Åh sopa!

Idag tog jag sormorgon igen =) Skönt att bara ligga i sängen utan några som helst krav på att gå upp! Åt frukost. Tittade på Heroes (reprisen av säsongspremiären för säsong 4). Kommer att vias varje måndag i canal+HD kl 20.00. Så då vet ni vad jag gör måndagkvällar! Sen åkte vi till D's mormor o morfar. Hans morfar fyllde år i veckan. Han syster var med också. Vi blev bjudna på mat o fika. Sen åkte vi hem för att städa. Inte det roligaste att göra men nu är det så rent o fint här! Vi kom fram till att vi ska köpa en ny kattlåda med tak. Tydligen så kissar de utanför lådan... inte Tessi men de andra två... Usch usch.... kiss på hela golvet under lådorna. Not nice. Finns ju nån grej man kan ha på toaletten så att de lär sig gå på toa men... jag vet inte... känns ju som om de ska ramla i då! Stackarna. Har inte riktigt förstått hur det funkar. Nån som vet om det funkar?

Nu ska jag bara ta det lugnt. Kanske blir det nåt mer ätbart innan läggdags. Fick ju lunch vid tyå 15 så jag börjar bli lite sugen igen... hmm... nu tittar jag på Project Runway iaf. Sen får vi se vad kvällen erbjuder.

Pyssel

Detta är min nya skrivbordsbild på datorn. Ville ju ha med alla kissarna =)


Headern är klar!

Efter lite inspiration från google är min header äntligen klar. O jag är nöjd. Får se när den dyker upp... brukar ta ett tag innan sidan uppdateras ordentligt. Men kissarna gör iaf ett gästspel =)

Så här tycker jag...

Melodifestivalen deltävling fyra avslutad.

Sibels låt var helt okej. Svängig o dansvänlig. Hennes klänning var ju väldigt konstig dock. Py Bäckman såg ut som Ozzt Osbourne... Neo hade en fin röst men i refrängen lät han som Mika... Lovestoned var ju en bra svängig låt men refränger var för kompilicerad. Anna Bergendahl var helt klart favoriten ikväll! Vilken röst och vilken vacker låt! Pernilla Wahlgren stod för schlagern ikväll. Precis så som schlager skall vara! Noll diciplin. Hmm... Är ju lite svag för skatepunk så jag fastnade för den =) Gillade de svenska rimmen. Haha!! Lite Green Day <3 över det hela. Peter Jöback. Ja, låten var ju väldigt fin men kunde han inte ta o klippa sig o ha lite andra kläder? Då skulle det hela varit mycket bättre ;)

Är väl ganska nöjd med svenska folkets röster. Så länge anna gick vidare så var jag nöjd. Har ju bara sett två deltvälingar så dety blir spännande att se finalen den 13. Är ju faktiskt ledig då så det blir schlagerkväll! Nån som är intresserad?? hehe... har ju svt HD så det är bra bild ;) nice att se OS i också!

Idag var vi på maxi o handlade. På väg till bilen träffade vi Moa! Har inte sett henne sen personalfesten i höstas så det var en trevlig syn. Hon hade det bra i Uppsala =) Köpte en transportbur o sele till kissarna o mat såklart. D hittade även mjuksibyxor som han behövde. O så fynda vi lite på bokrean. Köpte kallentofts Midvinterblod och sommardöden för 49kr styck. bra pris tycker jag för inbundna böcker.

Har suttit i ett par dagar o gjort lite olika headers till bloggen. Har ingen jag är riktigt nöjd med ännu men det kommer en ny så småningom. ska bli lite mer vän med photoshop först... Nu ska vi se vad resten av denna lördagkväll har att erbjuda. Ciao!

Drömde en dröm...

Åh, det var så härligt... Skulle gå ut på promenad, o när jag kom ut var all snö borta! Solen lyste och träden blommade! Kan man längta mera?


Idag har det varit en bra dag

Har gått väldigt bra idag på jobbet. Lunchen gick galant. Helt perfekt =) O eftermiddan o kvällen med faktiskt. vad som däremot inte var bra idag är att det är plusgrader. Inget att rekommendera när det är ton med snö ute... Vattenpölarna på parkeringen på jobbet var inte att leka med. Behövde nästan ha flytväst ute! haha... nä då men gummistövlar hade ju varit gött. Var ingen höjdare att gå ut med mat till bilarna i trasiga skor. Tyngsura strumpor från 12-20 är inte så roligt... Men nu har jag bytt strumpor iaf... Har nu tagit helg o ska försöka hålla mig inne där det är torrt =) Men det blir nog en sväng imorrn... måste inhandla lite mat imorrn. Nu ska jag ha lite fredagsmys med min sjuka karl här hemma. Började precis en film på canal+HD Extreme Movie. Verkar ju inte den bästa men kan ju vara underhållande. See ya!

Folk blir som galna när det är lön

Började dagen lugnt med möte från 9-1130. Sen drog lunchen igång strax efter 12. O wow. Märktes verkligen att folk fick pengar igen. eftermiddan spenderades mest i telefonen för att försöka få in personal till kvällen, fredan o lördan... O sen mera ös till middagsrushen. Avslutade skiftet på topp kl 19. Nice. Sen leka taxi o skjutsa hem mandy o Sebbe. Handla lite, nu äter jag lite toast. Mums. Sen duscha o sen Fringe. fett med nice! Haha... imorrn jobb igen 11-20 sen tar jag helg =) Tror D skulle iväg både imorrn o lördag kväll så jag får nog spendera helgen själv kanske... minns inte riktigt vad han sa... hehe...

När jag kom hem idag hade jag fått ett fint brev. En inbjudan. I Nöd och Lust stod på framsidan. Blev väldigt glad när jag såg att Min gamla vän Malin ska gifta sig i sommar! Känner mig väldigt glad att jag blev bjuden. har faktiskt inte träffat henne på alltför länge. Vet inte riktigt varför, vi umgicks väldigt mycket under högstadiet, o träffades som grupp även senare men... jag vet inte. Men det känns jättekul att hon bjöd mig! Så det blir nog bröllop i sommar med. Vad ska jag ha på mig ;)

Inte mycket att säga...

Orkar inte med idag så gårdagen får räcka...

Var hos Anna vid 19. Massage! Helt underbart. Kände smycket bättre i ryggen efteråt. O Idag har det känts riktigt bra i musklerna. Brukar alltid bli lite seg efter ett par timmar men nä, känner mig fortfarande rörlig =) Iaf... Sen blev det väldigt mycket skitsnack o lite lek med våra telefoner. Haha... kändes precis som högstadiet när alla fått sina nya mobiler. Alla satt o spela snake! Hahah... men nu har vi ju iaf touchtelefoner båda två så vi satt o jämförde lite. Sen tittade vi på 2012. Det är en film jag verkligen kan rekomendera! Satt på helspänn under hela filmen. Väldigt bra gjord var den. Det är ju en film om naturkatastrofer o sådant har ju en tendens att inte alltid se så bra ut som man tycker det borde. Men det såg väldigt verkligt ut! Att se den på bio... Hade ju kissat på mig alltså! Av rädsla alltså... Haha! Nä men sen den om ni inte redan gjort det. Gråt o skratta o var nervös. 2012 är snart här!

Fick mina söta mobilsockor på posten idag. Då kanske jag inte repar skärmen tänkte jag...



Våfflan tycker om snö

Våfflan har varit väldigt pigg på att springa ut i trappuppgången o försöka ta sig ut så idag fick hon gå ut på balkongen. Tuva vände i dörren o Tessi gick en snabbis o sen in igen, men våfflan tyckte det var ritkigt spännande. Hade jag inte burit in henne hade hon väl varit ute fortfarande...




Vill ha vår

Alla vårkataloger börjar droppa ner i brevlådan. Nya ljusa färger, blommor o mönster. Härligt! Blir sjukt sugen på att byta gardiner i vardagsrummet för att piffa upp det med lite färg. Allt går ju i grått o svart här inne så man kanske skulle ha lite färg på gardinerna? Har ett par vita med grå fjärilar på som jag hade i Ryd. De är ju ljusa men kanske lite tråkiga? Hittade dessa fina på Jotex. Finns även i rosa o gul o med matchande kuddfodral.

Vet inte om jag ska beställa men fina var de. Hittade även dessa på Ellos


Kan rekommendera Tygfabriken på Elsa Brännströms Gata för den som gärna syr själv. Har tyger i alla prisklasser (fr typ 29kr/m) även färdiga längder o kappor. Det var där jag köpte de där med fjärilarna. Men det är sjukt mycket tyger så det tar ett tag att hitta det man vill ha... men som sagt. Vi får se hur det blir. Kanske ska sätt upp de ljusa iaf. Behöver lägga upp dem ett par dm bara... dessa fönster är inte alls lika höga som de i Ryd. Skiljer nog en 50cm tror jag... De gardiner jag har uppe nu nådde inte ens ner till golvet där o här är de bra mycket för långa... hehe... Men det går ju fixa med en sax o en symaskin. Nemas problemas.

Snart ska jag ut i tvättstugan o tvätta. trodde jag hade tid kl 10 men inte då... var visst kl 13. hehe... så det är vad jag väntar på. Sen ska jag till Anna =)

Ska försöka att inte tycka synd om mig själv...

Kände att det kanske blev lite mycket tycka synd om mig inlägg igår. Haha... Finns ju faktiskt dom som har det mycket värre. så mina små grejer är ju inte så mycket i det stora hela.

Dagen har varit relativt lugn. Jobbat 11-20. har gått bra. Haft lite ont i ryggen (musklerna) efter gårdagens skottning o utslagen på halsen är fortfarande kvar. smörjde på lite hydrokortison, får se om det hjälper...

Imorrn ska jag till Anna. Ska faktiskt få massage =) Känns behövligt. Tror jag har massa muskelknutar o stela muskler så där har hon nåt o jobba med =) sen ska vi ha lite filmkväll =) o har jag tur kanske det blir New Moon =) längtar! Har faktiskt börjat läsa Twilight igen... haha... Läste ju första boken på svenska så jag tänkte att jag skulle läsa den på engelska också. Tröttnar aldrig.

Tittar just nu på 2 1/2 men o väntar på att D ska komma hem. Han slutade vid 21 o så ska han traska hem i snö o kyla. Snöar ju igen... Tror kanske jag ska ta en sväng ute med kameran i veckan o fota lite. Kul att längre fram för så här mycket snö har det ju int evarit på hur många år som helst. Knappt så länge jag varit född ju... måste dokumenteras.

tycker lite mer synd om mig själv...

Jag tror jag är allergisk mot kylan. Får röda fläckar o utslag o händerna är torra som fnöske. Det är nåt fel på mig tror jag. Såg i spegeln förut att jag har röda utslag på halsen. Vet inte alls vad de kommer ifrån. Trodde först att de hade skaft från tröjan jag hade på mig så jag bytte... men de är fortfarande kvar efter flera timmar. Nä usch. Huden strejkar i denna kyla. -17. NEJ! Nu får det vara nog! Smörjer in händerna hela tiden men det hjälper inte. Ska nog testa med fet fotkräm spm någon påstod var bra. Får bli ett lager nu innan jag ska sova.

annars blev väl kvällen typ som jag ville. Somnade i soffan efter maten... vaknade lagom till 21 då det började en film från 1998. The Sphere. En Sci-Fi. Ganska spännande. Blev dubbla filtar o en kisse i knät. Vi delade en skål chips. Haha! Eller ja, jag åt det mesta o hon fick lite grann. De tycker om chips mina små kissar. Nä... nu ska jag nog faktiskt sova. Ska ju jobba imorrn med 11-20. Blir nog bilen då med. Ska nog gå till parkeringen kl 10 så jag verkligen hinner... kanske fastnar imorrn med?

Idag är ingen bra dag för Gabriella

Började ju verkligen inte bra. Gick upp 20min tidigare idag för att kag visste att jag skulle få skotta fram bilen... men att den kört fast så ordentligt trodde jag inte! Kom ner strax efter 06 o började då gräva lite. Kom ingenstans... fortsatte lite till... kom fortfarande ingen stans. Mera skotta... bilen rör sig inte... till slut är kl 0630 då jag ska infinna mig på jobbet. Får ringa Erik o förklara... "du kommer väl till 7 iaf?" ja då... de tär klart. Testade en gång till med att skotta. men ingen lycka. Då ringde jag o väckte D så han fick komma ner o hjälpa mig putta på bilen. O snäll som han är ställer han upp. Tillsammans lyckades vi putta loss bilen efter tre försök... Kom in på jobbet 0657. Hann innan 7 iaf! Men det gick faktiskt bra. Var som tur var ingen som väntade utanför så jag hann byta om när jag låst upp o allt flöt faktiskt på riktigt bra. Eftersom det antagligen var fler med liknande problem som jag var det en väldigt lugn förmiddag och lunch. Blev lite mer på eftermiddan. men det gick bra ändå... men där nånstans började jag känna att det sticker på låren... hmm... o när jag kollar så är jag alldeles röd. Som utslag... Jävla kyla!! Fick ju typ sitta o skotta för att lösa upp det som var under bilen... o tacken blir röda lår. Är alldeles kall där... har blivit köldskadad! annars har man ju en tendens till att bli brännskadad när man jobbar på mcd men jag blir köldskadad på väg till jobbet... AH!! Inte alls kul. Men jag kom hem iaf. Skottade av vår parkeringsplats så jag förhoppningsvis slipper samma procedur nästa gång. Orkar inte mer. Så ikväll blir det en tycka-synd-om-Gabriella-kväll!

Ska först gå över till Jenny o kolla till Chico o sen ska vi väl äta nåt... o sen ska jag bara sitta i soffan med filtar om mig o tända ljus! O förhoppningsvis en kisse som kan värma mig lite =)

Känner att jag detta är ett väldigt bittert inlägg så jag får väl avsluta lite mer positivt.

Här är en av flera liknande bilar på vår parkering. Jag är glad att det iaf inte var så här illa med vår!

(Bilden är tagen med mobilkameran, sämst!!)

Vart tog schlagern vägen?

har ju inte sett någon delfinal innan idag... o jag måste säga att jag är besviken. Var ju inte direkt nån låt som satte sig direkt. Flera var dåliga, andra okej o nån bra... De som var dåliga kom ju sist också vilket passade mig. Sen tyckte jag att Alcazar inte alls var bra. De har gjort mycket svängigt som fastnar men detta var tråkigt! Erik Linders sång var väldigt mycket Ted Gärdestad. hade det varit han som sjöng hade den nog gått hem mera. Timoteij var ju fyra söta tjejer. Duktiga, helt okej. Darins var bra o Crusified Barbara var bra. Låten var lite seg. De kunde gjort väldigt mycket mer med den men jag gillar sångerskans röst. Så vill jag med sjunga... =) Fint! Det var ju ingen stor skräll då med de som gick vidare till finalen iaf. Har ju inte hört några andra låtar som sagt så jag vet ju inte hur bra delfinalen var egentligen... men för att bara lyssna så tycker jag nivån var låg. Vad hände egentligen med schlager?? Har ju inte varit riktigt schlager sen Charlotte vann 1999. Vore ju härligt med lite dansvänlig schlager att tralla till. Det ska ju vara en låt som fastnar. Känner mig lite pessimistisk... har väl med snöstormen att göra kanske... snöar ju fortfarande så... ja, det blir till att gräva fram bilen imorrn. Fram med skyffeln bara!

Förhoppningsvis är det ju inte såhär illa iaf...

Åh vilket fint väder vi har fått!!

Hmm... Orkar verkligen inte mer. var ju lite spännande det här men men... det får räcka. Gick bra att ta sig till jobbet. Fick ju sopa av bilen ordentligt men annars var de tinag problem. Inte plogat nånstans men det gick bra. På jobbet var det dött. Inte många som vågar sig ut när det är klass 2 varning. Sen efter 10timmar var det dags att ta sig hem. Trodde jag skulle få gräva fram bilen... men det blåser ju ganska bra så det räckte att sopa bort, det på vissa ställen, 2dm höga snötäcket. Bilen rullade på bra. Tog det väldigt lugnt. Var inte förrän jag svängde in till oss som problemen kom. En bil hade kört fast på väg upp från perkeringen så jag fick vänta tills han tog sig loss. Sen var det bara att glida nerför... o där stod det en bil jättefitn pakerad... not! Han hade antagligen kört fast när han skule svänga o han tyckte väl att han kunde lämna det så... var väldigt tight att ta sig emellan där... sen var det bara att slira fram till vår plats... där man normalt sett ser parkeringsnumret var nu en stor snö vall på ca 2 meter... såg skylten senast igår... i när jag gjorde mitt första försök att parkera fastnade jag... tur som jag har hade jag en liten skyffel i bilen. Fick skotta i två omgångar innan jag kom loss o iaf kunde ställa mig rakt, o nu står bilen där den står... Men inte står jag på min plats inte... stackars om det kommer fler som ska stå bredvid... kommer aldrig gå... men det brukar vara tomt där så vi hoppas på det bästa... Men det är helt sjukt vad snö det är ute! Frågan är hur jag ska ta mig till jobbet imorrn på bästa sätt. Pulsa i snöovädret eller skotta fram bilen? hmm... jag känner mig klyven... hur som haver tror jag att jag ska leta fram mina allvädersstövlar på vinden... för det är inte kul att pulsa i snön även om jag bara ska skotta fram bilen... hoppas jag fortfarande kan ha dem bara! Om jag hittar dem vill säga...

Nu har jag väl klagat nog på vädret tror jag... men snälla snälla, sluta snöa!

Return to sender!

Sov lite för länge idag med. Förstår inte hur det går till men men... får se om jag lyckas somna ikväll, börjar ju jobba 630 imorrn. Blev iaf glad när jag gick upp. telefonen hade kommit! Eller iaf AVIn så jag fick åka o hämta den. Men först ringde mamma o gratulerade mig på namnsdan =) Fick ett sms av Anna på förmiddan =) Tack tack! Jag brukar alltid komma ihåg sånt men det hade jag faktiskt helt glömt bort. Men nu när jag var o handla köpte jag en daimtårta till mig själv. Gott!

Hur som helst... Hämtade telefonen på nåt litet ställe på vasavägen o sen åkte jag o köpte ett minneskort till den, det jag har i sem funkar inte i denna. Sen åkte jag till Maxi för att handla. Sen hem o laga mat. Lasange för hela slanten. Mumsigt! Sen leka lite med telefonen. Sjukt läskigt med touchskärm... iaf när man ska skriva sms. Skickade ett till Anna bara för att testa. Kommer behöva en pekpenna eller nåt. Haha! Men det kommer väl kanske med tiden. Måste testa o ringa med den också... har Ds telefon bredvid mig också =) Hehe...

Lite skillnad i skärmstorlek =) Huaweien är dubbelt så stor!

Våfflan är ju väldigt förtjust i kartonger... o den mobilen kom i var ju inget undantag. O nej, det är int ejag som lagt henne där utan hon kröp ihop alldeles själv! Bekvämt om man skulle vilja skicka iväg henne, hon kryper in i kartongen själv. haha, min lilla mysgris!


Sjusovare

Vaknade av en duns o hörde vatten plaska... (D vakna ju inte som vanligt) jag for upp o såg att kissarna haft ner tulpanerna på golvet. fullt med vatten överallt... roligt att torka upp när man sovit i knappt 4 timmar... var bara att göra o sen gå o lägga sig igen... o då ringde D's klocka. Som tur var somnade jag typ direkt... sen vaknade jag av att telefonen ringde runt halv två. samma nr som ringt två dagar nu o sökt D så jag svarade faktiskt inte. Har sagt båda dagarna att han jobbar, men då tänker dom "men vi ringer samma tid nästa dag igen!!" hur dumma är dom egentligen?? jaja... in i duschen o sen lite frukost... myst med våfflan o nu sitter jag här. Ganska skönt att bara vara. Får kanske bli lite sims med tror jag =) Var ett tag sen. Netonnet får vänta till imorrn. orkar inte ge mig iväg. När de kommer hem ska vi äta köttfärslimpa, potatis o sås! Mums!! Husmanskost is the shit! Haha! var väldigt länge sen vi åt potatis så det blir bra det.

O Anna, jag tar gärna en New Moon kväll snart! Can't wait!
Jag bara måste lägga upp denna vackra bild som pryder omslaget till boken. La till ett fint citat också. Love it!


Sverige - Tyskland 2-0

Kvällen gick bra. Var kört en timme där bara men man ska ju inte klaga på det. Kunde varit ännu värre.

John som städar hos oss är från Nigeria o odag pratade han lite om afrikas kultur... eller snarare kvinnosyn. I Afrika är mannen gud o hans fru gör precis som han säger o säger aldrig emot. Är hon olydig är det okej att slå henne. Jag skakade då på huvet o sa "If my man slaps me I will slap him back" o vilken blick jag fick. Det är verkligen inte okej för honom. o Han försökta få mig att ge mig genom att men tänk om en stor kille slog dig blablabla. Haha! No no... Spännande med dessa skillnader ändå. hur vi på 2000-talet fortfarande är så långt ifrån varandra i världen med kvinnosynen. Här i Sverige finns det ju en kvinnofridslag. det finns nog inte på så många andra ställen. Det tyckte han lät konstigt. En lag som säger att du inte får slå en kvinna. Konstigt. Det är för oss en självklarthet. Svenskar växer upp med orden "det är fult att slå tjejer" men i andra länder är detta vardag. Det är något som hör kulturen till. Sen berättade han lite andra saker som jag verkligen tycker är förnedrande! Helt sjuka grejer som är helt okej där men det skulle någon typ få fängelse för här. Hur kan det vara så olika? De tär väl visserligen det som många organisationer jobbar för. För att få världen mer jämställd. Så inte flickor blir utsatta för chilitricket eller slag och trakasserier från sina föräldrar. det som är okej för något land är verkligen inte okej för ett annat...

Njae... ska väl sova snart kanske... är ju ledig i två dagar nu! Nice nice! Imorrn ska jag nog ta en sväng till netonnet o köpa minne till telefonen, snåla som de är får man inte med något o det jag har i telefonen nu funkar inte i den nya... ska nog köpa ett litet fodral eller nåt med. Härmar dig lite Anna :P men jag ska inte köpa samma. Lovar =)

Och så klart... måste ju nämna titeln på inlägget. Sverige vann ju över Tyskland i Hockeyn inatt :) han se sista minuten när jag kom hem. En bra start!! Keep going! OS är nåt man kan titta på, det finns nåt för alla!

Nu vet jag varför mina kläder alltid är så håriga!


varför är det bara mina tröjor hon ligger på? Mysigt har hon ju iaf...

Det är inte bara guld som glimmar

Kollade igenom datorn lite... hittade lite gamla dikter o grejer som jag skrev under en period... många är sjukt dåliga! Här får ni ett litet smakprov :P

 

Jag längtar efter dig

Jag ser dig framför mig

Jag ser dig som en stjärna på en himmel

Jag ser dig i alla stjärnors vimmel

Ett vitt ljus av att inte ha dig nära

Ett vitt sken av dig som inget av mig har att lära

Jag saknar dig så otroligt mycket

Jag vill ha dig här hos mig

För jag vill alltid vara nära dig


...

I promise that this will be the last time you’ll see me. I won’t come back. I won’t put you through anything like this again. You can go on with your life without any more interference from me.
It will be as if I’d never existed

Mys


Man ser fortfarande lite jox kvar vid hennes högra öga efter infektionen. men det ser mycket bättre ut =)


Snart så...

Då har jag beställt ny telefon, mobilsurf och förlängt mitt abonnemang så snart dyker denna upp i min brevlåda =)



We Are The World!

Hade tänkt skriva inatt innan jag gick o la mig men det gick inte logga in på blogg.se. Var tydligen flera som hade samma problem... Men nu gick det bra iaf!

Vill börja med att Gratulera
Emma som den 14/2 fick en liten pojke! Fick ett mms av henne igår. Så himla söt =)

Igår var det som sagt måndag igen. Var på stan en sväng. Inhandlade en tröja till jobbet o ett linne. Var inne i 3butiken också men de hade inte de telefoner jag kollat på. Men det lutar mot Huaweien. Såg Nokian hos phone house o den såg väldigt plastig ut... Får se om jag beställer den i veckan eller om jag väntar lite. Sen var det ju då dags för jobb. Stängning. Gick bra. Lugn kväll. o ikväll är det dags igen. blir nog bra det.

Nu har artister samlats o gjort en ny We Are The World för att bidra till Haiti. Gör ditt val o lyssna till denna fina inspelning =)



Filmkväll

Då var dagen över. Blev en promenad i det härliga solskenet. har planterat om lite blommor o sen blev det god mat med efterrätt o film på det. En lyckad kväll måste jag säga. bio får det bli en annan gång.

Blev vist tre filmer ikväll =) Såg klart på The Eye som inte ville starta igår. San såg vi Yesman som hade premiär på Canal+ igår. Väldigt rolig! Efter det tittade jag på Changeling. Filmen är baserad på en sann historia om en kvinna vars son försvinner. Efter fem månader kommer polisen o säger att de hittar hennes son men när de möts så säger kvinnan att det inte är hennes son. Polisen gör allt för att få henne att tro att det är hennes son men hon ger sig inte. Helt klart sevärd och den berör verkligen. Man kan inte förstå att det kan ha gått till så! Historien äger rum i slutet av 1920-talet o början av 1930-talet. Man får följa hennes kamp mot polisen och hur hon försöker få dem att fortsätta leta efter hennes son... men även fast det är snart 100 (!) år sedan kan man inte fatta att det gick till så. Se den om du inte redan gjort det...



Ja... o nu är väl klockan dags att sova kanske? D jobbar dag imorrn o jag jobbar stängning mån-ons. Just det. Tessis öga är mycket bättre! Såg inte alls bra ut igår men imorse var det riktigt fint! Inte alls lika svullet längre. Så hon är på bättringsvägen. Bra bra. That's all for now.

Alla Hjärtans Dag

Jag önskar alla en trevlig alla hjärtans dag hur den än spenderas.


Min lördag

Var väldigt välkommet med sovmorgon idag. Gick upp strax efter att D gått till jobbet runt 1030. Satte på en tvätt, fixa lite... sen åt jag frukost framför tvn o tittade på OSinvigningen. Mycket imponerande måste jag säga. Väldigt mäktigt med de "konstinspirerade" inslagen. En resa genom Kanadas natur. Mycket fint. Sorgligt med den unga killen från Georgien som omkom under träningen. Han var ju bara 22! Hemskt. Sånt ska inte kunna hända!

Åkte till Tornby en sväng. Ångrade mig ganska snart när jag blev tvungen att köra runt några varv innan jag hittade en parkeringsplats. Köpte ett linne på BikBok bara o sen for jag vidare. Kattsand o blomjord blev det. Kom hem strax innan D. Då var det dags att städa inför kvällen. Sen göra sig iordning o fixa mat. Ida o Erik kom strax efter 19. Blev mat, prat, guitar hero... o så skulle vi se en film på voddler men internet la av efter 15min. Det har en tendens att göra det nån gång mellan 22-23 varje dag. Något är fel? Kanske man skulle ta o skriva ett mail o höra vad som är problemet. hmm... de åkte ganska snart efter det ändå. erik skulle upp o jobba. Då tittade vi på en film på canal+ istället. Amusement. Ganska sjuk film. En skräckis. helt okej men inte mycket mer.

Imorrn är det alla hjärtans dag (eller idag då) lite överskattat tycker jag men men... blir väl inget speciellt. Tänkte göra god mat som vi båda tycker mycket om o sen har vi planerat lite efterrätt. Vi pratade om att gå på bio. Men det gick inte att boka förrän efter kl 0700 så vi får se. Fanns mycket platser kvar faktiskt. Tänkte väl se Avatar o den är ju ganska lång så den är ju inte slut förrän runt 00 o de jobbar tidigt... så vi får se hur vi gör. Annars blir det väl nån film här hemma bara. Det duger ju det med ;)

Nu ska jag nog ta o krypa ner i sängen. Kissarna sover här i soffan o det ser ganska skönt ut faktiskt. Ska nog joina dem i drömmarnad land.

Fartfylld dag

Blev många turer med bilen idag. Först åka till jobbet. Satt med schemat i ett par timmar, sen åkte jag till Mcd Tonrby för att låna deras ballongblåsare (vår gick sönder) o sen lunchrush... sen åkte jag igen runt 1440 för ett besök hos veterinären. sen hem o lämna Tessi o tillbaka till jobbet. Sen hem igen runt 1830 för att hämta D. Dags att åka o handla... o sen hem igen... han med o tanka däremellan också, hade typ 5liter bensin kvar i tanken. Haha!

Vaknade imorse med sjukt ont i axeln. Gjorde ont i de flesta ställningen o sträcka den var ju det dummaste man kunde göra. Blev ju inte heller bättre av att sitta stilla på kontoret i kylan... aj aj aj... gjorde sjukt ont att köra bilen... fick använda högerhanden till att sätta igång blinkersen för att jag itne kunde sträcka den andra... Sov väl antagligen på den inatt eller nåt. Den är iaf bättre nu... men är fortfarande öm i axeln och en bit ner... =(

Veterinärbesöket då... Ringde på förmiddan o fick en tid 1520. När jag kom hem var var ju Tessi direkt frivillig att krypa in i buren. nä, under soffan var ju mycket bättre. Försökte locka fram henne med godis med småttingarna var mer intresserade av det än hon. Fick bokstavligt talat vända upp o ner på soffan för att få fram henne. Såg ut som ett bombnedslag när jag åkte härifrån 1518! Gjorde som tur var inget att jag var sen för jag fick änmdå vänta i ca 5 min innan veterinären tog emot oss. Han undersökta ögat ordentligt. Kollade så att hon inte hade skador på hornhinnan eller slemhinnan. Allt såg bra ut. Hon hade bara fått en infektion (hon kan ha haft ett sår i ögat som hunnit läka). Vi fick iaf en salva som vi ska droppa i ögat på henne 2g/dag i en vecka. Får se hur det går =) Han sa att det borde bli bättre direkt. Men ser vi ingen förbättring efetr helgen skulle vi höra av oss igen. By the way tyckte han också att hon var i bra kondition. Så det kändes ju bra. Ingen övervikt eller så som det lätt blir på innekatter. Bra bra... Hela kalaset gick på 880kr. Inte billigt det där. Men värt det. Ska väl kolla hur det funkar med försäkringen.

Kvällen spenderades i soffan framför let's dance med kyckling enchiladas. Mums. Sen blev det solsidan. Rolig serie det där! Nu rullar erin brokowich i bakgrunden. Funderar på om man kanske ska sova lite... börjar bli ganska trött. Men först ska väl kissen få sin andra dos med salva. Stackars snuttan!


den här bilden är från hennes första vecka hos oss. Så liten hon var! Fick typ plats i ena handen!

Tvkväll

Blev en kort kväll igår. Slumrade i soffan efter maten och vid 21 tänkte jag att det är väl bäst att krypa i säng när jag nu är så trött... somnade väl vid 22. Haha... skönt var det iaf att få sova! Men jag är trött nu ändå. Trots att klockan bara är 2015 jag sov ordentligt igår... Konstigt. Men än blir det ingen sova. Just nu har jag på Vampire Diaries (har redan sett de första avsnitten men ändå...) men jag har ju min twilightbild av vampyrer o den stämmer ju inte riktigt... sen tycker jag att den snor lite ifrån böckerna... en vampyr som slåss mot sin törst o blir kär i en människa... hmm...? Where have I seen that before? Jaja... har ju som sagt bara sett början så det kanske är nåt att ha ändå. Värt att kolla. Sen är det ju såklart Fringe vid 22. Så ingen säng för mig förrän 23. Men jag fick lite sovmorgon imorrn. Måste ju lägga schema så Bettan tog gladeligen min öppning istället för mellanpass så jag går 730-17. schema hela dan. det känns nice. Då blir vi klara med det så att vi kan lägga upp det. Ska ju vara klart innan måndag. Är ju en hel del jobb nu med... eftersom vi ändrar på skiften. Öppet Dygnet runt från 1mars. Du är välkommen =)

D är ute o fixar lampan på bilen. Bilen var enögd såg jag idag. Kanske därför jag tyckt att några bilar blinkade åt mig igår? hmm... blir fixat nu iaf. Skönt. d snackade om att han ville gå på bio på söndag. Wolfman. Blir det nåt så blir det den eller Avatar. Vi får se. jag vet ju hur det brukar va...

Stackars kissen är inte bättre i ögat. Så vi måste ringa veterinären. Tyckte det såg bättre ut igår men idag var hon röd i ögat. Stackars liten... Hon bara ligger o sover i soffan. Nae, detta måste åtgärdas snarast. Får väl ingen tid förrän måndag dock men vi båda jobbar ju imorrn o det är lite svårt att komma ifrån... Jaja... Nu får det vara nog för idag...

Svårt val

Har inte bestämt vilken mobil jag vill ha än. Kommer ju nya hela tiden nu! Tre släppte nyligen denna Nokia 5230.


en musikmobil med pekskärm och så får man två extra skal till, som syns på bilden. Lutar väl fortfarande mot Huawei u8220 men man måste se sig om lite innan man bestämmer sig. Får ta o gå till trebutiken nån dag o se om de har några inne så man kan "känna" lite på dem

Efter ett tips från mamma har jag baddat kissens ögon med koksaltlösning. Får se om det blir bättre. Nu ska jag njuta av min lediga eftermiddag med likte sims.

hemma

Var väl ett helt okej avslut på stängningshelgen. Var klara 03 så det känns okej. Borde väl ta o krypa i säng snart. Upp tidigt på tisdag vilket innebär att jag bord egå upp tidigt imorrn så jag kan lägga mig skapligt på kvällen... ja... det tål att tänkas på. först den där dåliga nattmackan... inte bra inte bra... men man blir hungrig av att städa!

Söndag

Gick upp 1430 idag. Har nyss ätit frukost. O om 30 min bär det av till jobbet. Vilken söndag. Men imorrn ledigt!

Jag tror att sängen kallar på mig!

Har ont i kroppen... kanske håller på att bli sjuk? annars är det för att jag stått upp hela dagen o jobbat. kvälle n började lugnt. Nätan inga gäster men sen efter 22 drog de igång lite. o Sen efter 01 kom studenterna. Var ju kravall ikväll med. Tanken var att jag skulle gå hem 0230 men det var sjukt mycket att göra så jag var kvar till 04. 1630-04 är ett härligt pass. benen värker ska jag säga. Samtidigt som det var jobbigt så är det kul ändå på sitt sätt. Många studenter har en tendens att göra ne glad när de är lite på flötet. Så så illa är det inte. Tycker verkligen om att jobba kvällar men de blir så sena o det är det som är det jobbiga. stämningen på stängningarna är mycket lättsammare o härligare än på dagarna. Förstår inte riktigt varför eftersom vi säljer mer oftast. men så är det iaf.

tessis öga är fortfarande svullet. Stackars liten. Får ringa vetrinären på måndag helt enkelt. Ska se klart Simpsons som började för 10 min sen. Sen är det dags att sova. Tror sängen saknar mig lite... jag saknar den iaf ;)

Stackars kissen

Var en del att göra på jobbet igår. Var sjukt seg hela kvällen. Men idag har jag sovit ut så det ska nog gå bättre. Vi ska ha öppet till 04 ikväll med men jag jobbar bara till 0230. Kände mig helt tom i huvet igår pga torsdagen så... inte mänskligt. En stor elloge till alla inom vården som jobbar nattskift!

Vi såg igår eftermiddag att Tessie hade lite svullet öga. Inatt när jag kom hem hade det blivit värre. Hennes ena öga är svullet och så varar det lite. Vet inte om nån av småttingarna råkat riva henne eller om hon fått in nåt i ögat. stackars liten. Efter ett tips från Sofie så har jag nog baddat med en blöt bomullstuss. Hon verkade tycka om det så det gjorde nog det hela lite bättre. Får se om det gått över till måndag annars ringer jag vetrinären. Men det ser lite bättre ut idag, men hon kan inte öppna ögat helt. Usch usch... inte roligt.

Om en timma är det dags att åka till jobbet. o imorrn jobb igen. sen är jag ledig måndag. Blir bra det.

Tessi

Jag är bara tvungen att lägga ut dessa bilder. Tessi tycker tydligen att man ska bära runt med henne på en bricka...


Sleepwalker

Känner mig som en zombie. Vaknade kl 13 så jag fick iaf 6 timmars sömn. Helt ok... men känner mig helt fel i huvet... inte riktigt vaken än...

Var o besiktiga bilen. Den gick igenom! Var visst en parkeringslampa som var trasig men det kunde vi fixa själva. sen behöver väl bilen servas med... får väl lämna in den i vår eller nåt. Men det var ju skönt att det int evar något allvarligt.

Nä... snart dags att bege sig till jobbet igen. Erik ringde o sa att det varit mycket på dagen så han hade fixat lite extra personal till kvällen. Låter ju bra det. Nice nice. Nä... koppla av en stund innan jobbet då...

Studenter

Finns det något annat ord som förklarar dessa udda människor och deras beteende? Studenter. Den ursäkten funkar alltid... haha! Men det var ändå helt okej att jobba ikväll. Det funkade bra, vi var beredda när de kom hem o hamnade liksom inte efter direkt. Men jag är sjukt trött. Vi stämplade ut 520. Annars hade stackars John varit kvar till säkert 9-10... o han var tvungen att va på ett möte kl 7 så vi hjälpte honom lite. Sen skjutsade jag hem sebbe o erik. o nu är jag hemma. Har precis ätit lite flingor. var sjukt hungrig. Har bara ätit en risifrutti o lite äpplebitar sen jag åt mat vid 1730. hehe... så det var dags för det... lite frukost innan man ska sova. Vilken höjdare... känns ju faktiskt så... var en dle trafik när vi åkte hem, o det var folk med vanliga jobb som skulle dit... o jag var påväg hem. Nu är liksom öppningsskiftet på plats för att öppna restaurangen o vi lämnade för en dryg timme sen... haha. helt sjukt. Men snart blir det ju ändring på det... för Valla ska ha öppet dygnet runt...

ps. tack du som gav mig grislampan (Han gav den faktiskt till mig Sebbe :P)

Uppdatering

Då har jag låtit boxern stå på i en timme o nu funkar faktiskt alla kanaler. bra bra... tvätten är också klar o jag har handlat lite att äta på mina raster i kväll/inatt. Så jag är nöjd =) Nu blir det lite sims!

Tv problem

Gick upp 1030 för att gå till tvättstugan. När jag kom tillbaka gjorde jag mig lite frukost o satte mig vid tvn. Men vad händer då? Jo... inte funkar boxern iaf... suck... så det fick bli kabeltvn. Inte bästa bilden men ;) sen tänkte jag se vad problemet kan vara med boxern. Gick in på comhems hemsida o såg att de skulle ha driftunderhåll. Men det var inte här när jag läste vidare.... konstigt konstigt... testade med att dra ur strömkabeln. O då kom den igång. Men det är bara de fria kanalerna som fungerar... o vissa canal+ kanaler... helt sjukt... förstår inte riktigt vad problemet är. Alla sladdar sitter i o modemet är igång... jättekonstigt när bara vissa kanaler funkar. stod på hemsidan att om en kanal inte funkar kan man låta den stå på i 60min så att den uppdateras. Vadå 60min?? sjukt lång tid för att uppdatera. Onödig ström! Skickade ett mail till kundtjänst om problemet så vi får väl se vad som händer... kanske är mig det är fel på? haha... Nä... ska väl snart ta o gå ut i tvättstugan igen. Roligt roligt. dröjer ju ett tag innan det är dags att åka till jobbet... 19 närmare bestämt... puhu...

The Hangover

Kom nyligen hem från Anna. Gick en 40min promenad o sen gick vi hem till henne. Tittade på Biggest looser. Helt sjukt vad smala de blivit om man jämför med första programmet!! Kanske inte så konstigt med all träning... sen såg vi på film. The Hangover. Har inte sett den innan. O den var grymt rolig!! Om du tänker på det värsta som skulle kunna hända under fyllan... o det som händer i filmen är mycket värre! haha... de minns inte ett skit av vad som hände under kvällen o så får man följa dem när de följer spåren som leder dem till det de letar efter. Slutet gott allting gott. Kan verkligen rekommendera filmen!

nu ska jag ta o sitta här i soffan i min ensamhet... för sällskap får man visst inget idag... Funderar på om man ska ta o spela lite sims? Blev sugen när Anna prata om det förut... ja, så får det kanske bli. Behöver ju vara vaken ett par timmar till om jag ska orka jobba 19-0430 imorrn...

Nu är jag trött på det här!

Jag tycker egentligen väldigt mycket om snö. Det är fint o alldeles underbart härligt med det vackra vintertäcket som pryder Sverige just nu. Helt fantastiskt med alla snöklädda träd o buskar. vackert, vackert... men nån gång får det faktiskt vara nog!! Det har snöat från och till i flera dagar och nu verkligen vräker det ner... stora snöflingor. I lördags när vi skulle ha bilen var det ell 30cm lager med snö att borsta bort, o ni kan ju tänka er hur det såg ut runt bilen. O idag var det lika mycket snö igen!! Fick knappt loss bilen.. hjulen spann när jag skulle backa så jag fick köra fram o tillbaka o ta sats. Dörrarna gick precis över snövallarna som är runt bilen... snöskyffeln jag har i bilen gick inte sätta ihop... annars hade jag ju kunnat sopa bort lite. Ett under om jag får loss bilen imorrn o på fredag med förstås när det ska besiktas. Åh... den är iaf nytvättad o fin. Men det spelar väl ingen större roll egentligen... snön kommer ju ligga som ett täcke över den o då ser man ju inte skiten iaf...

Nä, nu har jag nog klagat färdigt för idag tror jag. Dags att börja med maten, sen blir det promenad o myskväll med Anna. Längtar!

Ordbajs

Inte en dag som andra. Känner mig väldigt seg... skulle nog behöva lite tid tror jag... lite ledig tid... känner inte riktigt att jag hinner med det jag vill just nu... är mycket som inte riktigt stämmer... men det är väl bara som det känns misstänker jag... eller jag vet inte... Vad jag däremot vet är att jag gärna vill se filmen Remember me när den kommer ut på bio. Den verkar väldigt fin! Tror den har premiär i mars. Nån som vill följa med? Annars är det väl som det är. Ledig imorrn, skönt. Måste tvätta bilen, är ju lite varmare nu så det ska nog gå bra. Sen vet jag inte riktigt... städa kanske? Vore ju snällt om man fick lite hjälp med det men det får vi väl se... på torsdag är de tjobb igen iaf. 19-0430. Japp... o sen 17-0230 fre-sön. Japp japp... ska väl ta o göra nåt annat nu tror jag... o sen blir det nog en promenad med Anna. Me like!!

Mobil

Som jag nog tidigare nämnt så vill jag ha en ny mobil. Har ju ingen bindningstid på mitt abbonemang så då kan man ju lika gärna passa på att ta en ny mobil när man ändå förnyar. Var inne på tre o kollade lite. De har tydligen släppt en ny mobil idag. En android mobil av ett kinesiskt märke, Huawei. Verkar lovande. Billig o fått bra kritik. Surfade runt lite mer och såg då att Sony Ericsson släpper en ny i typ mars... men den lär ju kosta multum om man tänker på vad Ainon och Sation kostar. Här är iaf lite bilder på de två telefonerna. den måste ju vara snygg också =) hehe

Huawei U8220

Sony Ericsson x10 xperia

Första Februari

Det har redan gått en månad. Helt sjukt vad tiden går fort! det var ju jul nyss!! Usch usch...

Snöar gör det också... har väl gjort det större delen av dagen... Men det är inte lika kallt som det har varit. Var runt 0 så det kändes ok. Var väldigt skönt att gå idag faktiskt. Får hoppas det håller sig så för jag måste tvätta bilen innan den ska besiktas på fredag.

Imorrn blir det jobb igen o sen ska jag promenera med Anna. Nice nice!