Vilken kväll!

Daniel o kissarna ligger fortfarande o sover... o här sitter jag o tar igen mig lite efter gårdagen. var ännu mer att göra på jobbet igår än i tisdags. Fast det gick bättre igår. Mitt humör var på topp så jag ska inte klaga. Det roligaste var ju att några minuter i åtta ringde de o sa att en buss skulle komma. 50 tastymenyer skulle de ha... jaha ja. Bara att sätta igång då. 10min senare var de där. Härlig nota blev det ;) Alla som slutade 20 var iaf snälla o stannade tills de fått sin mat. Det tackar jag för! Gick över förväntan. Nu har jag iaf två lediga dagar att vila upp mig på, för på lördag är det dags igen. Högskoleprovet skrivs enbart på LIU i år så vi kommer få fullt upp. Peppad till max!

Bild 24

En bild som gör dig glad:


Bild jag tog när vi var i Berg i somras
Love is in the air!

Bild 23

En bild från i somras:


En surikat. Från när vi var på kolmården i augusti förra året.

Våffeltajm

Snart kommer Sofie o Carro hit för att äta lite våfflor. Gott ska det bli! Sen är det jobb som gäller för mig. 14-23 även idag. Hoppas jag kommer ifrån tidigare idag än jag gjorde igår. känner mig lite hängig. Kanske beror på vädret?

Bild 22

En bild på en tid du saknar:


Högstadiet o allt som hände då

Det går för fort

O så var det måndag igen. Tiden går så fort. Det är redan första april på fredag. Har redan gått tre månader på 2011. Helt sjukt. Finns mycket man vill hinna med o förändra men det går ju inte alltid som man planerar. Bara att hålla tummar o tår att det nångång löser sig. Nu ska jag betala lite räkningar iaf, sen läsa lite en stund innan det är dags för jobb 14-23. Förinställer ett inlägg med dagens bild som kommer upp lite senare idag.

Bild 21

En person som alltid ställer upp för mig:


Jag och min partner-in-crime

Lönehelg

Hade en väldigt trevlig lördag igår. Gick upp vid 9 o åt frukost. Sen bar det av till Friskis o Svettis för lite träning. Träffade mina kusiner där så snacka lite med dem, sen blev det lite aerobics på det =) Var första gången o det var riktigt roligt! Som step fast utan brädan :P Vi var inte så mycket på passet så det blev mycket utrymme. sen hem o städa. Roligare kan man ju ha men fint blev det. Emma kom hit vid 20 o vi snacka en massa skit! Mycket trevligt! Sen tog vi cyklarna ner till stan. Var väldigt långa köer, lönelördag som det var... Harrys hade inga galgar kvar så det fick bli Platå. Mycket folk men dans blev det ändå! Eftersom man ställde om till vintertid igen stängde de redan vid 2 (eller blev ju 3 då förstås) men de sa aldrig något innan sista låten så helt plötsligt tändes lamporna o ALLA skulle hämta sina jackor samtidigt. Lite smått kaos artat måste jag säga. Väktarna fick stå o släppa ner några i taget i trappan så att ingen skule skada sig. Jaja, vi kom ut tillslut iaf. Emma åkte hem nu på morgonen. Hon fick slagga i soffan med kissarna.


Blev en tidig morgon idag. Sovit knappt 5 timmar. Hade tvättiid vid 10 så det var bara att pallra sig upp. Ska hämta tvätten alldeles strax o sen lägga mig o läsa en stund. Ds mormor o morfar kommer vid 16 så jag hinner ju med en liten powernap innan dess ;)

Bild 20

En bild på dina närmaste:


Daniel o familjen

Bild 19

En person som är snygg:


För att inte göra flera av mina snygga vänner ledsna
o lägga upp en bild bara en av dem får det bli en snygg kändis istället ;)

Fredagsmys i min ensamhet

Har nu tagit helg!! Så skönt!! Ikväll blir det mys med katterna. D överger mig för lite spel med vännerna, o min jobbarkompis, spännande. Inget skitsnack om mig får jag hoppas :P Själv tänkte jag mys med lite tacos o göra våfflor lite senare. Är ju våffeldagen ju, får se om jag väntar tills D kommer hem... vet man aldrig. Ska även börja läsa fjärde Potter boken. Har inte hunnit börja på den än, läste ut tredje för ett par dagar sen. Imorrn blir det träning på förmiddan tänkte jag o sen städa, städa. På kvällen kommer Emma hit, ska bli superkul!! Blir lite utgång på det. O på söndag kommer Ds mormor o morfar hit på fika. Fullt upp med andra ord.

Bild 18

En bild på din fritid:


Det här är väl min fritid just nu. Försöker även slänga in lite träning o vänner däremellan =)

Försovning o träning

En lite stressig morgon. Eller knäpp morgon. Fattade inte att klockan ringde utan trodde jag drömde när det ringde. drömde att jag vakna vid 10 (började 7) o ingen hade försökt ringa o väcka mig för att undra vart jag var. När jag tills sist fatta att det var klockan som ringde had ejag sovit 20min längre än jag brukar. Blev en hastig frukost o sne ut för att ta cykeln, trodde jag ja. Ingen luft i bakdäcket o vår pump är trasig så det var bara att ta bilen. Va rombytt o klar på jobbet 0705. Tur att jag bara skulle sitta med schemat så det var ju inte alltför illa iaf. Efter jobbet hämta jag ut mitt paket från H&M innehållande ett par blommiga gardiner. Ska sätta upp dom lite senare sen, närmre sommaren tänkte jag =) sen köpa ny cykelpump på Biltema. Sen hem o byta om för träning med Sofie. Blev ett Step 1 pass. Tränade Step basic i måndags o det var en viss skillnad. Jag hängde inte riktigt med i koordinationen. Brukar inte ha några problem med det men det var lite i det komplicerade laget. Tror jag får köra Step basic ett tag till ;) Men det var kul ändå! Känner att jag måste ta tag i det här med träningen nu. 2-3 dagar i veckan. Så jag tänkte testa aerobics på lördag.

Nu är det Greys som gäller. Har bakat till min skiftmedlem som fyller år imorrn. Chokladbollstårta. Hoppas han blir glad =) Tänkte tjuvsmaka den lite nu :P

Bild 17

En ovanlig bild:


Så kan det gå när man ska ta ett gulligt kort på en katt som inte vill ligga still

En shopaholics bekännelser

Ett nytt namn till bloggen kanske? Skulle in på Ikano för att köpa ett par nya leggings eftersom mina gamla gått sönder. Men de som känner mig vet att jag inte nöjer mig med så när jag är o shoppar. Måste ju passa på o kolla i andra affärer också ;) så med andra ord var det lite annat också som fick följa med hem. Nya byxor behövde jag. Hittade ett par perfekta treggings på Cubus som satt perfa! O så hitta jag en jacka också i skinnimitation, blev man prenumerant på deras nyhetsbrev så fick man 30% på valfritt plagg så varför tveka? Hittade även ett par svarta shorts på Lindex. Lite tidigt ännu kanske men finns ju alltid en risk att sånt tar slut tills det är riktigt varmt. Går ju alltid ha strumpbyxor under förstås.



Mina nya köp, funderar på att klippa bort banden som är på dragkedjan...

Mikrofonkåt!

Hade verkligen inga planer för dagen, mer än assmötet kl 1430-1630. Innan blev det lite läsning (såklart) o efter det blev det mat, lax o potatis. Mums! Sen ringde Sofie o fråga om jag skulle med o träna så ett steppass fick det bli!! Mitt första. Var verkligen jättekul och hur jobbigt som helst. de där armrörelserna var överkurs för mig för det mesta, fick hålla reda på fötterna så jag inte trampa fel på brädan :P det får bli fler gånger helt enkelt. Var länge sen jag var så svettig. Men nu är jag nyduschat o kopplar av en stund framför CSI NY.

Anledningen till rubriken är att det var finallåten på passet. Sluttampen när vi kämpade som mest. Sjukt peppande tempo i låten måste jag säga. Jag gillart!

September - Mikrofonkåt


Bild 16

En bild på dig själv:


Bild från förra helgen

Bild 15

En person som du vill vara med:


Vem annars om inte min älskling?

Sjuka drömmar

Inatt drömde jag om jobbet. stod i kassan och nån jobbig gäst ville bara ha ekologisk mat. Haha! Hur ofta händer det? Brukar väldigt sällan drömma om jobbet, kan nog räkna alla gånger på en hand typ... behöver väl lite semester kanske... hehe

Har förberedd ett inlägg med dagens bild som ploppar upp lite senare.

En kärleksförklaring

Älskar verkligen mina små kissepluttar här hemma! Jag vet att jag sagt det förr men det finns inget mysigare än att komma hem och de står alla tre och väntar innaför dörren. Eller när man sitter i soffan och Tuva kommer och hoppar upp i famnen och vill mysa, eller när Våfflan skriker om nätterna för att hon vill vara hos oss (har sovrumsdörren stängd om nätterna) eller när de väl får vara hos oss och hon ligger o sover vid min kudde o när de kraffsar på dörren när de hör att vi är vakna... de är verkligen sällskapssjuka alla tre. Världens mysigaste. Gillar också att de har sina speciella ställen de sover på. Tuva sover alltid på ryggstödet vid divanen i soffan, ryggkudden är formad efter henne. Tessi ligger gärna längst ner på divanen eller i soffan där jag vanligtvis sitter. Våfflan däremot ligger gärna var som helst egentligen, gärna på rygg. Dörrmattan är också en bra plats... ja. De är speciella mina små änglar. men jag gillar dem ändå =)


Bild 14

En bild som påminner dig om gamla tider:


Julmys efter julavslutningen i 9an
Saknar den tiden!

Blahi blaha

Humöret gick lite utför där när folk började strömma in efter kvällens hockey match... men det är väl typ glömt nu. Känner mig sliten efter kvällen men så är det ibland. Är iaf hemma nu o ska nog slänga mig i sängen tror jag. Se om jag orkar läsa ett till kapitel ;) började på prisoner of Azkaban idag =) Han läsa 100sidor innan jobbet. Kommer knappt ihåg denna film så då blir det lite mer spännande att läsa...

Bild 13

Du och någon klasskompis:


Hitta inga bra bilder på datorn så fick leta i det gamla hederliga fotoalbumet.
Här är mina vänner från gymnasiet Therese, Aschtar, Maja o jag när jag fyllde 17 tror jag.

Var tog våren vägen?

Igår kunde man läsa i Extra - våren är här! O vad är det man vaknar till? Jo snö. De jinxade våren totalt! Är ju minst en dm snö på backen så idag får det lbi bilen igen då... o jag som kommit in i cyklandet nu. hoppas det smälter bort fort. Får lite mer tid på mig att hitta vårjacka förstås. Man får väl se det hela lite positivt :P

Inget speciellt

Jobbat idag med. Fixat klart schemat. Fick tom sluta 40 min tidigare. Men det gjorde ju inte att jag kom hem tidigare. Ni vet ju hur jag är... satt kvar o snacka med Betsy en stund. Har inte gjort nåt speciellt här hemma heller... har precis sett på V o tänkte nu ta o läsa ut andra Harry Potter boken ;) har bara två kapitel kvar så det ska väl gå fort. Så snart är jag inne på tredje. Kanske hinner klart med alla till sommaren trots allt.

Hur har din dag varit?

Bild 12

En bild på din vardag:


Allt i min favorit vardag =)

Kvällens premiärer

Igår var det dags för säsongspremiären av mitt favorit program Desperate Housewives. Eftersom jag jobbade kväll fuskade jag och såg det innan jobbet :P Men idag är jag ledig och då blir det Grey's Anatomy kl 21!! Och efter det täntke jag spana in den nya serien Off The Map från samma skapare. Rachalle Lefevre spelar en av läkarna. Hon som spelade Victoria i Twilight och New Moon om någon undrar. Ska bli spännande och se om serien är något att ha.


Converse

Fick lite sovmorgon idag! Det var skönt. Snackade med Emma en timme på förmiddan, mycket trevligt, innan det var dags att bege sig till stan. Hade tänkt spana efter vårjacka, med hittade inget. Så det fick bli ett par nya converse ist :P har velat ha helsvarta jättelänge så nu slog jag slag i saken. sen hittade jag Anna på stan, eller hon hittade mig snarare. Blev lite affärer med henne innan hemgång. Hon skulle låna ett par skor av mig hon ska ha imorrn. Lycka till ;)

Just nu står det en kladdkaka i ugnen som ska förtäras till kvällens premiärer... mer om det i nästa inlägg :P

Mina nya skor =)

Bild 11

En person du kan berätta allt för:


En nyårsafton för ett tag sen...

Våren är påväg!

Har verkligen inte hänt så mycket dessa dagar. Det är därför enbart dagens bilder kommer upp. Igår var de tjobb och idag är det jobb. Jobbar 14-23 idag. Har gått upp tidigt hela helgen. 830 varje dag o så även idag. Väldigt skönt faktiskt! Har varit ute en sväng i solen =) jätteskönt! Blåser lite kyligt dock. Det tråkiga är bara att vår termometer har gått sönder. Har en sån där digital med sladd som avkännare och den har gått av. Så det får väl bli att köpa en ny sån. Är så van att gå ut i köket och kolla temperaturen ute. Känner sig lite handikappad. Vill ju veta hur man ska klä sig =) Börjar iaf kännas som om våren är påväg på riktigt (såg tom snödroppar i grannens rabatt!)! Gräset är framme nästan överallt o nu sopar de bort gruset på vår gård. Helt underbart! Tror det får bli cykeln till jobbet idag. Är ju lite seg på morgonen men nu finns ingen ursäkt!

Bild 10

Någon du tycker är väldigt snäll:


Finns väldigt många snälla människor i mitt liv men utmaningen krävde en bild på en
så här har vi Sofie =)

Bild 9

Någon i din släkt:


Min bror, mitt kusinbarn och min syster på vår släktträff sommaren 2010

Bild 8

En person du saknar:


Vi träffas på tok för sällan

Hachiko

Om man vill gråta riktigt mycket så har jag en film att rekomendera. Satte mig vid tvn vid frukost o då började precis en film. Hachiko - En vän för livet. Filmen är baserad på en sann historia om en man som tar hand om en herrelös hund och får iomed det en vän för livet. Väldigt vacker film om kärlek o saknad så stor att det inte finns gränser. Blir tårögd bara man tänker på den. Helt klart värd att se. Vill man läsa lite om historien bakom filmen kan man göra det här.


Melodifestivalen

Mycket trevlig dag igår. Gick upp redan 8.30. Väldigt tidigt för att vara mig en ledig lördag. Men helt underbart ändå. Anna o Bosse kom hit 18.30 o då blev det först mat, tacopaj, o sen laddade vi oss för kvällens final. Alla fick betta 10kr på dne de trodde skulle vinna. O gissa vem som blev gladast när resultatet stod klart? Jo Anna så klart. Äntligen vann hennes Eric :P Ja, det kan väl inte bli sämre än mitt val förra året så nu får vi hålla tummarna! De gick väl hemåt runt 01 tror jag för B skulle upp o jobba idag. Själv somna jag väl strax därefter o helt otroligt kom jag upp före 9 idag också! Väldigt skönt med tanke på att jag börjar kl 6 imorrn.



1. Kvällens Outfit, 2. Rosa naglar kvällen till ära
3. Jag o min bästa Anna
4. o 5. Anna visar segerpengarna o posar med Eric

Schlagerkväll

Ikväll blir det schlager för hela slanten. HAr laddad spotify med schlager låtar som varit igång sen 16 så nu är jag redo för melodifestivalen ikväll. Haha! Ska bara duka bordet sen är vi redo för en trevlig kväll med paret Nylin.

Bild 7

En bild som du aldrig lagt upp:


Bild tagen i Berg sommaren 2007

Fredagsmys

Jobbat idag. Dagen gick ganska snabbt faktiskt. Hade lite utbildning idag så det var väl en anledning. Stannade kvar lite grann men var hemma till 1930. Då blev det mat (flygande Jakob) o På spåret. Hur gammal har jag blivit egentligen? Haha! Sitter nu med Skavlan på i bakgrunden också. Inga roliga gäster idag men är aldrig nåt på tv på fredagar längre... Får väl bli lite Harry innan jag ska sova precis som alla kvällar hela veckan ;) Första boken är utläst iaf o har väl läst ca 100 sidor i andra. tanken är ju att jag ska hinna läsa ut alla böckerna innan sista filmen... eller min tanke är den iaf. Vi får väl se hur det går.

Bild 6

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge:


Marie, jag o Mathilda på Malins bröllop i somras.

Bild 5

En gammal bild på dig själv:


Frågan var väl hur gammal bild ni ville ha, men denna fick det bli.

Frukostmys och pakethämtning

Blev en riktigt mysig morgon med en massa gott på bordet. Har inte varit så mätt på länge. Scones, pannkakor, amerikanska pannkakor, hembakat bröd o smoothies. Riktigt mumsigt!! Var knappt hungrig när jag fick rast vid 14 o fick nästan tvinga i mig det sista i matlådan. Det ligger verkligen något i att frukosten är den viktigaste måltiden. Var knappt hungrig när jag kom hem heller. Ska nog göra sån här frukost oftare ;)


framdukat o bara att hugga in!

efter jobbet hämta jag ut mitt paket från H&M. Hade typ glömt vad jag beställt mer än skorna men bra blev det iaf =) Skorna är verkligen superfina!



Frukostdejt

Imorgon bitti runt 8 kommer dessa fina brudar hem till mig för lite frukostmys. Här ska vankas pannkakor o scones o en massa annat gott!


Bild från Sofies 20års fest i höstas

Bild 4

En bild på en konstig tid i ditt liv:



En förklaring behövs nog till denna. Första dagen på gymnasiet ville våra mentorer ta kort på oss för att lära sig våra namn. En smart grej faktiskt. det här är alltså 2003. Gymnasiet var nog en ganska konstig tid i mitt liv. Gled ifrån vissa o bara var. Håret blev svart för första gången o klädstilen varierade nog från dag till dag. Har inte haft så mycket konstiga perioder i mitt liv. Konstiga bilder däremot har jag gått om. Både på dator och som vanliga foton (ni vet innan man hade digitalkamera :P)

Fått mycket gjort

Tycker inte jag gjort nåt annat än fixat idag. Började med håret. Är numera svarthårig igen =)


Like it a lot!

Sen har jag städat o städat o städat. Har inte varit så rent på länge faktiskt. Bytt lakan o handdukar, gått upp med grejer på vinden o nu håller jag på o tvättar. Glömde bort min tvättid jag hade 10-13. Glömt skriva upp den i kalendern men som tur var fanns det en 19-22. Är ju skönt att kunna hänga upp lakan o så i torkrum. Torkar inte så bra i lägenheten liksom. D var hemma idag o har haft ont stackarn. Imorrn är det jobb som gäller för min del, blir nog lite handling efter det. Kvällen fortsätter i tvn tecken med lite pauser för tvättning då :P

Bild 3

En bild på någon i din familj:


D, pappa o bror när vi var på kryssning 2009.

Internationella kvinnodagen

Så idag är det alltså våran dag. O som jag läste på en väns status på FB igår så är alla resterande 364dagar männens. Eller? Låter ju rimligt om vi får en dag o de ingen... då har ju de resten. Vem bryr sig egentligen? Men visst ska vi väl hylla alla starka fina kvinnor vi har i våra liv? o Varför inte hylla oss själva? Men jag tycker nog att man ska göra det varje dag ändå ;)


Bild 2

En bild på dig själv:


Stackars plutten

Har jobbat idag. O när jag kom hem satt D framför datorn. Sne berättade han om sin morgon. Allt hade gått fel o gjort honom sen till jobbet. När han väl kom iväg hade han bråttom o halkade och gled på grus. Sen visade han benet. O han har verkligen skrapat upp hela knät o en bit nedanför. Han har jätteont stackarn. Ramla ju o gled på knät så det är svullet o så... stackarn!! Själv mår jag prima om någon undrar :P

Bild 1

Någon du umgås väldigt mycket med:


Får väl bli Anna där då :)

Utmanad

har blivit utmanad av Anna att varje dag lägga upp en bild enligt listan nedan. Så det är väl bara att sätta igång.


1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2:a bilden: En bild på dig själv.

3:e bilden: En bild på någon i din familj.

4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


5:e bilden: En gammal bild på dig själv.

6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8:e bilden: En person som du saknar.

9:e bilden: Någon i din släkt.

10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11:e bilden: En person du kan berätta allt för.

12:e bilden: En bild på din vardag.

13:e bilden: Du och någon klasskompis.

14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15:e bilden: En person som du vill vara med.

16:e bilden: En bild på dig själv.

17:e bilden: En ovanlig bild.

18:e bilden: En bild på din fritid.

19:e bilden: En person som är snygg.

20:e bilden: En bild på dina närmaste.

21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22:e bilden: En bild på en tid du saknar.

23:e bilden: En bild från i somras.

24:e bilden: En bild som gör dig glad.

25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28:e bilden: En tokig bild.

29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.



A bit tired

Var ett tag sen jag skrev nu. Har väl inte hänt alltför mycket. Var på stan med Anna i fredags. Blev en mysig lunch på Steves. Men nästa gång ska vi gå nån annanstans :P Igår fyllde kära pappa 57 o han var snäll o bjöd ut oss på middag. Blev god mat på Parisien. Efter det tårta hemma hos dem. Mycket trevligt. Kom hem runt 2330 o imorse ringde klockan 4.50 så jag är lite lagom trött just nu. Skulle kunna lägga mig o sova redan nu. Kanske en liten tupplur :P Imorrn är det jobb igen 7-16.30 men på tisdag har jag sovmorgon o lite ledigt igen.


mysigt värre

Jag är kär!

Blev en mysig tur med Emma o Elis på Ikano. Först lite mat på Ikea o sen lite shopping, fick med mig en leomönstrad jumpsuit, ett skärp o en bh hem. Gick nyss in på h&m hemsida för att kolla deras nyheter o jag blev totalt förälskad i dessa skor!! Tror jag måste ha dem!! Har ju inte beställt de andra blommiga fina jag gillar så dessa borde jag väl få köpa då?


I'm in love!

jobba jobba jobba

Igår var det jobb, idag är det jobb o imorrn är det jobb. Nada more to say. På torsdag ska jag träffa Emma o på fredag luncha med Anna. På lördag blir det jobb o fira pappa o på söndag jobb. Veckan är fullbokad kan man säga.

In Flames - Alias