Cloudy day

Snart dags för jobb igen. Hoppas på uppehåll. Inte skönt att cykla när det regnar. Man blir så blöt :P

A Beautiful Lie


citat

Forbidden to remember, terrified to forget

Höst?

Blir bara mörkare o mörkare o kallare o kallare. Tror det kallas höst? Men det kom väl lite väl tidigt. Känner att den årliga deppigheten börjar sätta sig in o jag börjar känna att jag behöver förändring. En stor förändring egentligen men kanske kan vi börja med nåt smått...? Funderar på att klippa av mig håret. Orkar inte med detta längre. Blä! Visstgillar jag mitt lite lockiga svall men det är så varmt när det är långt... har det ju oftast uppsatt iaf. vi får se... här nedan följer lite inspiration. Ingen människa jag ser upp till direkt men hon är alltid snygg i håret iaf!


Greyson Chance

Spanade in en blogg på bloglovin o hittade då ett youtube-klipp med denna kille. Han är 12 år, skriver egna låtar o har en helt underbar sångröst! Ni måste bara höra. Först har ni en cover på Lady Gagas Paparazzi o sen hans egenskrivna låt Stars.



Nätverksliv

Har funderat lite... kanske är vår generation för offentlig? Lite läskigt egentligen när man tänker efter hur mycket man kan få reda på om folk utan att egentligen känna dem eller veta vilka de är o hur mycket man kan gräva fram om de bekanta man har... facebook är väl egentligen den största boven. Man vet vad ALLA gör pga alla dagliga statusuppdateringar. Vissa oftare än andra. O sen såklart alla dessa bloggar som finns för vem som helst att läsa. Kan man kalla det att man marknadsför sig själv o gör man det isf på rätt sätt?

O alla dessa facerapes. Visst det kan väl vara ganska oskyldigt att uppdatera någons status med en rolig kommentar när denne glömt logga ut men att hacka ett login o skicka konstiga meddelanden från dennes sida o skriva kommentarer. Då har det gått för långt!

Själv använder jag mig av en blogg som ni märker. Försöker att  inte skriva alltför mycket som jag inte vill att alla ska veta, man måste tänka på vad man skriver för man vet aldrig vem som läser o vad det kan göra... är väl även ganska aktiv på facebook. det har liksom blivit en grej... lyckigtvis kan man ju välja vilka man vill visa sina bilder för. kanske inte är så kul att visa sina fest/semesterbilder för hela världen?? Tycker nog att det räcker med mina vänner. Ja... man kanske ska ta sig en funderare över hur mycket denna internetvärld kan förstöra för oss. Är vi verkligen så skyddade som vi tror?


källa: google.se


O helt plötsligt öppnar sig himlen

o regnet bara faller. Tur att man är inne o myser under en filt ;)

Ränner hela nätterna

Ojojoj! Jobbet orkar jag inte diskutera här längre. Säger bara: studenter, så förstår ni nog allt... Efter jobbet igår, stämpla ut 23.50. åkte jag o Alex till Sofie för att spana in inflyttningsfesten. Mycket trevligt! Blev lite singstar (o jag har ju sagt att jag är bäst :P), guitar hero (Sebbe rocka) o mycket prat! Så trevliga människor att umgås med! Mysmys. Efter att vi kommit dit började de droppa av en efter en. till sist var vi bara fyra kvar... o helt mystisk så började det bli ljust ute. förstod inte riktigt hur klockan blev så mycket så fort... så runt 530 kände jag o Carro att det var dags för sängen så vi cyklade hemåt. haha... kom alltså i säng vid 6 ungefär. Helt sjukt. Så två sena nätter blev det i helgen. D kände sig lite ensam i helgen så nästa helg har jag sagt att han o jag ska umgås. Man ses ju inte så mycket när båda jobbar liksom, även fast man bor ihop... helt sjukt. jaja... orkade iaf upp till 13 så Ds kompisar kom hit, kändes mindre kul att gå runt i nattlinne då... men men... får se vad denna dag har att erbjuda nu då. Who knows? En slappisdag om inte annat!


Hurricane

gårdagen

Hade en helt underbar kväll igår. Malin, Matilda m Marie kom hit o vi åt lite snack o snacka skit. Sen drog vi in till stan runt 2330. Lagom mycket folk inne på Harrys där vi befann oss =) Massa trevliga människor o mycket dans blev det i mina nya klackar. Måste ju säga att det var sjukt skönt att ta av dem när jag kom hem runt 0330 =)

jag behövde verkligen detta! umgås med ba vänner o inte tänka på allt jobbigt. helt underbart! jaja... nu ska jag återgå till jobbet. Är på rast nämligen. efetr jobbet blir det nog en tur förbi Sofie som har inflyttningsfest. Kolla läget liksom =)

Utgång

nu är allt förberett o klart efter en sen dag på jobbet. Nu väntar jag bara på Malin o Matilda =) Sen blir det förfest o sen utgång! Ska bli så kul!

o så var lönen slut...

Eller kanske inte riktigt. Men lite pengar spenderades allt idag efter jobbet. Här är en del av mina inköp:




1. Ett par sköna tofflor i fårskinnsimitation
2. ett par sjukt snygga klackar =)
3. En fin topp från Åhlens.


Köpte även en klädbetjänt o lite snack till imorrn. Då kommer nämligen Matilda o Malin hit på lite förfest för att vi sedan ska bege oss ut =) Kommer bli så roligt!

Hämtade även ut mitt paket från Room and Living. Såhär såg ljusstakarna ut. De första är i glas o de andra i trä. Nu får vi bara se var de passar. Tycker det är ganska kul att byta ut beroende på årstid så vi får se hur det blir.



Eftersom det tyvärr inte blev mycket sömn inatt (har svårt att sova nuförtiden...) så tänkte jag lägga mig tidigt ikväll. typ 21 kanske. För imorrn är det jobb 6-15 igen. Sen är det fest ;)

Får bara hoppas att jag kan somna också...

Charmtroll nr 1

Gick bra att passa Elis själv. Han är ju en så duktig liten kille. Han somnade sött i soffan efter mat o blöjbyte innan Emma kom tillbaka med en ny fin tatuering på armen. Jag följde med henne till tornby en kortis behövde ändå handla lite mjölk. Blev en pall också ;) sen köpte vi med oss pizza hem (eller Emma tog en kebab) o åt innan Emma o Elis åkte hem. Nu kopplar jag av en stund innan det är dags att sova (typ nu?) Imorrn är det dags för jobb igen. Nässparyen kommer va min vän imorrn. 6-15.

På bättringsvägen

Känner mig bättre idag. Lite hosta bara o snuva såklart men ingen feber o huvet känns okej, så imorrn blir det jobb igen! Nu väntar jag på Emma o Elis. Emma ska göra en tatuering idag så jag ska passa lillkillen under tiden =) Spännande! Men det ska nog gå bra, blir väl max 1-2 timmar. Har faktiskt orkat städa lite idag också. En snabbdamsugning o städat kattoan. vet inte vad de gör där inne egentligen. Trodde man skulle kissa i lådan men men... jag kan ha fel. Jaja... see ya!

Snart kommer detta charmtroll förbi =)

filmmys

Har tittatPublic Enemies med älsklingen ikväll. Johnny Depp, me like! Nu började det nån skräckis. Trick 'r Treat. Får se om det är nåt att ha, sen blir det sängen. Ska va hemma o vila upp mig imorrn med, hostan o snuvan har inte lagt sig än o dumt att smitta alla andra, o man presterar verkligen inte när man inte mår bra. Så en dag till hemma får det bli. Sen ska jag väl orka jobba på torsdag täntke jag. Men får helt enkelt kämnna på det imorrn. Nä nu ska jag mysa lite till i soffan innan jag somnar.


våga ♥ BRIS

Till BRIS kan barn o ungdomar upp till 18 år ringa/maila för att prata med en utomstående vuxen som lyssnar.

Själv hade jag en period under gymnasiet då jag egentligen inte hade några vänner vilket inte var alltför roligt...

Har du varit med om något som du velat prata med någon om?

Skriv om detta i din blogg o sprid budskapet om BRIS vidare! De utför ett viktigt arbete!

Följ de enkla stegen på BRIS egen blogg så är du med o hjärtar BRIS!


Säger gonatt!

då ska man ta o sova lite för hundrade gången idag. Men förkylningen verkar inte lägga sig riktigt. Halsontet är över iaf vilket jag är tacksam över! Men snuvan... suck. Jaja. Gonatt med er!

sjuker

Idag har jag... sovit. o sovit lite till. Tittat lite på tv o sen sovit lite i soffan. Hur har din dag varit?

så kärleksfulla....?

Efter gårdagen har jag sju nya kliande myggbett på benen. Tror myggorna älskar mig iår...


Jobbet gick väl. Ja, vad ska man säga? Gick lite på tomgång då huvet kändes hur tungt som helst o ont i magen hade jag med från o till... o nu när jag kom hem kolla jag tempen o lite feber har jag allt. Så panodil är tagen, lite flings har jag ätit o nu ska jag lägga mig i sängen o tycka synd om mig själv. Eller ja, kanske försöka sova då...

Förkyld

Hade ont i halsen redan igår när jag vaknade men usch usch usch, säger jag bara. Halsen riktigt värker, hosta, snuva, slem.... blä! Men det är väl bara knapra lite panodil i åka till jobbet ändå... är ju ledig imorrn iaf. Får se hur det går att prata idag... började bli hes redan igår kväll o det gör ont att prata... hur rba är en tyst arbetsledare egentligen? Det lär ni märka idag...

Släkträff

Då var man hemkommen från årets släktträff. På mammas sida (mormor, barn, barnbarn, barnbarns barn) träffas vart annat år. Var ju en del nykomlingar som man inte träffat tidigare =) Tre kusiner som fått barn sen sist. Så söta hela högen =) Så fart o fläkt har det varit. Mycket god mat o trevligt sällskap. Får se hur många man träffar igen innan nästa släktträff om två år...

Lite bilder från dagen:



1. Lite allsång efter maten
2. Utelekar för de som ville
3. Busiga kusinbarn =)
4. Kusin med dagens yngsta
5. Kusin med nästyngsta
6. Denise o Hanna
7. o 8. Denise o William, dagens sötnosar ;)
9. Micke tyckte tydligen detta citat passade mig...

Nostalgi (för mig iaf)

Vilken kväll... helt sjukt vad mycket folk om inte orkar laga mat en fredagkväll... fredagsmys någon??

Började 14, skulle slutat 23.15, kom därifrån 00.30 ca. Ja ni förstår grejen. Nu ligger jag iaf i sängen efter en skål flingor o en snabbdusch. Kände att datorn fick följa med till sängen idag ;) latmask som jag är.

Imorrn blir det släktträff med mammas sida. Kul att träffa kusinerna! Inte alltför ofta man träffar visa då de bor i gbg o sthlm. O så kommer syrran hem också, ska bestämma nån dag med henne när D o jag ska åka dit o hälsa på!

Lämnar er med lite trevlig 90tals musik med mitt dåvarande favoritband =) har berättat om det förut o väggarna var tapetserade med affischer. Jag lovar! fråga mamma o pappa ;) haha... helt galen var jag, lite besatt kanske? Numera är det ju twilight då... haha! Måste alltid vara besatt av nåt tydligen... har mina perioder. jaja... jag bara svamlar... är ju egentligen sjukt trött så... gonatt med er!!


My love is all I have to give

Paketet

Här kommer bilderna på det jag fick hem igår, resterande grejer kommer i okt eller nåt :(




Trodde ringen skulle vara mer oval, men den är helt rund, bilden på hemsidan är ganska missvisande helt enkelt... men jag tycker den är fin ändå! Kuddarna blev bra i soffan o klämnningen passade bra den med, ser inte mycket ut för världen när den hänger på galgen men den var fin på o det är ju huvudsaken.

Nu är det väl dags att göra sig iordning för jobbet kanske, har lite att fixa här hemma innan också.

Getingsticket

Måste bara visa hur det ser ut... Bilden är tagen från en konstig vinkel, min vad är inte så stor o min fot är inte så liten :P första bilden är från igår o den andra från idag... är det bara jag eller ser det värre ut idag? Kanske ska ringa vårdcentralen imorrn... kan visst vara en infektion läste jag. Mår ju itne dåligt i övrigt med feber o så men det värmer o är ömt o svullet så... ja en infektion. Jävla smutsiga geting helt enkelt. får väl ringa imorrn o se vad de säger.

Ingen fin vad här inte...

Älskar paket!

Höll på att bryta ihop ett tag på jobbet... vissa dagar asså... Jaja... sticket har kliat idag med men nu tvättade jag det ordentliget med alsolsprit o jag måste erkänna att det känns mycket bättre! Känns nästan som om "hettan" lägger sig också! Helt otroligt. Det kommer med andra ord få följa med i väskan imorrn när det åter är dags för jobb.

min räddare i nöden

Hämtade ut mitt paket från H&M idag innan jobbet!! Ska öppna det så fort jag sett klart på Criminal Minds. Bilder kommer imorrn =)

Klagoblogg

Känner att detta blivit lite som en klagoblogg... eller kanske mer en tycka-synd-om-mig-blogg. getingsticket kliar fortfarande. Insåg att jag hade kestine hemma så nu har jag tagit det, ska tydligen vara bra om man är känslig mot myggbett så det kanske funkar mot getingstick också? benet är alldeles varmt runt sticket... inte kul alls. Skulel vilja ha kallt på det... för att få ner hettan... men jag vet inte riktigt vad. använder xylocain o salubrin... men inget hjälper. kan ju inte spola benet i kallt vatten hela natten... vad jag klagar o gnäller... ni behöver verkligen inte tycka synd om mig, bara jag som är lite gnällig o känslig för tillfället. Inget att bry sig om egentligen. Alla kan väl få getingstick o många har det tusen gånger värre med andra problem. Varför ska då jag klaga?

Klädstege

Är lite sugen på att fixa nån sorts klädförvaring vid sängen i sovrummet. Just nu ha rjag kläder på en stol som inte riktigt är redo för tvättkorgen. Men på den stolen sitter även min fina nalle som sällan syns... Tänkte därför flytta stolen o ha något annat där. Har sett dessa två på Åhlens.


Men de kostar 299kr resp 249kr. Funderar istället på att kanske bygga en egen stege o måla den vit. Vad tror ni om det? Det bord eju bli billigare. Har kollat lite vad det skulel kunna kosta o virket kan väl kosta runt 50-100 så det är ju beroende på om man hittar nån billig färg nånstans. Har sett att de kostat runt 130 för 0,5 men så mycket tror jag inte jag behöver... Jag vet inte riktigt helt enkelt. Verkar ju bli typ samma pris så vi får se. Får spana in målarfärg helt enkelt. Om jag hittar det billigt bygger jag en själv annars köper jag någon av dessa på Åhlens. Vi får helt enkelt se inom en snar framtid...

Min kväll

Efter tvätten blev det Ikano med Emma o Elis. Emma hade lite ärendet o jag passade på att köpa innerkuddar till mian kuddfodral från H&M som jag för övrigt ska hämta ut imorrn innan jobbet :) Efter det blev det Living and Room party hos Anna. Fina inredningsdetaljer till bra priser! Fanns mycket fint men eftersom plånboken inte är den fullaste så fick det bli lite fina ljuslyktor =) två för 139. Inte allt för dyrt eller? Fanns massa fina blockljusstakar också men de kostade lite för mycket för min smak.


Dessa kommer till mig på posten om några veckor =)

Nedrans geting!

Blev visst sovmorgon som heter duga idag! Vaknade strax efter 9 o tänkte "va skönt att int ebehöva gå upp riktigt än" sen råkade jag visst somna om o vaknade igen efter 11. Vet int evad som är med mig... men efter 9 timmars sömn på två dagar kanske jag behövde lite extra? Jag vet inte riktigt. Vaknade iaf o så fort jag gick upp kände jag hur typ hela benet klia! Misstänker nästan att det blev lite mer än ett stick av den där nedrans getingen! För är lite svullen på flera ställen. Annars har väl giftet spridit sig... Är iaf sjukt irriterande... Kliar mer än myggbett ska ni veta.

För att tänka på nåt annat så ska jag tvätta idag. Såååå roligt! Eller inte. Sen ikväll blir det Home & Living Party hos Anna. Har aldrgi varit på sånt innan så det ska bli spännande. Har väl egentligen inga pengar till att köpa nåt men hittar man nåt så får man rota fram dem :P haha... lönen kommer ju nästa vecka =)

Young Americans

Såg en bild på Ian Somerhalder, ni vet han som spelar Damon i Vampire Diaries, o kom att tänka på en serie som visades på tv för många år sen. Young Americans. Jag minns att jag tyckte den var jättebra o jag blev så besviken när det bara blev en säsong. Blev tydligen inte en lika stor hit hemma i USA som här i Sverige. Kollade på imdb o tydligen var serien från 2000. Nån mer som minns serien?


Getingstick o regnkläder

Dagen började inte bra idag. Runt 8 skulle jag ut o fixa miljöstationen ute, slänga skräpet som låg i slasken istället för i tunnan. Där är det FULLT med getingar, o då menar jag fullt! Fick bort hälften sen gav jag upp, de surrade runt ansiktet på mig, obehagligt! Sen gick jag in för att hämta en grej o då kände jag något krypa på mitt ben, innanför byxorna! Halvt panikslagen säger jag till Martina i köket "Jag har en geting innanför byxorna, jag måste ta av mig dem" sen står jag där stucken o utan byxor... getingen levde inte länge till ska jag säga, Ihjäl trampad blev han!! Man sticker inte mig utan bestraffning! först var blev jag röd ca en dm runt sticket men nu är det bara en liten röd ring. ungefär som ett myggbett i storlek. Värker lite bara. tur att det inte svullnat iaf. Kändes som det kröp nåt på mig en bra stund efter att jag satt på mig byxorna igen :P

När jag skulle hem så öste regnet ner. riktigt härligt egentligen men mindre kul att cykla i. Som tur var hade jag lagt ner regnbyxorna i väskan o regnjackan hade jag ju på mig imorse så jag blev inte så blöt. Jo, om fötterna o ansiktet då. stövlarna hade jag ingen tanke på då. Men skorna torkar ju. Nemas problemas. Nä, nu ska jag ta o fixa lite, ska handla lite o Anna ska med.

Scones

Slumrade en stund på soffan. Var skönt =) Sen fick jag för mig att jag skulle baka scones. så gott! Använde filmjölk denna gång. Blev nästan godare då faktiskt. Har alltid använt mjölk annars men nu blir det nog ändring på det ;)

Imorrn jobbar jag 6-15 igen så efter CSI NY är det sängen som gäller.

Trött

Förstår knappt hur jag orkade gå upp imorse. Blev bara dryga 3 timmars sömn. Inget att rekomendera. Nån av katterna hade kissat i min säng igen... Blir så ledsen på det här!! Alltid mitt täcke! Vad har hon emot mig? Jag misstänker Tessi eftersom jag har sett henne göra det med egna ögon. Det har aldrig de andra två... men vad ska man göra? Funderar på om det kanske är för kisslukten hon alltid kissar där. Är ju typ alltid på samma ställe så det kanske inte riktigt hjälper om man bara tvättar. Kanske helt enkelt får köpa ett nytt täcke... mitt täcke har visserligen hängt med i säkert 15 år men det är fortfarande helt o det är verkligen inget fel på det... mer än att katten kissar på det då. Kanske borde köpa ny bäddmadrass också isf... för den går inte riktigt att tvätta. Inte i en maskin iaf, är lite otymplig med sina 200x180cm. Någon som han tips på vad man kan göra?

kvällen

Kom nyligen hem från Jenny där vi firat Mirca som fyller 30 imorrn. Vi blev bjudna på tacopaj, fika o tårta. Så nu är vi mätta o belåtna ;)

Ska ta o titta på nån dålig film nu innan det är dags att sova. Klockan ringer ju 04.50 imorrn. Yeah!

hemklickat

Hittade ett snyggt kuddfodral på H&M home för ett par dar sen, så nu bestämde jag mig för att beställa det. Blev lite annat fint också =)


Spelkväll

Igår kväll hade vi spelkväll med Anna o Bozze. Han med tre spel. Började med Sista ordet, gick sedan vidare med Party alias för att avsluta med Kampen mellan kvinna o man. Till det blev det så klart lite chips o alkohol. Mycket trevligt! Vi var inte hemma förrän runt halvtre-tre så det fick bli sovmorgon idag! Gick ändå upp strax efter 11. D ligger fortfarande o sover. Vet inte riktigt när han la sig, jag hann somna innan. Idag ska vi på 30årsfirande. Trist med regnet men vi ska ju bara till huset bredvid :P


stora händer...

Tänkte att jag skulle köpa mig ett fint armband på stan men tydligen så är alla dessa gjorda för människor med små händer o handleder. Finns så mycket fina metallarmband men jag får inte på dem över händerna o alla fina pärlarmband sitter åt för mycket runt handleden. Har för grov benstomme helt enkelt... Eller vissa passa väl men då var de inte lika fina som de andra... Men däremot köpte jag mig en fin ring! Blev även en bh, strumpbyxor o örhängen.


semesterfin!

Mina händer o naglar har mått så bra under semestern! Får hoppas att de kan hålla sig så fina även fast jag jobbar o tvättar händeran stup i kvarten... eftersom jag nu är ledig i två dagar passar jag på att testa mitt nya nagellack. Bel-Air Blue från IsaDora. Fint va?


Läggdags?

Man kanske skulle ta o sova nu? Känner mig inte så trött men jag misstänker att så fort jag lägger huvet mot kudden kommer tröttheten smygandes. Får se om jag orkar läsa innan...

Life's not easy

Ja, kanske inte var en lyckosam dag idag. Inte för alla iaf. Livet är inte alltid lätt.

Men för min del har väl dagen/kvällen flytit på helt ok. Är ju hemma nu o hade med mig lite mat hem till D också. Verkar som det blir spelkväll hos Anna o B imorrn! Very nice. funderar på en trip till stan innan dess, har lite ärenden att uträtta. Vi får helt enkelt se hur dags jag vaknar imorrn. Annars får det bli en tur på söndag kanske.

fredag den 13e

Mina myskissar bara sover. De ligger på sina favoritställen o myser. mina sötnosar =)

Idag är det visst fredag den 13. En turdag måhända?
Jobb idag 14-23 sen tar jag helg =)

För alltid

Har inte tänkt på hur fin den här sången är förrän den sjöngs på Malin o Jockes bröllop. Det var så man fick tårar i ögonen o man verkligen kände hur mycket kärlek det finns i texten!


Jag vaknar brevid dig,
stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min.
Du är så vacker när du sover,
du har nåt som ingen annan har,
du är så underbar.

Och jag ser i dina ögon,

att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
vi är för alltid du och jag.

Det finns inga tvivel,

har aldrig ångrat en sekund,
jag har älskat dig från första stund.
Vill att du ska känna trygghet,
du kan vila här hos mig,
för jag ska aldrig släppa dig.

Och jag ser i dina ögon,

att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
vi är för alltid du och jag.

Och jag ser i dina ögon,

att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
vi är för alltid du och jag.
För alltid du och jag.

Jag vaknar brevid dig,

stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min..
.

Min morgon

Sovit gott? det har väl jag gjort iaf. Hade ett samtal att ringa så klockan ringde vid 10. Så det är fixat o frukosten är äten. En perfekt start på dagen kanske? Har tom fixa matlåda till idag! Makaroner o köttbullar. Bättre än donkenmat iaf... har tröttnat på den, ätit på tok för mycket sånt! men ibland blir man allt sugen på pommes o beadip. Mumma! men i lagom mängd helt enkelt.

Nedstämd

Counting Crows - Colorblind


Josh Groban - Raise me up


Lars Winnerbäck och Miss Li - Om du lämnar mig nu


R.E.M. - Everybody hurts


Richard Marx - Waiting for you


Coldplay - Fix you


Christina Aguilera - Hurt




Rubrik?

Hade en mycket trevlig kväll igår hemma hos Sofie. Var bara jag, hon, Carro o Bettan. Sofie gjorde jättegod Tacopaj o till det blev det Fresita o Cider. Blev mycket snack o senare på kvällen spelade vi Cluedo. Har aldrig gjort det förut men det funka väl. Verkar kunna bli lite långdraget. Gick väl därifrån strax efter 00. Sofie o Bettan började jobba kl 6 imorse. jag börja ju inte förrän 11 så det var ju lugnt för min del ;P Men de var så pigga o glada när jag idag så! Gick bra på jobbet idag. Inga konstigheter. nu ska jag bara ta det lugnt innan det är dags att sova. Jobb imorrn igen. 14-23.

Jag bara handlar o handlar...

Finns det inget stopp i mig? Svar: NEJ! Hehe... skämt åsido så har jag länge funderar över ett nytt skoställ o idag köpte jag ett. Vilken skillnad va?


Tisdag

Undrar vart den där solen är som utlovades. Står klart o tydligt på klart.se att det ska vara sol idag... var är du?

Nya inköp

Blev inget från Gina Tricot. De snygga kläderna var inte lika snygga på riktigt. Klänningen var dock superfin på galgen men den satt inte bra på mig. Brösten ramla lixom ut o det vill vi inte vara med om! Hittade däremot en superfin väska på H&M o där blev det även en ny mascara (MaxFactor False Lash Effect såklart) o ett nytt nagellack, Bel-Air Blue från IsaDora. sen blev det lite handlat på Maxi också. Igen... det går åt så mycket mjölk här hemma. Det är inte klokt.... Såhär ser väskan ut iaf.



har insett att det är väldigt bekvämt med långt axelband på väskorna så det var väl delvis därför jag fastnade för denna. Sen har jag ingen brun väska =)


Back to normal

Första dagen avklarat. Är ju som om man aldrig varit borta. Allt rullar på som vanligt. Verkar bli lite förändringar framöver. Ska för det första bara gå natt i oktober vilket känns bra o sen en hel del annat. Kommer nog bli bra så småningom, men det tar ju tid att ta sig dit man vill.

Får se vad kvällen har att erbjuda. Funderar på att åka en sväng ut till Tornby, spana in kläderna på Gina jag skrev om i ett tidigare inlägg, men vi får se, skulle ju behöva lite mjölk också...

Jobbar

Då var man på jobbet då, första rasten. Har inte sovit så mycket inatt, max 4timmar... börjar kännas nu faktiskt. Men men bara att kämpa på. de första timmarna har gått bra så jag tror jag överlever första arbetsdagen efter semestern :P lite seg är man bara... jaja, plikten kallar.

Smultronstället

Idag har vi köpt en ny skrivare, lika billigt som att köpa nya patroner! Hade sett en på elgiganten för 399 men den var slut men vi fick en annan för det priset ist! Skitbra! Sen skulle vi fixat lite andra grejer men vi åkte till Söderköping o smultronstället i stället! Har ni inte varit där så är det en glassrestaurang med massa stora o goda glassar. Vi beställde in två gigantiska glassar. Jag lämnade lite men D orkade sin. Jag beställde en Vusuvius o D en Rock'n Roll. Mumsigt! Läs beskrivningarna på hemsidan =)



Glömde kameran hemma så det fick bli en dålig bild med mobilen...
men såhär ser de ut på hemsidan:



Vesuvius och Rock'n Roll
källa: Smultronstället.se

Vi åt alltså efterrätten först för nu håller jag på med maten. Annas stroganoff ska det bli. Mumma! Imorrn är det åter dags för jobb. Början redan kl 06. Men det ska nog gå bra. Hoppas jag...

Myggbiten

Blev rejält myggbiten i torsdag efter Emmas o min promenad i skogen. Tror jag fick runt 7 st. Varav två var sjukt stora o klia massor... sen när jag vakna idag har jag 9 nya myggbett! som jag hittat hittills då alltså... vi såg EN mygga inne igår o tydligen var jag populär... Alla nya myggbett (utom ett) sitter på mitt vänsterben... Varför då? Kunde han inte fördela sig lite? nej, alla på ett o samma ställe. Fick alltid massa myggbett när jag var yngre. Kommer ihåg en sommarmorgon när jag vakna i husvagnen, kanske var 7 eller nåt, o tittar mig i spegeln. Hade flera gigantiska myggbett i ansiktet! Hur vanligt är det? Men sen de senaste åren har jag typ inte fått några alls men nu är jag visst populär igen. Någon annan som känner igen sig?


Snart slut

Bara en ledig dag kvar sen är semestern slut. Vet inte riktigt hur jag ska orka upp kl 05 på måndag men det är väl bara att göra. Längtar redan till nästa semester...

Mina sötnosar!






1. Våfflan o Tuva är väldigt förtjusta i kartonger! Ska de inte ätas så passar de bra som säng.
2. Våfflan o Tessi kan komma överens ibland tydligen, men oftast inte.
3. Såhär mysigt brukar jag ha det när jag sitter i soffan =) Hon kommer alltid till mig!

Vill ha!

Hittade dessa fina kläder på GinaTricot o blev väldigt sugen! Får åka in o titta på dem nån dag =)


Filmer från dagen

Här är lite fler filmklipp från dagen. Filmat med min Panasonic DMC-TZ7 så det kanske inte är bästa kvalitén men det går att se filerna i HD =)





Kolmården

Har haft en trevlig dag på Kolmårdens djurpark! Först åkte vi Safariparken. Fick tyvärr inte se vildhund och varg där inne. Många av djuren var väldigt lata av dagens värme. Var väl 25grader skulle jag tro. Fick lite färg på fötterna av sandalerna. snyggt! sen åt vi matsäcken vi hade med oss o sen gick vi in i parken o kollade in allt. Kom lagom till Marine World för delfinshowen o efter det fick vi se sälshowen. Delfinern är ju så fina djur! Annars måste jag erkänna att mina favoriter är surikaterna. helt underbara varelser! Här kommer lite bilder ifrån dagen:


Först ett kort klipp från delfinshowen.
Som ni ser fanns det mycket nya tillskott sen vi var där sist. Gillar den lilla strutsungen! Vi har ju mycket fina djur även i Sverige. På bild: Älg, björn, varg, lodjur, järv. o sen ser vi hur sebrorna ser på fredagsmys ;)

Mysdag

Blev en heldag hos Emma. Mycket mys med Elis =) Han är ju sötaste killen alltså! Blev bjuden på god lunch o efterrätt med glass o jorgubbar! mumsigt! sen tog vi en promenad innan jag åkte hemåt o hämtade upp D för att åka o handla. Nu har vi ätit lite goda mackor o jäser i soffan. Imorrn blir det Kolmården om vädret håller i sig ;)

sömntuta

har sovit sjukt mycket hela semestern. tror det är nåt fel på mig... inte normalt att sova 10timmar varje natt. Brukar ju klara mig på 6-8 timmar, ibland 4. inte mycket att göra åt, kan ju ställa klockan visserligen men det är överskattat.

Ska ta o göra mig iordning nu. Ska hem till Emma idag!

Mascara

Har de senaste gångerna jag köpt mascara köpt Maxfactors False Lash Effect mascara o den är verkligen hur grym som helst! Den ger tjocka fransar med en lätt böjd effekt, till et bra pris. Fick en mascara från Oriflame med en tidningsprenumeration o den var inte alls bra till mina fransar. de står rakt ut o blir som spindelben... Så min absoluta favorit just nu är alltså denna:


Långt vs kort hår

Är lite tudelat. Vill ja låta håret växa ännu mera eller vill jag klippa av mig allt? Känner väl lite att mer hår är ganska tråkigt långt, är ganska tunt o frizzigt... men det är ju skönt att kunna sätta upp allt o när man lockar håret så får det ett fint fall. Hollywood lockar :P antingen vill jag nog ha en dm längre hår eller typ klippa av allt! orkar jag vänta tills det växt så mycket? eller vill jag ha förändring nu? Här är lite frisyrer jag kollat på nu. (fick ett tips om en sida på agnetas blogg där det fanns massa frisyrer ukhairdressers ) Kanske en blandning av första o sista?


eller ska jag orka vänta på detta? Valet är svårt...



Såhär ser mitt hår ut nu resp. så här kort hår har jag haft. Vad tror/tycker ni jag passar bäst i?

Lycka och gräddfil i ansiktet

Blev en ordentlig sväng på skänninge marken. åkte vid 17 o kom hem vid 21. det är ju en hel del stånd kan man säga men det är ju ganska mycket av samma i flera av dem. Väskor o t-shirts, kokosbollar o godis är väl det som det finns mest av. O sen matställen lite här o där. Anna ville äta Langos så vi stannade vid ett ställe där de sålde det. Jag köpte mig en kebab. Var väldigt svåräten o kladdig. När jag skulle ta en tugga skvätte det upp gräddfil i hela ansiktet (okej, typ ett par stänk då) o Anna kudne inte sluta garva, men det bjude rjag på :P tyvärr hade ju ingen av oss kameran med sig annars hade ju detta varit ett kodakmoment så att säga. Blev lite smått inhandlat iaf.


  • Väggderkoration med ordet Lycka - tänkte sätta den över sängen tror jag
  • 4 korvar för 100kr. Vilket klipp! - älgkorv, hjortkorv, brännvinskorv o vitlökskorv till D
  • De obligatoriska kokostopparna!
  • o ett kilo saltgurka - mums!
Känner mig helt nöjd med mina köp. O som det passande står på bilden då... mat är lycka :P

snart beger vi oss...

...till skänninge marken. Ska hämta upp Anna om 30min. får se om vi hittar nåt fint.

parenthood

Har tittat en del på den här serien nu i sommar. O den är verkligen bra! handlar om en stor familj o deras vardag egentligen. Vardagliga problem. En jordnära serie. Jag tycker iaf om den så vill ni se vad det är så visas den på tv3 torsdagar kl 20.


Glassigt värre

Är med o tävlar om denna Goodiebag på Fattyboms blogg. Spana gärna in hennes blogg. Jag gillarn :)

källa: fattybom


Det är vattenpumpen Gärd...

Blev ett långt, trevligt besök hos mor o far. Först fick vi mat när vi kom sen blev tittade vi på bilen pappa o jag. Det är iaf inte motorn så den är fullt åkbar! Kanske inte långresor då men den går att använda Är troligen nåt med ACn eftersom den krånglat. Pumpen till ACn möjligtvis. Men vem vet. Ska åka till verkstan i veckan o se vad de tror det är. För är det ACn så ska vi nog tänka på att köpa ny bil. Ingen idé att reparera bilen för lika mycket som den är värd...

Efter bilkollen spela vi lite kort o sen fick vi fika. Sen spelade vi Pop o Rock. Ett frågespel om svenskmusik. Jag kom sist... vissa frågor är ju jätteenkla medans andra är hur svåra som helst! Men men jag är inte bitter ;)


Imorrn blir det Skänninge marken med Anna! ska bli superkul! Har inte varit där på flera år. Nu blir det lite avkoppling. Hörs imorrn!

dagen

Ska hem till mamma o pappa om en dryg timme. Hoppas vi får ordning på bilen. Igår/inatt när vi skulle åka o släppa in Ds föräldrars katt så la ACn av igen. Det började lukta nåt förskräckligt. Den behöver nog en rejäl service den där bilen tror jag... vi får se vad som händer. Blir ingen tur på stan med Anna idag iaf. Men om vädret blir bättre blir de tnog en promenad iaf =)

Save Tonight

Inte riktigt vad jag brukar lyssna på men jag tycker den här versionen är så fin, de sjunger så finstämmigt dessa söta killar... kunde inte låt bli helt enkelt. Njut :)


filmer

Ghost Image var bättre. Kollade in Valhalla Rising imdb.com o såg då att Mads Mikkelsen ska va med i en nyproducering av The Three Musketeers. Orlando Bloom har också en av rollerna. Kan väl va kul med nyinspelningar av äldre filmer men det blir ju lite tjatigt i längden kanske... hur många Robin Hood filmer finns det inte egentligen? Något nytt kan ju vara kul ibland också...

Dålig film

Har precis tittat på en dålig film. Första repliken kom efter ca 15min... hela filmens repliker kan skrivas ner på ett halvt a4. men det var inte därför filmen var dålig. Fanns inte direkt nån handling o scenerna kom lite huller om buller... man fick inte riktigt koll på hur allt hängde ihop. huvudpersonen One Eye spelades av Mads Mikkelsen och filmen heter Valhalla Rising. Inget jag rekomenderar helt enkelt. Snart börjar en film på canal+ Ghost Image. Får se om den är nåt att ha...

Bakat o planer för veckan

Blev en Nordenfeltskaka. Mycket gott =) Blev allt på lite bätte humör av lite socker. Ikväll blir det lite mys med älsklingen, imorrn ska jag hem till mamma o pappa så att pappa kan titta på bilen. Han sa att det kunde va nån ventil men vi får se om han hittar nåt. Bra med pappor som är händiga o kan bilar ;) sen ska jag följa med Anna på stan för hon vill hitta nåt till hennes o Bs bröllopsdag. helt sjukt att de redan varit gifta i ett år! tiden går så fort! På onsdag snackade vi om skänningemarken o det är jag verkligen pepp på! Har inte varit där på flera år o måste ju erkänna att skumtopparna lockar en del! haha!! Men det finns mycket fina grejer där, man kanske uppskattar alla hantverk lite mer nu när man är äldre? har visserligen alltid tyckt om sånt men ändå ;) sen så ska jag o emma försöka ses också. Får se vilken dag det blir. sen pratade D o jag om kolmården men vi får se hur han jobbar, blir väl kanske en tur till smultronstället i helgen iaf. Måste ju fira sista semesterhelgen o umgås med min plutt här hemma.

Babbel babbel... det tar aldrig slut. Nä nu får jag försöka dra tag i D, badrummet är fortfarande inte städat. Iiih!

Depp

Känns väl inte direkt bättre. Städningen är påbörjad. Bara badrummet kvar. har ingen lust med något alls idag faktiskt... men har tagit ett steg i rätt riktning iaf... får se vad som händer framöver. tar de chanser jag får.


källa: Google

Känner mig lite sugen på choklad... funderar på om jag ska baka nåt. Då kanske jag blir på lite bättre humör...

dålig dag

Vaknade vid 7 av att en av katterna jama. Gick upp fyllde på maten o när jag kom tillbaka till sängen hade en av dem kissat där... blir så lessen!! orkar inte mer... hursomhelst så la jag mig på soffan ist. Som tur var hade jag ju tvättstugan vid 10 så täcket är redan tvättat. men hur kul är det egentligen? Tror det är tredje gången jag tvättar mitt duntäcke på en månad... hur bra mår täcket av det liksom? o jag som bäddade rent innan jag la mig inatt... bara att tvätta lakanet igen... blir galen... o vi måste städa idag... eller vi o vi. Nu är det banne mig min tur att lata mig när D städar. Det här med att dela hushållsarbetet lika funkar inte riktigt här då skulle vi sräda oftare än en gång i månaden o hur bra ser det ut med tre katter? Orkar inte tjata mer men annars händer det ju inget... åhh.... hatar dessa dåliga dagar... vill ha bra dagar jämt!!

Vad tycks?

Känner mig ganska nöjd för tillfället. Kan lägga in större bilder o jag har gjort en ny header. Får se hur länge den får va med, ska försöka fundera ut nån bra.



Är det något du vill ändra på?

Redan tröttnat

Bloggen kommer förändras lite framöver. Lite bredare för att kunna lägga upp större bilder, ny header, lär komma flera olika tills jag bestämt mig... lite smått bara ;) Lite tidsfördriv på min regniga semester :P

Svensk sommar

Regn, sol, regn, sol, regn o nu sol igen... kan inte vädergudarna bestämma mig?

bara en vecka kvar...

suck... två veckor har redan gått o det är bara en vecka kvar. känner mig verkligen inte redo. tror det är dags för en förändring. har nu en vecka på mig att göra en plan för hur jag vill ha det framöver.

just det...

...på Universeum kunde man mäta sin längd med radar o till min stora förvåning är jag mycket längre än jag trodde... sträckte jag på mig ordentligt var jag hela 169,6cm! wow! Men som stod jag som vanligt så var jag 168,6cm så vi kan väl säga 169 ;)? (D var 188,9cm, lång karl jag har)

Göteborg

Har haft en trevlig vistelse i Göteborg. D körde hela vägen ner i regnet. Inte det roligaste kanske. Men det gick bra. fick ta det lite lugnt på vissa ställen. När vi väl var inne i Göteborg var det lite köer. Inget massivt men det tog väl 20min längre tid till hotellet än vad det borde gjort utan trafiken. Hotellet var jättefint. Låg precis vid Nordstan. Blev ingen shopping men en liten sväng där inne för att kolla läget. Vädret var ju inte det bästa så vi åt på hotellets restaurang. Mycket gott! Tyvärr pallade inte min mage läget riktigt så jag låg med magknip o illamående resten av kvällen. Inget roligt sällskap men efter lite sömn blev det bättre. Det bästa med att bo på hotell måste ju vara frukostbuffén! Jag älskar't! O denna frukost var inte sämre. Mycket gott! Vi checkade ut runt 11 o begav oss då med bilen till Universeum. Fanns ju massor att titta på. Men science avdelningen kändes mest riktad till barn. Vi testade vissa grejer men det bästa var ju regnskogen o fiskarna såklart =) Efter det hade vi en del parkeringstid kvar så vi tog en kort sväng på Världskultur muséet. Inget spännande direkt men lite kultur är väl aldrig fel? Var ju väldigt fint väder så på hemvägen stannade vi till vid Brahehus o titta runt. Vilken utsikt! Har inte kollat på ruinen sen jag var liten o då tyckte man väl inte direkt utsikten var det roliga... men så fint att se ut över slätterna o vättern! Vi var väl i Linköping runt 19. Då ringde Jenny o sa att de skulle spela minigolf o D ville gärna vara med så innan vi åkte hem blev det minigolf i Valla. Jag kom faktiskt 3a av 6pers. Inte illa! 59slag på 18hål. Sist fick jag nåt på 70. haha! Var visserligen "solbanan" då men men... en viss förbättring. Sen åkte vi hem. Vi hade ju inte ätit mat på hela dan (lite fika o macka bara) så det första vi gjorde var att äta tacos. Mumsigt! O nu är allt uppackat o klart. Kissarna verkade inte direkt ha saknat oss. Jenny hade ju kollat till dem lite. Här kommer några bilder av de 186 som vi tagit under helgen. haha!

1. Det härliga regnvädret vi åkte i
2. Hotellrummet på Scandic Europa (kan verkligen rekomenderas)
3. Korallrev med nemofiskar (var iaf så alla barn referera dem som)
4. Maneter
5. Ett barn tappade ner sin napp o sköldpaddorna var snabbt framme (mamman lyckades få upp nappen igen)
6. Brahehus
7. D posar
8. Jag var bara tvungen att sätta mig där!
9. Älsklingen o jag med den fina utsikten bakom oss