mardrömmar

Ha drömt så mycket konstigt på senaste tiden... vaknar upp rädd, orolig, ledsen för att jag drömt något visst. Tycker inte om mardrömmar. men det är oftast de drömmar jag kommer ihåg. Det sägs ju att man drömmer varje natt men man kommer ju inte ihåg alla, har hört nångång att man bara kommer ihåg de drömmar man har när man sover dåligt... då har jag väl sovit dåligt ett tag nu för jag har minnen från många drömmar den senaste månaden... bara inatt dröme jag iaf två olika... usch... huvudvärken sitter i sen igår så jag känner mig verkligen inte på topp... känner mig extremt trött trots att jag sovit 8 timmar. Stress? Oro? ja, vem vet. Jag vet iaf att jag måste rycka upp mig lite för snart är det dags för jobb. Hoppas på ett piggare jag imorgon.

filmkväll

Det doftar mullbär i hela vardagsrummet. Gillar Partylite =)

Har legat i soffan hela dan. Förutom när jag gick till pizzerian :P men hur ska man annars spendera en bakissöndag?

Blev lite film under kvällen. Först Dread. En lite halvpsyko film, men helt okej o sen Blood Diamond. Har velat se den sen den kom men det har inte blivit av men ikväll gick den på tv3. Den är verkligen jättebra. Väldigt otäckt när man vet att det faktiskt har hänt och händer i världen. Det här med barnsoldater är något som verkligen hugger i ens hjärta. Höll en presentation om det under nationella proven på svenskan på gymnasiet. Så jag har läst en del om det tidigare och det är så hemsk. Känner en klump varje gång man ser eller läser något om barnsoldater... helt sjukt. Barn ska leka o gå i skolan, inte kriga o döda. Vilket muntert inlägg detta blev... Ska avsluta kvällen med lite 2 1/2 män o sen blir det sängen, jobb imorrn 14-23.


Sjukt trevlig kväll!!

Blev en lyckad kväll igår med lite huvudvärk som resultat :P

Testade nya sminket. Är mycket nöjd med resultatet. Man kan lägga flera lager tills man är nöjd med resultatet och det ser int eut som man är sminkad men alla röda fläckar, mörka ringar osv försvinner =) Kan verkligen rekommendera bareMinerals.

Hos Anna bjöds vi på fördrink, snittar o lite tilltugg. Blev lite små spel o mycket prat. Sen tog vi Harrystaxin till stan =) Skönt att gå före i kön en lönelördag. Var fullt med folk! Blev två shots o mycket dans. Efter tre var det dags att gå hem o sova. Det var min gårdag det. Här följer lite bilder från kvällen.


1. typ sista timman på Harrys som ni kanske ser :P
2. Klar för att gå hemifrån
3. Jag o sofie
4. Anna o Agneta
5. Jönssonligan
6. Vi blev lite trötta på Anna efter ett tag... ne då =)




Laddad!

Potatisen ligger i ugnen o ska snart fixa köttet. Mat är gott! Efter det ska jag sätta igång o göra mig fin för kvällen. Har nu bestämt mig för klänning. Var i valet o kvalet igår men klänning it is =) får se om jag hinner med ett inlägg till innan jag beger mig till födelsedagsbarnet. på tal om det ja... paketen kanske man skulle slå in ;)

The Island

Blev en riktig Tacokväll igår. Mys =) Blev ett par avsnitt av Fringe o sen filmen The Island med Ewan McGregor o Scarlett Johansson. Riktigt spännande men man förstod ju ganska tidigt vad som väntade. Men tycker man om filmer där man måste tänka o försöka lista ut handlingen så är det här en film för dig. Jag gillar ju såna filmer där man måste hänga med o leka lite detektiv ;)


Då var paketet hämtat!

Nu kan jag äntligen bli så fin som jag borde vara :P


Bare minerals starterkit.
Innehåller två foundation, en mineral veil, tre borstar för olika ändamål, en concealer, ett färgat puder o en instruktions DVD.

Hittade detta till ett bra pris på Brallis. Väldigt snabb leverans! Beställde som sagt i onsdagskväll o det kom idag =) Sen var priset väldigt bra också, mer än 200kr billigare än på Kicks. Skulle man köpa allt löst i butik skulle det kosta över 2000kr. Så jag känner mig nöjd. Får inviga det imorrn o hoppas att det är så bra som det sägs att det ska vara ;) Utvärdering kommer helt enkelt.

och så var det helg!

Är sjukt laddad för en bra helg. Startar den med lite mys i soffan ;) ska samla lite kraft för att åka o hämta mitt paket som kom idag! Roligt =) Beställde det sent i onsdags kväll så snabba bud tycker jag! Ni får se vad det är senare...

Kudden ser så fluffig ut...

Blev inte mycket sömn natten till idag. Så jag ahr varit jättepigg på jobbet idag. NOT! Orkade iaf med de ärenden jag behövde uträtta efteråt. Systemet bland annat ;) o sen blev det promenad med Anna. Hon följde med hit o provade lite tänkbara klänningar till lördag. får se om hon har den hon tog med sig hem sen =) Fin blev hon i den iaf. Själv har jag två klädalternativ. klänning eller byxor? det är frågan... ska prova lite imorrn. Men just nu är jag alldeles för trött. Tror jag ska gå o knyta mig faktiskt. Visst klockan är bara 20 men klockan ringer 4.50 imorrn... tänkte iaf lägga mig o titta på tv i sovrummet. O sova till 22 iaf. Är ju bra om man orkar med jobbet imorrn. Imorrn är det fredagsmys o taconight! Har sett fram emot det sen i onsdags förra veckan... hehe ;)

fyndat nagellack

Har fått massor gjort idag! Började med att färga o slinga håret. Blev bättre nu än förra gången =) Efter det blev det gymmet med Sofie. Körde vikter o lite löpband. Sen hem o duscha o sedan en promenad in till stan. Hittade present till Anna, en topp o en midjekort kavaj till mig o en massa nagellack! Köpte två på H&M där de kostade 49kr styck o sen hitta jag två fina på maxi med för 19:90! perfa! så lite fynd har jag ju gjort idag då =)
Kom nyss hem från maxi så nu ska resten av kvllen spenderas i soffan med synden. Eller ja, ett glas cola...

Dessa fina färger blev det =) Nu ska man bara finna användning för alla lack man har...


Icy Purple, Grape Jam, Cinderella Pink och Pearly Silk

Avundsjuk?


billigt o gott =)

Löning då!

Huvudvärken släppte faktiskt, eller ja den kom tillbaka lite smått men jag överlevde kvällen. Gick väldigt bra tycker jag. Carro körde sitt första skift =) kul att vara lite coach idag faktiskt, vara bredvid o iakta o gå igenom resultaten... Kul att se någon utvecklas. Skulle gärna vilja ha en liten lärling på mitt skift också =)

imorrn får jag en efterlängtad ledig dag! Det räcker faktiskt med jobb 6 dar i rad. Stackars Danne som måste jobba 9, jag är visst ingen riktigt team elitare. Får bättra mig faktiskt!! =)

Imorrn är shcmeat fullspäckat. Ska försöka ta mig till gymet för lite träning, tänkte färga håret, måste in till stan o handla present till Anna, handla lite mat... o där emellan ska jag väl laga mat o äta också... får se om jag hinner med allt imorrn eller om det blir nåt av det hela på torsdag kväll efter jobbet... kanske sparar färgningen till dess? vi får se hur dags jag vaknar. Sover ju som en gris nuförtiden. Alldeles för länge ;)

Inga 9 dagar här inte

Ibland kan man gotta sig i att någon blir sjuk... visst låter det hemskt men jag tackar för det. Iställer för att jobba 1145-2030 idag ska jag jobba 14-23 vilket innebär att jag inte kan jobba 6-15 imorrn ;) en ledig dag till mig. Välbehövligt då jag har tusen saker att göra. Sen känner jag mig väl inte så kry jag heller... haft ont i huvet sen igår kväll. Trodde sömn skulle hjälpa men inte då. Efter lite panodil är det iaf bättre, men den kryper nog fram snart igen.

Hade en trevlig kväll med Emma o Elis på ikano igår iaf! Blev lite mat på Linds, sen spana vi lite i affärerna. Emma fyndade rejält o jag fyndade lite ;) köpte en superfin ring på Gina Tricot. Orkar inte visa nu... kanske en annan gång. Nu ska jag väl göra mig redo för jobb. Tudelu!

Date ikväll

Sov på tok för länge idag... men med tanke på att katterna väckt mig stup i kvarten så är det väl ändå okej. Idag blir det då assmöte 15-17 o sen ska jag till Ikano o träffa Emma =) ska bli kul! Sen kanske det blir ett avsnitt Fringe senare ;) säsong 3 går ju just nu på kanal5. Men gillar inte riktigt sändningstiden. runt 00 på fredagkvällar. hmm... men vi fixar på annat sätt. Har sett de två första avsnitten än så länge, o det börjar bli invecklat nu kan jag lova...


dag 4 av 9

Då var det dags för fjärde dagen. Tycker väl ändå att helgen gått fort. Fast man ska väl inte ropa hej än, är ju ett par timmar kvar :P

Imorrn blir det assmöte o sen ska jag träffa Emma på ikano =) Ska bli kul!

Fundileringar

Tankarna är många... Vad ska jag göra med mitt liv? Jag måste börja fundera nu. Snart dags att bestämma sig... tiden går ju så sjukt fort. Snart februari igen. O snart har väl ännu ett år gått om man inte stannar upp o tänker till. Men det är det jag måste ta mig tid till. Stanna upp o fundera. Hitta något som passar mig, något jag vill göra i år framöver. Är väldigt avundssjuk på de människor som vet vad de vill med sian liv. De som vet att "jag vill bli sjuksköterska" "jag vill bli butikschef" "jag vill bli mäklare" ja... det är många som vet... man vad gör man om man inte vet? Det är lätt att bara fastna utan att komma någonstans men hur tar man ett kliv ut? Hur hittar man det som man finner glädje av? Finns det något sånt även för mig? Men hur hittar man det...?

Vet du vad du vill med ditt liv? Och om du gör det du alltid velat hur visste du det från början?

Bra en massa blaha!

När man går kvällshelgen är det enda man gör sover - äter - jobbar - sover - äter - jobbar... o så går det runt runt. Har inga planer förrän måndag kväll. Då ska jag träffa Emma =) Var väldigt länge sen vi sågs bara vi =) så med andraord blir de tinag roliga inlägg i helgen... eller kanske inga alls om det inte finns nåt vettigt att skriva... blaha... ska väl göra mig iordning för jobb nu då 14-00.

Dag 1 av 9 avklarade

Idag fyllde älsklingen år! Han verkade nöjd med sina paket, en whiskey, två whiskeyglas och en rubikskub med 5x5rutor. Han satt o smutta på whiskeyn nu när jag kom hem fårn jobbet. Smakade tydligen cola... vad vet jag.



Bild på mig o älsklingen från Anna o Bs bröllop 8/8 2009

Har iaf jobbat 14-00 idag. Var helkonstig dag. Var ju handboll Norge - Island i Cloetta Center o sen var det Sverige - något land på tv o kravall. så det rullade hela kvällen. Det som är bra med såna dagar är att tiden går så fruktansvärt fort! Inte kul när det är stendött o tiden går jättelångsamt men är det hela tiden något att göra så går det mycket fortare, är ju lite roligare då också. Nu är det tre dagar kvar med 14-00 jobb o sen assmöte på måndag. Sen lite blandat tis-fre. Så nästa gång jag är ledig är lördag... o då är det fest ;)


Mucho Busy!

Gårdagen var supermysig! När jag slutat jobba träffa jag flickorna på Maxi för inhandling till kvällens middag. Sne hem o fixa mig o lämna bilen sen tog jag cykeln till Sofie med vinflaskan i högsta hugg ;) De var redan i full gång med maten så det var bara att börja hjälpa till. Hummer, kantarellpaj o ugnsbakad baguette. Lysigt värre =) Blev mycket snack o vin, precis som det ska vara! Hur mysigt som helst =) Synd bara att vi jobbar så olika...


Vaknade imorse totalt snurrig. Hela rummet snurra o det blev inte bättre av att gå upp... var inte mig själv förrän två timmar senare. Fast inte ens då mådde jag bra egentligen... De thade sluttat snurra iaf. Har aldrig blivit så förut av en flaska vin... förstår inte riktigt vad som hände. Läskigt var det men nu mår jag hur bra som helst! Efter mitt uppvaknande så blev det lite stressigt. Handla, städa hela lägenheten, baka, laga mat, duscha, göra mig iordning, göra tårta.... o mitt i tårtgörningen kom första gästerna. Vi firade Ds födelsedag en dag för tidigt eftersom jag jobbar imorgon. Vi lyckades klämma in 14 pers i vardagsrummet. Inte illa! Var fullt med skor i hela hallen... ibland önskar man att den var större. Blev iaf en trevlig kväll med fika o tårta. D verkade nöjd med paketen också. kläder, pengar o två spel. O lite fina blommor med =) Det bövde vi verkligen. Fick en fin kallaväxt av min mormor. Alla vora stora växtet har dött så den livade upp lite i v-rummet.


Imorrn blir det som sagt jobb, innan dess ska D få sina paket. Får se vad han säger om dem. Så svårt att hitta på presenter tycker jag... Men nu blir det nog sängen tror jag. Ciao!

Medpassagerare

Jobbdag. Sen iväg för att inhandla present till D. Men som ni alla vet kan jag inte hålla fingrarna i styr så det blev lite annat också ;) En fin topp från Gina Tricot o en kruka från ikea. Tuva hade ner en av mina favoriter så den gick sönder :( så var tvungen att hitta en ny grå kruka. Va räven en sväng på systemet. Ställde påsen på passagerarsätet. O vad lyste då? Fasten seat belt. hmm... så mycket alkohol köpte jag inte. men tydligen var det tungt som en människa... kan ju ha gjort sitt att jag lutade den mot ryggstödet... lite kul var det iaf =)

Nu ska jag äta mina varma mackor! Hungrig är jag! Sen kanske slå in paketen?

Rubriktorka

Skåpet kom upp, benen kom på plats och köksskåpen är organiserade! Hann med det jag skulle helt enkelt. Idag ska jag prova köksassistenten. Bullar ska det bli =) D fyller ju nästa vecka så det kan ju vara trevligt att ha nåt att bjuda på.

Igår kväll blev det utflyttningsfest. Anna o B kom hit runt 20 så gick vi gemensamt över vår gård till till Sofies temporära boende. En mycket trevlig kväll. När de andra begav sig in till Harrys fortsatte vi hemåt till oss för lite spel. Anna o jag spelade lingon, lådvin o långkalsonger medans killarna körde Soul Cailbur på ps3. Sen runt 0130 vinglade de hemåt ;)


Much to do

Hade fullt upp igår som ni kanske förstod. Först jobb till 17, sen hem, byta om o åka iväg på shoppingtur. Först hämta ut mitt paket från siba (min kenwood!) o biljetterna till Raw den 2feb =), sen netonnet, systemet, jysk, ikea o maxi... hem o laga mat. Se på film. Sen var klockan massor o det var dags att sova. Silent Hill såg vi om någon undrar. Tydligen baserat på nåt tvspel. Var väldigt äcklig ganska läskig... eller ja, jag gömde mig bakom elefanten ett par gånger ;)

Idag ska jag bygga ihop skåpet, vi ska byta sängbenen o så ska jag försöka hitta plats till min kenwood. Kartongen är sjukt stor... så vi får se hur stort innehållet är. Kanske får rensa bort lite annat...


1. köksassistenten (80x30cm)
2. gårdagens middag: hemmagjord pizza o pizzasallad =)

Musiklista

Var tvungen att testa

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.



1. Hur mår du idag?
Piece by Piece - Corroded
2. Kommer du komma långt i livet?
Bring Me Everyone - Mustasch
3. Hur ser dina vänner dig?
Hero of War - Rise Against (absolut)
4. Kommer du gifta dig?
Double Nature - Mustasch (haha, stämmer nog bra det)
5. Vad är ditt livs themesong?
Feeble Pride - Takida
6. Vad är ditt livs historia?
16 dollars - Volbeat
7. Hur är skolan för dig?
Hello - Evanescence
8. Hur kan du komma framåt i livet?
Black Hole Sun - Soundgarden

9. Hur kommer imorgon vara?
Vox Populi - 30 seconds to Mars

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Medicine - Von Benzo (haha, hur ska man tolka det då?)
11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Gloria - Mando Diao
12. Vilken sång beskriver dig bäst?
A Better Believer - Volbeat
13. Hur är det med ditt liv?
Sex on Fire - Kings of Leon (jaså?)
14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Welcome Home - Brian Littrell (ja väldigt fint)
15. Hur ser världen på dig?
Callous - Sonic Syndicate
16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
I'm on My Way - Von Benzo (absolut)
17. Vad tycker dina vänner om dig?
Who Wants to Live Forever - Queen
18. Har du en djup och mörk hemlighet?
To The End - My Chemical Romance (låter bra det)
19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Savior - Rise Against
20. Hur kan du göra dig själv glad?
Hallelujah - Jeff Buckley (snarare en gråta låt kanske?)

21. Kommer du nånsin ha barn?
Dance With Somebody - Mando Diao

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Closer to the Edge - 30 seconds to Mars
23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
The Strenght to Go on - Rise Against (lyssna på texten)
24. Några tips till dig?

Say You'll Haunt Me - Stone Sour
25. Hur kommer du att bli igenkänd?
Ska Vi Gå Hem till Dig - Magnus Uggla (hmm...)

26. Vad är din danssång?
Only Girl (in the world) - Rihanna (sorry, men skön att dansa till)

Today

Dagen har inte direkt bjudit på nåt spännande egentligen... hade lite serviceutbildning på jobbet idag, men annars det gamla vanliga. Imorrn är det fredag. Ska sitta med schemat på förmiddan så det blir klart. Slutar vid 17 o då ska vi åka till netonnet (D skulle handla till sin dator) sen till jysk o köpa medar till sängen (av nån anledning har sängbenen gått av.. :() o sen till ikea tänkte jag. Har hittat ett fint litet skåp jag vill ha i v-rummet. Har insett att vi behöver ett skåp till våra spel =) har en stor lampa som ska va på den också. Får se vad D tycker bara... den är lite dyr men ändå ;) samma serie som våran hallbyrå o samma färg. Kommer bli bra tror jag. Vill ju se hur den ser ut i verkligheten förstås...


IKEA Hemnes avlastningsbord

Så fel jag hade

Jag trodde ju som sagt att jag köpt en korg att förvara katternas leksaker i... men ack så fel jag hade... det var visst en säng jag köpte...


Då var det beställt

Har beställt mig en köksassistent nu. Så om ett par dagar kommer den på posten. Hittade en på Siba (har ju bonuskort där) som föll mig i smaken. Men de hade den inte i butik så fick beställa från hemsidan. Men det funkar ju det med =) Bara att hålla tummarna att den är bra också :P

blev denna Kenwood KM616

Inhandlat

Blev ingen köksassistent. de var mycket dyrare i butik än på nätet så det får bli att beställa en. Däremot hittade jag en söt korg på Jysk (skulle ha sängmedar men de var slut) o en fin tavla. Hittade en jättefins skänk jag skulle vilja ha men den var väldigt dyr...


1. korgen var tänkt till katternas leksaker, inte till de själva...
2. bevingade ord

Duktig

Har slösat pengar idag... men inte på vad som helst. Har köpt mig ett träningskort! så nu finns inga ursäkter längre, här ska man bli fit till sommarn! Haha... eller, målet är iaf att komma igång med regelbunden träning. Sofie o jag testade gymet på kanonhuset. Var jättelite folk o bra maskiner. Helt perfekt! Så det blir nog dit flera gånger. Nu ska jag ta o plocka bort de sista julgrejerna. Sen ikväll blir det ljusparty hos Emma. Ska försöka hinna tonrby en sväng... men annars får jag ta det imorrn efter jobbet. Har hittat den köksassistent jag vill ha =)

Slutkörd

Känner mig helt slut. Det här med förkylningar tär på kroppen... ska bli skönt med en ledig dag imorgon. Ska inte sätta klockan (med risk att sova på tok för länge) utan sova tills jag vaknar. Försöka sova bort det här eländet.

Nu ska julen bort

Då var jobbandet över för denna vecka. Men imorrn är det nya tag som gäller. Blev klar med mitt tidigt idag på jobbet ås jag var hemma vid 15 när jag egentligen skulle sluta =) Skönt att få gå lite tidigar ibland. Har börjat städa bort julen lite. Börjar tröttna på den dära granen faktiskt... De flesta lamporna är nere o alla tomtar är borta. kvar står granen o julpyntet med gardiner i köket. Får se om jag orkar ta det med... Man blir trött av att jobba 6-15. Men det är ju ett par timmar kvar på dygnet o börjar inte förrän 11 imorrn så ingen säng än på några timmar ;)

Haft en underbar dag

Efter allt tvättande blev det bara bättre ;) Efter en dusch o mat var jag som en ny människa ;) Vid 1830 kom mamma, pappa, Micke o Erika. Sen kom D's föräldrar o syster. Blev fika o bananpaj. Blev ingen tårta utan gjorde pajen istället. Tårta är inte riktigt min grej. Hur som helst blev den väldigt god om jag får säga det själv.

Av mamma o pappa fick jag en skål o presentkort på spabehandling! Hur underbart låter inte det? Fick en broshyr som jag ska kolla igenom o se vad som ska väljas ;) Av Ds föräldrar fick jag en skål och en ljushållare, av bror fick jag en ljusblå candyskål, av erika ett fint ljusfat hon dekorerat själv, av Ds syster fick jag en glittereyeliner o presentförpackning med tvål o lotion från Olive. Fick även ett presentkort på Cervera av min mosters familj som inte kunde komma. O pengar av farmor. Känner mig helt nöjd =) Ska koppla av en stund framför tvn innan jag ska sova. Imorrn är det jobb 6-15 som gäller. Kan va skönt o sova lite innan dess...



1. Det jag fick
2. den fina buketten mamma o pappa hade med sig
3. Erikas arrangemang, ljuset ändrar färg när man tänder det!
4. ljuslyktan

Ett år äldre

O helt plötsligt är man då 24 år. Mera vuxen, ett år kvar till 25. Man ska väl inte klaga så då gör jag inte det. Man är inte äldre än vad man gör sig!

Hittills har dagen firats med tvätt. 8 maskiner blev det, helt sjukt! Har öppnat paket också faktiskt =) Snart blir det lite bak, måste ju ha nåt att bjuda på ikväll ;)


1. en lagom drucken tjej innan läggdags inatt
2. En av presenterna från D. Vi såg den på IKEA för ett tag o sen o han snappa upp vad jag tyckte om den, hur mysig som helst!

En bra start

haft en supertrevlig kväll med Anna, B o D såklart =) Blev lite handlande o städande först innan de kom men sen blev det middag o en massa spelande. Testade våra nya spel "lingon, lådvin och långkalsonger" "Absolut överens" och "helt hysteriskt". Anna o B hade med sig ett spel också "Vem svarar först" Sen blev det lite Mario med alla fyra. blev väldigt hysteriskt då både B o D var på krigsstigen o ville döda oss andra... inte riktigt grejen kanske... men men... Sjukt kul kväll iaf! De traskade hemåt för en knapp timme sedan. Har nu plcokat undan så jag slipper göra de imorrn ;) Hade lite energi över så att säga. Nu blir det sängen innan jag ska upp tillt vättstugan vid 10. Sen har jag lite att fixa innan gästerna kommer imorrn. Då får jag öppna paket ;)


en liten miss

Hämtade ut mitt paket från H&M idag. Paketet innehöll detta:



Var bara en besvikelse... Klänningen är hur fin som helst, men den var felmärkt. Så den får jag skicka tillbaka så jag får rätt storlek. Tur att det är en sommarklänning som jag inte ska ha nu snart ;)


Lite snopen blev jag allt när jag beställt L o den är för liten...
Inte så konstigt när det är en S egentligen.

Det går fort när man har roligt

Blev en tidig lunch på stan med Matilda o Malin idag. Kul att träffa dem. Sist vi sågs var i augusti så det var på tiden! Blev lite prat om framtid, barn, hus... Alltid lika trevlig! Sen blev det jobb. Eftersom jag åkte buss till jobbet idag kom D o hämta mig. Han är snäll han :) Imorrn blir det fixar dag. Det ska handlas, städas, bytas sängkläder, slängas, plockas o så ska vi laga mat för Anna o B kommer hit imorrn kväll! På fredag är det min dag =) Har ett paket från Hanna (jag har faktiskt inte öppnat det än ;)) som jag fick julafton. Det har stått o hånat mig i två veckor men på fredag får jag öppna det =) hehe!

Renshumör

Duktiga jag har rensat i badrumsskåpet. Blev en påse med saker jag inte använt sen jag rensa sist. Så jag kommer ju inte sakna det direkt. Känner att jag har på tok för mycket småsaker. Måste göra mig av med mer. Tror det är dags för klädrensning snart igen. Eller iaf organisera. O rensa alla skåp i sovrum o arbetsrum... projekt... Men just nu känner jag att jag behöver ha detta att pilla med så då är det bara kul! Skönt att få det gjort. Men inte mer idag inte. Får bli nästa vecka tror jag... Nu blir det lite CSI innan sängen kallar.

Smartskalle

Jag bakade ju lite i helgen så för att få plats med det i frysen fick jag plocka ut den stora förpackningen med köttfärs (1,6kg) som jag hade där. Så idag blir det köttfärssås för fulla muggar! Men en tanke slog mig... vi kommer ju verkligen inte äta upp allt så jag kommer ju behöva frysa in det igen... o har vi plats för det? Svar nej... tanken var god men det sket sig i slutändan. Blir att plocka om i frysen idag igen... jaja... lämnar er med denna fina bit:

Itchy Daze - Monster

2 januari

Idag har jag fixat lite här hemma. Först blev det bakning. Skulle göra mockarutor (snoddas, kärleksmums kalla det vad ni vill) för första gången. Gick väl bra förutom att plåten var lite böjd så smeten låg inte riktigt slätt i pannan vilket ledde till att en bit brändes. Men det som inte var bränt blev bra :P  Sen blev det en tur till IKEA. skulle köpa krokar till hallen. Ville hänga upp min korg som stått på en pidestal i en evighet. Så nu är det gjort! O som alltid hittar jag massa annat trevligt på IKEA. Några pennhållare jag ska ha till mitt smink, ett dörrstopp o en ask i tre delar att ha mina smycken i. Har även varit duktig o satt upp väggordet jag köpte på Skänningemarken i somras... hehe... lat?


Kärleksvisan

Om jag någon gång kommer gifta mig ska denna sjungas på mitt bröllop. Den är så otroligt vacker att jag får tårar i ögonen när jag hör den! Den beskriver verkligen kärlek.

Till Dig
Kärleksvisan - Sarah Dawn Finer

Måste bara gillas!

Måste bara säga att jag verkligen gillar min anya ögonskuggor från i.d. bare minerals. Shantung och Adventure var det som följde med mig hem och den sistnämnda är helt underbar! Matt lila/rosa ton, väldigt täckande. Tror det kommer bli mer makeup därifrån faktiskt ;)

Tog en bild på håret igår. Är ju lite kortare än sist så jag tänkte bara visa hur det blev


Välkommen 2011

Blev ett regnigt nyår igår. Tittade på firandet på skansen där det verkade vara snöstorm men här regnade det. Inte roligt alls. Men hur som helst hade vi en mysig kväll här hemma. Åt god mat, efterrätt o spelade lite spel. Eftersom vi båda gick upp 5 igår morse blev det tidigt isäng. Somnade i soffan efter att vi sett på fyrverkerierna men la oss vid 01 iaf. haha! Vi börjar bli gamla nu :P

1. min nyårsklädsel
2. även D hade gjort sig fin, skjortan fick han av mig i julklapp
3. Tuva ville också äta middag
4. Jag bjöd på hasselbakspotatis, grillad oxfilé med sweet chilisås och lite grönsaker
5. till efterrätt blev det glass, maränger o kolasås, enkelt men gott
6. Då jag inte gillar champange fick det bli Martini Asti istället

Såhär såg min nyårskväll ut. Hur var eran?