Skor till salu!

Tänkte om det finns någon intresserad av att köpa skor. Är du intresserad skriv en kommentar o lämna din mailadress så kontaktar jag dig. Eller ring/smsa mig om du har mitt nummer.


Svarta floorcrashers av märket Cheapo strl 40. 100kr
Använda en gång. Köpta via nätet förra året, mindre i strl än vad jag trodde. Väldigt fina =)


Prickiga slip in skor från Skopunkten strl 38. 50kr
Använda en gång.


Svarta ankelboots i mockaimitation strl 40. 50kr
Slitna vid klacken.


Camouflagefärgade slip in skor från Cheapo strl 40. 50kr
Höger sko lite sprucken i baksömmen
Använda ett antal gånger. Vill gärna ha dem kvar men de är för små...

Projekt Skor - It's all about the shoes!

Då var jag klar. O mycket bättre blev det. Räknade alla skor jag har... o allt som allt (med träningskor, foppa o flipflops inräknade) har jag 57par skor. hehe... Wow... trodde faktiskt inte det var så många... men nu är det lite rensat då. Ett par ska slängas, dragkedjan har gått sönder, sen har jag fyra par som någon gärna kan få köpa annars åker de till insamling tillsammans med två par andra skor. så med andra blir det 50 par kvar. wow... helt sjukt...

Här är lite för och undertiden bilder:


Så här blev resultatet, o favoriterna i fokus:


Tänk vad två skokartonger kan göra! Ser ju mer organiserat ut. I en kartong har jag lagt mina vinterskor. i den andra sommarskorna. D fick ha sina skor på översta hyllan. Han är ju längst... o så flytta jag de grejerna som var på övre o under så jag fick lite mer mellanrum mellan hyllplanen. Jag är nöjd.

Har även fixat i sovrumsgarderoben lite... eller lagt kuddarna i vakuumpåsar. Kolla skillnaden.

Före                                             efter


japp, detta var helt enkelt min onsdagsunderhållning ;)

Shopping spree

Varför är vissa människor så sura? Råkade glömma min Gina påse i provrummet på HM o när jag kom tillbaka o skulle hämta den hade de tagit den från provrummet så jag gick fram till de två som stod o plockade med kläderna o frågade om de sett min gina påse. "ja" säger en av dem jättesurt o sliter fram påsen o nästan kastar den till mig "du hade glömt den" snäser hon åt mig. När jag går därifrån känner jag mig lite paff. De brukar ju vara så trevliga men vad var henne sproblem? Hade jag förstört hennes dag för att jag glömde min påse där eller? Det är väl ganska mänskligt att glömma? Eller hade hon bara en dålig dag? Jobbar ju själv inom serviceyrket o dåliga dagar lämnar man hemma! Hon brukar visserligen se ganska sur ut när man är där men... nä... usch! helt sjukt hur upprörd man kan bli för att bli avsnäst va? haha...

Jaja... blev iaf en lite längre sväng än vad jag tänkt. Hittade vakuumpåsarna på Rusta, plus en massa annat, en brödkorg o lite sånt. Sen åkte jag vidare till Ikano. Blev en blus från Gina o en från HMs garden collection. hittade även ett par chinos på Vero Moda o En t-shirt på Lindex. En hel del pengaspenderande. Här är resultatet:




Blusen från hm såg så tråkig ut på galgen men fin på =) Om ni inte ser så är blusen till höger blommig, därav närbilden

När jag satte mig här i soffan nyss så hörde jag Tessi i hallen, så kräktes hon. o det var typ bra vatten! Säkert 1-2dl. Druckit för snabbt? Konstig kisse...

Nu ska jag äta snart o sne ta itu med skorna.

God Morgon Världen!

Hur underbart är det inte att äntligen kunna sova en hel natt utan att bli störd? har inte sovit bra på flera nätter men inatt somna jag vid 00 o vaknade efter 9. Hur skönt som helst! Kan ha varit att jag fick min egen kudde tillbaka? Katterna hade ju kissat på den så jag har haft en annan kudde ett tag, men nu är min egen ren o fin så inatt fick jag sova på den. Kan vara den som gjorde susen.

Gårdagskvällen var toppen. Blev en promenad med Anna o sen var det ljusparty hos Amanda. Fick träffa Emma o lilla Elis. Han är större än sist. Bara växer o växer. O världens sötaste =) Hade väldigt svårt att bestämam mig för vad jag skulle köpa. Finns ju så mycket fins ljuslyktor o ljus. Men efter ett par timmar så had ejag iaf bestämt mig. Emma o jag ska dela på ett set med två lila ljuslyktor för teljus o 12 blå doftfria teljus. Var ett aprilerbjudande vi fick ta del av. Sen blev det två olika teljus i de nya dofterna vaniljkräm och sommardoften bananblad. Kommer lukta gott här hemma! Fanns en jättefin ljuslykta/vas som jag gärna velat ha, men den kostade 1000kr, o visst fanns den också på aprilerbjudandet men den kostade då fortfarande över 500kr. Blev lite för mycket just nu. Kanske en annan gång. Så här fin var den iaf (fanns inga bilder på den ljuslyktan jag ska ha)



Idag är jag ledig! Det trista är bara att ingen sol är framme. Hade ju varit skönt att sitta i solen lite annars. Den värmer ju så härligt nu på våren. Men det får bli lite annat fix idag. Kanske en sväng till tornby? O kanske en rensning i skogarderoben som jag tjatat om? Ja vi får se hur dagen blir.

Äntligen sol!

Härlig dag idag... synd att man jobbade hela förmiddan dock... men men, blev en promenad i solskenet iaf! Vi har byggjobbare hos oss på jobbet som håller på med vår nya uteservering. en av dessa hade med sig sin lilla hund idag. En liten mops. O han satt alldeles stilla i solen på rumpan o lutade sig lite åt sidan. Så himla söt! Lisa ville ta med honom hem, det hade ägaren nog inte uppskattat men så söt han var den lille vovven! han tyckte verkligne om att sola! Ungefär så här såg han ut, fast han satt ännu mera på rumpan.

Gullig :)

Klockan 19 ska jag på ljusparty. Ska bli kul med lite nya dofter. Får se vad jag köper, för något lär det ju bli, precis som alltid ;)

What will I become?

Måste bara säga att bomullssatin måste vara det mjukaste man kan sova på! Så nu ska jag ta o lägga mig o sova under mitt mjuka täcke!

In My Dreams

Egen tid - vad är det?

Jag föstår inte riktigt. Har typ träningsvärk i låren. eller precis över knäna... men jag har inte den blekaste om varför. Gjorde ju inget ansträngande igår... städa hela dan... satt visserligen på badrumsgolvet i konstig ställning större delen av kvällen... men men... Förstår inte alls. Man kanske är extra känslig när man är förkyld? så måste det va...

Cykla till jobbet idag. Övervägde idén med bil men kände att jag måste röra på mig mer! Vaknade utvilad redan 0430. Vilket var skönt. Skönt att man vaknar pigg för en gångs skull! Var ju mindre pigg när jag skulle avsluta skiftet idag... lite konstiga grejer på fel ställen... haha! Men men... kom ju hem iaf. Har tvättsugan nu 16-19 så första omgången är strax klar. Ska ut o kolla läget alldeles atrx.

Hade planer på att fixa skorna idag men D är hemma o jag tror inte han skulle uppskatta att jag rev ut hela innehållet mitt på golvet. Är ganska skönt att vara själv då, sätta på hög musik osv. Men han mådde inte bra så han är hemma... så ingen egen tid idag heller.... Nä... tvätten kallar.

Vakuumpåsar

Har en del kuddar vi inte använder i en garderob i sovrummet. Tänkte att det finns ju såna här vakuumförpackingar att stoppa sånt i så att det tar mindre plats. Hittade dessa på Rusta.


Får nog åka o köpa det i veckan. Man suger ut luften med damsugaren. Smart! Då blir det lite mer organiserat i garderoberna med... skulle behövas en rejäl rensning därinne också. Har så mycket kläder jag aldrig använder... men det får bli ett senare projekt. Lär behöva minst en heldag till det. Säkert mer...

Projekt Badrum

Nu har jag äntligen gjort iordning allt! Tog längre tid än vad jag trodde. så här blev resultatet:

Före                                             Efter


Inte så stor skillnad kanske, men mer organiserat så att man hittar. Mycket lådor som är enkla o ta ut. Perfa! Blev även en klädd skokartong med lock till mina hårgrejer. Locktång, platttång osv. Så att det inte bara ligger o samlar damm. Nästa projekt blir som sagt skogarderoben, men det får bli en annan dag.
Här är en bild på hur det såg ut i badrummet under nån timme. Allt på golvet. Då får man en bra översikt =)



Kortaste helgen ever!

Och jag ljuger inte! Glömde bort att ställa om klockan innan jag gick o la mig... men kom ihåg då jag vaknade till runt 5 o ställde då fram kl en timme. Jaha, där förlorade jag en timme! Suck, inte alls kul. Speciellt inte eftersom jag börjar jobba kl 6 imorrn. Eller kl 5 om det varit förra veckan... phu... hur ska jag orka? bara att göra helt enkelt.

Har städat klart. eller det är damsugat o badrummet är rent. har slängt lite tidningar o skit också. Ska snart gå o slänga kartonger o så med... o sen handla lite. Funderar på om vi ska äta hemmagjorda hamburgare idag. Mycket godare än köpta! Nyttigare med skulle jag tro. Får se vad D tycker om saken. Ska väl sen försöka börja med badrumsskåpen som jag sagt ett tag nu. hehe... ska även ta tag i min skogarderob. organisera lite o lägga undan vinterskorna. Ska nog ta o räkna hur många skor jag har också. Bilder kommer, jag lovar.

Earth Hour och filmmys!

Så igår var det Earth Hour. Duktiga som vi var så släckte vi faktiskt ner o tände ljus ist =) Mysigt! Blev verkligen en myskväll. Först såg vi så klart New Moon. Måste erkänna att de är ju inte de bästa skådisarna. Gillar inte riktigt Kristen Stewart. Hon är ju söt o passar till utseendet som Bella men skådespelarmässigt är hon ingen höjdare. Hon har typ bara ett o samma uttryck i ansiktet under hela filmen även om hon är ledsen, glad... hon ser alltid lite irriterad ut. o jag tycker inte hon har så bra inlevelse när hon levererar sina repliker. Taylor Lautner gör ett lite bättre jobb. Men det känns ibland som om han läser replikerna innantill. Kanske har att göra med att månmga av replikerna är direkt tagna ur boken o de måste sägas på ett visst sätt för att läsarna ska känna igen sig... jag vet inte. Pattinsson har ett väldigt bra minspel. Men även här kan det kännas lite stelt ibland. Men han har väl lite mer erfarenhet av film än de andra vad jag förstår det... hur som helst. Jag skulle inte vilja byta ut någon av skådisarna ändå men jag tycker att de tre huvudrollsinnehavarna inte är de bästa. Resten av The Cullens är ju betydligt bättre.

Efter New Moon blev det mera film. Benjamin Buttons Otroliga Liv. Den handlar om en kille som föds gammal och dör ung. Han lever livet baklänges. En mycket fin berättelse om Benjamin som blir bortlämnad o hamnar hos en snäll kvinna som jobbar på ett äldreboende. Där lever han de första dryga 20 årsen av sitt liv innan han ger sig ut i världen. En mycket sevärd film om kärlek o vänskap. Se den =)

Just det, måste bara säga att Tessi mår lite bättre =) Hennes päls har fått en helt annan glans nu! Förut såg hon ut som en riktigt gammal kisse, men hon är ju bara 3år o så ser hon ut nu! Fin päls o i full gång. Det märks med andra ord att medicinen hjälper! Nä, ska väl kanske göra nåt vettigt idag. Städa tror jag det blir. O lite organisering tror jag. Men först lite avkoppling o sen duscha.

Shopping

Hemma efter en liten shoppingrunda. Sjukt mycket folk en lönehelg som denna. Inget att rekomendera om man verkligen inte måste. Blev en tur till jysk. Fina påslakan o tennisbollar till torktumlaren. Måste tvätta min dunkudde som nån kisse gått o stänkt på. sen blev det lite fina lådor på ikea. o sen maxi. Lite mat o New Moon! Äntligen! Så ikväll blir det filmmys med älsklingen (som faktiskt också vill se den). Maten idag består av ryggbiff, egengjord klyftpotatis o sweet chilisås. Mumsigt värre kommer det bli! men innan dess ska jag nog ta det lite lugnt bara. Får nog ta tag i badrumsskåpen imorrn tror jag.

Här är iaf dagens inköp:


Behöver väl egentligen inga påslakan men de var så billiga. Halva priset =)

De blommiga lådorna är i plåt o kommer i 7pack för 49kr. De i plast kommer i 4pack för 39kr. Bra pris tycker jag!

Helt sjukt!

Haha... vet inte om jag ska skratta eller vad jag ska göra. Fick svar från CDON igen. Tydligen så hade de gjort ett misstag när de skulle skicka mitt paket. den hade skickats till ett annat land. Fakturan kommer makuleras o jag fick lägga in en ny order om jag vill ha varan... hmmm... Kunde de inte kollat upp det första gången jag skrev?? Blir lite irriterad! Men men... detta innebär iaf att jag kommer köpa filmen nån annanstans. Ska ändå iväg en sväng idag så då blir jag en film rikare =)

Känner mig väl egentligen inte superpigg på att åka nånstans. Är genomförkyld med täppt näsa o slemmig hals... Blä! jobbigt att andas när jag vaknade imorse. Not fun! Men, men... har lite ärenden som måste uträttas. så det får bli en snabbis helt enkelt.. Sen hem o lördagsmysa! Är man sjuk så är man.

Thank God it's Friday!

Tiden gick snabbt idag med. Gick väldigt bra både på lunchen o middan så det är härligt! Besviken (men inte förvånad) blev jag när jag kom hem o New Moon ännu inte kommit. Blev ännu ett mail till CDON. De har ju inget telenr till sin kundtjänst så vad finns att göra? Vet inte om det är så att paketet kommit bort på posten eller om det är de själva som slarvat bort dig... får se vad de säger. Ångrar mig lite att jag förhandsbokade filmen... skulle väntat o köpt den i butik ist. Då had ejag ju haft den för länge sen... o även kunnat haft en myskväll redan. jaja... får vänta o se vad de säger. rabatten jag fick känns ju sådär just nu. visst kommer jag väl beställa mer därifrån men det är ju filmen jag vill ha nu.

Vill bara avsluta med att säga: NU ÄR DET HELG!

Vart är samhället påväg?

Var nyss inne o spanade lite på facebook o såg att flera gått med i en grupp "Hon våldtogs på skolan - pojken hyllades" o "Stöd för Linnea" Var tvungen att kolla var det var o såg detta reportage från Uppdrag Granskning.

Jag blev helt stum. Helt mållös. Hur kan alla gå emot en ung flicka på det här sättet? Att vuxna människor, medelålders, tror på rykten. ett helt samhälle emot en stackars flicka. Jag vet int evad jag ska säga. När bevisen pekar på att den åtalade är skyldig till våldtäkt. Räcker inte det? Måste man försöka skapa rykten för att hitta genvägar för att tro att det inte är sant? O vad skapar det för bild av vårat samhälle? Rykten är sanningar? de tär det vi gör dem till om det går till så här! Tycker så synd om Linnea och Jennifer som blviit utsatta för detta. O stackars Linnea som kanske tvingas flytta tillbaka till Bjästa om kommunen inte vill betala gymnasiegången. Jag skulle gärna bidra om jag kunde! Hon ska få känna sig trygg. Hon ska inte behöva vara rädd för att bli kränkt!

Kolla in reportaget och gå med i grupperna på facebook för att visa erat stöd. Visa att det inte är okej att en hel stad går emot en flicka på detta sätt. Nu sätter jag ner foten!!

Våffeldagen

Lön idag. Det märktes på jobbet om inte annat =) Skönt att bara jobba 4 timmar faktiskt. För omväxlingsskull. Är ju van vid 9-10 timmars pass så... Men det var kul på jobbet idag, allt flöt på så himla bra!

Efter jobbet var det bara att åka hem o hämta Tessi för att bege oss till veterinären. Fick vänta ett tag i undersökningsrummet för det kom in ett akutfall men annars gick det väl bra... eller bra o bra... var ju skabb så det va rju inte bra men skönt att veta vad som var felet o att kunna åtgärda det. Måste säga att de har mycket trevlig personal på Valla djurklinik. Så jag tror vi kommer besöka dem i fortsättningen. Ligger ju närmre än djurdoktorn så det får bli valla. Efter det åkte jag hem för att lämna Tessi. Klockan var väl ca 1730 eller nåt. Hade inte ätit nåt sen frukost så det fick bli en macka innan jag åkte vidare till apoteket på Ikano för att hämta ut receptet för skabbmedlet. Skulle ta ett tag att fixa så jag gick in på cubus en sväng. Köpte mig ett rött läppstift o två basiclinnen i rosa nyanser =) färg till våren är ett måste! Sen var det bara att hämta ut receptet o sen hem o laga mat. Har nu moffsat i mig all mat o känner att de där våfflorna som är så obligatoriska på våffeldagen får vänta nån timme till.

Allt som allt, med vet. besök o medicin, gick det på dryga 1000kr. Trodde nästan det skulle bli mer men som tur var inte. Skönt med lön idag som sagt. Vi har redan gett dem första kuren av medlet. En liten skvätt i nackskinnet två gånger med 4 veckor emellan. Mycket smidigt. Gick jättelätt! Bara hålla dem separerade nån timme så de inte tvättar av varandra. Perfa. Smidigt o enkelt!

Phu... långt inlägg. Jobb imorrn 11-20 sen helg. Ska nog ta Annas metod o städa i badrummet i helgen tror jag. Nu slötittar jag på Vampire Diaries (på tal om vampyrer, har ännu inte fått min film, börjar bli arg nu!) o sen blir det criminal minds o våfflor. Smaskens =)

Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Om du känner för det alltså ;)

Girl Power!

En dag på jobbet. Kändes väldigt skönt att sätta sig på cykeln efter en härlig hockeyrush. Uppfriskande. Det är  bra med motion tror jag... ;) Hehe... nä men nu är ju faktiskt cykelbanorna fria från is så det går hur bra som helst! Riktigt skönt. Jobbigt att man blir svettig då det är lite uppför hela vägen dit men hem rullar man på bra! Men imorrn blir det tyvärr bilen. Ska ju bara hem o hämta Tessi efter jobbet så det går fortast. Hoppas det går bra hos the vet. Så hon blir bättre stackarn! Hon gör ju inte mycket annat än sover, kliar i öronen, äter lite. Hon har blivit så sällskapssjuk också. Vilken visserligen är mysigt men det är av fel anledning. Hon lider ju stackarn :( men förhoppningsvis blir det ändring på det efter imorgon när vi fått lite medicin eller så. dyrt lär det väl bli eftersom alla tre borde ha... men det får vi ta. får se om det går på försäkringen.



Nä, nu börjar jag bli lite trött. Sla se klart på How I Met Your Mother o sen är det dags att sova. Kanske blir en dusch först bara...

Snarast?!

Fick svar från CDON igår sen... var tydligen nåt problem med postgången men filmen skulle komma "snarast" vad nu det innebär... fick även 50kr rabatt. Alltid trevligt. men ännu har ju inte filmen dykt upp o kommer den inte denna vecka vill jag inte ha den... Had eju planer på att kunna se den till helgen ju. Har ju väntat sen den gick på bio jue.... Besatt man är då!

Planerna för dagen är jobb 14-23. Har en tvätt igång nu o jag har vattnat o så ska jag plocka ur diskmaskinen. Lite smått sådär. Imorrn blir det jobb 11-15 o sen veterinärsbesök med Tessie. Sen troligtvis promenad med Anna. På fredag blir det jobb 11-20. Sen helg =) O nästa vecka är det redan 1 april. Helt sjukt vad tiden går fort!

So damn hot!

Cougar town är ju så himla bra! Myskväll till max! Först var det Heroes kl 19 sen nya Simpsons kl 20, sen Desperate Housewives, sen cougar town o nu christine. Vilken tisdagkväll!

Det är någon speciellt med Zachary Quinto. Han får en mördare att vara sexig. Helt sjukt...

Vi var iväg en sväng förut, köpte kattmat o lite så... blev en tur till cloettaboden också. Drageägg är ett måste till påsk =)


Syndigt gott


Nytt o fräscht!

Känner mig ganska nöjd med bloggen just nu. Tror den är klar för tillfället. Tycker ju det är kul detta med design så vi får se hur länge denna håller.

Stackars Tessi går omkring o kliar i öronen hela tiden o kommer till oss o vill att vi ska klia. Stackars liten! Våfflan däremot bara sover



Är klar med håret nu. Så här blev det. Trivs nog bäst såhär tror jag. Mörkbrun. Det är mera jag!




Har fixat o trixat!

Nu har jag ringt o avbokat min tandläkartid o fick en ny redan den 7/4. Ingen film idag heller så jag skickade ett mail till CDONs kundtjänst, får se vad de säger. Har även bokat en tid till Tessi hos veterinären. fick bli Valla djurklinik denna gång. Har ju varit hos djurdoktorn innan men Valla ligger ju närmre. Ska dit på torsdag efter jobbet. Så hon får lida lite till stackarn.

Nu tänkte jag ta o tona mitt hår igen. Var kanske inte så länge sen men det ser inte bra ut... sen ska jag väl bege mig ut i regnet. Måste handla kattmat o lite annat smått. Inte det roligaste. Anna o jag pratade om en promenad idag med. Kul när det regnar... hmm... har vi tur kanske det slutar till kvällen?

Mera problem...

Ingen film idag heller... Har aldrig haft problem med CDON innan så jag förstår inte vad problemet är nu! Det skickades ju i torsdags. Kommer det inte imorrrn så får de ett argt mail! eller telefonsamtal. Kunde ju lika gärna köpt filmen i butik för samma pris! Tanken var ju att jag skulle få det realesedagen men inte då... nu är det 4dar sen den släpptes. Känner mig väldigt besviken...

Satt o myste lite med Tessi (hon mår fortfarande dåligt) o då upptäckte jag två små sår vid örat, typ rivmärken. o sen började jag titta lite närmare o upptäckte att hon har som svarta grejer i örat. Blod? sökte lite på google o kom fram till att det kan vara öronskabb. Yey... jättekul. Usch usch. Tittade i småttingarnas öron med för tydligen har en katt sp har i regel de andra det med, men jag såg inget tydligt i deras. Tessi har kliat väldigt mycket vid öronen o vickat konstigt på dem så jag har misstänkt att det kunde varit något, men inte förrän jag såg det där... uhhh... Hur som helst så blir det till att ringa vetrinär igen. Känns som om vi är stammisar där nu. Ska nog skicka in detta till agria då. Hon är ju trots allt försäkrad. Har inte utnyttjat något på det tidigare. summorna har ju aldrig uppgått till självrisken så det har ju känts meningslöst. men kanske inte. stackars liten med så många problem :(






...

Tjat, tjat, tjat... hur länge ska jag orka?

förändring

Måste ha något att fixa med när jag är uttråkad, så bloggen får ytterligare lite förändringar. Inga stora... ny inläggsrubrik bara... Kommer nog lite mer ändringar framöver... blir ju aldrig nöjd... o för det andra är det kul med lite webbdesign =) Nu, SOVA!

Vintern rasar...

Knasdag... o sjukt blött ute! Vårfloder så det står härliga till! Man ser hur snön smälter mer o mer för varje dag. Härligt nu när det knappt blir minusgrader om natten. Helt underbart! Ingen is på vr parkeringsplats längre, bara en snövall framför visserligen. men den har sjunkit till under en meter när det från början var över två. Om solen kan titta fråm nu ett par dagar också kanske det torkar upp lite så jag kan börja använda mina converse ;)

Nu väntar jag på att ugnen ska bli varm, blir kroketter, kött o sweet chili sås. Mumma! D har en vän här så jag får spendera kvällen själv. Men det är lugnt. Lär ju somna snart iaf... har ju bara sovit 4timmar inatt.

Gamer

tycker du om CS? tycker du om Sims? Då kanske du ska se Gamer. Filmen har gått ett steg längre än spelen. Du kontrollerar inte längre en virtuell figur i en virtuell värld utan nu styr de riktiga människor i en avgränsad del av världen. Man får följa den dödsdömda fången Kable (Gerard Butler) som i spelets värld spelas av en 17årig kille. Han leder just nu spelet Slayer o enligt avtal. Den som klarar av 30 rundor levande blir frigiven. O det är vad Kable siktar mot. Ett liv i frihet med sin familj.


Jag ska inte berätta mer om filmen för då avslöjar jag allt. Michael C. Hall (Dexter) gör en stor roll i filmen och Milo Ventimiglia (Heroes) gör en liten äcklig roll. Helt klart se värd om man klarar av mycket flimmer o dataspels liknande filmer. Storyn är ju bra o kanske skulle det kunna vara en överdriven framtid? Det bästa är väl kanske Gerald Butler ;) o det negativa är väl att det är väldigt mycket "porr" är det så de ser framtiden? Naket o sex? Är det dit vi är påväg?

Nu känns det bättre

Iaf om man tänker på hur rent o fint det är här hemma nu =) Damsugat o dammat överallt. Plockat undan o fixat. Schnyggt! bara datarummet som D får fixa själv... hehe...

När jag gick upp med belysningen på vinden tog jag ner påskpyntet med. Så nu finns det lite kycklingar här o var i lägenheten =)



Åkte en sväng till IKEA med. Tog en avstickare till Hemtex o köpte en fin löpare till vrummet. Ljus botten med grönt bladmönster. Vårfint! På IKEA blev det två plastlådor, en liten badrumsmatta o två klädlådor. Så nu börjar det se mer organiserat ut ovanpå garderoben =) hehe... låg grejer lite huller om buller däruppe men nu ligger det i lådor ist. Mycket bättre.

Ikväll blir det mys här hemma med tacos o kanske nån film. Inte New Moon då men... en annan kanske. Sen jobb 6-15 lör-sön. Det var min helg de. Skönt med lediga kvällar iaf =)

Lite besviken...

enligt mailet från CDON skickades min film igår runt 10. den skulle komma nästkommande arbetsdag men den kom inte alls... inte för att jag har tid att titta i helgen men ändå... Den kommer helt enkelt på måndag då... :(

Nu ska jag städa! ner med belsyningen bara!

Mystorsdag

Sov väl kanske lite för länge idag... men skönt var det! Åkte hem en sväng runt 14. Fika med mamma är alltid trevligt =) fick min fakruta på trafikskatten också. Inte lika rolig men ett måste. Efter det åkte jag ut en sväng till NetOnNet. Köpte mig ett par nya Koss Porta Pro. Helt fantastiska, precis som de gamla.

Sen hem o laga lite mat o sen bege sig till Maxi för att handla. Var ganska tomt i kylen... men inte nu längre. Blev ett par nya mysbyxor också. Visst det maxi men för 149 kan man inte motstå =) nu blir det snart criminal minds o imorrn ska jag ta bort utebelysningen som fortfarande är kvar där ute. sen städa städa städa. o kanske plocka fram någon kyckling eller två? är ju snart påsk trots allt.

Man känner sin gammal när...

hade intervjuer idag. Hittade ett par guldkorn som vi ska satsa på. Men det får än att tänka lite på hur fort åren går... flera födda 93 söker jobb... då känner man sig riktigt gammal! de fyller ju 17 iår! helt sjukt... min kusin (vars dop jag kommer ihåg) la till mig som vän på facebook. Hon blir 15 i år. Tiden går så fort. Helt sjukt att min brorsa redan är 20. Han är fortfarande LILLEbror för mig, trots sina 190cm... hmm... kortast i familjen är jag det... phu... helt galet iaf vad tiden går fort.

Efter en extramt lång arbetsdag känns det helt underbart med två dagars ledighet. Tänkte på dessa dagar städa, köpa nya hörlurar, åka hem en sväng o ja... äta gott o ta det lugnt. En promenad med skulle ju inte skada =) Hmm... nu är jag sjukt trött så jag tror det är läggdags snart... hade kunnat lägga mig på golvet på jobbet o somnat faktiskt... så trött är jag egentligen...

Våren närmar sig med stormsteg

Nu märks det verkligen att det börjar bli vår ändå... Solen är framme varje dag o smälter bort snön, visst går det sakta men framåt. o det är plusgrader i en hel vecka framöver. Underbart! Det är ju tyvärr bara kvällar o nätter, när solen gått ner o inga moln finns på himlen som det blir så extremt kallt o allt som smölt blir till is... Det är det negativa! Har isgupp på parkeringen som man ska ta sig över. de är ca 15cm höga. Ganska högt när det är som en vägg man ska upp på ju... o nu när asfalten är framme märker man ju hur mycket vintern har förstört våra vägar. Det är verkligen hål överallt i vägarna! Inte bra för bilen. Usch usch!


Köpte hem en kruka påskliljor förra veckan. Vårkänslor =)

Kvällen idag gick väl sådär till en början o bättre senare. Fick stämpla ut kl 23 =) nice. imorrn blir det monsterpass 12-23. Börjar egentligen 14 men Bettan o jag ska ha anställningsintervjuer mellan 13-16 o vi behöver lite tid att förbereda oss. Ska bli spännande.

Borde kanske sova nu... men snart kanske ;)

Tisdag

Såg nu att jag fått erbjudande om att boka New Moon fraktfritt från CDON... vilken tur att jag bokade för flera veckor sedan o får betala 29kr i frakt... hmm... tur att det bara är 29kr.

Gårdageskvällen gick bra trots att vi saknade Lillen som var sjuk. O tack Alex för att du kom in tidigare. Kul med två pers på golv annars =) Blir nog bra ikväll med hoppas jag. Städade aldrig igår. D mådde inte bra så han låg o sov. Men han hade faktiskt damsugat när jag kom hem. Mycket uppskattat. Idag skulle han fixa lite till. bra bra. Själv ska jag väl göra mig redo att åka till jobbet snart...

Lisa sa en bra grej igår. När man är på jobbet kan klockan vara vad som helst. Den kan lika gärna vara 10 på morgonen som 22 eller 05. Man är som i en bubbla när man jobbar inne. Så sant (om man inte tittar, eller går ut förstås)

Det är okej att jag missar dhw o cougar town ikväll. För jag såg de avsnitten igår =) Så ikväll blir det väl morgondagens Greys tror jag. mmm... =)

En helt vanlig dag...

Lonely Island - Like A Boss


Rätt låt vann!

Oh yeah! Var många låtar som hade känts bra att skicka till Oslo men detta var ju min favorit! Den rösten på en så liten tjej! Helt otroligt. Me like! O eftersom vi slagit vad så vann jag 30kr på kuppen =) Isn't life wunderfull ;)


två timmar innan vi skulle till anna o bozze så började förvandlingen. haha! Sminkning i schlageranda (rosa, lila, glittrigt) svartklänning, rosa strumbyxor, guldglittrig bolero. Håret fick hänga lite lockigt på ena sidan. O naglarna fick ett rosa lack. Har inte haft nagellack på hur länge som helst så nu känner jag mig så fin!


Sen gick vi till värdparet. Där hade de dukat med rosatema. God mat fick vi. Kyckling o fläskfilegratäng med ost o grejer. Mycket smaskigt! efter maten dukade vi fram dipp, morotsstavar, gurkstavar o drinktillbehör. för drinkkväll skulle det bli!



Vi njöt av melodifestivalen för att efter min seger (hehe) gå vidare till singstar! Anna o Gabbi när det är som bäst! Blev även mycket skitsnack som vanligt. Kvällen rundades av runt 0130. Anna o Bozze skulle på dop idag så det var nog bäst det. Slumrade gott hela natten. Vaknade o myste lite med Tessi som kom o la sig hos mig o sne har jag inte gjort något mer idag. O det lär väl fortsätta så misstänker jag... Skulle behöva städa men vem orkar en dag som denna? Vi får se, får ta det innan jobbet imorrn annars. Avslutar med en till bild från gårdagen.


Solen värmer

Skönt med sovmorgon. vet att jag säger det jämt men det tåls att säga! Gick upp 1030 år frukost o slappade lite. Snackade lite med Anna för att kolla planerna inför kvällen. kl 19 blir det mat o sen ska vi duka upp med drinkar o se melodifestivalen! Glitter o Glamour skulle de visst vara =) Har inte så mycket sådant men får väl bli något rosa som schlager tema kanske?

köpte nya gardiner till vardagrummet igår, så jag har lagt upp dem o nu sitter de uppe också. Är nöjd, blev lite ljusare. Så här blev resultatet

Före

Efter


Nu är jag arg!!!

Tog paus i musiken för att se Solsidan... tog av mig lurarna... o nu när jag skulle lyssna igen har katterna bitit sönder sladden så att ljudet bara funkar i högra luren!! Skulle kunna slänga småttingarna i väggen just nu!! Min porta pro är ju det bästa som finns! bättre ljud finns inte! o de är så bekväma. (d har likadana men de är inte alls lika bekväma...) De har hållt i så många år o så biter de sönder sladden!! blir lite lessen faktiskt... kanske går att laga... men till dess... tystnad.

Gammalt o kärt

Tittade igenom lite bilder jag hade på datorn. Hittade bla denna. Vet inte riktigt när den är tagen... 95 eller nåt kanske? Är iaf jag o vår kisse Jambo vi hade när jag var liten =) saknar henne :,(



Hittade även fler äldre bilde på mig själv...

Denna är nog från 02 eller 03.
Gillar mitt hår här... vill ha sån lugg igen! Men håret vill inte längre... :(

Ja... när kan denna vara tagen. 04-05 kanske?


Trött efter en tuff arbetsvecka

Är helt slut... Har varit trött hela dagen... Satt med schemat hela morgonen o blev faktiskt klar till lunch! Perfa, så på måndag får alla sian scheman. Lunchen gick bra idag med. Vi kan mer än vad vi tror o visar! hmmm... åkte o handla på Maxi efter jobbet. Blev en del. Ska ju ha mys hos anna o bozze imorrn så det blev lite inköpt till det med faktiskt. sen hem o laga mat. gott blev det =) o nu sitter jag här o tittar på lets dance... eller tittar o tittar... har datorn framför mig så jag tittar upp ibland. Känner för att lägga mig lite, känner mig alldeles svullen efter maten... men då är risken väldigt stor att jag somnar... o jag kanske borde vara vaken ett par timmar till.. är ju solsidan 2130 =) hehe... jaja... imorrn ska jag ha sovmorgon! kanske blir lite städa här hemma också, en promenad om solen tittar fram? sen blir det schlager mys! Vad jag tjatar om det... men jag ser fram emot det ju! nä... nu ska jag hitta på något annat.

Varför är det så långt kvar?

Nu har trailern kommit o det gör ju att man börjar längta ännu mera! ge mig nu! men nej... vi måste vänta till 30 juni. Åh... får väl nöja mig med att det snart är 20 mars så att jag kan njuta av New Moon iaf.

Här är den officiella trailern för Eclipse! bästa kvalitet!


Kom upp ett meddeland eom att nya firefox 3.6 fanns tilgängligt så då installerade jag det. o då kan man visst välja olika teman. neat! Just nu pryder körsbärsblommor mitt fönster.

Ikväll blir det criminal minds innan det är dags att sova. Tog en tupplur i soffan när jag kom hem bara för att orka vara vaken lite till... blir sjukt trött av dessa morgnar. Men efter imorrn kl 15 är det helg. o på lördag är det schlagerfest! Underbara helg!

Remeniss

Blev en kortare promenad igår kväll. Men jag gick ju till o från jobbet med så det är ju lugnt. Sen blev det mys med DHW o Cougar Town o Te på det. Tycker om våra tvkvällar. Mysigt!

Idag var det jobb igen. Möttes av tre (eller iaf två av dem) övertrötta killar som jobbat natt. ett extremt bra jobb hade d egjort med renligheten iaf! Men de var så trötta att de bara flumma o skratta. Då är det nog dags att pallra sig hem o sova lite.

Dagen gick ändå över förväntan med tanke på att folk var sjuka. Inte på mitt skift men kvällen o mellanskiftisen o kvällsskiftisen är hemma med maginfluensa. Inte kul! Vill verkligen inte ha maginfluensa! Men det verkar ju som om det går nu så jag håller tummarna!

Efter jobbet åkte jag hem till Malin. Var så sjukt länge sen sist! De bodde jättefint. O så har hon världens sötaste dotter =) Man kan ju inte bli annat än sugen själv när man träffar så söta barn! Men inte än på ett par år. Har lite att fixa innan. Men det blev lite minnen o catching up prat. alltid trevligt.

Nu ska jag koppla av lite i soffan innan det är dags att krypa i säng. Borde nästan gå o lägga mig nu, ska ju upp vid 5 o sov inte mycket inatt men nej nej. Måste se Greys! Kommer vara sjukt trött på jobbet imorrn... Men jag får ta igen det i helgen är ju ledig =)

Walk idiot walk!

Duktig värre idag när jag gick till jobbet. Härligt med solen. Märks att det faktiskt börjar bli vår för solen värmer ordentligt o snön börjar sakta men säkert försvinna. Om inte annat så märktes det idag på jobbet då det hel plötsligt föll ner sjukt mycket snö från taket. Tur att det inte stod en bil där! Dyrt hade det blivit...

nä nu ringde Anna så då är det dags att traska igen. Promenad o sen DHW. Very nice.

Måndagkväll

Var skönt med en promenad. Välbehövligt =) Mycket prat blev det under de 40min vi var ute. Imorrn blir det ng DHWkväll. Mys!

Just nu är maten uppäten, Heroes är slut, CSI i full gång. Imorrn jobb 10-16. Japp japp, veckan har bara börjat!



bild från 2007

♥ älskade serier

Veterinären sa att vi skulle avvakta. Eftersom de andra inte hade symtom så trodde han det var något med tarmar eller nåt sånt. Han sa att vi kunde skölja med koksaltlösning så vi får väl göra det då kanske. han lät väldigt uttråkad men han trodde inte de tvar något. lät mer som om "varför ringer du om en sån sak?" eh... jag vet inte. han hade väl en dålig dag.

Eftersom det var så fint väder tog jag cykeln in till stan. o nu har jag äntligen mina fina converse hemma =) blev en skön tröja från Gina Tricot också. Har en annan blommig men de är supersköna så det fick bli en till med grå blommor!



Om en dryg timme blir det promenix med Anna. Välbehövligt! Sen är det tvn som gäller... Så här ser min tv vecka ut :P

Måndag
20.00 Heroes Canal+ film HD
21.00 CSI kanal5

Tisdag
20.00 Simpsons (nya avsnitt) tv 6 
21.00 Desperate Housewives kanal5
22.00 Cougar Town kanal5

Onsdag
21.00 Grey's Anatomy kanal5
Torsdag
21.00 Criminal Minds kanal5
Fredag
21.30 Solsidan tv4

hmmm... spenderar jag för mycket tid vid tvn? svar ja! Men varför ska de visa så mycket bra serier för? kan ju inte bara strunta i att titta när de är så bra jue... =( Okej... gör väl kanske inte något om jag missar nåt avsnitt av vissa program men Heroes, DHW o Greys är obligatoriska! Måste ses! Så ikväll sitter jag bänkad!

Egotime!

Är trött på mitt hår. Vet inte om jag orkar vänta på att det ska växa mer eller om jag ska klippa av det... så långt hår jag har nu ha rjag nog inte haft på... hmm? Hade jag ens så långt på gymnasiet nån gång? Ja kanske... men jag trivs nog bäst i axellångt hår... vet inte vad jag ska göra när det är så långt som det är nu... bara en toffs känns konstigt o i knut känns det bra men ser så tråkigt ut... kanske bara skulle ta o klippa lit emer frisyr? Tittade igenom massa bilder från 05 o framåt... hittade en del profilbilder med olika frisyrer. haha! Här kommer ett urval. Gissa vilken som är min bästa sida? Hmmm... svårt va?


Bilderna går i kronologisk ordning o börjar 05 o slutar med nyaste bilden från nu i februari (mittersta bilden på översta raden var med i mitt CV till donken 06) Gillar svartvitt... kanske märks?




Ny vecka, nya tag

Då var helgen över. Tror det var det längsta helgen nånsin... känns som om jag spenderat all vaken tid på jobbet i princip... 14-23 är riktiga monsterpass. Men nu är det över för denna månad. Brukar vara lugnt på söndagar men inte så ikväll... kom en buss med 50pers vid 22. Nice =) Han ringde innan så vi visste om det vilket uppskattas! Men överlag har helgen gått bra. Är sjukt trött bara. Men det lär väl bli bättre med ett par timmars sömn inatt hoppas jag. Imorrn ska jag ta det lugnt tror jag. Blir en promenad med Anna iaf, vilket är välbehövligt! Skulle nog behöva dra igång med gymmet igen tror jag.... känner hur vintern har satt sina spår på min kropp. Inte bra.

Tessi har problem med ögonen igen... eller snarare så är det nåt fel på henne bara. Katter har tydligen en blinkhinna (ett tredje ögonlock) som syns när katten inte mår bra. O det är vad det gör på hennes båda ögon. Detta kan tydligen bero på flera olika saker, infektion, uttorkning, stress eller mask. trodde kanppt innekatter kunde få mask men det kan de tydligen läste jag nyss. Så vi gav henne en första tablett idag. Småttingarna också bara för att vara säkra. Ska nog låta kuren gå i tre dagar innan jag kontaktar veterinär men jag vet inte... vill ju att hon ska må bra men samtidigt kostar det så sjukt mycket för ett besök o skulle de säga att vi ska maska av henne o man betalat ca 500 för ett besök känns det inte som väl spenderade pengar direkt... jag vet inte. Man kanske bara kan ringa o rådfråga imorrn? ska nog göra det iaf. Se vad de säger... Ser läskigt ut :/

Imorrn är jag som sagt ledig. very Nice. På tisdag blir det jobb 10-16. Skulle jobbat 11-20 men det fixade jag. Är så trött så jag behöver lite ledig tid för att orka med faktiskt. Blir lätt för mycket ibland. sen är det öppning som gäller ons-fre. Blir bra det. Nu ska jag lyssna lite på min musik. Var FÖR länge sen nu. Lurarna är på o musik på högsta volym. Me like alot!

Kort summering av dagen

Var hos mamma o pappa på förmiddan. Pappa blev glad för presenten. Hoppas jag =) fick fika o träffa Hanna o Johan o Mickes tjej Erika. Mycket trevlig =) Pappa fråga om jag ville ha med mig matlåda till jobbet som hade blivit över för dom igår. O det tackar man ju inte nej till =) Mums var det när jag väl fick äta där efter 17! jobbet behöver vi ju itne gå in på så mycket kanske... var lite kaos när jag kom men det blev bättre. Är kravall nu ikväll så de kommer få en del att göra om nån timme så där. Känns lite tråkigt att behöva gå hem när det är ett sånt skönt gäng som jobbar! Men... är sjukt trött... gick på sparlåga sista timmarna. flummade ordentligt där ett tag... phu... ne... nu ska vi se House innan det är dags att sova. Sen jobb igen 14-2315. Sen lite ledig!!

Thinking of you...

Gick bra på jobbet idag också. Var lugnt mesta dels av kvällen. Skönt att komma hem "tidigt" idag med =) Imorrn är det kravall så vi får se vad kvällen erbjuder... Nu ska jag se färdigt reprisen av Boston tea Party o sen är det läggdags! Imorrn fira pappa o sen jobb.

Avslutar med en fin låt av Katy Perry. Enjoy!


Fredag...

Många planerar nu sin helg... men inte jag... jobb 14-2315 hela helgen. Ska hem o fira pappa imorrn innan jobbet. Han fyller år idag. Grattis! Ska ta o äta en macka innan det är dags att bege sig till jobbet. Later!

Livet har sina goda stunder...

Idag har jag spenderat mesta dels av tiden på jobbet. blev en maskin tvätt innan visserligen. Men sen jobb 14-2315. Började väl sådär kan man säga men rullade på helt okej... Kändes konstigt att stämpla ut vid 23 när man är van att vara kvar till 0230. Visseligen hur skönt som helst att komma hem innan midnatt men ändå... den stämningen som är på stängningarna är speciella. Man kan vara på ett annat sätt, lite mer avslappnad. Man kan liksom prata med varande medans man städer. Det kommer jag sakna... mhm... stannade kvar en stund för att bygga ihop nya Happy Meal displayen. Tycker det är roligt! Kanske borde skaffa en karriär i byggbranchen? haha! nä... jag vet inte... Måste väl iaf säga att jobbet är mitt andra hem. för där bor min andra familj =) o där ska jag spendera min tid hela helgen. 14-2315. Med en liten sväng till pappa på lördag förmiddag. Han fyller ju faktiskt imorrn (idag) nä... nu är det nog dags att sova. Godnatt!

På Önskelistan

Då har jag förhandsbokat New Moon på Blu-Ray. Så runt den 20 dimper den ner i brevlådan. Inte helt fel =)



Har hittat lite fina skor som jag gärna vill ha. Har sjukt mycket skor men... man kan ju aldrig få för många :P

Är sjukt sugen på dessa ljusrosa converse! har ett par mörkare rosa sen innan men... man kan ju inte få för mycket rosa!! Tror nästan att de snart finns här hemma hos mig =)

har även sett dessa två fina hos skopunkten. Billigt är bra =)



Shopping o mys

Gick upp skapligt för att vara jag. Åt frukost redan vid 930. Tidigt för att vara mig en ledig dag. Detta innebar att jag kom iväg till Ikano innan 11. O det var så lugnt o skönt! Inga problem med parkering =) Köpte en liten body till Elis, en bh, t-shirt, ett skärp, nagellack (när jag nu ska använda det?), en bok, present till pappa... ja, det var nog allt. Handlade lite på Maxi också. Lite mjölk o annat som behövdes. Var hemma igen runt 13. Helt ok! Åkte iväg till Emma strax före 14. Åh vilken söt liten kille hon har! Bedårande! Visst gnällde han lite men det kan man stå ut med så söt som han var =) Hon bjöd på mat o fika. Inte helt fel ;) åkte därifrån igen vid 19 ungefär... kom nyligen hem med andra ord. en mycket trevlig eftermiddag! Nu ska jag koppla av i soffan, är ju Greys om en dryg timme. En helt perfekt onsdag om jag får säga det själv!

Cougar Town!

Nyligen hemkommen från Anna. Blev en mysig kväll med mästarnas mästare, chokladbollar, DHW och nya cougar town! Blev lite besviken på DHWavsnittet. Vill se mer! Men men... cougar town var verkligen något i högklass! Sjukt roligt. Skämt efter skämt! Lär bli ytterligare än höjdpunkt på tisdagarna. Frågan är ju om de kan hålla lika hög klass på alla avsnitten? Jaja, det får vi se. Nu ska jag titta på lite simpsons, sen är det dags att sova. Bye!

Kan inte snön bara ge sig!

Kallt kallt kallt... vill ha sol o värme! Vår nu tack! Jaha... det gick inte beställa... nähä... jag förstår...

Har varit en trevlig dag idag. Skulle träffat Malin idag men det var inte riktigt väder att ta med barnvagnen in till stan. Östgötatraffiken är inget att lita på i halka o snö... men vi skulle försöka ses på måndag ist. Ikväll blir det iaf mys hos Anna. desperate housewifes börjar igen o spännande lär det bli =) Imorrn ska jag träffa Emma o Elis =) Ska åka in till stan innan o se om jag kan hitta nåt till pappa som fyller på fredag. Nåt borde man ju kunna hitta på...

Nä nu ska jag ta det lite lugnt. Sova middag kanske :P hehe... nä då... mysa med kissarna!

Dygnet runt

Idag när vi låste upp dörrarna gjorde vi det för sista gången... för numera har vi öppet dygnet runt! Du är välkommen =)

Lite konstigt att när vi kommer imorgon kl 0600 är det redan några där... o jobbar! Helt mysko... men man vänjer sig väl. O det kommer nog att blir bra tror jag. Vi är tydligen de första i östergötland som har dygnet runt så det borde ju gå vägen! Ligger ju ändå ganska nära E4an.

idag ahr det varit snökaos igen... inte lik illa som förra gången men det var inte kul att sopa borta 1,5dm blöt snö från bilen... tungt. Åkte o hämta D inne i stan. Helt sjukt halt! Två bilar som stod stilla o det skapade långa långa köer. Trodde aldrig jag skulle komma fram... fästet släppte ett par gånger men inget hände. Vår bil är inte riktigt rustad för detta väder. Ingen ABS o definitivt inget antispin eller fyrhjulsdrift... mhm... vi åkte ut till tornby. Djurkompaniet. Vi är lite trötta på att kissarna skvätter sand o bajs överallt så det fick bli en kattlåda med tak. sen åkte vi hem. Blev pizza idag (mumma) för ingen av oss orkade laga mat... hehe... det var väl idag det. Kissarna har nu testat lådan varsin gång iaf. får se om de fattar den där luckan så småningom. Den var ju så läskig...


Denna blev det.

Nu laddar jag för Heroes o sen CSI. Denna vecka är full av premiärer... en riktigt soffvecka! DHW imorrn o Greys på onsdag. Criminal Minds på torsdag. Fast då jobbar jag så det får bli vid ett annat tillfälle...