Helgen

Har haft en underbar helg! Gårdagen började väl lite konstigt men slutade i topp. Fest hos Anna är alltid bra =) Trevligt folk o lagom med dricka är aldrig fel. En toppen kväll! Blev mycket singstar o mycket snack. En hel del foton också =)





Idag var jag i Bro (utanför sthlm) med mamma o pappa o häslade på Hanna o Johan. Vilket fint hus de har! Man kan ju inte bli annat än avundsjuk =) Vill också ha hus! Iaf, super fint var det o det kommer bli mycket finare när de är klara med all renovering. O sen har de ju en kisse nu också. Super mysig =)



Imorrn är det öppning som gäller så jag borde väl ta o sova kanske... Natti natti.

Sömntuta

Skönt med sovmorgon =) Men det blev väl kanske lite för länge. Men nu är jag ju pigg iaf. Kissarna håller på o busar som galningar o Tuva har börjat löpa lite smått... vilken dag som helst så står hon där med rumpan i vädret o piper... Får ta o boka en tid hos vetrinären om nån månad. Kan ju avra skönt att fixa på båda samtidigt kanske. Så vi får vänta på Våfflan med.

Just nu väntar jag väl på att D ska vakna så att vi kan åka iväg en sväng. Han ska byta en grej på Elgiganten o så behöver vi handla. Men han bara sover o sover.... har satt på både tvättmaskin o diskmaskin. Men han sover iaf. Jag vaknar av minsta lilla... i natt vakna jag av att Tessi jamade i hallen. Fråga mig inte varför hon gjorde det. När jag gick upp låg hon bara på hallmattan o kolla på mig... sällskapssjuk kanske? Annars brukar hon ju jama när maten börjar ta slut. Hon håller koll åt en, kommer o hämtar en på morgonen när det är slut. Hehe, duktig kisse.

Ikväll bär det av för att fira Anna. Ska bli kul! o imorrn hälsa på syster. Nice =)

Åh, nu ringer visst Ds klocka. Så jag ska väl kanske göra nåt vettigt då...


Fredagsmys

så skönt med helg. Fick tom sluta lite tidigare. Känns underbart! Ska spendera kvällen i soffan tror jag. Har ju faktiskt gått till jobbet så det är okej då tycker jag. O kallt är det ju ute med så det blir nog en filt också =) Börjar ju nån ny humorserie på tv4 ikväll kl 2130. Ska bli spännande o se om det är nåt att ha...

Måste bara berätta om mitt nya smeknamn. hehe... litet internskämt mellan mig o D. Crazy cat woman. Kissarn har en tendens att vara mest hos mig. T.ex. igår. En katt bakom nacken, en i knät och en bredvid mig... helt sjukt. Men vad ska man säga. De är ju så mysiga =)

Nä, nu vankas det mat. Mumma!

Obsessed

Jag har tänkt på en sak... jag har väldigt lätt för att bli beroende av saker... eller kanske snarare besatt... tänk först... Takida, o då såklart Robert Pettersson =) Kunde ju inte sluta babbla om dem på flera veckor... o musiken strömmade hur högtalarna typ konstant... men det har ju lugnat ner sig... istället gick det ju vidare till twilightböckerna... helt fanatisk... läsa, läsa, läsa... o det har ni ju märkt. Jag är besatt. O det kommer väl inte sluta så snart egentligen... New Moon kommer ut på Blu-ray i mars o sen kommer eclipse i juni. Kanske hinner lugna sig lite... under tiden har jag ju faktiskt gått o blivit "robsessed" som de så fint har dömt en dokumentär med twilight stjärnan Robert Pattinson... Kan inte få nog... o musik gör han också... kan det bli bättre? Ni förstår vad jag menar... helt galen är jag. Rädda mig någon. Kanske skulle bli inlagd för detta? haha! Vi får väl hoppas att det inte blir så illa... hehe...

Vem kan motstå honom liksom?

Imorrn är det fredag. Jobb 11-20 precis som idag. På lördag blir det födelsedagspraty hos Anna o på söndag åker vi till sthlm för att hälsa på syster o Johan. ska bli kul att se hur de har det i huset. O hälsa på kissen =)

Nu är det snart dags för Fringe så... see you later.


Time to Change

Håret blev inte rosa iaf. Skönt det. Hade ju varit kul att gå till jobbet imorrn annars. Haha!! Nä... men det blev ok. Har så mörka toppar eftersom jag färgat det så mycket så det är ljusare upptill o mörkt nertill. Lite kopparfärgat i rötterna o nästan rödsvart i topparna... spännande... Frisören kan inte göra så mycket heller så det får vara som det är...


Före                   Efter (med blixt)  Efter (utan blixt)

Ser ju betydligt rödare ut med blixten... men riktigt så rött är det ju inte...

Tittar lite på Biggest Loser just nu... kanske man skulle ta o ta tag i tränandet?? Går ju iaf till jobbet när det passar, alltid en bra start... men gymkortet jag betalat... hmm... var ett tag sen. Får nog ta tag i det igen tror jag.


Så här låg hon när jag kom ut ur badrummet förut. Så söt =)

Yrväder

Var någon som sa att det skulle bli snöstorm idag... men riktigt så illa är det ju inte. Gick till affären en snabbis. O jag kom hem levande. Blåste ju typ inget alls. Men Snöar gör det ju. Får se om det blir värre framåt kvällen... får se om det går att gå till jobbet imorrn. Men det ska väl gå bra?

I brist på något vettigt att göra passar jag på att tona håret. Sitter just nu med färgen i håret... Först när jag blanda det såg det rosa(!) ut sen blev det lite mer lila men sen mörknade det mer o mer... phu... eller jag evt ju inte riktigt hur det ser ut när det är klart.... fick för mig att det var samma färg jag hade sist men det var det nog inte... men det blir säkert bra, kanske lite rödare än planerat men men... det är ju fint med rött hår =) Kommer kanske upp en bild senare om jag orkar...

Blir iaf en myskväll i soffan ikväll i min ensamhet. D är på jobbet så Twilight får det bli =) Nä nu ska jag spana vidare innan det är dags att skölja.

Nothing to say...

Finns väl inget att skriva sen senast egentligen... Har varit på jobbet. Jag överlevde. är väl typ det. Ganska kul att jobba med ett annat skift. ett tjejskift =) Gick ju bra tycker jag.

Tittar just nu på reprisen av idrottsgalan. men jag funderar på om det kanske är dags att sova... ska väl upp snart igen liksom... ja... krypa ner i en varm mysig säng... hmm, det låter ju lockande... Ja, så får det nog bli...

Nörd som jag är...



-Edward Cullen, Twilight

Nörd var det här!

Känner mig som värsta nörden nu... hehe... o det är jag ju också, som ni alla vet. Men kolla vad som kom i brevlådan idag =)



Så imorrn blir det nog lite filmkväll.

Var på ikano med Emma idag. Inte långt kvar nu =) Hon är så fin så! Blev en tunika o present till Anna. O så tog vi en fika. Mysigt. Nu håller jag på med lite mat o sen bär det av till jobbet. Stängning ikväll. Imorrn ledig =)

Grattis Anna!

Idag fyller världens bästa Anna 25 år (igen)

Hoppas du kommer få en helt underbar födelsedag med paket o tårta, så kommer vi o firar dig på lördag =)


löndag

Känner mig lite seg just nu. Var en lugn dag på jobbet. Hade arbetsmiljömöte i två timmar. Kul att höra vad medarbetarna tycker o tänker =) Sne strulade en säkring hela kvällen... sjukt jobbigt. menytavlorna la av hela tiden.. så jag blev en timma sen. Ville bli klar med mina protokoll jag skulle skriva. Så kan det gå. Nu sitter jag här i soffan med en filt om mig o huvudet värker lite. Tror det är lite trötthet där inne... men imorrn ska jag jobba stängning så jag borde ju inte lägga mig än på några timmar.

Jag gick till jobbet idag, skönt med frisk luft =) Men imorrn blir det nog bilen ändå... sugigt att gå hem kl 3 på natten...

Imorrn kommer min leverans från CDON. Så det blir nog filmkväll på onsdag =) sen ville Anna att vi skulle ha filmkväll o se New Moon. Ska bli nice! Kanske blir än bättre upplevelse än bion...?

Nu visas tydligen The Day The Earth Stood Still på canal+ så jag får väl rikta min uppmärksamhet dit.

Twilight: What have you done?

Lugn dag idag. Men ändå skönt att komma hem. Var jätte pigg imorse eftersom jag gick o la mig 2130 igår. Men sen när jag kom hem kände jag mig så trött... Mamma o pappa var förbi en snabbis. De hämtade en påse de glömde här när vi fira D i söndags. Sen ringde Bettan. Stackars Daniel är tydligen sjuk så jag får ta stängningen tisdag kväll. Blir ledig onsdag istället så det är ju lugnt. Sen blev det mat. o nu sitter jag här vid datorn. Som sagt lugnt idag, inget spännande alls just nu.

Beställde Twilight på Blueray igår. så den kommer i veckan =) Nice. New Moon kommer ut i mars nån gång så jag köper väl den med så småningom. Surfade runt lite och hittade den här roliga videon. Väldigt rolig. Och den stämmer nog ganska bra, eller vad säger du Anna??



Sången nedan är från Twilight Soundtrack. Gissa vem som sjunger?

Ganska cool röst men inte riktigt min stil men väldigt lugn o fin melodi o texten passar ju in till filmen tycker jag...

Vill ni höra mer Robert Pattinsson så kan jag rekommendera Let Me Sign.

Ska bara...

...orkar egentligen inte skriva något här. Är inte riktigt på humör för det. Är väl en del just nu som inte är som de borde vara vilket känns väldigt jobbigt och tråkigt... man får väl ta det onda med det goda eller vad man brukar säga men... blä...

stackars Anna är sjuk så D o jag får spendera kvällen hemma. Blir väl en film ikväll med. O sen sova...

The End

Totalt 2189 sidor lästa. Men nu är det slut. Det här är verkligen de bästa böckerna jag någonsin läst. Man kan skratta med dem, gråta med dem och känna med dem. Stephanie Meyer är verkligen en helt underbar författare som kan fånga så många läsare med en sådan vacker berättelse. den är så verklig trots att den egentligen inte borda vara det. Men man lever med dem i gott och ont.

Känns väldigt tråkigt när jag bläddrade till sista sidan. the end. Sagan fick ett slut, kanske var det väl det slut man hela tiden velat ha? ska inte spoila slutet om någon inte har läst men vill läsa. Då är bara frågan hur jag ska spendera min lediga tid?

More than my own life

Eclipse




Sover bort min lediga tid...

Blir så fel när man gått stängning tre dagar o sen ska man ställa om sig till öppning på två dagar. Man är ju inte riktigt ledig 2 dagar för man sover på tok för länge dagen efter o sen måste man lägga sig tidigt kvällen innan öppningen... komplicerat det där... aja... sov väl lite väl länge idag kanske. Gick 1430. hehe... men det var skönt att veta att jag inte behövde gå upp... men nu håller det redan på att bli mörkt o denna dag blir inget vettigt av. D ska snart gå till jobbet o då ska jag sätta mig tillrätta o läsa ut Breaking dawn. Är knappt 70sidor kvar... känns lite tråkigt... vad ska jag läsa då?? Har ju typ läst varje ledig sekund i en månad nu... o nu finns inget kvar... buhu...

Each day's a gift and not a given right

Daniel 25 år

Idag fyller min kära sambo 25 år =) Även kallat halvfemtio. Hoppas han får en underbar dag utan mig för jag ska ju jobba. O han ligger fortfarande o sover, hihi.

Grattis älskling!


Från kryssningen i somras.

Imorrn åter ett 12,5 timmars arbetspass - Can't wait ;/

Idag kom jag iaf iväg för att inköpa D's present. Får se om han blir nöjd, går ju alltid byta. Det ena vet jag att han vill ha men det andra är väl kanske inget han egentligen behöver... aja... blir nog bra. sen var det dags för jobb iaf. Gick bra. Finns väl inte så mycket att säga. Mer än att vi är bäst. Haha... vi städade själva ikväll o vi var klara 0220. det var den tiden lillen tyckte vi skulle vara klara o så blev det. Tycker vårat team funkar bra =) Får hoppas att det inte finns alltför mycket att klaga på när nästa skift börjar. För vi gick en runda efteråt och vi har gjort allt som ska göras. Inget fuck här inte. Japp japp, verkligen ingen intressant information för den som inte bryr sig om donken... men vem läser egentligen min blogg? Hmm... mest folk som jobbar där kanske? who knows...

Imorrn är det återigen dags för assmöte o jag blev åter den som får jobba 14-0230. inte direkt lockande men jag har väl inget val. Så får det bli. Hoppas morgondagen (idag?) blir lika bra som denna. Nä, nu är det väl dags att koppla av lite med boken innan det är dags att sova. Inte många sidor kvar nu. dryga 200. Sen är det slut, lite sorgligt faktiskt. men men... avslutar med en fin sång (Sebbe spela den på jobbet) från Rise Against - Appeal To Reason, mycket bra musik må jag säga

Enjoy =)


Födelsedagsfirande

Då har vi diskat o plockat klart efter att gästerna åkt. D firade sin 25årsdag idag. Han fyller inte förrän på onsdag men jag jobbar då och helgen efter så det fick bli idag. Tror han blev nöjd med sina presnter. han har inte fått min än o jag vet inte riktigt vad min present är ännu... för jag har inte köpt nån än... hehe... men jag ska se om jag kommer iväg imorrn innan jobbet. Får spana lite på nätet för jag har ingen aning omvad jag ska köpa faktiskt... han fyller ju ändå 25 så det bord ju vara något speciellt kanske...? Jajaj... vi får se vad det blir.

Kvällen spenderas nog framför tvn. Såg att de visar Wallander - Prästen på canal +. De visar en ny film varje söndag kväll faktiskt. Så det blir nog den tror jag. Sen kanske lite bok innan man ska sova ;)

Forbidden to remember, terrified to forget

Dagen började okej. Gick till jobbet, skönt att kunna skingra tankarna o vakna lite innan det är dags att jobba... men sen blev allt en enda röra... eller det känns så iaf. Vet inte riktigt varför men det kändes om en dålig dag... fast det var väl inte det egentligen. Var väl inte mycket bättre sen heller... surar för små saker... den tiden på månaden kanske... känner mig så kosntigt tom o trött bara... ska iaf bli skönt med ledig helg. Kanske blir bättre? Har varit lite småhängig ett tag. Förkyld... kanske är det feber på väg? Who knows.... only time will tell. Lever välför mycket i min fantasivärld helt enkelt. Så fort jag får tid över sitter jag med boken framför mig o blir jag störd blir jag sur... grinig man får vara då...

Imorrn ska vi städa lite inför söndagen... sen hoppas jag att vi hinner med en trevlig spelkväll hos Anna o B. Vore skönt att kunna koppla av lite, tänka på nåt annat ett tag. Får se om D pallrar sig upp skapligt så vi inte behöver stressa... för i slutändan är det ju det som avgör det hela... nope. Time for Breaking Dawn. Lämnar er med en bild på mina söta kissar o en låt. Passar dagen bra tror jag...




With my hands around your neck, who will stop me now?

My life at the moment

Vaknade lite sent idag så det fick bli bilen... hemskt. Men imorrn ska jag banne mig gå!! Måste försöka röra på mig lite mer o detta är ju ett väldigt bra tillfälle. Men men... när jag kom blev det köttbullar o makaroner. O sen kröp jag upp i soffan emd filten om mig o fortsatte läsa i Breaking Dawn. Åh... Läste nåt kapitel igår o nu har jag precis läst klart Book 1, så det fick bli en liten paus... men det är ju så sjukt spännande... man känner ju lite att det börjar ta slut men det är ju trots det 600 sidor kvar. Haha! Så det är en hel del som kan hända. På tre veckor har jag läst ca 1300 sidor... mycket för att vara jag. Med tanke på att jag jobbat alla dessa veckor o gjort en del annat så är jag nöjd med mig själv =) (klapp på axeln) kanske ska återgå till läsandet? Måste bli en paus o se Fringe vid 22 o sen måste jag nog sova om jag inte ska försova mig imorrn med. Men det är svårt att lägga ifrån sig boken o inte tänka på det... helt sjukt hur man kan bli så tagen av en bok...

Jämförelse

Har testat kameran lite bara. Ville se o jämföra skillnaden på bildkvalité mellan den nya o den gamla. här är resultatet. 



en viss skillnad i skärpa och färg. Den undre är med nya kameran o som ni ser är vår soffa faktiskt grå, inte blå som den ser ut med gamla kameran.



o så ville Våfflan vara med på ett hörn. bra på att Zooma o ta närbilder =)



Lär väl bli fler bilder framöver. Får väl ta en tur ute eller nåt för att verkligen testa hur bra kameran är med zoom och sånt =)

Kameran har anlänt

Blev lite glad när jag såg smset om att min kamera fanns att hämta, så efter jobbet begav jag mig för att hämta den. Batteriet sitter på laddning nu så efetr duschen ska jag testa lite.


tycker att jag varit ganska duktig nu när jag två dagar i rad har gått till o från jobbet. tar ändå ca 25 min att gå. Känner mig ganska nöjd faktiskt. Fast det är sjukt kallt. Så jag är alldeles kall nu... ska ta mig en varm dusch snart. Men jag smälter maten för hungrig var jag när jag kom hem.

Händer inte mycket annat. Ska läsa klart Eclipse ikväll. har bara 40 sidor kvar. Låg o läste till typ 01 inatt men sen kände jag att jag nog borde sova lite. Klockan ringde 0510. Hehe... Den är ju så sjukt spännande man vill bara veta hur fortsättningen blir! Men jag måste säga att det finns vissa saker jag blir besviken på... Bella. Hon gör mig besviken ibland. Känns som om hon förstör lite ibland. Haha! Låter som om hon finns på riktigt. men efter som jag tillhör team Edward så är det bara så. Jakob... hmf... He sounds nice but... njae, Edward är nog snäppet bättre. O det skadar ju inte att Robert Pattinson gör honom väldigt bra i filmerna... eftersom jag såg filmerna innan jag läste böckerna så är det ju så jag föreställer mig honom. med det där leendet... Vem kan motstå det?


100111

Denna dag gick fort förbi. Gick ju inte upp förrän efter 13... vaknade dick runt 12 men kände ingen brådska med att gå upp, det var ju varmt o skönt i sängen. är faktiskt väldigt skönt o bara vara ibland, inte behöva tänka på vad man borde göra o inte ha några tider att passa. men men... tog mig ju upp iaf, en skön dusch, lite frukost... sen gick D till jobbet o då satte jag på lite bra musik o klädde på mig. Kan ju vara bra att ha kläder på sig när man ska lämna hemmet. haha! Blev en liten sväng till ikano, behövde köpa nässpray. Förkylningen ger inte med sig... o sen fortsatte jag till maxi för att fylla på kylen hör hemma. Var typ helt tomt förut men nu finns det lite att välja på. Sen har jag ätit lite mat, o spendarat mesta delen av kvällen i soffan med boken i handen. Var så spännande när D kom hem att jag inte kunna lägga den åt sidan. Stackarn, ignorerad totalt. Får väl ta o prata med honom nu kanske ;) tror inte han tar illa upp för han är likadan själv. fast då är det datorn han inte kan slita sig ifrån. men det händer en del i boken just nu, kan tänka mig att det blir en lite blodigare film än de andra, har visserligen inte kommit fram till fighten ännu men tankarna far iväg... ska nog läsa lite mer innan det är dags att sova. Börjar ju inte förrän 11 imorrn så det är ingen brådska. Tänkte ta o promenera till jobbet imorrn. Anna kommer troligen o möter mig när jag slutat så får vi en liten promenix tillsammans. Skulle gått nu ikväll men det vafr så himla kallt, skulle visst bli behagligare imorrn. Ska ta o kolla så att mp3 spelaren är uppdaterad för det kan vara skönt att ha lite musik i öronen när man går själv. speciellt nör jag tänkte gå ons-fre med när jag börjar 630. Blir lite jobbigt tyst annars...


Har man ingen kudde får man ta vad man har ;)

Stängningshelgen är avslutat

Trodde det skulle bli en sen kväll/natt men med extremt låg försäljning hade vi städat hela restaurangen till kl 0240. o igår när vi inte skulle städa allt var vi klara 0250. Hmm... det säger ju en del om hur kvällen var. Känns skönt iaf att få jobba lite dag, blir lite mera liv då kan man säga. Men det är faktiskt ganska kul med stängningarna, speciellt om man har ett så roligt team som jag har =) Me and the boys. (efter en lottdragning och omröstning blev vi tydligen Team cheddar i 2an, (dt2an alltså)) hur som helst så är det en helt annan stämning på kvällarna. Man får en annan gemenskap faktiskt. kommer ihåg vissa stängningar förr, då vi började städa själva, när vi stod utanför restaurangen  (även mitt i vintern) i ett par timmar ibland. bara stå o snacka. Man får verkligen en rejäl sammanhållning och man lär känna sina medarbetare. Är kanske därför vi är så mycket vänner på vår restaurang, även arbetsledarna... o det är kanske inte så det ska vara men det är så härligt människor man jobbar med så hur kan man låta bli? Jaja... självklart får man bete sig proffissionellt på arbetstid men sen spelar det ju ingen roll... hehe... nä, gu vad jag pluddrar på. Börjar nog bli trött kanske... hmm... ska ta o läsa lite först. är på sid 237 av 559. Så nu är det ju inte så mycket kvar. Jag vill läsa mer o mer men jag vill ju faktiskt inte riktigt att det ska ta slut egentligen... men jag måste ju få veta vad som händer så jag vill ju inte dra ut på det heller. helt sjukt att man kan bli så engagerad i en bok. Men det ger verkligen en helt annan insikt än om man ska se på film... önskar att man själv kunde skriva så berörande. Men det blir bara goja när jag försöker. Några meningar blir bra men sen spårar det ur. Pludder pladder... ne... nu får det vara bra. tack för mig!


imorgon ledig

Sista dagen på stängningshelgen. De två första var väldigt lugna o vi kom hem tidigt. men igår var det lite kaotiskt när jag kom, sen fick vi koll på läget o då var det ganska lugnt... sen drog det igång eftet 00. helt sjukt att de tär så mycket folk som äter mellan 00-02. Borde man inte sova då? Men det var väl mest studenter o de sover väl aldrig...? Var hemma runt halv fyra o somna runt fem. Gick upp nu strax före ett. Så det är ett par timmar kvar innan söndagens stängning börjar. Hoppas att den följer i de första stängningarnas tecken för idag ska vi städa själva. Var ett bra tag sen jag gjorde det så jag känner mig lite ringrostig men är det skapligt lugnt så går det nog bra. Vi lär ju inte vara klara till 0230 dock... kanske 0300 eller 0330 om vi har tur. (håller tummarna)

Imorrn är jag ledig. då ska jag... hmm... ja ta det lugnt? handla lite tror jag. Vi ska fira Ds 25års dag på söndag nästa vecka så vi får kanske fixa lie till det i veckan. Sen måste jag försöka komma på en bra present till honom. o det är ju inte det lättaste. Känns ju ändå som om 25 är ganska speciellt? Får se vad jag hittar på.

Nu ska jag ta o läsa lite i Eclipse innan det är dags att göra sig redo för jobbet.


Kamera

Då har jag faktiskt beställt min nya kamera med lite tillbehör... Blev TZ7, paketpris med minneskort 16GB, fodral o extra batteri. Kommer på posten nästa vecka. Nice =) Då blir D glad för han får min gamla kamera. haha =)


Stängningshelg

Gårdagen var sjukt lugn. Hände inte alls mycket, vilket ledde till att vi blev klara tidigt. Skönt. Erik o Sebbe hade köpt en brownie på seveneleven o bjöd på... sjukt god =) Så jag fick lite speciellt på min födelsedag iaf. Haha. Som tack skjutsade jag hem grabbarna efter jobbet. Känns sådär att gå hem själv mitt i natten så det blir nog bilen hela helgen... Idag är det jobb 14-0230 som gäller. Vi har assmöte 14-16... därför blir det ett monsterpass. Inte speciellt roligt kanske men... vi behöver ha ett så det blir nog bra iaf. Hoppas på en bra kväll med kanske lite mer att göra än igår... vi får väl se hur det blir. Tiden går så långsamt när det är lugnt. Sen är de tjobb 17-0230 lör-sön med. Sen är jag ledig en dag. Nice. Började kolla lite mer på kamera igår. Försöker bestämma mig för vilken jag ska köpa. Har lite olika alternativ. T.ex. Panasonic Lumix TZ7, Sony Cybershot H20, Casio Exilim EX-H10. Ja finns väl säkert flera... men vi får se vad det blir... TZ7 är den jag varit inne på längst men det kostar ju en del så jag försöker hitta lite billigare alternativ med samma prestanda. Ne, nu får det vara nog för idag. Signing off.

Då var man 23 år då

Japp, idag är det min födelsedag o vad har jag gjort? Tvättat, städat bort julen... o sen kom Anna o B förbi med lite paket så då bjöd jag på fika. Så söta så =) Anna hade härmat mig lite o gjort en liten fotobok till mig. Massa fina o ofina bilder på mig. haha... sånt är kul att ha ju! Nu ska jag ta o koppla av en stund innan det är dags att äta, hämta tvätten o sen bege sig till jobbet. För det är ju där jag spenderar min födelsedagskväll. Får väl ta o käka tårtbiten som blev kvar sen igår. hehe...

Eclipse nästa

Jag är med andra ord klar med New Moon. En hel del som inte är med i filmen. Men alla dessa kärleksförklaringar... åh... det kan inte bli för mycket. Helt sjukt egentligen... men det är så fint =) Det är så fint att det gör lite ont ;) hihi... är ju inte så mycket Edward i denna bok men den går ner ändå.

Har haft lite födelsedagsfirande idag. Fyller ju imorrn men då jobbar jag faktiskt så det fick bli idag. Fick en resväska, grytunderlägg från pluto, ljus, en duk, en badkudde, pengar o blommor. Jag känner mig nöjd =) Nu ska jag koppla av lite. Om inte tv bjuder på något vettigt blir det kanske lite läsa... eller kanske sims. det var ett tag sen.

Livet rullar på...

Fick mig en liten tankeställare idag. Vi har en kille på jobbet som kommer från Bosnien. Han är tydligen välutbildad därifrån men kan inte få något jobb han är utbildad för i Sverige. Jag sa att jag tyckte jag började bli för gammal för att läsa, man vill ju liksom inte sitta i skolbänken i flera år för sen vill man kanske ha familj o så, man vill ju hinna med att jobba med. Han menade att eftersom jag har möjligheten till att få en bra utbildning o öppna mina dörrar vart jag vill så borde jag ta den chansen. Det fick mig faktiskt att inse hur lyckligt lottade vi svenskar är egentligen. Vi har en bra skola med bra utbildning och vill vi har vi en bra chans till att bli vad vi vill. Fåd en utbildning vi vill ha. O det kanske vore dumt att inte ta den chansen? Men jag vet ändå inte... vill ju inte börja plugga bara för att plugga liksom. Vill ju gärna veta vad jag vill först. Veta vad det är jag vill göra resten av livet... eller iaf större delen av det... kostar ju ändå en hel del pengar att studera.

Som sagt var jag på jobbet idag... inget att säga om det... det flyter väl på som vanligt igen typ... När jag kom lagade jag mat o sen blev det en promenad med Anna. Är faktiskt väldigt skönt med de där promenaderna. Jag måste ta mig i kragen o gå lite oftare tror jag.

Tog lite bilder på kissarna för några dagar sen. Nu tycker de om varandra iaf. eller iaf Tuva o Tessi. Tuva letar sig till Tessi en del o vill mysa bredvid henne, men Våfflan håller sig fortfarande på avstånd, men hon kanske mjuknar hon också. De är ju så söta mina små bäbisar!




Men det kan bli farligt ibland ;) Tessi har visst blivit inspirerad av boken uppe i högra hörnet. haha!

100101

Känns konstigt att man ska skriva 2010 nu men så är det ju faktiskt. jobbade mitt sista pass i Mjölby igår. Gick bra, kommer sakna dem lite =) sen blev det ett lugnt nyårsfirande. o idag avr jag åter i Valla. Fick ett trevligt mottagande av vissa o ett tag kändes det som om man aldrig varit borta. Men det har jag ju faktiskt o det märktes också... för det märktes att det finns en hel del utmaningar framöver. O har vi en gemensam front så kommer det att gå vägen. Gäller bara att använda rätt taktik så kan vi visa vad valla egentligen går för.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. De visar Arkiv X filmen på canal+ så det blir nog att se den ikväll. Har inte sett den än så får det väl bli. Kanske blir lite läsa med om jag orkar. Annars har jag det att se fram emot i morgon. läste typ 200 sidor i onsdags =) vet ju vad som händer i denna eftersom jag sett filmen så jag vill bli klar så jag får veta fortsättningen i tredje boken =) Nu sitter D o tittar på Mr Bean så jag kanske ska göra honom sällskap... lite för löjligt för min smak men ändå... är ju fredagsmys som gäller!