Byråbyggande

Åh, idag har Eclipse haft premiär! Kan knappt vänta tills jag får se den =) Min Edward.... haha!! Skämt åsido. Anna o jag kände att det är nog ganska mycket hysteri nu första dagarna så vi väntar till nästa vecka då de fanatiska har sett den. men jag längtar lite ;)

Efter jobbet idag tvingade jag med D till IKEA. Har ju spanat ut en byrå på nätet som jag ville kolla på o så tänkte jag att vi skulle käka lite med för mat orkade inte jag laga idag. Så efter vi bestämt oss för byrån åt vi på IKEArestaurangen. D tog köttbullar o jag grillad kycklingfilé. Mumma! När vi kom hem satte jag ganska snart igång med byrån o nu är det äntligen klart. Allt är överblockat fårn den gamla o allt står tillrätta. Just nu har Tessi lagt sig på byrån, hon tyckte visst också om den... hmm... katthår! men såhär blev det iaf:


Hallen är smal så jag var tvungen att ta kortet från sidan. Men visst blev det bra? trots att det bara är tre lådor på den nya o fem på den gamla rymmer den nya mycket mer! Den är ju ca 20cm bredare så det kan ju vara därför =) Fick ju plats med en löpare på som ni ser. Nu ska jag lägga mig o läsa lite innan jag ska sova. Jobb 6-15 imorrn också.

Varmt

Nu finns bilder från minigolfen att beskåda på Annas blogg. Mitt spikface t.ex. haha!

Kom nyligen hem från Ds mormor o morfar. Blev mycket fika o jordgubbstårta. Mumsigt! Men nu ska jag väl börja tänka på refrängen... får se om man kan sova i denna värme...

Fullspäckat

Blev gymet med Anna på förmiddan idag. Sjukt nice att de har gratis gym i föreningen! vet inte hur bra det var egentligen att träna när de tär minst 100grader ute (läs 25) o jag fortfarande hostar. men men... blev ganska lugnt faktiskt. Har hunnit med att köpa kattmat, promenad o glass i Berg o nu ska vi laga lite mat (årets första färskpotatis för min del) för att sedan åka o fira Ds mormor som fyller år idag. Fullspäckat helt enkelt. Imorrn är det jobb 6-15 som gäller. Känner mig totalt taggad inför det när man läser på expressens första sidan att "rekordvärmen är här för att stanna". Men det ska nog gå bra! får köra mcflurry på högvarv helt enkelt ;)

Minigolf

Då var man hemma efter en trevlig kväll med Anna. Först blev det minigolf i Valla (Anna har bildbevisen). Gick både bra o dåligt. Jag gjorde en spik, segerminen efter den =) men Anna vann. Efter det köpte vi varsin glass o njöt av solen, sen cykla vi hem till Anna där vi satt o njöt av den svenska sommaren med varsin cider på hennes balkong. Mycket snack, både allvarligt o skitsnack o gamla barndomsminnen. Härligt härligt. Nu ska jag ta en macka o koppla av en stund. Imorrn kl 10 blir det träning med Anna!

schnyggt

Legat i solen ett tag... fy fan vad varmt det är! Riktigt härligt när man rör på sig men när man ligger still är det verkligen inte behagligt. Svetten bara rinner... Lite färg har jag nog fått iaf... Gjorde ju en liten miss kan man tycka...


mycket svagt men man ser allt öglan från bikinin. Haha!

Tuva tycker visst inte om vår balkong mer utan hon klättrade över till grannen... o de hade sin balkong dörr öppen så hon sprang in dit... stod utanför deras balkong när grannen kom ut med henne före sig. bad om ursäkt men han sa att det var lugnt. Ingen skada skedd. Pinsamt bara tycker jag. Satte på henne kopplet efter det o det var inte dirket populärt... men men ska man göra sånt så får man lida för det sen!

Ska ta o laga lite mat, orkar inte direkt engagera mig så det blir pasta o pastasås. Sen ska jag o Fru Nylin spela minigolf =)

Lämnar er med en bättre bild på min klematisblomma =) Nu har den slagit ut ordentligt!


jag vill jag vill jag vill...

Häromdagen blev jag sjukt sugen på att klippa av mig allt hår... eller ja, det mesta iaf. Ha det längste som det kortaste är nu... typ ner till hakan framtill... men det får nog vänta till senare. vill ha JÄTTELÅNGT hår också... men det tar sån tid!! Får se hur länge jag orkar vänta... annars blir det nog kortklippt till hösten/vintern igen.

En annan sak jag är sugen på är en långklänning. Har inte hittat nån fin så jag funderar seriöst på att sy en. måste bara hitta nåt fint, gärna blommigt, tyg o rita/köpa nåt mönster som jag kan trixa med. Så vi får se vad som händer... får se om jag åker in till stan nån dag i veckan.

Förkylningen är på bättringsvägen för den som undrar. Nu är jag mest hes o hostig. Svullnaden i halsen har gått ner o gör inte ont längre. Känns bra.

nu är det min tur!!

Känns lite orättvist när alla gäster kommer in rödbrända av solen o köper glass när man själv står där inne i värmen o svettas utan att solen skiner på en.... men imorrn är det min tur! Nu har jag två dagar ledigt o ska allt försöka få lite färg då!

En sak till.... är trött på att göra McFlurry....

3 veckor kvar...

...sen har jag semester =) hoppas det är lika fint väder då som det är nu! Man ser allas statusuppdateringar på facebook "idag har vi badat" "solar i varamon" osv... o själv har jag jobbat hela helgen. Men jag är ledig imorrn så jag hoppas det fina vädret håller i sig nästa vecka också. Jobbar dag då så lite fina sommarkvällar vore ju underbart!


Varför måste man skriva en finurlig rubrik varje gång?

Känner mig inte mycket bättre... hes o hostig... usch usch... ska väl sova lite... en dag kvar... sen lite ledigt igen, vila vila vila. Vill inte vara sjuk!

Jobb idag

Mera Lotta idag. "jag kan allting - förutom slalom förstås" Hon är ju för söt =) Laddar för ännu en dag på jobbet. Känner av hostan idag... inte det roligaste men får hoppas på det bästa. Ska ta o vattna lite innan jag gör mig iordning för jobbet. See ya later!

Time for bed

Gick bra på jobbet idag. Trodde folk brukade äta sill o grejer på midsommar eller iaf grilla, men jag blev förvånad över hur många som kom förbi oss. Positivt överraskad. Blev inte alls långtråkigt som jag trott. En hel del yrkesmänniskor som var glada över att vi hade öppet =) Är det alltid öppet så är det.

Mår väl bättre med förkylningen. Inte lika täppt längre men istället har det gått neråt mot halsen. Blivit hes o hostig. Antagligen av allt pratande med gästerna... men får försöka dricka mycket så slutar det väl retas i halsen misstänker jag. Har på en film nu som går på kanal 5 The Amityville Horror. Verkar vara en ganska läskig horror så jag tror jag ska ta o lägga mig istället (men Ryan Reynolds vältränade kropp skymtade förbi, inte helt fel...) Nä Natti natti!

Minnen

Tittade på Lotta på Bråkmakargatan som visades för en stund sen på tv4. Hon är ju för underbar! "Blod - på min födelsedag!!?" stackars liten då! det får en att tänka tillbaka lite på när man var liten. Får en massa fina sommarminnen, speciellt idag, midsommarafton! har massa fina minnen från när vi var i Lilla Hallmare när jag var liten. Dansa kring stången o sen när man blev lite lite äldre så gick man till dansen efteråt för att kolla in alla som dansade. Mysigt =) O alla kompisar man hade! Nya kompisar varje sommar o vissa som man alltid umgicks med. Såna härliga sommarminnen! Längtar lite tillbaka faktiskt. Tror att jag kommer bli en sån där camping förälder =) Kan verkligen tänka mig att ha en husvagn som man åker ut med varje sommar. Jag ahr ju så många underbara minnen från när jag var liten så då vill jag ju ge mina framida barn (som jag förhoppningsvis kommer att få) samma härliga uppväxt som jag hade.

Nä, nu ska jag inte prata minnen längre. dags att göra sig iordning för jobbet. Dansa inte ihjäl er kring stången nu bara ;)

Trevlig Midsommar!

Såhär kommer jag fira min Midsommar -->

Är fortfarande förkyld men känner mig allt lite klarare i huvet. Har väl inget val egentligen, jobb idag vilket fall. Hoppas verkligen det går bra. Om jag orkar ska jag fixa nåt att bjuda mina kära skiftmedlemmar på. Är ju trots allt midsommar o vi ska väl också få fira lite?


Matdags

Japp, imorrn är det åter till jobbet som gäller. Ingen mera feber. Fortfarande täppt förstås men vem har inte varit det... o för det andra, vem vill frivilligt jobba på midsommarafton om man inte redan är schemalagd? jag är då för snäll jag. jaja, hoppas iaf på en god natts sömn o att jag orkar med morgondagen. Får knapra lite panodil i förebyggande syfte o nässprayen kommer vara min vän för dagen!

Har faktiskt passat på att tvätta idag... inget som var tänkt från början men eftersom någon envis kisse kissade i vår säng igår kväll så var jag tvungen att tvätta täcke o sängkläder så det fick bli lite mer än så. Nu väntar jag på lite mat som står i ugnen, har ingen direkt aptit men mat måste man ju äta... är för varmt ju, o halsen är fortfarande svullen. jaja... nä... ska väl fortsätta min kväll framför tvn. Får se vad som erbjuds innan Fringe börjar kl 22 =)

tidig morgon...

Ringde vårdcentralen bara för att höra vad de tyckte. Hon var så gullig så tjejen jag prata med. Men hon trodde inte det var halsfluss iaf, då brukar man ha hög feber så hon trodde det var ett vanligt virus. "drick mycket, använd nässpray o ta hand om dig själv" så det är väl vad jag ska göra idag. Har kunnat sova skapligt inatt iaf. Men är fortfarande täppt i hela huvet halsen är svullen... inte alls som jag brukar bli vid förkylning... jaja... får se vad som händer de närmsta timmarna.

Halsfluss månne?

Har precis ringt jobbet så jag är hemma imorrn med. är helt täppt i näsan o nässprayen hjälper inte... brukar aldrig ha problem med det annars. Läst lite på nätet o kanske är det halsfluss jag fått? Det hoppas jag verkligen inte att det är men symptomen liknar mina... svårt att svälja, feber, smärta upp i öronen, svullna mandlar, o lite snuvig. Blä! brukar inte bli så här av en vanlig förkylning. Men men... hoppas att det blir bättre till imorrn. Ska käka lite panodil nu o kanske sätta på en film. läste att glass o yoghurt kan vara bra vid ont i halsen så jag kanske får unna mig något gott.

Mera mera....

Haft feber hela natten... vaknade typ hundra gånger, svettades som en gris... haft sjukt ont i nacken också så det fick bli en värmedyna o panodil för att ens kunna somna om. Men nu har jag tagit mig upp iaf. Fortfarande lite feber men orkar inte ligga i sängen mera... känner att huvudvräken smått börjar komma men jag orkar inte bry mig just nu.... varför ska man bli sjuk nu för? När det är så fint väder ute? Lovar att på måndag när jag är ledig nästa gång så regnar det eller nåt... o då är jag frisk. -suck- pessimist javisst! nae, ska väl försöka få i mig lite frukost om jag nu lyckas svälja den, hela halsen är svullen... funderar på hur jag ska göra imorgon, jobbar ju 14-23. Ska känna på det nån timme till os e om febern lägger sig annars blir jag nog hemma då också... vill inte va sjuk :( men tur ändå att man har en sambo som tycker synd om en o köper medicin :)


Varning för negativt inlägg :P

Vaknade upp imorse med ont i halsen o totalt täppt i luftvägarna. inte kul.... sen kom huvudvärken. idag också. Ska jag aldrig bli av med den? Kändes som feber där ett tag också... men jag vet inte. Har ingen feber nu iaf. Fast jag känner mig väldigt hängig. När jag kom hem åt jag lite o sen har jag legart i sängen fram till typ nu. Sovit lite. Tog mig lite panodil o nu har huvudvärken släppt iaf. Hatar detta. Varför ska jag alltid bli förkyld under sommaren? Känns inte alls kul... speciellt inte nu när det börjar bli riktig sommar med värme o sol... blä... Nä... ska nu titta klart på Ugly Betty sen får vi se hur länge jag orkar vara uppe...

blommande balkong


Årets tema på balkongen går alltså i rosa =)
1. Första blomman på Klematisen har slagit ut, o det lär inte bli den sista. Massa knoppar!
2 o 3 Mina hängpetunior.

Nu ska jag ta o käka lite glass med svenska jordgubbar. Mycket stora o mycket goda. Sen blir det nog sängen. Jobb igen imorrn 6-15.

My day

Vilken dag... fick en sprängade huvudvärk runt 14... inte det roligaste att jobba med när det pipet överallt runtomrking en... men jag tog en panodil när jag kom hem o nu känns det faktiskt bättre. var iväg o handla direkt efter jobbet också. Överfulla påsar. haha! Nu är det fullt i kyl o frys igen =) Ska ta mig en dusch o sen äta lite mat. Har bara ätit frukost två gånger idag. Mcd frukost is the shit =)

Tycker den här sången var så fin =)

Dags att sova

Kollade min statistik idag o blev väldigt förvånad över antalet unika besökare. Idag har jag haft 57st :) spännande! Igår var det liksom 14, haha! Förstår inte riktigt hur det kommer sig.. men men, roligt iaf.


Nä... nu ska jag faktiskt sova. Vill inte vara så trött imorrn som jag var idag... sov en stund på soffan här förut men sängen är ju lite skönare. Blir nog Maxi efter jobbet imorrn... då kan de tvara bra att vara pigg så man inte vimlar bort sig bland allt folk. hehe... Gonatt!

20 juni 2010

Gick o la mig runt 22 igår eftersom jag verkligen borde sovit... men jag satte på tvn i sovrummet o tittade vidare på bröllopsfirandet. O vilken middag o fest de hade. O vilka fina tal! Kungens tal var ju väldigt högtidligt. o Daniels pappas var väldigt personligt o fint men Daniels tal till Victoria var nog det finaste av allt! Kunde verkligen inte hålla tårarna tillbaka! o det han berättade om att Victoria, då hon skulle till Kina i en månad, skrivit ett brev för varje dag o lagt i en låda till honom var så romantiskt! Vissa tycker säkert det var löjligt men jag tyckte det var himla fint. Är väl en romantiker ;) Avslutade kvällen med att se deras bröllopsvals. Första valsen som man o hustru. Sen var jag tvungen att sova!

Blev 4 timmars sömn med andra ord. var sjukt trött hela morgonen, gick som i dvala men men, det var det värt. Blev en del snack om bröllopet på jobbet faktiskt. Var flera som sett det o tyckte det var fint. När jag slutat satt vi i solen på uteserveringen ett tag innan jag skjutsade hem Sofie. Köpte lite mjölk för det hade vi ingen o handla får vi göra imorgon. Är på tok för trött för att storhandla idag. D står i skrivande stund i köket o fixar pannkakor. När jag ätit kommer jag nästan garanterat att somna... om så bara för 20min men sova får det nog bli.. eller så vänta rjag till 20 o sover hela natten... vi får se hur länge jag orkar va vaken. Imorrn är det jobb 6-15 igen.

Kärlek

Var visst inte bara jag som var intresserad av bröllopet =) Slutade vid 15 så jag han hem för att se de sista bege sig in i kyrkan o sedan vigseln. Mycket vackert! De är så lyckliga, o Daniels glädjetårar. Verkligen fint. Gillade sången som Agnes o Skifs sjöng. Väldigt fin. Märktes att brudparet gillade den också ;) O känningen, väldigt simpel med elegant o vacker. Från bilder man sett var hon väldigt lik drottningen när kungaparet gifte sig. Tittade även på kortegen o när de kom till slottet. Sjukt mycket folk! Var tydligen runt 500 000 ute på Stockholms gator. helt sjukt! Men Kärlek kan verkligen ena ett folk till en stor glädjefest!


en fotograf fångade ögonblicket alla väntat på

"jag vill börja med att tacka svenska folket för att ni har gett mig min prins"


Kalla mig hopplös...

Jag vet att vissa tycker att det är helt onödigt. Att de inte bryr sig men jag tycker faktiskt att det är fint med bröllop! Har precis tittat på konserten tillägnad Victoria o Daniel. Kalla mig löjlig men jag tycker att det är så fint! Man ser verkligen hur mycket de älskar varandra och hur kära de är o vi ska väl uppskatta att de vill/måste dela det med oss? De är så lyckliga! Tyckte om Kärleksvian som Sara Dawn Finer sjöng. Fick tårar i ögonen.

Jag jobbar imorrn 6-15 men har jag tur hinner jag ju hem så jag kan se vigseln vid 1530 =) Hehe... bröllop är ju så romantiskt!

Dagen hittills

Städningen är avklarat. har tom varit nere i stan o köpt boken. Blev ett par strumpbyxor också. O nu har jag käkat en sen lunch. Äter middag senare när D kommer hem. Blir väl vid 19 eller nåt... Grillat =) Nä, nu ska jag faktiskt sätta mig på balkongen o läsa klart Bree Tanners andra liv för att sedan kunna börja med The Host ;)


Städning på schemat

Idag är det fredag. O som vi redan visste är ju vädrer sämre en igår. Får se hur länge det dröjer innan regnet öser ner... Men då passar det ju bra att sätda när vädret är som det är. Inget roligt alls men ett ont måste, speciellt när man har tre katter som hårar ner överallt! Stora hårtussar överallt! inte så trevligt kanske. Funderar på om det blir en sväng in till stan sen, eller Tornby. Skulle gärna vilja köpa en bok. The Host av Stephanie Meyer. (Genom dina ögon heter den svenska utgåvan) Den har fått bra recensioner av personer som läst den o den verkar spännande. Självklart vill jag ju ha den engelska utgåvan då jag tycker Twilight översättningarna är väldigt... ja barnsliga? Är visserligen en ungdomsbok men då känns det bättre att läsa den på engelska ;) The Host är en vuxen si-fi roman. Som faktiskt kommer att bli film nästa år enligt IMDB. Vi får väl se hur det blir... ska väl ta mig i kragen o sätta igång med städningen då. Dammsugaren here I come!

Bilder i mängder

Försökte lägga in ett inlägg förut men internet ville inte vara med. Bättre lycka nu med andra ord.

Blev en härlig lång promenad efter frukost. Gick ner till Priso o hämtade ut mitt paket som kommit o sen gick jag vidare till blomsterlandet o köpte lite nytt o fint till blomlådan. Var väl ute i 1,5 timme typ =) Riktigt nice! Nu har jag suttit på balkongen resterande tid o läst o försökt hålla koll på Tuva som väldigt gärna vill hoppa upp på balkongräcket. Än så länge har hon inte hoppat ut iaf. Här kommer ett gäng bilder =)


Tessi brukar sällan komma upp i knät men ibland så funkar magen bra=)


Tvättdags


Såg så kul ut när hon lekte! Hon kastade upp den i luften o hoppade efter =)


Även Våfflan vågade sig ut på balkongen idag!


Mina nya fina skor!


Dagens läsning


Nytt o fint i balkonglådan


Snart slår nog min första Klematisknopp ut!

Sommar o sol!

riktigt fint väder idag! Solen skiner. Synd att man ska vara inne från 14 men men. Är ju ledig imorrn o på fredag o imorrn ska det bli ännu finare än idag så jag är inte ledsen =) Kanske blir en tur till smultronstället? Beror väl på när D slutar jobba förstås. Annars får jag väl hitta på nåt annat ute i solen. Jaja... Ska väl fixa mig lite innan det är dags att fara till jobbet.

Hemma

har jobbat idag 14-23. Så jag har varit hemma ett tag nu. Har ju inte hunnit med så mycket idag... o lär inte hinna mycket mer imorrn för då är det åter jobb 14-23 som gäller. Ska tydligen bli bra väder imorrn... men jag hoppas innerligt att det håller i sig även till torsdag då även lilla jag är ledig! Nä.. nu ska jag ta o koppla av lite i soffan innan det är dags att sova.

Back to work

kan väl inte säga att jag längtar. Har varit väldigt skönt att vara lite ledig. Men idag är det iaf jobb som står på schemat. 14-23 mån-ons o sen 6-15 lör-sön. Men veckorna går fort när man jobbar så snart är det ju semester igen =) 29-31!

Buller!

Då är vi hemma igen. Var ju flygdag idag vid Malmen. Sjukt mycket folk! O militären omdirigerade trafiken. Men vi kom fram till Ds föräldrar iaf. Såg en hel del av flygvisningen från deras tomt men hörde desto mer. Vi bjöds på grillat kött o potatisgratäng, mumma! o sen fika efter det.


Anna har lagt upp lite bilder ifrån gårdagen! Gå gärna in o titta på hur vår kväll var. Här är iaf en bild från hennes blogg =)


Visst är vi fina!

Saturday Night

Hade en supertrevlig kväll med Anna igår. Bastun var superfin! Var som ett omklädningsrum först, två duschar o en avskild del med fåöljer o ett bord, även kyl o radio fanns. Riktig lyx! Sen fortsatte kvällen hos Anna där B bjöd på god mat o sen blev det singstar =) var väl hemm runt 02 tror jag. Tyvärr finns inga bildbevis från kvällen för jag glömde kameran hemma. Men jag ska få Annas bilder sen. Så kanska jag bjuder på någon... vi får se.

Idag ska vi hem till Ds föräldrar o grilla. Vädret är ju bättre idag iaf. Blåser inte lika mycket. Men det blir säkert regn idag med... O nästa vecka är det säkert jättefint bara för att jag jobbar igen. Men det är bara 5 veckor kvar... sen är det semester igen! Me like!

Vinden viner

Det blåser som bara den ute. Men solen tittar fram idag iaf. Var ju ett tag sen. Vet inte riktigt vad som händer idag förutom ikväll då förstås =) Men fram till dess... ja, vi får väl se om karln har nåra idéer. En tvätt ligger i maskin iaf. Roligt lördagsnöje.

Just det, filmen igår. Den var spännande. En blodig actionrulle kan man väl säga. Sevärd om man gillar vampyrfilmer med en twist =)

Två dagar kvar

Snart är semestern över. Denna vecka iaf. Uppladdad för 5 arbetsveckor innan en treveckor lång ledighet! Har ändå gjort en massa nyttigt denna vecka. Träffat mina kära vänner, städat, tvättat fönster, rensat o organiserat i arbetsrummet, varit på bio, promenerat varje dag. O nu fortsätter kvällen i mysandan med film o chips =) En skräckis/vampyraction får det bli med Daybreakers. Då kan mysa ner sig ordentligt i soffan en fredagkväll som denna. Imorgon blir det bastu-mys-party-kväll med Anna. Ska väl göra D sällskap nu när han fixar filmen... återkommer med betyg på filmen.


studenttider

Idag tar Linköpings sista årare studenten! O vilket trist väder de fick stackarna! Själv minns jag tillbaka att de tvar riktigt fint väder på min, en dag för 4 år sen... 16/6 2006. Är det så länge sen? Åkte en sväng förut för att uträtta lite ärenden o då såg jag ett par flak med studenter med mössorna på. fick en lite pirrig känsla i kroppen. Vilka härliga minnen man har från gymnasietiden ändå! Ja, men så där 4 år senare... har jag gjort det jag tänkt jag skulle göra då? Mina planer då, för 4 år sen var ju att jobba 1-2år o sne plugga. Har jag gjort det? Nej... å andra sidan vet jag ju fortfarande inte vad jag vill läsa. Men mer o mer känner jag att det är dags. Så till våren kanske?

Måste bara säga att de tinte var den bästa idén att ge sig ut i trafiken idag... trafikstockning kan man säga! Åkte ju yttersvängen men trots det var det lite köer o då kan man ju undra hur det såg ut inne i centrum... phu...

Avslutar med lite bilder fårn min student en fin dag för 4 år sen :P


1. Familjen på Katedralskolans skolgård efter utspring
2. Familjen igen ;)
3. Inte den mest smickrande bilden men glad är jag :P
4. Posar med skylten

KICK-ASS

Inte alls vad jag tänkt mig att den skulle vara, trodde den var en såndär löjlig parodi men inte alls. Värsta fartfyllda actionrullen. Eller visst. En hel del bra komedi också ;) Helt klart sevärd om man tycker om humor o action. o blod och barn som slåss. Haha! Hit-Girl är min nya idol!



Resten av kvällen bjuder på Criminal Minds och säsongstarten av Fringe, o kanske lite chips ;)

Shoppat

Som utlovat kommer här gårdagens fynd:

Från IKEA
Dessa stapelbara små lådor 19kr/3st

En låda med fack i för småförvaring 39kr

Pappkartonger som jag tänkt ha cdrom skivor i 19kr/2st

Blev även lite annat smått, var ju 40% på hela bästis sortimentet (djurgrejer) så det blev en söt filt, matskålar o underlägg. Emma köpte massa sött till Elis =)

Blev även lite köpt på H&M

dessa jeansshorts från LOGG med boyfriend/loose fit 249kr

O detta gröna linne med metalldetaljer från LOGG 149kr

brukar inte köpa så mycket ur LOGG sortimentet men igår så =) Jag är nöjd. Då är det ju helt enkelt bara att sätta igång med arbetsrummet. Nu har jag ju den förvaring som behövs. så det är där inne jag kommer spendera min dag :P

Dagen som varit

Har varit på Ikano med Emma o Elis hela dagen =) Sötaste killen alltså! Ett riktigt charmtroll så fort han ler ;) Blev god mat på IKEA o en hel del handlat. Orkar inte visa nu men har mer tid imorrn. Nu ikväll blir det mys med D. Ska äta gott o titta på film! Härligt ;)

Lyx

Blev ett ganska stort projekt att fixa i arbetsrummet. Började iaf men det krävs lite inköp för att fullborda det hela så imorgon när Emma o jag är iväg blir det en tripp till IKEA för att köpa lite förvaring. Lite papplådor eller liknande. Hoppas att jag hinner klart till söndag bara... jobb på måndag igen.

Vid 20 åkte jag o Anna in till stan. Hämtade ut biljetterna o då frågade tjejen i kassan om vi ville sitta i fåtöljerna precis bakom platserna vi bokat utan extra kostnad. eftersom vi hade företagsbiljetter kan man tydligen välja de dyrare platserna också! Självklart sa vi. Ska vi se SATC är det väl lika bra att lyxa till det ;) Haha! Blev lite godis inköpt på Karamello innan filmen. Sen satte vi oss bekvämt i skinnfåtöljerna med armstöd och tillbakalutning =) Fanns tom en ett litet bord till varje plats. Ni kan ju gissa var vi kommer sitta när vi ser Eclipse!


Filmen var iaf bra. Kändes inte som 2,5 timma. Var inte lika bra som första, men vilken uppföljare är det? Men jag är nöjd =) D blev också sugen på att gå på bio när jag nämde fåtöljerna så det blir väl fler biobesök i sommar om han hittar nån film han vill se.

Nä nu ska jag ta mig en nattmacka o sen läggdags.

Tvätta fönster är ingen barnlek...

Är helt genomsvett. Inte för intet. Fönstren är så rena så! Var ett fönster som typ fastnade i felvänt läge så jag fick ta i som bara den... var tvungen att flytta allt i rummet och fick ett litet utbrott då jag slängde ner massa saker på golvet... tålamod alltså... så nu ser det ut som ett bombnedslag där inne. När jag hämtat lite krafter o ätit får jag ta tag i det också. Rensa lite tror jag. O jag som tänkt att D skulle ta hand om allt där inne... men det blir visst jag eftersom jag gjorde det värre än vad det var innan ;)

Ikväll blir det iaf skoj! SATC 2 med Anna. Ska bli sååå kul! Hoppas filmen är bra nu bara. Imorrn blir det mys med Emma o Elis =) Fullspäckat schema =) Nä, inget planerat tors-fre men på lördag blir det Anna/Gabbi kväll igen. Bastu i deras förenings lokal o sen party! Me like alot! Nä... om man skulle ta o stilla hungern med en liten macka kanske.

Myskväll ala Anna o Gabbi

Efter handling gjorde jag en kladdkaka o gick sedan över till Anna. Först blev det Biggest Looser o sen film o kladdkaka (passade ju bra efter att ha sett BL). Dear John. Skulle väl vara en tjutfilm trodde vi. O visst, blev ett par skvättar men inte alls som jag trodde. Men det var en fin film om kärlek.



Anna rekomenderade mig att se The Notebook. Såg nu att det är samma författare som skrivit böckerna som filmerna är baserade på! Spännande =)

Moppat värre

Blev en liten promenad med Anna. Sen ska vi träffas ikväll för lite filmmys. Är ju perfekt väder för det ju! regn o rusk!

Nu är det iaf dammat o damsugat i alla rum o golven är moppade i hall o kök o badrummet är städat... bara fönstren kvar helt enkelt. Men jag funderar på om jag ska åka till Maxi ist. Behöver lite mat här hemma. Får se hur jag gör. D åkte precis till jobbet iaf. så han är ju inte till mycket hjälp... hehe... han får däremot städa datarummet eftersom han spenderar xantal timmar där inne varje dag. rättvist ska det ju va...

Perfekt dag för städning!

Mulet värre ute. O jag som behöver städa, vilken timing ;) får se hur mycket jag hinner idag, skulle behöva moppa golv o putsa fönster. får se vad som hinns med. vet ju inte hur vädret är imorrn, kanske kan fortsätta då?

Innan städningen blir det promenad med Anna. perfa!

Love is in the air!

Har haft en alldeles underbar dag med tjejerna i Berg! Först bara låg vi o njöt i solen på en filt vid kanalen. Massa skitnsack så klart. vi är ju tjejer... sen blev vi hungriga så vi gick upp till pizzerian som hade vettigast priser.. men vi blev ganska besvikna. Tunn botten o knappt något på. o så kosta en vanlig capricciosa 70spänn! Bara för att det är berg alltså... jaja... lagom stora var de iaf! När vi ätit klart kom Bettan o då gick vi ner till minigolfen. Nya banor för iår. Jättefina! Äventyrsgolf kallades det visst. Konstgräs o stenar. Mycket fint. Carro vann, jag kom två o Sofie o Bettan fick delad tredjeplats. Efter minigolfen köpte vi glass o satte oss i gräset! Sen blev det kyligt o då åkte vi hem. kom väl hem för en 40min sen. Här kommer lite bilder från dagen:




1. Finaste molnet format som ett hjärta =)
2. Så glad blev jag efter en Hole in One på första banan
3. Glass är gott!
4. Proffsgolfarn är i farten ;)
5. Pippi som förföljde oss hela dagen

Nationaldagsmys

Blir en tur till Berg om en stund. Härligt härligt =)

6 Juni - Svergies Nationaldag

Oj vad vi ska fira... vore ju kul om vi hade likadant firande som Norge. Med parader o allt vad det är... Visst är det lite firande i Valla har jag hört. O säkert på andra ställen med. Jaja, grattis Sverige ;)


Lördagkväll

Blev en härlig långpromenad genom stan efter förra inlägget. Very nice. Var säkert ute i 1,5 timme! Härligt härligt! Efter det satte jag igång med maten. Precis när jag satt in potatisen i ugnen får D ett sms av sin kusin som säger att de (Ds syster, pojkvän o kusinbarn) sitter o grillar på gården om vi ville komma ut. vilken timing! Blev helt enkelt riktig grillning ist för elgrill =) Very nice indeed. Sen blev det lite sparka boll o lek för de minsta (eller äldsta kanske? ;)) kvällen avslutades för herrarna med lite xbox o nu är vi hemma. De skulle iväg till Skara sommarland imorgon så det var läggdags som gällde. Tror även det blir läggdasg för mig med snart. Börjar bli trött. Har ont i fötterna med efter blåsor o promenad. Men men, jag ska inte klaga.

Imorrn är det sveriges nationaldag o då ska jag träffa tjejerna från jobbet för lite sällskap, grill eller vad det blir. Vi får se. Här är bilder från när vi grilla i trädgårdsföreningen för nån vecka sen:

så söta så!

Full fart på balkongen


Satt ute på balkongen o myste i värmen. Kissarna tyckte det var riktigt spännande förutom Våfflan då... hon vågade sig inte ut o låg o sov på sängen ist.

Paris BBF

Tittar på Paris Hilton's British Best Friend. Herregud! Måsyte man göra en dokusåpa om att hitta en bästa vän? helt sjukt... men ändå så... ja, börjar man titta så är man fast. Dessa intriger. Så superlöjligt men ändå så underhållande. me like! Väntar på att solen ska visa sig på balkongen (har eftermiddagssol) så att jag kan sola lite, på med bikinin o få lite färg. jaja... Paris awaits.


semester och vätskefyllda blåsor

Härliga rubrik :P haha! efter promenaden med Anna häromdagen har blåsorna på hälen abar byggt på sig... i slutet av arbetsdagen kunde jag knappt gå. Blåsorna var nämligen underhälen typ... eller längstbak. o där är huden jättetjock... säkert 2cm på varje häl. Härligt! Men nu har jag äntligen lyckats ta hål på dem så nu är jag inte helt handikappad längre!

Annarts har dagen varit bra. Bästa morgonen på länge faktiskt! o nu är jag värd mina nio dagar =) i solen förhoppningsvis! hade fått paket när jag kom hem. Mina prenumerationspresenter från Chic. Det är väl för de erbjudandena man börjar prenumerera på något? ;)


Var sjukt hungrig när jag kom hem så det blev en tripp till affären o sen lagade jag tacos. Snabbt o gott! D hade fixat en film vi skulle se. The men who stare at goats. den började bra men sen somnade jag... hehe... man blir så trött av dessa tidiga morgnar! men jag är ju ledig nu så jag får se den i veckan ist. Blir säkert en regnig dag så då kan man mysa med en film. Nu blir det snart Talang final i brist på annat sen får vi se om vi orkar något mer eller om det blir en tidig kväll. Sovmorgon imorrn visserligen men tvättid kl 10. Fixar vi de!

en dag kvar!

Mitt första paket från La redoute hade kommit idag! Skorna kommer runt den 20/6 men linnet kom idag. Mycket fint (o rea var det också) se själva:

En jobbdag kvar denna vecka. sen är jag ledig i hela nio dagar! Då kan jag komma ifatt lite med mitt liv, eller iaf fixa här hemma. Behöver verkligen storstäda o tvätta fönster o grejer. inte kul men ett ont måste.

Ikväll blir det lugnet här hemma. I bästa fall blir det väl mat... orkar vi inte det får vi leva på mackor denna kväll. men det är ju inte så dumt det heller ;)

Juni

Nu känns det som om sommaren är här på riktigt. Var visserligen ganska kyligt imorse när jag cykla till jobbet men när jag cykla hem, Sommar! Nya Chic hade kommit så jag satte mig på balkongen o läste lite. Väldigt varmt är det efetrsom inte blåsten komemr åt där. Men nu tänkte jag ta o fixa lite mat. Blir kycklinggryta o ris. bra matlådemat ;) o D jobbar så han får ta när han kommer hem. Kan ju inte käka vid 21 liksom!

Blir nog en promenad med Anna senare också. Innan Greys. Men nu mat då...

Vem var hur?

Varför måste det sluta när det är som mest spännande? Varför är han tillbaka? Vem har inte sitt eget barn? Uhhh... jaja, bara att invänta en spännande säsongspremiär i höst. Nu Cougar town, sen sova.

soffpotatis

var trött idag på jobbet... men inte lika trött som stackars daniel som fortfarande var kvar när jag kom vid 7. o då had ehan först jobbat 8-17 på dagen o sen tillbaka efter middagen igår o jobbat natt. efter en sån dag behöver man nog sova en himla massa timmar! när jag kom hem gjord ejag lite pannkakor. Sylten var visst slut så det fick bli glass o jordgubbar till. Inte helt fel en tisdag =) sen somna jag i soffan. haha! Precis som vanligt när jag går upp så tidigt. Men då orkar jag ju vara vaken ett par timmar till. Är ju säsongsavslutning av Desperate Housewives ikväll o det går ju inte missa! Nä... ska väl... hmm... äta mer jordgubbar? haha!