Brännan

Jag tyckte att det var en bra idé att lägga mig i solen idag då det var så fint väder... Tyvärr låg jag väl lite för länge... Har jättefint märke efter bikiniknytningen i ryggen o nu såhär ett par timmar senare är hela min baksida alldeles rödbränd... Är väl en kombo av att ha bränt mig o soleksem misstänker jag eftersom det tog sån tid innan det kom... Skaver lite på låren men annars är det lugnt. Hade ju solskydd i ansiktet iaf o framsidan är inte röd alls så nåt bra gjorde jag ju.


D kallar mig "ett rött paket med vita snören"


Har varit iväg o firat Ds mormor som fyllde år idag. Blev fika o tårta. Innan var vi o köpte kattsand o en vattenfontän. Katterna var väldigt nyfikna. Tuva var framme direkt o Våfflan kom strax efter. Tessi håller sig fortfarande på avstånd men vi får väl hoppas att den går hem. Ska hålla vattnet fräsht längre.


Game of Thrones

Vi har ju sett på Game of Thrones nu de senaste dagarna o igår såg vi sista avsnittet på säsong 1 (är bara 10 avsnitt) måste ju säga att det är VÄLDIGT mycket naket. Men det går att bortse ifrån för serien är väldigt spännande. Men det tråkiga är att man måste vänta till nästa säsong kommer ut. o när gör den det mån tro? jo i April 2012. Hmmm... Om en evighet med andra ord. Lär ju glömma bort att jag vill se serien till dess liksom :P Får väl ta o läsa de böckerna eller nåt...


Min Midsommar

Var ute på promenad med Anna nyss o fick tillbaka min kamera jag glömde på midsommarafton så jag tänkte ge er en liten bildbomb!

Först var det lunchdags

Sen blev det lekar

Och till sist, beundran...

Tyskland

Vi har bokat in en fyradagars minisemester i Tyskland i Augusti. På slott ska vi bo =) Lyxigt eller hur? Det ingår frukost o middag alla dagar. Är det semester så är det!




Här ska vi spendera ett par nätter i sommar =)

Totalt fail

Skulle fixa maten när jag kom hem från jobbet. Fixade klyftpotatisen, sallad o sen sätta igång elgrillen. Sen när köttet typ var färdigt så började det glöda från värmeelementet på grillen. Jags tängde av den men var tydligen inte tillräckligt snabb för sen började det brinna... hmmm... bara att ta bort köttet o dra ur kontakten också. haha! Köttet smakade riktigt bra men grillen lär åka till tippen snarast. den har ju ett par år på nacken. Är syrrans gamla grill som vi fick när hon flytta till huvudstaden. Så då är det bara att kolla på vad det blir för nån härnäst. en med lock tror jag...

Lunchat

Blev en trevlig midsommarlunch hos Nylins med vänner. Sen jordgubbstårta på det o sen lite lekar. Blev sen ett tidigt avslut för vår del då jag börjar jobba 6 imorrn. Kameran blev tyvärr kvar där borta men bilder kommer så fort den hittat hem igen. Bjuder på bilden Anna la upp på Facebook sålänge =)


Midsommarafton

Idag är det den där dagen som man ska dansa kring den dära stången. Har många glada minnen ifrån våra midsomrar i Lilla Halmare när jag var liten. Men tror inte det blir några små grodorna för mig iår, men man vet ju aldrig ;)

Håller just nu på att fixa mig inför dagens firande. O snart bär det av till vänner för lite härligt firande!

Ha en trevlig midsommar allesammans!


Lite shopping igen då...

Haft en trevlig dag på stan med Emma. Blev en god lunch också o sen även en tur på Tornby. Fick med mig lite hem också; ett bakunderlägg, jordgubbsdelare, ugnsform, varor från systemet ;) o lite smått o gott från Kicks. Det här med smink är tydligen min nya grej. Har ett litet sug på att gå en makeup kurs... men jag vet inte.

Just det, var med Emma o provkörde en Peugot 307 årsmodell 2006. Riktigt fin bil faktiskt. Om man hade pengar skulle man ju satsa på en nyare bil men det får väl vänta lite, iaf för min del.

Avslutade dagen med jordgubbar, maränger o grädde o första avsnittet av Game of Thrones som D länge velat se. Blir väl att se resten av säsongen med misstänker jag ;)

Film o musik

Vi såg filmen Grown Ups i söndags o jag måste säga att den var riktigt rolig. De flesta har säkert sett den vid det här laget men jag säger "bättre sent än aldrig" ;)


Tänkte ge er en till fin sång som går varm just nu.

Sparzanza - Follow Me

If you're sick like me!

Första dagen på denna arbetsvecka avklarad utan större problem. Imorrn är vi påt igen.

Nörd som jag nu är måste jag erkänna att jag bara har två avsnitt kvar att Vampire Diaries. På typ en vecka har jag sett två säsonger... Det kan ju bara betyda att det är riktigt bra! Men vad ska jag göra sen då? Inte lätt detta... tredje säsongen har inte kommit ut i USA än så det blir väl till att vänta... ;)

Tänkte att det var dags för lite musik igen. Här kommer en låt som går varm på Spotify just nu, kommer fler nån annan gång.

Adelitas Way - Sick


Man lär sig aldrig

Hade en mycket trevlig kväll igår. Jag ägde på Sinstar ;) men vi kan sammanfatta kvällen med att jag börjar bli för gammal för sånt här. Det vi gjorde sista timmen innan vi gick hem från krogen var att klaga på hur ont vi hade i fötterna!! Haha! Med andra ord tror jag det får bli platta skor eller skor med låg klack nästa gång. Men så lär det ju inte bli... man lär sig aldrig.

Det värsta med kvällen var att stå i kön in till Harrys. Har nog aldirg varit så kissnödig förut :P

Avslutar med lite bilder: (kameran låg tyvärr mest i väskan men ett par stycken knäpptes iaf)


1. Piffat o klar - blev riktigt nöjd med håret faktiskt =)
2. Vinnarpose
3. Bästa Gabbi+Anna bild =)
4. Ett försök till att fånga mitt headbangande på bild :P

Shoppat

Då har jag gjort sånt jag sa att jag inte skulle göra. Shoppat alltså. Borde ju spara mina pengar men... fick ju lite tillbaka på skatten o tyckte väl att jag kunde få unna mig något... Hämtade ut mitt paket fårn H&M. sen bar det av till systemet, o sen en liten tur på Ikano. Sen ut till Netonnet. Det här var det som följde med hem:


1. Skor från H&M paketet
2. Kläder från paketet. Jeansshorts halva priset, en halterneckklänning o en tunika
3. OBH nordica wave maker o en ögonskuggsborste från Kicks
4. Testade wave makern lite snabbt

Blev lite kär...

... i denna tjusiga klänning från Gina Tricot. Synd att man inte ska på bröllop eller liknande i sommar. Hade passat perfekt ;)


Lite ledig

Känns riktigt skönt med ledig helg! Börjar inte jobba förrän 14 på måndag så nästan lång helg ju! Ikväll blir det fredagsmys med tacos o nån film kanske.


katterna spoonade lite häromdagen

Gissa vad jag ska smaska på ikväll?

Blev så sugen igår så jag kunde inte låta bli att köpa med mig jordgubbar när jag var o handla mjölk. Gottigt!


Jordgubbar

Har suttit o läst lite bloggar... o kändes som det stod nåt om jordgubbar på varenda en. Man blir ju ganska sugen faktiskt! Har inte ätit några än iår. Men orkar inte riktigt gå o handla det heller. Får vänta till imorrn. Har ju kladdkaka kvar som jag baka häromdagen. det får jag mumsa på ikväll =)


Värkande kropp

Var på gymet med Sofie igår. En trevlig stund... började känna av träningsvärken idag på jobbet o värre lär det bli för idag var vi o träna ki-box. Sjukt roligt o sjukt jobbigt. Är mör i hela kroppen. Kan ju bero lite på att jag är väldigt trött också... men men. Fler gånger får det bli när det drar igång igen runt hösten. Är inne på andra säsongen av VD nu... hehe... beroende någon? Har precis sätt avsnitt fyra och det får väl ta o avsluta min kväll. Imorrn ringer kl 4.45 så vore ju trevligt om man var pigg då. Natti natti!

Gör någon glad

Måste försöka ge er ett gladare intryck av bloggen. Känner att den är lite nere just nu...

kanske finns nån ny bildutmaning där ute? nån som har några tips? får leta en sväng helt enkelt =)


Upp till toppen

Har varit ett par jobbiga kvällar på jobbet. Lite bättre igår men så händer något som får en att halka ner igen... bafra att ta djupa andetag o börja klättra igen. Stressen sitter som en klump i magen o det ska bli så skönt att vara ledig imorrn. Bara vara, inga planer. Ska bara vara hemma imorrn. Ta det lugnt. Nedräkningen till semestern ligger på fem veckor kvar att jobba. Kommer väl gå skapligt fort hoppas jag. Nae... ska ta o äta lite frukost o titta lite mer på mina vampyrer =) Det får mig iaf att koppla av lite!

Dead by April - Carry me

Vampire Diaries

Har nu äntligen börjat kolla på Vampire Diaries DVDn jag fick av brudarna när jag fyllde. O jag måste erkänna att jag är fast! Har sett halva säsongen på tre dagar. Bara att fixa resten sen när första är slut ;) Nä, back to tv sen jobb =)


Bildkavalkad

Skönt med en ledig dag så man kan få lite fixat. Blev en tripp till Plantagen för att ersätta de dränkta blommorna i balkonglådan. Blev lite kryddväxter också =) Sen lite mathandling. Har även bakat limpor för första gången! Det luktar väldigt gott. Ska ta mig ett smakprov lite senare.

Här kommer lite bilder:


1. Nybakade limpor ;)
2. Nytt i balkonglådan
3. Kryddhörnan
4. Så mycket blommor! o alla är vända mot solen :P
5. Solande kisse
6 o 7. Utlovade bilder på kattnätet

Kuddtjuv

Titta vem som snott min kudde när jag var på jobbet! Måste ju erkänna att det såg riktigt mysigt ut =) Men inatt ska den bli min igen!


lata balkongkatter

Katterna tar alla chanser de får att vara på balkongen. Bara ligga i solen o gassa, eller varför inte ligga på bordet o spana ut genom nätet? Eller så gör man som Tessi då man inte kan bestämma sig. Man ligger inne vid dörren så man känner uteluften men slipper solen ;)


Trailer

Går väldigt sällan på bio. Men vissa filmer är ett måste att se... dessa två kommer ha mig som tittare detta år.

I'm a nerd and I'm proud of it!





Kan däremot tycka att de visar lite för mycket... för de som itne läst böckerna får man nog veta lite för mycket...

Äventyrsgolf

Idag blev det en tur till Berg för lite minigolf. Riktigt roligt med en spontanutflykt sådär. Görs inte så ofta. Hur som helst så hade vi ju kul. Jag vann =) D tyckte han vann för han fick en spik men jag vann ju poängmässigt!


Gårdagens grillning

Blev en riktigt trevlig kväll igår med mycket mat o skratt! Precis som det ska vara. Kameran låg mest vid sidan om tyvärr så det här är väl bilderna som togs ;)


Sista bilderna är Bettans fina o goda kakmonster! De är så söta =)

Rent o fint!

Har städat idag, o moppat golv. Var välbehövligt! Kanske inte det mest ultimata att göra i denna värme men nu är det fint iaf o jag får passa på när jag är ledig... Om typ en timme kommer tjejerna o då ska vi grilla. Carro har varit i handlat en massa gott så mätta ska vi bli!


o så var helgen äntligen här!

Har varit en riktig sommardag idag! Har inte fått njuta av den direkt då jag jobbat 12-20.45 men ska ju vara fint i helgne med o då är jag ledig!! Nice =) Imorrn blir det lite städning o sen grillning med brudarna. Kanske hinner med lite solning däremellan också. Ikväll blir det häng i soffan. Får se om jag får in karln hit så kanske det blir nån film också. Kan vara skönt att avsluta veckan med lite fredagsmys =)


Husdrömmar

Ibland kommer dagar då man tänker på framtiden. Vad vill jag göra, vad är det jag egentligen vill? Vad jag vill ha är väl egentligen ett riktigt svenssonliv. Om vi skippar det där med hund o volvo o kör på katter o saab :P haha! Tittade lite på hus när vi var hos mamma o pappa i söndags. O det är väl kanske inte så långt bort i framtiden ändå. Kändes som om det var helt kört när man behöver ha 15% själv men det kan nog lösa sig. Man får leta sig lite utåt bara. Så nu ska här sparas =) Ska försöka lägga undan lite varje månad så når vi snart vårt mål, o på 1-2år kan man spara en hel del pengar om man bara vill!