Flyttgumman

Nu har jag burit mitt denna semester. Hjälpte Emma flytta igår o så hämtade hon lite nya möbler på IKEA idag som vi bar upp. Det värsta var den där gigantiska expedithyllan från IKEA som skulle upp för tyrapporna... sjukt tung! men vi överlevde! Har även kört med släp första gången, vilket inte var så svårt. Har däremot inte packat men det ska jag nog undvika också :P I övrigt har det varit svettiga men trevliga dagar. Emma kommer få det så fint!! Ska kanske dit på onsdag en sväng o hjälpa till lite innan vi åker till Skänningemarken.

Nu har jag mat i ugnen så väntar på att den ska bli klar om sådär 40min, sen blir det myskväll =)

Lite Öland

Här kommer ett urval av bilderna från Öland.






Nästa gång får ni bilder från Ölands djurpark ;)

Ny header

Började bli trött på den gamla headern så ni får denna tills jag orkar göra nåt vettigt. Tryck uppdatera om den inte syns ;)

Öland

Har haft ett par riktigt fina dagar på Öland. Kom dit efter 14 på måndagen och åkte då ut till norra udden. Sen tillbaka till Borgholm för incheckning på hotellet och sen ut o äta o lite strosande vid vattnet. Igår var vi på djurparken, åkte ut till södra udden o spana in borgholmsslott innan vi återigen gick ut o åt i Borgholm. Kan rekomendera restaurang Pappa Blå om ni nån gång skulle äta i Borgholm. Supertrevlig personal o jättegod mat =) idag åkte vi en liten sväng till Köpingsvik innan vi åkte hemåt. Har haft jättefint väder alla dagarna o haft det riktigt nice. Blev en hel del bilder tagna både med min kamera o nya kameran. Tänkte bjuda på en fin bild på kvällssolen i Borgholm. Fler bilder kommer en annan dag.


Drar till Öland

Har fixat lite här hemma o packat väskan för imorrn åker vi till Öland ett par dagar. Ska bli skönt att komma bort lite. Blir en tur på Ölands djurpark o sen måste vi ju besöka en av fyrarna med ;) Håller tummarna för bra väder! See you when I get back.

Då var sagan slut

Kom precis hem från bion. Har sagt adjö till Harry. Som jag märkt nu när jag läst böckerna är det ju så mycket som plockas bort. De viktigaste delarna är ju med o filmerna knyts samman i detta mäktiga avslut. Måste ju ändå säga att de gjort det bra, trots att de plockat bort o ändrat en hel del. Men ett slut blir det o tårarna komme på samma ställe som i boken, fast inte lika mycket då. Pinsamt att gråta på bio :P Haha! Är ganska känslig för sorgliga filmer annars o skulle jag sett den hemma i soffan skulle D skrattat åt mig. Men det gör inget, det bjur jag på.


Bye bye Harry

Ofattbart

Man tror inte att sånt här kan hända så nära oss. Tankarna går ut till Norge och alla anhöriga till de som dödats och fortfarande saknas efter gårdagens massaker.

Nya köp

Hade en trevlig dag med Emma o Elis på Ikano. Emma skulle ha lite nytt till lägenhetet o själv hitta jag lite fint på rean. Blev en rea t-shirt till D också som uppskattades här hemma.


En tröja, en t-shirt, diadem o ett nattlinne

Nytt försök

Blev lite trött på de dära rosa/svarta naglarna så nu är de mörkröda istället med lite ränder på... är ganska nöjd, blev lite kladdigt dock... hehe...



Vad tycks föresten om Tessis sovstil. Känns som om det skulle vara skönare att ligga längs med dynan istället men nej nej... såhär brukar hon alltid ligga (nu när hon tagit platsen från Tuva)


Nybakat


Blev lite hålkakor idag =)

Ny leksak

Hade en trevlig dag igår. God mat hos mamma o pappa först o sen blev det Wiikväll hso Sofie. roligast var nog Just Dance =)

Mamma o pappa hade köpt sig en systemkamera o D blev jättesugen på att köpa en också. Vi har ju tänkt på det länge men har aldrig blivit nåt. Men idag åkte vi iväg. O ja, det blev samma modell som deras, men inte samma färg =) De hade enbart röda kvar så en röd fick det bli. Superfin är den. Nu ska man bara lära sig använda den ordentligt också.


Nya leksaken


Min kamera jämfört med systemkameran, mycket bättre blixt ;)



Fick hem armbandet jag vann från Annas handmade idag. Superfint!

Tisdagsmys

Snart bär det av till mor o far för lite lunch. Sen blir det spelkväll/Wiikväll med fantastiska fyran. Låter som en riktigt trevlig tisdag tycker ni inte det?


Helt random bild

Gjorde ett försök

Ville testa att göra nåt nytt med naglarna o det är väl inte det bästa men ett bra första försök tycker jag. Är sjuk skakis när jag skulle måla med vänstern. Måste träna på det där :P men såhär blev iaf resultatet. Får se hur länge det får sitta innan jag vill göra nåt annat... ;)


svart, rosa o glitter

Blev ingen Harry denna gång

Fanns inga bra platser kvar, men nya biljetter för helgen släpps på onsdag så får vara snabb så vi får nån bra plats. Hittade lite annat på stan iaf. skulle ha en multifunktions bh vilket jag hittade! har letat jättelänge efter en som sitte rbra o nu äntligen. Visst den kosta 249 men det är den värd :) Köpte även två av Annas nya favoritlinnen (förlåt att jag härmas) i svart o cream, örhängen o nagellack. Har ju så sjukt mycket nagellack så det får bli det hela sommaren istället för förlängning. Måste ju vara lite ekonomisk.


måndag

Efter lite mys med kissen är det nu dags att bege sig till stan... Inte det roligaste en regnig dag men vill man ha biljetter till Harry Potter måste man offra sig lite :P


Ny frisyr

Jag vågade! Har länge haft tanken på att klippa av mig håret o nu blev det så. Jenny kände att det kunde bli bra o då körde vi på det. Är verkligen helnöjd! Precis som jag ville ha det o jag passar i det, tycker jag iaf =) D är väl inte lika nöjd eftersom han tycker om mig i långt hår men men... hur skönt som helst nu när det är varmt iaf. Här kommer lite bilder. Håret är inte så stylat här men ni får iaf en bild av hur det ser ut =)


Nya frisyren, ser likadan ut från båda håll =)

Testade lite olika frisyrer också. Kan gör en del varianter:


Lär väl köra med den sista mest. Lite mer Rock 'n' roll :P

The Proposal

Såg filmen The Proposal igår. En klassisk romantisk komedi med ett slut man visste redan från början. Men det gör inget för den var så rolig däremellan! Sandra Bullock är verkligen en superduktig skådis o Ryan Reynolds med (ett plus är ju också att han är fin att titta på ;)) Kan rekomenderas om ni inte redan sett filmen.


Idag ska vi hem till svärföräldrarna o grilla lite. Men först blir det mys med kissarna i soffan =) Tuva ligger o jäser i mitt knä så jag skriver detta inlägg i en halvliggande ställning som är allt annat än bekväm... men vad gör man inte för de små liven.

Jag vann!

Jag blev den lyckliga vinnaren av detta fina armband från Annas handmade. Man tackar =)



Gårdagskvällen var riktigt trevlig! Blev bjudna på plankstek som B gjort själv. Lyxigt o supergott! Sen blev det lite spel resten av kvällen. Kameran låg hemma så inga bilder tyvärr men ni får lita på mig när jag säger att vi hade en trevlig kväll ;)

Semester

Då var semestern äntligen här! Blev lite fikamys innan vi åkte hem från jobbet idag Carro hade bakat egna baglar, tydligen värsta processen... själv had ejag ju mina muffins =) Smaskens! Håller just nu på att fixa mig lite för kvällen. Vi är bjudna till Nylins för lite mat o firande av B som fyllde förra veckan.

Dagen till ära fick nya nagellacket åka på. Får ju passa på nu när jag kan använda nagellack =)


Det trista är bara vädret. Visst är det mysigt med lite sommarregn... men kanske inte när man snart ska ut o gå i det :P


nedräkningen fortsätter

Nu är det bara en arbetsdag kvar, sen är det fyra veckors semester som gäller! Tiden går ju så sjukt fort så snart är man väl där igen (positiva jag) Lite tråkigt är det ju ändå för imorrn blir det sista dan jag jobbar med Carro, o kanske fler, som ska börja plugga i höst. O en annan tjej flyttar till Danmark så henne kommer jag kanske aldrig träffa mer. Blir ju såhär på hösten då det är måmnga unga som jobbar på min arbetsplats. Många söker sig till annat o folk kommer o går. Jag har iaf bakat lite muffins som jag ska ha med mig. Lite fika måste vi ju ha ;)

Ska väl ta o fixa det sista i köket innan jag ska hämta sambon. Han ville tydligen inte cykla hem i regnet så jag får leka taxi.

Paketfantast

Igår fick jag min Goodiebag från goodiebag.nu. Innehöll lite prover som ska testas =)



O idag kom mitt paket från eleven.se som jag beställde i förrgår. Snabb leverans där ja =)


Paketet innehöll: värme spray från Scandinavian formula, 108 degrees från China Glaze, ett matt stärkande nagellack o en ögonskuggapallett med 120 färger.


Fick även med dessa varuprover =)

Hade ju planer på att spara mina pengar men man måste ju få unna sig lite ibland. O så mycket kosta det ju inte =)

Zipperall

Precis som alla andra är jag sugen att hoppa på den här Onepiece grejen (visserligen år senare än de flesta, men ändå...) Har sett denna svenska version som just nu är betydligt billigare och vad jag läst mig till av andra som har båda två är de i samma nivå vad gäller bekvämlighet o kvalité så nu är jag lite fundersam... Har tre modeller jag är lite sugen på men vilken skall man beställa om jag nu ska beställa. Vad tycker ni? Vilken av dessa tre är finast?


bilder från Zipperall

Tävling



Jag är med o tävlar om detta fina armband från Annas handmade

Tävlingen pågår t.o.m. de 12/7 så än finns det chans även för dig!

Spana in tävlingen här

Trevligt grillkväll

Haft en trevlig grillkväll med Emma o Elis. God mat o trevligt sällskap är aldrig fel såhär mitt i veckan =) Så kanske man är lite laddat för en jobbhelg... eller inte. Ont i halsen har jag så det skriker om det, men är väl bättre att ta förkylningen nu innan semestern iaf. Man får ju inte vara dum ;)

Blev lite shopping innan grillningen för min del. Skulle en sväng till IKEA för att köpa förvaring till badrummet. O så kunde jag inte låta bli att kolla lite kläder också...


Grå tröja från H&Ms rea o en brun klänning från Gina Tricot

Over and done

Räkner ner till semestern. 8 arbetsdagar kvar ;) lär gå fort... funderar på om jag ska fixa naglarna på semestern. Har ju aldrig haft fina naglar o nu är jag ju ledig i 4 veckor så kanske ska man passa på? Är det värt att lägga pengarna på det?

3 Doors Down - When you're young

Mattips

Haft en riktigt trevlig helg med middag, lite fest o hemmahäng. Inte helt fel.

Bjöd Anna o B på mat här i lördags. Efter ett tips från Alex på jobbet fick det bli Bag of Taste-kyckling o hemmagjord klyftpotatis. Blev riktigt bra måste jag säga! Hur enkelt som helst. För att det skulle gå extra fort delate jag kycklingfiléerna i mindre bitar. Ner i stekpåsen, på med kryddan o skaka om. På med snöret o in i ugnen i ca 30min. Klart! Sköter sig själv. Kan jag rekommendera. Finns i tre olika smaker. Vi provade Paprika. Får ta en av de andra nästya gång ;)


Pretty Little Liars

I brist på annat började jag kolla på serien Pretty Little Liars. Den hade premiär på tv3 i söndags tror jag men är redan inne på säsong 2 i USA. Har sett tre avsnitt hittills o jag tror jag kommer fortsätta kolla faktiskt. Riktigt spännande. Det roliga är ju att tjejerna i huvudrollerna ska vara 16 år men skådelspelarna är mellan 22-31. Spännande. Tjejen som spelar Maya är samma tjej som spelar Emily Bennet i Vampire Diaries o hon är då född 1979. Är det en ok ålder att ha en roll då man spelar 16? o så har vi ju Holly Marie Combs som spelar mamman till en av tjejerna... o hon är född 1973. Hmmm... spännande det där med åldrar faktiskt. Vissa ser mycket yngre ut än vad de är o andra äldre. Själv hoppas jag att jag ser ut som den ålder jag är... kanske något yngre sen ;)


En ny favorit i väntan på annat