Gott Nytt År

Då var det inte långt kvar av 2010. dryga 7 timmar sen har vi ett nytt år. Känner att ett nytt år kan ge mig en nystart. Året 2011 ska bli ett år av förändring. Nya mål o nya möjligheter. Nyårslöften? Är ju alltid sämst på att hålla dem men jag måste ju ta tag i det här med träning. Har beställt nya träningsbyxor för att motivera mig själv ;) Ett träningskort på friskis ska införskaffas i januari. Ett nyårslöfte jag ska hålla är att skaffa en framtidsplan. Vad vill jag med mitt liv? Nytt jobb, utbildning? Planen var väl typ samma förra året men det gick ju inte direkt bra... men det får det bli ändring på nu!

Måste ju även säga att om exakt en vecka får jag öppna paket igen ;)

GOTT NYTT ÅR



Fan fan fan

det är inte helt lyckat att ha tröja på sig på jobbet när det är superstressigt så man blir genomsvett o sen ta av den för att man är varm o gå ut med holdar... Känner hur förkylningen som ännu inte riktigt lämnat mig är påväg tillbaka. Känner ett behov av nässpray... orkar inte vara mer sjuk! Orkar inte ont i halsen o snor. Blä!!

Känns ganska skönt att vi inte ska göra nåt speciellt imorrn egentligen. Bara D o jag, god middag o efterrätt. Täntke ha på mig min nyårsklänning ett tag iaf =) Får se hur lång tid det tar innan mysbyxorna åker på. Hehe! Nä, nu ska jag kolla igenom h&m katalogen för tredje gången o bestämma mig för vad jag ska skicka efter...

Onsdag

Efter jobbet idag åkte vi till Ikano för att äta lite. Sen köpte jag speglar på IKEA, ville ha något unde rmin ljusstake då det droppar starin på duken annars... så det billigaste var ett fyrpack speglar för 69kr. Får säkert användning för de andra tre också så småningom. Efter det Maxi för att handla lite till nyårsmiddan o sen hem till Jenny för lite trimning. Skönt att få det lite kortare igen. Riktigt skönt med kort hår ju! Lite mer uppklippt är det sen sist men annrs typ samma. Ingen mer toffs här inte! Skulle väl kunna lägga upp en bild på nåt men jag är trött o seg... orkar inte hämta den... haha! Imorrn blit det jobb igen 6-15. natti natti!

Allt möjligt

Dagen gick faktiskt ganska fort på jobbet idag. Men det var ändå skönt att komma hem. O där låg H&Ms vårkatalog o bara väntade på mig! Har inte hunnit kolla i hela än men det ska ägnas tid åt ;)

Imorrn blir det mera jobb 6-15 o sen handling, kanske en promenad med Anna o sen blir det visst klippning. Tror det blir kortare än sist faktiskt ;) sjukt skönt med kort hår... nu är det ju långt... hade "hästsvans" idag på jobbet. Om man nu kan kalla denna lilla stump för hästsvans... hehe!

Dekorerat o klart!

Nu har jag dekorerat ljusstaken lite med nya ljus o nya stenar. Köpte även stora rosa värmeljus som jag tänkte ha när dessa brunnit ner.


Fyndat

Blev en trevlig vistelse på tornby bland allt folk... eller ja. Åkte först till chili för lite nytt till ljusstaken o sen skulle jag in på ikano tänkte jag. Cirkulera på parkeringen i 10-15min innan jag fick en parkeringsplats. Var fullt med folk som var redo att fynda! Själv köpte jag en del faktiskt. Några fynd blev det allt.


1. Lite ljus med tillbehör
2. En tunna till katternas torrfoder
3. Ett fint set från Cubus rean
4. Makeup från i.d. för halva priset (skulle inte köpt annars) o min favomascara

Så kan det gå

Blev visst inget möte idag. Chefen är sjuk stackarn men inte lider jag för det. Hade ju planer på att spana in rean så nu behöver jag inte jäkta runt utan ta den tid jag behöver ;)

Mys!

Idag var man tillbaka på jobbet igen. Dagen startade hur lugnt som helst men då jag skulle börja räkna mina kassor drog det igång... Men kom iaf därifrån strax efter 15 så jag var hos moster innan 16. Där fick vi mat (de andra hade preces ätit klart när jag kom) o fika. Blev bingospelande o klappjakt. Fick en ficklampa, kortlek, ett block o en julhanduk. Kom hem frunt 2130. Sitte rnu o spanar in Mythbusters julspecial o myser med Tuva som ligger bredvid mig under filten. Mysigt värre! Så ska jag spendera resten av kvällen innan det är dags för sängen. Tänkte spana in rean imorrn innan vårat assmöte vid 15. Kanske man kan fynda nåt fint?


Filmdag

Har spenderat mestadels av dagen framför tvn. Har ju gått film efter film efter film på tv jue! Har sett Kalle o chokladfabriken (för typ 4e gången), Förortsungar (ganska bra faktiskt), Happy Feet (var så länge sen), Harry Potter o Fenixordern (tröttnar aldrig på Harry) o nu är det Sweeny Todd som gäller. Har sett även den men det var ett tag sen. Ska väl krypa i säng om en stund... klockan ringer 0450. Jobb 6-15 imorrn sen hem till moster o familj för ytterligare julmys. Resten av familjen ska dit vid 14 men jag kommer när jag kommer.


Helena Bonham Carter är med i tre av dagens filmer, Johnny Depp o bla Alan Rickman är med i två :P

Juldagen

Spelade Mario Party 8 resten av kvällen. haha! Vann en liten tomte o en huvudkliare på klappjakten. Inte helt fel. Idag blir det en lugn dag hemma.

Här är julklapparna jag fick igår. D fick även spelet Helt Hysteriskt så nu kan vi ha spelkvällar vi också ;)


God Jul!!

Är hos familjen nu o firar jul. Ska nu spela lite klappjakt o sen blir det nog spel hela natten lång ;) var många som fick spel så vi har att välja på.

Önskar alla en GOD JUL!!


Jul jul strålande jul!

Då var vi hemkomna från en trevlig kväll hos Ds föräldrar med god mat o julklappar. Hade igång Bingolottos uppesittarkväll i bakgrunden.


Här är lite av julklapparna. Fick även ett armband av D.

Julgodis

Hade lite dötid förut så jag gjorde lite julgodis =) Gjorde snickerskakor o bountybollar. Var första gången jag gjorde båda men jag tycker att det gick riktigt bra.

Här har vi en del av godiset:



Nu bär det snart av till Ds föräldrar för lite julbord o julfirande. Ho ho ho!

Dan före dopparedan!

Hade en riktigt mysig dag igår. Var iväg en sväng o köpte julblommor sen åkte jag till runt o kollade lite på ny plastgran med grenar som sitter fast! Hittade en jättefin på K-rauta som kostade 369kr. Okej det får väl funka då, tänkte jag o gick till kassan. Men vet ni vad jag betala? 185kr! Halva priset på julgrejer är ju toppen! Så jag fick emd mig en ny gran hem. Den gamla är numera nerpackat o finns till någons förfogande som ej har katt eller småbarn som kan ta bort grenarna. Vi har numera en ståtlig gran som katterna inte klättrat i ännu.

Runt 18 igår åkte jag o hämta Carro för en julfika hos Sofie. Fick se deras Egyptenbilder o höra om deras äventyr ;) o såklart glögg, julmust, pepparkakor, lussekatter o knäck =) Mykcet mysig kväll! När jag kom hem spela D o jag lite Mario o Tennis på Wii! Ikväll ska vi hem till Ds föräldrar för lite julfirande. Innan dess tänkte jag tvätta en omgång o köpa mig lite julmust. Är ju riktigt gott ju!


1. Före
2. Efter
3. Se storleksskillnaden =)

Ingen grann gran längre...

Nu minns jag varför vi inte haft gran på två år... grenarna ligger numera under granen. Katterna tycker visst det är kul att leka med kulorna o grenarna sitter knappt fast i granen så då lossnar de... vår gran är inte sig lik....

Det tog sin lilla tid...

Tog visst längre tid att slå in alla julklappar ämn vad jag trodde. D åkte strax efter 18 o då satte jag igång... var inte klar när han kom hem efter julhandlingen... var inte klar förrän typ 2130... så i typ 3 timmar höll jag på att slå in paket o lyssna på julmusik. Riktigt mysigt egentligen men kanske i längsta laget.... men vilka fina paket det blev =) Komm ligga fint under mammas o pappas gran på julafton ;)

Tessi ville gärna hjälpa till...

Dan för dan för dan före dopparedan!!

Shit var fort tiden gått! Om 3 dagar är det julafton i all sin prakt! Helt sjukt faktiskt. Jag firar iaf med att vara lite ledig nu. Jobbar inte förrän på söndag igen. Ska bli trevligt med lite julledigt för en gångs skull! D ska iväg o handla sina sista julklappar nu så jag ska nog passa på att lyssna på julmusik o slå in paket. Förstår inte varför många tycker det är tråkigt. Jag älskar att slå in paket! Så pyssligt o fint! Men roligare är de tju att se när folk öppnar dem sen ;)

en julig bild från min o Ds första julgran =)

Julmys

Efter jobbet gick jag hem till Anna för lite julmys. Vi fikade o bytte paket. Vi hade ju bestämt att vi skulle ge varandra varsin fotobok men hon hade inte hunnit klart så jag fick presenten som var tänkt till min födelsedag istället. Anna blev glad för fotoboken, har lagt ner lite tid o klippt o tejpat o skrivit o dekorerat lite =) Tycker de tär lite kul med sånt pyssel! O vet ni vad jag fick av Anna? Ett Eclipse spel =) Haha!! Visste inte ens att det fanns men tydligen så. Lite frågor o sånt om boken/filmen o lite annat. Är ju verkligen inte roligt om man aldrig läst böckerna men det var en skojig grej. Inget jag skulle köpa till mig själv men en rolig sak att ha ändå. Vi spelad iaf o jag vann!!

Vi fick även våra julklappar från jobbet idag. Två glöggskålar från Rörstrand.


Dagens julklappar

Grattis brorsan!

Idag fyller min lillebror 21år. Vad fort tiden går!! Det är så man märker att man själv blir äldre... när alla som är yngre blir vuxna... Vi ska åka o fira honom senare i eftermiddag. Då blir det smörgåstårta har jag hört ;)

Julig lördag

Då var granen klädd, skinkan griljerad, julmusten öppnad o första julmaten äten... D o jag hade eget litet julbord idag. Griljera skinka själv för första gången. Gick bra. Inte så svårt direkt. D dekorera med nejlikor =) Sen blev det potatisgratäng, köttbullar jag gjorde tidigare i veckan, prinskorv o sill o rödbetssallad (de sistnämna får D äta för sig själv) Mycket gott o mysigt!

Har tittat på District 9 ikväll. Speciell film men bra faktiskt. Var lite utformad som en dokumentär till en början. Efter det blev det lite Super Mario o nu tittar jag på En lysande jul på kanal5.


1. Katterna ville hjälpa till att klä granen
2. Granen står så grön o grann i stugan...
3. Nyköpta guldkulor
4. o 5. Vårat julbord :)
6. Vi tjuvstarta med 4e adventsljuset

Julhasard

Hade en supertrevlig kväll hos A o B igår. D vann ett paket o jag två under klappleken =) Helt ok. Sen mös vi till det med glögg o julmusik o sen blev det även lite spel. Kampen mellan man o kvinna. Männen vann... tycker spelet är lite orättvist. Frågorna till killarna är ju lättast! Men men... Sne blev det såklart även lite singstar innan dety var dags att bege sig hemåt. Vi var väl hemma runt 03 så då var det väldigt skönt att krypa i säng efter att ha varit vaken i 21 timmar. Haha! Här kommer lite bilder fårn igår.


Blir inte alltid som man tänkt sig

Gillar inte riktigt dagens avsnitt av Criminal Minds. Barnpornografi är inget för mig. Otäcka människor!

Jobbat idag. En diabetiker hade glömt ta sitt insulin o svimmat på toan så vi fick ringa ambulans. Otäckt! Men det gick bra ändå. Svårt att veta hur man ska göra när det händer sånt. Men Erik skötte det exemplariskt tycker jag.

Had eju lite planer på att klä granen ikväll men det blir inte så. ska börja vid 07 imorrn. En sjuk så då får man hoppa in. Så det får bli bli granklädning på lördag innan vår julmiddag =)


såhär såg det ut sist vi hade gran... som ni ser var det ett tag sen...

Laddar för jobb

Två dagar kvar av min sjudagars jobbvecka. Idag blir det 1130-2015 o imorrn 1115-1430. Mespass! Hur skönt som helst =) Vi ska till A o B imorrn på julhazard, ska bli kul! Blir nog en sväng på stan innan dess o försöka hitta de sista julklapparna. På lördag ska vi äta lite julmat här hemma =) o på söndag fira brorsan. Fullt ös nu innan jul. Mycket att göra. Vi hade tänkt ta fram granen i år också, har inte haft den på två år pga katterna, men i år tänkte vi försöka igen. Är ju så fint! Vi kör ju med plastgran vi så jag tänkte hämta ner alla grejer från kalla vinden nu innan jobbet så kan vi klä granen senare ikväll, eftersom vi inte är hemma så mycket över jul måste vi ju få njuta av den innnan ;)

Julkklappsshopping

Slutade vid 13 idag. Hur skönt som helst! Åkte o hämta ut ett paket som innehöll lite julklappar ;) o sen blev det en tur på stan. Först kändes det som om jag inte hittade något alls men sen hitta jag en hel del. Men är inte riktigt klar än. Har brorsan kvar. Men det kan ju bero på att han först fyller på söndag o sen är det julafton 5 dagar senare... Inte lätt att hitta på så mycket. Men men... ska kolla över allt vi köpt o sen får det väl bli en sväng på lördag eller söndag misstänker jag. D vill kanske ha lite hjälp med sina med om han har nåt kvar... Hur som helst... var helt död när jag kom hem. Gick ner till stan o hem med... var ju värre hem med tunga påsar. Var helt slut i armarna så jag dog lite i soffan en stund. Men nu tjatar D på mig att leta adresser till julkorten så det får väl bli så då...

Köttbullar för hela slanten


Var första gången jag blir nöjd med köttbullarna! Har gjort köttbullar till varje jul sen jag flytta hemifrån men denna gång blev de riktigt bra. Testade ett nytt recept så det ska jag behålla helt enkelt. Smaskens!

Min dag

Blev en lärorik o rolig dag på donken i Motala. Vi blev klara två timmar innan det var sagt så det var ganska skönt eftersom detta egentligen är min lediga dag... Han därför åka o handla lite till julbordet jag tänkt d o jag ska äta på lördag. Tänkte ju fixa egen julskinka i år =) Eller... den är färdigkokt men jag griljerar o lägger i ugnen ;) o idag tänkte jag göra köttbullarna. Tänkte bara koppla av en stund innan jag drar på julmusiken på högsta volym o sätter igång med färsen. Sen blir det rull på det hela :P

Pepparkaksbak

Hade helt glömt bort hur gott det är med pepparkaksdeg! Var på tok för länge sen jag bakade pepparkakor. Men nu är det gjort. Jag är nöjd. Får väl hoppas de smakar bra med... ska ta lite lussefika till CSI tänkte jag. Lussekatt o pepparkaka. Kanske lite glögg på det?


Lucia

Det sista jag gjorde igår innan jag skulel lägga mig var att riva mig på armen på en vass kant i sovrummet... ajaj! O nu har ett svullet o ömt rivmärke där... inte alls kul!! Idag har jag jobbat hela härliga 11,5 timme. Så underbart! Sista två timmarna spenderades på möte så det var ok. Imorrn ska jag till Motala för lite utb. Ska bli kul!!

Idag är det som sagt Lucia om nu någon skulle missat det. Det får en ju att tänka tillbaka lite på när man var yngre... Luciatågen i skolan, på scouterna, med kören... Jag var nästan alltid tärna när jag var liten. Alla andra var ju Lucior. Men med kören var jag Lucia en gång. Jag var väl kanske 12 eller så tror jag. Levande ljus o allt =) Lite stearin i håret efteråt. Haha! Men det är fint med Luciatåg. Jag o mina syskon gick alltid Luciatåg för mamma o pappa när vi var yngre. Hanna var Lucia, jag tärna o Micke var tomte. När Hanna blev äldre fick jag vara Lucia för då ville inte hon va med längre ;) Hittade lite bilder i mitt fotoalbum på gamla luciatåg.

Här är mitt första luciatåg julen 87. Har inte ens fyllt 1år.



Några år senare. Jag med glitter runt huvet o ljuset i handen =)


Hej o välkommen förkylning nr 3!

Eller inte... som jag kände på mig igår så bröt förkylningen ut idag. Den tredje för denna höst. Ja, inte för i år, utan för hösten... helt sjukt! Men det är väl inte så konstigt när man träffar massa människor på jobbet varje dag, tar i äckliga pengar, springer ut med mat i kortärmad skjorta när det är minusgrader... man kan ju inte bli annat än sjuk... Jaja... haft ont i halsen hela dan med tjockt slem. BLÄ!! Äckligt, jag vet. Men det blir väl bättre får jag hoppas. Har ju bara 5 dagars jobb kvar... hmm... Två kortisdagar så det ska väl gå bra hoppas jag.

Hade planer på att baka pepparkakor idag men det blev inte så. Känner mer för att mysa under filten i soffan. får se om jag orkar imorrn efter jobbet. Eller jag måste väl göra det imorrn om jag ska hinna innan jul...

Dagens mys: tända det tredje adventsljuset
Dagens sämsta: mina händer luktar HB-lök....

Inget intressant

Trodde jag skulle somna när jag kom hem från jobbet... men inte då! Har fått lite gjort tycker jag. Skrivit alla julkort, meddelat vårat lägenhetsnr till skatteverket... ja sånt där som man måste göra tydligen. D är på julbord med sitt jobb. Så det blev en ensamhemma kväll. Tror det blir ett tidigt avslut på kvällen trots det. Är supertrött o det är jobb imorrn med 6-15. babbel babbel o nonsens. de tär jag ganska bra på tror jag... har faktiskt inget spännande att berätta, har sällan det när jag jobbar ;)

Får se vad jag orkar göra imorrn efter jobbet... har ju en pepparkaksdeg i kylen... kanske blir det pepparkaksbak imorrn? vet inte riktigt när jag ska hinna annars...

Metallica - Unforgiven II

Jay Smith


Julstämning

Idag har det inhandlats några få julklappar. Det är svårt det här med vad man ska köpa... sen hem o julpynta lite. Fram med tomtarna bara! Är ju snart Lucia ju. O sen lite julpyssel med apelsin o nejlikor. Fint va?


Luktar så gott!

Nu har vi precis plockat undan efter maten. Blev hemmagjord klyftpotatis o kött. Mumma! Nu är det bara att vänta på att klockan blir 20 så att vi får se vem som tar hem Idol 2010! Gissa vem jag håller på :P


En utmaning tack!

Känner mer o mer att det är dags att ta sig i kragen. Se till att göra något jag själv vill. Just nu bara är jag. Jag gör det jag måste men inget mer... måste få tillbaka glöden, viljan att prestera och jag tror inte jag kommer göra det i den situation jag är nu. Jag vet att jag säger det ofta o typ hela tiden men nu känner jag att det är dags att göra det på allvar! Efter jul är det jag som sätter igång med mitt nya liv!

Är det det här som kallas Lussekatter?


Klockan

Glömde ju visa den fina klockan vi köpte på Gekås (den ät typ 30cm i diameter). O sen måste jag bara visa den söta zebran som var på trosorna jag köpte :P



Idag ska jag hem till Emma o Elis o spana på deras hus. Ska bli kul att träffa dem. Var sjukt länge sen! Sen får vi se vad kvällen erbjuder.

Plockat

Har plockat, fixat, slängt o ordnat lite här hemma. Var iväg en snabbis för att handla lite med som sagt. Bokat tvätttid till imorrnförmiddag så jag kan torktumla täcket... känner mig ganska nöjd faktiskt. Han med det jag tänkt faktiskt... o snart är det dags att åka till jobbet. Imorrn ska jag hälsa på Emma o Elis! Ska bli spännande att se deras nya hus o träffa dem igen. Var på tok för länge sen.

kisselikisskiss

Var inte kul att vakna imorse av att en av katterna kissat i sängen. De gjorde ju det en del innan de kastrerades men sen dess har de ju slutat... men så idag. Usch! Dörren till deras toa var stängd så troligtvis var det därför. Golvet kanske hade varit bättre?? Lättare att städa. Men nu är iuaf duntäcket tvättat o ska tvätta påslakan o lakan nu med... inte riktigt så jag planerat min morgon. Ska ut till tvättstugan o se om den är ledig så jag kan tumla täcket... annars får jag sova utan täcke inatt... kallt :( får väl samsas med D annars förstås. Ska väl ta o göra mig iordning. Måste åka o köpa kattmat o sånt...

Gårdagens fynd

Tänkte att jag skulle visa lite av gårdagens fynd. Utöver detta blev det en massa julklappar, underkläder o toalettartiklar.


prasseltunnel, lökhackare, stekpannor, serveringsskedar, tröja, vattenkokare, kärlekspar,
fruktskål, sminkväska, kuvertväska, tomteskål, servetter

mycket fattigare...

Ojojoj... detta kan man kalla shopping



Vi kom ut på motorvägen strax efter 07 o sen var det bare o åk. D körde på ditvägen. Mycket folk inne på Gekås men vi hittade en hel del grejer som ni ser =) Var klara med allt runt 17 så då körde jag hemåt. Har precis organsierat o plockat upp lite... Blev mycket fint till oss och en del julklappar även. En supersnygg stor väggklocka som ni skymtar i en av påsarna. Den ska sitta på väggen i vardagsrummet! Kanske visar lite mer nån annan gång... nu ska jag ta mig nåt att äta o sen blir det sängen.

Dags att nanna kudde

Dagen bjöd på tvätt, lussekattsbak och Partylite visning. Lite långdraget sådär men Jessica vann ett pris iaf. Alltid något. Men nu är det dags att sova. Ska ju upp tidigt imorrn. Ullared kallar =) vi blir totalt sex stycken så två bilar blir det. kommer bli så kul! Hoppas på att hitta många fina julklappar. Nä, nu är det dags att fixa sig för sängen. Gonatt!


Kanske skulle lägga mig såhär istället. Ser ju onekligen väldigt skönt ut ;)

Eclipse

Måste ju visa mitt nya filmköp. Eclipse kom ut på DVD/Blu-ray i fredags så det var ju ett helt självklart köp! Så då vet ni vad D o jag tittade på sent igår kväll ;)


Fullt ös medvetslös

Det var nog så många tänkte i fredags iaf... vi samlades hos Sofie vid 1130 för att åka o fixa det sista innan p-festen. Hämtade grejer på jobbet o det blev handling på Maxi. Sen ut till lokalen o börja fixa. Skotta, duka, pynta, göra oss iordning, fixa bål, vänta. O vissa var väldigt på lyset redan när de kom, riktigt så var det väl inte tänkt men vad skulle vi göra? Hög ljudnivå från början o vi fick typ skrika för att de skulle höra oss. Blev mat o lekar, efterrätt o dans. De som var vid medvetande (:P) uippskattade iaf vad vi gjort. Vi hade ju ändå lagt ner väldigt mycket tid på detta. Bussen skjutsade hem dem vid 0130 o då tog vi en liten paus innan städandet. Sen satte vi igång o städa. Fint blev det men vi fick inte med allt hem så Sofie o jag fick åka ut en sväng igår o hämta det sista skräpet. Men nu är det här med personfest lver för vår del. Vi har gjort vårat o jag säger aldrig igen. hehe...

Här kommer lite bilder från fredagskvällen:

1. Sofie leker plog :)
2. Den fina dukningen
3. Carro dekorerar
4. Bålen förbereds
5. o 6. Glada gäster
7. Den fina festkommittén
8. - 12. Fina människor i den uppskattade påsleken =)
13. o 14. Dansdags

Busy busy!

har varit lite upptagen kan man säga... eller snarare väldigt trött... färgade håret i tisdags iaf. Blev ok. Svårt att lägga slingorna bara men lite skiftningar blev det iaf. Nu vet jag bättre hur jag ska göra vid nästa färgning!

Igår var det första dagpasset på två månader. Lyckades faktiskt somna ca 2330 på tisdagskvällen så kände mig helt ok när klockan ringde 0430. men ju längre dagen gick ju tröttare blev jag... hade världens huvudvärk när jag kom hem också... så jag sov lite när jag kom hem. Sen upp, prata med mamma i telefon, laga mat... sen blev det sängen igen. Var sjukt trött. somna vid 21 =) o sen ringde ju klockan igen vid 0430 idga med. Men idag ahr det gått bättre. Känner mig helt okej idag. Så idag orkar jag nog va vaken ett tag iaf.

Vår bil har slutat funka med... batteriet är hel dött så vi köpte nytt igår. Men bilen ville inte va med trots det... Så just nu står den hos Ds pappa på BIVA. Han skulle kolla på den efter att han slutat jobba. Får se om det är nåt lättfixat. (hoppas på det) hur som helst... detta innebär att jag varit duktig o gått till o från jobbet igår o idag. Man känner sig väldigt duktig faktiskt. Men kylan är ju inget vidare förstås... -25 är inget roligt att gå i. Är iaf lite behagligare på hemvägen.

Imorrn är det personalfest. Vi ska ses hos Sofie kl 1130 för att börja föbereda. Får se om jag skriver något mer innan dess. Annars kommer ett inlägg om festen på lördag iaf ;)