Är inget big fan av att ha kjol på sommaren men en byxkjol är ju nåt helt annat. Shorts kallas de visst nu... hmm... det är fortfarande byxkjol för mig =)


1. blev en blommig o en svart byxkjol/shorts från Gina Tricot
2. Även en långklänning från H&Ms rea (100kr) o en sjal från Indiska

Var tog vinden vägen?

Helt sjukt att det är vindstilla ute! Har ju blåst som bara dne de senaste tre dagarna o nu när jag är ledig är det sol o knappt nån blåst. Kan det bli bättre? En tur på stan får det bli på det ;)

Motvind

inte min kväll ikväll... precis som alla andra kvällar. Blåser som satan ute för den som mot förmodan inte märkt det. Hade världens motvind till jobbet både igår o idag. Igår hade blåstet avtagit när jag cykla hem men idag ahd ejag faktiskt medvind hem! Hur ofta händer det liksom? Brukar alltid ha motvind åt båda håll. Något som förgyller kvällen iaf. Ska väl inte sitta här o klaga... är väl dags att sova antar jag...

Mina tankar går till Anna med familj


Min lilla pluttkisse som fyllde 3 förra veckan

Nätat o klart!

Hade en trevlig dag igår hos Jenny. fika o tårta är ju aldrig fel :P sen blev det grillning o film här hemma. Iron Man 2. Första filmen var ju bra. Men den här var lite för löjlig. Föll mig inte riktigt i smaken. Idag har vi städat här hemma. Äntligen är det rensat i arbetsrummet. Det mesta är iordning iaf. D har sitt skrivbord kvar att fixa men han hade inte tid idag då han har besök här hemma. Då fick ju jag lite egentid med balkongen iaf. Åkte iväg o köpte lite nya blommor. O nu sitter äntligen kattnätet uppe! D satte dit fästanordningen igår när vi grilla o jag satte upp nätet idag. Det var lite fle klippt men jag fick ihop det ganska bra tycker jag. Är ett väldigt tunt nät så man kan fortfarande sitta där o sola utan att se ut som en bit kassler efteråt ;)

Batterierna i kameran är urladdade så ni får inga bilder på balkongen idag. Får ta några imorrn istället.


Lugn helg

O så var helgen kommen. Den kom i grevens tid kan man säga. Kvällen har hittills spenderats i soffan med älsklingen, god mat och lite film. Fredagsmys när det är som bäst! Börjar redan bli trött, inte så konstigt när man börjat kl 6 tre dagar. o försov mig lite imorse. Gick upp en halv timme senare än jag brukar... blev lite off då helt enkelt... Kanske blir sängen snart helt enkelt. Vi får se. Imorrn ska vi över till grannhuset o fira Ds syster. sen lite grillning på det här hemma. En riktig myshelg helt enkelt!


Gammal mysbild =)

Andas ut

Då var helgen över o man kan andas ut lite. Man blir sjukt seg av att jobba 14-00 fyra dagar... o sen jobba jag ju 11.45-20.30 idag med. Så nu är jag helt slut. Ska bli skönt med lite lugn o ro imorgon. Tänkte försöka ta tag i den där garderoben jag haft planer på att rensa i flera veckor nu. Men nu får det väl äntligen bli så. Iaf börja :)


skön ställning?

red: blir visst en tur på stan med Anna så får se hur mycket garderobfix det hinner bli =)

Lite av varje

Hmm, kom fram till att det snart är tre månader sen jag började med första HP boken. var i mitten av februari. Är snart klar med 6e. Så nästa vecka börjar jag med sista. Hinner iaf klart innan sista filmen har premiär o det var ju planen hela tiden.

I helgen kommer det inte bli mycket roligt skrivet här. Jobbar 14-00... gjorde så även idag. Är Student Orkester Festival (SOF) denna helg så det är studenter överallt. Fulla o glada... precis som de alltid är. Lika roligt som vanligt med andra ord ;)

Haha, just det. Idag är det fredag den 13. Får se hur olycklig man blir då. Ska iaf börja med att sova ett par timmar. Olyckan får komma senare. Gonatt!


En lite trött tjej för ett par veckor sen

Ut på landet!

Händer inte så mycket just nu. Mest jobb denna vecka. enda lediga dagen är idag. Ska hem till Emma idag o hälsa på. Kom fram till att jag bara varit där när det är snö ute. Lite roligare att se huset i solsken kanske ;)

Spiderchick listade idag "vänskapens sju budord" tycker att de var riktigt bra så jag tänkte dela med mig av en länk dit. Vänskapens sju budord

Underbara väder!

Kan det bli bättre än strålande sol o somrig värme såhär på vårkanten? Knappast! Helt underbart, det mindre underbara är dock att man blir påmind av hur det kommer vara inne på jobbet när det blir ännu varmare... Men men, man ska väl inte klaga trots allt.

efter jobb var det solen som gällde! Riktigt härligt att sitta ute o läsa o under tiden få lite färg. Tar ju extrem tid för mig att få färg på annat än armarna så det gäller ju att ta vara på de soltimmar man får ;)


Dagens afterwork

Ljust o blommigt

Hade en trevlig kväll igår och det blev en härlig sovmorgon idag. Vi ha riaf gjort lite vettigt här hemma. Städat o tvättat o satt upp nya gardiner i v-rummet. Somrigt o fint!!


kalastajm

Idag har vi varit o firat Ds kusin som fyller 40. Bjöds på lite mat o tårta. Nu är vi hemma en sväng för lite grillning men sen bär det av igen ;)

Lång men ändå kort dag

Tiden går så fort när det är mycket att göra. Är helt slut i kroppen efter den här veckan. Jobbigt med 11-20 pass men ändå ganska skönt... tiden går fort men man hinner ju inte med någonting av livet här hemma. Men nu är det iaf ledig helg. Sitter o lägger över lite filmer som vi ska se på. Harry Potter för hela slanten. Imorrn är det 40års kalas som gäller. Ds kusin fyller år. Vi har ju sån tur att vi bara ska gå rakt över gården ;) Så vi kan i princip gå hemifrån när vi ska vara där. Prima! Så lite fin ska man väl vara imorrn då... Nae, ska väl återgå till filmfixandet.

Syndat igen

Måste sluta med det här med shopping. Borde vara förbjudet för mig att surfa in på typ H&M o Gina o hitta en massa fint jag bara måste ha! Men nu är det redan försent. Såg H&Ms bikinireklam på tv o blev fast direkt 49kr delen är ju rena rama fyndet!! Men självklart hittar man ju en himla massa annat också som man vill ha. Men tog iaf bort två grejer jag lagt till i kundkorgen innan jag tryckte på köp. Så det är ju alltid något. Men jag ska ta tag i den där garderoben o rensa. Lämna bort det jag inte vill ha o kanske rent ut av sälja sånt jag knappt använt. Är ju tydligen något många gör så det får nog bli nåt sånt. Lite cash till de nya kläderna är ju aldrig fel.

Här är en del av det jag beställt, ett linne, en till klänning o strumpor tillkommer. Billiga fina sommarkläder!!


kakor från Marabou

Jag var ju bara tvungen att göra som alla andra i bloggvärlden o testa Marabous nya kakor! Köpte båda sorterna men har bara provat mjölkchokladen. En god kaka. Inget mer egentligen. Smakar lite hembakt faktiskt vilket är ett plus såklart =)


Helt klart godkänt

Snö i maj

Känns väldigt konstigt med detta väder. Men som jag sagt hela tiden. Aprilvädret kommer i maj. Vi hade på tok för fint väder i april. Så varmt ska det inte vara, första sommarvärmen ska komma maj/juni inte i april. Så vad hade vi att vänta oss? Sno o regn såklart!! Ska väl inte klaga kanske men har ju lagt upp vinterjackorna på vinden. får se hur kallt det är när man ska till jobbet imorrn. Är glad att jag är ledig idag. När jag var iväg o handla förut var det bara regn som föll... men nu är det allt lite blandning påt.


spännande blanding av blommande buskar, vårblommor och snöblandat regn

Mysmorgon

En riktig sovmorgon idag. Gick upp strax före 11. Men man vill liksom inte gå upp ur sängen när man har en kisse bredvid sig under täcket. Det är ju så sjukt mysigt med en varm kisse som spinner o riktigt myser. Tuva är verkligen "mammakär" det är alltid mig hon kommer till o myser =) Man blir så glad då!


Fikatajm

Dagen på jobbet slutade bra med en redig fika. Erik hade gjort tårta, Carro rabarberpaj o Bettan monsterkakor. Blev nästan till att rulla hem... gjorde visserligen det men inte riktigt på det viset ;)

Har ju varit väldigt roligt väder idag med... med hagel o regn. Härligt! Får se om morgondagen bjuder på bättre väder. Är ju ledig så skulle ju vara skönt att sitta ute lite. Vi får se...

igår o idag

Hade en mycket trevlig kväll igår med god mat o trevligt sällskap. Blev lite singstar också vilket aldrig är fel =)

Var hemma runt 23 eftersom jag skulle upp o jobba imorse. D däremot kom hem vinglandes vid 0330 o sov fortfarande när jag kom hem från jobbet... Fick iaf upp honom o vi åkte iväg för att fira mormor som fyller 88 idag.

Imorrn är det jobb igen 6-1630. Assmöte från 1430 så inte så allvarligt egentligen. Nu tror jag det får bli sängen snart... är väldigt trött...


grillmästaren och fina brudar