Otis

Såg en dålig film inatt. Stod på infon att det skulle vara en skräckfilm men det var snarare än komedi än ren skräckfilm. Nästan så jag ångrar att jag började titta på den, jag hade kunnat sova istället o gått upp tidigt idag. Men inte då, o har man väl börjat titta måste man ju se hur den slutar...



Idag har jag shoppat ännu mera. Blev ett linne 50% på VeroModa, ett par skor från deichmann, blommiga hipsters och en supermysig filt från Hemtex. Såg filten reda igår men jag var tvungen att fundera. O Tuva gillade ju filten iaf =) Tröjan på bilden avr den jag köpte igår. Pengarna bara försvinner.



Nu är det iaf fredagsmys som gäller. Blev lasagne till middag o senare blir det kanske lite mums o Idol =)

Bättre idag

Var skönt att få sova ut. gick inte upp förrän efter 13. Strax efter 16 kom Emma o hämtade upp mig. Då åkte vi iväg till Ikano där vi käkade på Feferoni, snackade o sen blev det en liten shoppingrunda. Finns mycket snyggt nu alltså. Köpte en tröja/tunka från Vero Moda iaf. När jag kom hem tittade jag på "bara bröst" galan o åt fruktsallad. Mums =)

Vet inte riktigt vad dagen bjude rpå imorgon. Kanske blir en sväng till NetonNet som öppnade idag? Kanske en till shoppingrunda? D är hemma o är sjuk så jag kanske bara stannar hemma med honom...

D visade mig denna mobil. Sony Ericsson Satio. Man blir ju nästan lite sugen. Jag som inte har nån bindningstid på mitt abonemang heller. Fast den är väldigt dyr...



Dålig dag...

Känner att det just nu är för mycket som inte stämmer... har ingen ork, ingen lust... känns lite som om jag gett upp. Tankarna snurrar i huvet om det kanske är dags att tänka om... detta kanske inte är något för mig? Behöver nog något annat ett tag...

Allt känns så negativt just nu. o jag ber om ursäkt för att jag inte skriver något roligt men jag behöver skriva av mig lite... ibland är man inte på topp o då ska man inte behöva låtsas vara glad... man måste få vara lite nere o deppig ibland för att sedan få ha sina bra dagar. O som sagt, just nu känns det bara blä! nä, nu ska jag inte klaga mer... det är väl dags att sova tror jag... behövde väl bara prata ut lite... o alla sover... för klockan är på tok för mycket... men så går dt när man jobbar stängning...


everybody hurts.. sometimes...

Studenter

ska snart åka till jobbet igen... känns som om jag nyss kom därifrån... o ja... åkte därifrån för 12 timmar sen o sen dess har jag typ bara hunnit sova... man får så konstig dygnsrytm av stängningarna. o i helgen jobbar jag öppning o då ska man gå upp jätte tidigt...

Var i Mjölby igår innan jobbet, var med påd eras assmöte. Kändes bra. De verkar va ett trevligt gäng så det ska bli kul att lära känna dem o få lite tips.

Måste bara säga att studenter är inget man gillar när man jobbar på mcd Valla. För de kommer i stora grupper vid fel tidpunkter o ska ha massa massa cheese! Men sen måste jag väl säga att de flesta är väldigt trevliga, men ändå... när man har jobbat i 9 timmar är man inte så glad när det kommer in 20 fulla människor som är på tok för högljudda... då vill man helst bara hem o sova. Men, utan studenterna har vi ju inget jobb så tack ändå men ni kanske kan vara lite tystare o visa lite mer hänsyn åt våra övriga gäster? o handla gärna lite mer än bara cheese =)

Imorrn är jag ledig o då ska jag äta middag med Emma när hon slutat jobba, sen blir det kanske träning med Anna efter det. Nu ska jag väl kanske äta nåt innan jag åker till jobbet... bara tre daga kvar på Valla innan det är mjölby som gäller. Kommer kännas konstigt att inte åka dit vaje dag men de tär ju påvägen hem så det blir nog kasnke en glass eller dricka där ändå, bara för att checka läget =)

Årets längsta helg...

Bokstavligt talat! Idag har jag tvättat, köpt ett par skor, o handlat lite mat. Skorna är inget speciellt. Bheövde ett par låga skor som är breda o lite varmare än conversen. Finns så sjukt mycket snygga skor med klackar men det var ju inte riktigt det jag var ute efter... o sen med min förbannade tå så är det ju inte riktigt optimalt. Kanske borde ta o ringa vårdcentralen är nån fotspecialist... men det ha rju varit skapligt över sommaren men så fort det blir strumpor o skor (=varmt om föttern) så kommer infektionen tillbaka.

Avslutade gårdagen med lite mys med kissarna. De låg på sängen allihopa! Utan att fräsa o bråka med varandra. Har märkt att de tål varande när de är trötta men när småttingarna är uppspelta blir det ofta fel...





En timma längre!

Blev väl inte mycket till rekord, men vi jobbade på bra o sålde två bra timmar änd. Hade högt tempo i början men sen dog det ut...

Kom nyligen hem från Ds föräldrar där vi blev bjudna på god mat =) Nu väntar en lång natt, för ja klockan ställs ju tillbaka en timme så då kan jag vara uppe en timma längre än jag tänkt, eller kanske sova en timma längre. hmm ja det låter lockande!

Rekordförsök

Börjar känna att detta håller på att bli en donkenblogg... men det kanske inte är så konstigt när jag spenderar så mycket vaken tid på det stället :)

Om  en timma äär jag påbäg till jobbet. Allt såg så bra ut för två dagar sen, allt var på vår sida... men nu får vi se hur det blir. Grillen krångla en massa igår o idag är en sjuk... o vi som verkligen skulle behöva 19gubbar till vårat försäljningsrekord. Men vi får göra det bästa av situtionen. O vi har samlat de bästa så det kommer gå vägen =) Högskoleprov på LIU o lönehelg. Vi har alla förutsättningar. Det kommer gå vägen!

vad vill du blir när du blir stor?

Ja ni... började fundera lite på det idag... o ja... inga svar dök upp. man måste väl börja tänka på det förr eller senare. fyller ju trots allt 23 snart o då kanske man ska fundera över om man vill plugga eller inte. Känner verkligen inte för att läsa nu... men nån gång kanske? o precis... D fyller 25 om 3 månader... helt sjukt vad tiden går fort. Känns som om det var nyss vi träffades. D's kusinbarn fyller 8år idag så vi var döär o fira henne. Det är då man märker hur gammal man är. Jag minns henne från när hon var nyfödd. Det var det år D o jag blev tillsammans. helt sjukt när ma tänker tillbaka. Känns inte alls som det är så länge sen men när man ser på yngre människor hur stora de börjar bli då märker man att åren går.

imorrn är det fredag o då är det åter jobb 9-18. sen blir det fredagsmys med älsklingen o på lördag jobb 12-14 o sen är vi bjudna till Ds föräldrar. hans syster o Mirca ska också dit så det blir trevligt. sen på söndag har vi inga planer ännu men jag skulle faktiskt behöva ett par skor har jag kommit fram till. Helt sjukt emd tanke på hur många skor jag har men min tå är infekterad igen och jag kan verkligen inte ha några av mina skor. De enda som passar just nu är mina converse o det är lite smått jobbigt när det är blött o kallt ute. Stoppar ju inte direkt väta o de är ganska kalla så jag ska se om jag kan hitta några skor med rundade tår som är ganska breda...  får se. Är ju faktiskt lön imorrn =)


Älskar den här låten! Så sann, så vacker. Lyssna o njut!

soffpotatis

Och hur har dagen varit? Jo tack... bra till en början för att sedan övergå i kaos för att sedan bli alltför seg för att bry mig... en soffpotatis är vad jag är. Har precis sett färdigt på Greys o Tuva ligger o sover i mitt knä. Hur kan man då undvika soffan? Med älsklingsserier o myskissar? Visserligen är småttingarna sjukt jobbigt ibland. De springer runt o jagar varandra o Tessi vet inte vart hon ska ta vägen o e fräser en efter en... usch ja... men jag hoppas verkligen att det blir bättre för de är så mysiga när de är lugna o vill gosa.

Imorgon blir det mera jobb o sen blir det kalas. D's kusinbarn fyller år. sen blir det jobb igen på fredag o sen på lördag ska vi slå rekord =)

sömntuta

Gårdagen bjöd på mycket sömn och sen lite handling på maxi. Idag har jag däremot varit i Mjölby o hälsat på. Fick en rundvandring och info av Jennie o sen var jag med på lunchen. Var ju inget märkvärdigt denna dag, är ju lågvolyms månad. Men man fick iaf en känsla av stället. Den största skillnaden i början är ju helgen. Det rullar på massor i flera timmar till skillnad från hur det är hos oss. Det blir en erfarenhet. Men det kändes som ett skönt gäng som jobbar och det ska nog inte vara några problem att lära känna dem lite bättre. Det största problemet kommer nog vara att orka upp så pass tidigt. De öppnar ju redan kl 6 så man måste ju vara där kl 5.30 vilket innebär att jag måste åka härifrån kl 5. o jag som är en sån morgonmänniska... eller inte. Men, men det kommer ju då iaf bli postivt när jag kommer tillbaka i januari och börja vid 6.30 =)

Efter Mjölby åkte jag tillbaka till Valla. Diskutera läget lite med Ismael o sen bagav jag mig hemåt. Var sjukt trött så jag somnade i soffan... har haft lite ojnt i huvet hela dan, nu känner jag mig bara tung i bollen o allmänt seg. Blir nog bättre av att sova i natt. Blev inte så mycket sömn i natt eftersom jag inte somna förrän 4 i måndagsmorse...

Nu sitter jag iaf o tittar på Ugly Betty o myser med mina små älsklingar. Sen blir det DHW o sen kanske det är sängen som hägrar?

Lyckad stängning

Stämplade ut exakt 0230. Hur skönt var inte det! En bra avslutning på stängningshelgen.

Känner att det kanske är dags att krypa i säng... men vem bryr sig? Är ledig imorrn!


Time for work

Gick upp runt 12 igår. Sen begav vi oss till mamma o pappa för att hälsa på syster o Johan och en bit mat. Sen var det dags att åka till jobbet... var hemma nån gång efter tre... sov till 14... ohoh. Helt sjukt, o nu när jag varit uppe i dryga två timmar är det dags att fara till jobbet igen. Helt sjukt. Men skönt att vara ledig imorrn iaf.


Inbokat

Pratade nyss med Jennie på Mjölby. Ska dit o få en lite rundtur och genomgång på tisdag kl10. Sen så ska jag då jobba där nov-dec. Får byta jobbhelg men det är inga problem. Är van vid att jobba =) hahah!

Bara bus

Känner mig ganska trött. Inte bra med tanke på att jag jobbar till minst 02.30 inatt. Kissarna låter mig inte sova. Det är ju sååå roligt att springa och hoppa på mig när jag sover. aja... det blir nog bra detta. Vi har iaf kommit fram till att det är Tuva som skriker o fräser. Inte Tessi som vi trodde först. Tessi har faktiskt vant sig väldigt snabbt. Men det är småttingarna jag inte litar på. De är ltie dumma. Tuva fräser åt henne hela tiden men våfflan vill nog mest leka.

Just nu är småttingarna precis bakom min rygg och busar. Klättrar lite o leker. Man kan ju inte luta sig bakåt o njuta direkt. hehe... Men som sagt ikväll blir det jobb. Snälla Sebbe täcker upp mitt skift till 20 så att jag kan bli klar med schemat. o sen är det bara att köra. Imorrn kommer Hanna o Johan till mamma o pappa. Så vi åker nog dit en sväng innan jag jobbar imorrn. Var ju alltför längesen vi sågs =)

Bara bus

Känner mig ganska trött. Inte bra med tanke på att jag jobbar till minst 02.30 inatt. Kissarna låter mig inte sova. Det är ju sååå roligt att springa och hoppa på mig när jag sover. aja... det blir nog bra detta. Vi har iaf kommit fram till att det är Tuva som skriker o fräser. Inte Tessi som vi trodde först. Tessi har faktiskt vant sig väldigt snabbt. Men det är småttingarna jag inte litar på. De är ltie dumma. Tuva fräser åt henne hela tiden men våfflan vill nog mest leka.

Just nu är småttingarna precis bakom min rygg och busar. Klättrar lite o leker. Man kan ju inte luta sig bakåt o njuta direkt. hehe... Men som sagt ikväll blir det jobb. Snälla Sebbe täcker upp mitt skift till 20 så att jag kan bli klar med schemat. o sen är det bara att köra. Imorrn kommer Hanna o Johan till mamma o pappa. Så vi åker nog dit en sväng innan jag jobbar imorrn. Var ju alltför längesen vi sågs =)

Walk on by

Kände bara för att lägga upp lite bra musik. Lyssna o njut =)


Mjölby here I come...

Då var det bestämt. Ska jobba i Mjölby ett tag för att se lite hur en högförsäljningsrestaurang fungerar. O de har bra fungerande system o allt stämmer så det ska bli riktigt spännande! Kommer att arbeta som arbetsledare då men det kan vara skönt att kunna koncentrera sig på den uppgiften ett tag o bara lära sig en massa om systemen o utveckla mig själv. Det är väl det jag behöver, om jag vill gå längre så måste jag nog ta detta steg för att kunna utvecklas till en bättre ledare, för just nu sitter jag nog ganska fast. Så det ska bli väldigt spännande men samtidigt lite läskigt. Komma till ett helt nytt ställe där jag inte känner någon. Har visserligen pratat med restaurangchefen ett par gånger så jag tror det kommer gå bra. Kan ju vara ganska skönt att komma till ett nytt ställe där ingen vet hur man varit innan. Man kan nå en bättre proffissionell nivå eller nåt... Blev mycket jobbsnack nu men det är väl inte så konstigt när jag jobbar som jag gör. Ismael sa iaf att det bara var att säga till om jag ville därifrån sen. Men en månad elelr två. Kanske till årsskiftet elelr nåt skulle nog funka bra. Vet inte om det blir redan nu till 1 nov eller om vi väntar. Vi får se hur det lider...

Kissarna ligger just nu o sover. Tuva i sängen, Tessi i stolen o Våfflan i soffan. Så söta de är =) Vi hade dörren till sovrummet öppen i natt o det gick bra. Småttingarna hoppade runt på oss som vanligt när vi sov o Tessi skötte sig riktigt bra. Blev lite knas imorse bara när D skulle åka till jobbet så då fick de vara inne hos mig ett tag. Men nu, sen jag gick upp, har de bara busat lite. O sovit massor. Mina små mysmonster.

Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar, sen ska jag ta o käka nåt o sen åka till jobbet o fixa med schemat. Ismael tyckte jag skulle försöka få nån annan att ta min stängning imorrn så att jag kan koncentrera mig på schemat idag o kanske även imorrn dådå... vi får se hur sugen någon är...

En massa strunt

Då har jag avslutat mina öppningar o ska bege mig in i stängningshelgen. Vet inte hur jag ska orka vara vaken så länge men det ska väl gå =) Jag är ung, fixar allt... eller? Hmm... ibland känns det inte så men... det borde väl vara så. Men ibland blir det tungt. Har fått ett förslag upplagt för mig som jag ska svara på imorrn o det lutar åt att det blir så... så inom en snar framtid kommer det iså fall hända något kul o spännande.... o läskigt =) Men det är ju en erfarenhet o jag vet inte om jag kan säga nej till det... vi får se.

Småttingarna fick sina namn idag. Tuva och Våfflan. Tuva är svart o Våfflan ljus. Sukt svårt att hitta på bra namn.


Det är bara en massa bus hela tiden, o sen sova =)

Var en snabbis på gymet idag med Anna, var sjukt mycket folk så det var kö till maskinerna. Vi sa att vi tar det på fredag istället. Min lediga morgondag ska jag spendera på jobbet. Eller ett par timmar bara. Måste dit o lägga lite schema. Annars bli nog inte medarbetarna så glada... Nä... nu ska jag ladda inför Greys o mysa med mina små bäbisar =)

Sova säng!

Har gått på halvfart hela dan. Är sjukt trött. Är lite svårt att sova när man har två småttingar som springer på en när man ska sova. Men mysiga är de =)

Har gått bättre idag med Tessi. Visst, ett par slag fick de väl tissarna men inget allvarligt. Tessi evt inte riktigt hur hon ska leka med dem. De är ju så små! Hon är ju 4ggr så stor. Hon vet inte riktigt hur hon ska bete sig. Men hon lekte lite med deras svansar o de hoppade över henne när hon sprang fram o tillbaka efter sin råtta. Sjukt söta! Bara att hålla tummarna att det går bättre o bättre. Men som det ser ut är det ju på rätt väg.

Tack för namnförslagen. Vi har ännu inte nått något beslut men vi funderar. D verkar inte bry sig så mycket om deras namn men jag tycker att det börjar bli jobbigt att säga den svarta o den ljusa. Sjukt fel. Hittade en sida med en massa förslag. Kanske Kiwi o Våfflan? Eller varför inte Turbo o Soya? Haha... kommer aldrig komma på nåt bra. Det kommer sluta med att de heter svarta o ljusa.... eller lillan o vilden kanske? eh... nu ska jag se 2 1/2 män o sen sova med mina sötnosar.

Småttingarna

Tessi är vädligt sur... hon rev upp D's armar men jag hoppas verkligen att det kommer gå för småttingarna är så söta o gosiga!


Tillökning

Då har vi kommit hem. O det blev två småttingar som fick följa med oss. En mer än vad vi tänkt. Men de var så söta så vi kunde inte skilja dem. När vi kom låg alla sex ungarna i en hög o sov. så underbara. Men det blev iaf två flickor som fick följa med oss hem. Vi vet inte vad de ska heta än men det kommer väl. Säljaren kalla dem smulan o skrållan men jag tror det blir nåt annat. Förslag någon?



Stackars Tessi är lite sur o är instängd i sovrummet, men jag tror det kommer gå bra. Hoppas jag.

Klubbad o klart

D har precis pratat med en kvinna från boxholm som hade 6 kattungar till salu o vi ska dit på lördagförmiddag o titta =) blandras mainecoon o skogisar så de lär bli stora! Men de var så fina så vi kunde inte motstå! Får se om vi får med en hem
http://www.blocket.se/ostergotland/6_st_Maine_Coon__Norsk_skogkattungar_23689281.htm?ca=14&w=1

Kattsugen

Blev en lång dag på jobbet idag. Började 0630 o stämplade nog inte ut förrän 17... möte o allt drar ut på tiden. Fick mycket bra sagt hur som helst. Imorrn slutar jag iaf vid 15. Ska bli så skönt att komma hem tidigt. Ska ju fira mamma imorrn kväll så det blir ju bra det. Slog in hennes paket nyss. Blev så fint så. Hahah!

Har mer o mer funderat på att köpa en till kisse. Tycker så synd om vår lilal bäbis som är hemma själv alltför mycket. Tror hon skulle må bra av en lekkamrat. Frågan är bara hur hon skulle ta det? Äta upp den kanske? Njae... hon bryr sig inte så mycket om andra katter egentligen. Hon har fräst en gång åt en annan katt utan att den gjorde nåt. D's föräldrars katt bryr hon sig knappt om. De har ju bara träffats två gånger men men... jag tror iaf skruttan skulle må bra av en kompis att busa med.


Förkylda elände

Näsan rinner o ögonen känns alldeles pluffsiga, vad nu det betyder? haha... kom precis hem från ikano o maxi. var tvungen att hitta något till mamma som fyller på torsdag o nu är det gjort. sen blev det lite mjölk o sånt på maxi när jag ändå var där. nu ska jag ta o ringa mormor om torsdag o sen ska jag nog lägga mig en stund i soffan innan D kommer hem från jobbet så vi kan laga mat. Sen ikväll är det Ugly Betty o DHW som gäller =) Me Like!

Helt slut

Blev väckt idag innan klockan ringde. Blev tvungen att komma in lite tidigare för att fixa veckoinventeringen. Inga problem. Var bara lite trött. Men dagen har varit lite upponer ändå. Kan bero på att jag håller på att bli sjuk kom jag fram till... har känt ett tag att det varit något på g. Har haft ont i halsen på morgonen i en dryg vecka o igår o idag rann ögonen o näsan på förmiddan. o nu har det satt igång i halsen o näsan rinner... usch usch... känner hur det trycker i bihålorna... orkar inte vara sjuk! Mina förkylningar brukar funka likadant faktiskt. Först har jag jätteont i halsen i 2 dar o sen blir jag snorig o sen blir jag täppt. Brukar sitta i en dryg vecka. Men nu känns det inte likadant... kanske är svininfluensan. Haha... nä då... men det kanske är bihålsinflammation eller nåt sånt... suck... o anna o jag som tänkt träna imorrn. Tröstade mig iaf med lite m&m förut. Mums =) o så ska jag ta o vila upp mig imorrn. Fast jag måste åka en sväng o köpa nåt till mamma. Hon fyller år på torsdag.

Men nu ska jag ta o tycka ännu mer synd om mig själv... :)

Kanelbullensdag

Idag har det varit en riktigt bajsdag om jag får uttrycka mig så... Bopen var trasig när jag kom till jobbet, allt kändes fel. Inget stämde. Det löste sig väl med bopen till slut iaf men jag hann ju knappt göra nåt. var ett tag sen jag körde ett så dåligt skift... helt oförberedd o ingen plan för något... usch usch. Inte alls kul. Vid 13 hann jag iaf äta så då blev det lite bättre men sen rullade på hela eftermiddan... helknas... söndagar är fan jobbiga. Är iaf sjukt hungrig nu. Har inte ätit något sen 13 o jag var inte hemma förrän 19 när jag skulle slutat vid 18... mennu står det en varm smörgåstårta i ugnen som borde vara klar snart o sen vankas det kanelbullar som jag bakade i fredags. Är ju faktiskt kanelbullens dag idag o det ska firas!

lördag

kom nyligen hem från en trevlig kväll hos Anna Agnetha var där också. Mycket trevligt med god mat, mycket prat o lite sång =) Blev ganska skapligt för min del. Har ju jobbat hela dagen o jobbar även imorrn från 9 så jag ska ta o sova nu snart. Bara D är färdig i badrummet...

Måste bara säga att det gick bra på jobbet idag. Vi sålde mer än förväntat o alla var superduktiga. Det är vid såna tillfällen man är stolt över sina medarbetare o faktiskt ganska nöjd med att jobba på McDonald's =)

Idol kvalfinal

Måste säga att alla är sjukt duktiga... men jag måste tyvärr klaga på ett av juryns wildcard. Camilla. Hur kunde hon? Hon förstörde en av de vackraste låtarna som gjorts. Kunde de inte gett Rasmus en chans till istället? aja.. sånt är livet. Här kommer iaf en sjukt fin version av Halleluja av Jeff Buckley. Så här ska den låta!



(Hitta ingen bättre video ;/)

Höstfint

Idag har jag varit o inhandlat lite nya växter till balkongen (mycket vuxenpoäng) lite ljung o så. Så nu är där riktigt höstfint nu =) Sen har jag bakat bullar. Mumsigt värre. Har redan ätit typ 4st... hehe =) La resten i frysen, gott o äta senare. Nu är det väl dags att börja med maten tror jag. Jobbar ju imorrn.

En lyckad dag

Började faktiskt dagen med att åka till jobbet trots att jag var ledig. Har hänt massor i lobbyn bara sen i tisdags! Det går sjukt fort nu. All inredning ska vara klart denna vecka =) Kul kul. Ismael o jag kollade lite siffror, finns en del att jobba med... sen åkte vi till Tornby där han hjälpte till lite o sen åkte vi vidare till IKEA för att inhandla lite ljus o sånt till restaurangen. Blev en vas + blomma o en amssa ljus o två lådor att ha frukostbröd i o en silverbricka att bära ut gästernas mat med =) Lyx. Haha! Men en sak som inte kändes bra var att ikea redan plockat fram lite julsaker... känns som om de börjar tidigare o tidigare för varje år. Man hinner ju tröttna innan det är jul ju! Men men... avr itne så mycket, lite ljus, lyktor o servetter men snart kommer väl resten också... o visst är det mysigt med jul. Älskar julpynt o pyssel. Snö ute o lussekatter. Familj o kärlek. Glögg o pepparkakor... Apelsiner. Ja. Jul... längtar nog lite ändå kanske... ;)

När jag kom hem satte jag igång med gardinerna till köket. Längderna köpte jag ju färdigsydda, behövde bara lägga upp dem en hel del. Sen blev det en kappa o en längd till. Är nöjd. Är sjukt tråkigt att bara så raksömmar... typ 3,5m bara så... sjukt tråkigt o jobbigt att nåla... usch. Men det blev bra iaf. Fick ont i ryggen på köpet men vadå... Vill man ha det fint får man lida pin... hmm... aja... fungerar väl kanske så med. hehe. Avslutade kvällen med att äta god mat o efterrätt. Idol för hela slanten o nu halvtittar jag på Criminal Minds o sen blir det nöjespokalen o sen läggdags tror jag. Är ju en dag imorgon med. Ska nog ta o baka bullar då som sagt. Kanske blir en sväng till Plantagen med eller nåt. Vill ha lite höstväxter till balkongen. o en ny svärdslilja till sovrummet (den som står där har nog fått för mycket vatten...) Börjar ju bli riktigt kallt ute nu... är ju minusgrader om nätterna så vi ska nog ta o plocka in från balkongen imorrn med. In med dynor o vissa växter. Japp. Får bli en sån dag imorgon.