Go o gla'

Jobbat idag då. Var förbi Valla en sväng efteråt. Saknar dem ju allt =) det var kul att träffa de som jobbade. Sen åkte jag o D till Ljungsbro för ett besök på Cloettafabriken =) Heheh... godis är gott. Blev lite skumtomtar, romerskabågar o polly. så nu har vi lite gött till jul (o innan med förstås)

Idag kom mina nya skivor. Nice. Har inte hunnit lyssna igenom dem än men det skall bli nästa projekt. Efter maten blir der lurarna på o sen vid 20 blir der faddergalan. kanske skänker en slant också?

Blommor o blad

Idag har jag varit lite duktig iaf. Städat köket o moppat golvet, julpyntat klart (förutom en stjärna till sovrummet som jag ännu inte köpt) Var iväg o handlade lite med. Hittade då som sagt ingen stjärna jag ville ha. Var så mycket folk så vi var bara iväg en snabbis. Var ju mest växter jag ville köpa =) Blev två fina julstjärnor, en amaryllis o så två fredskallor till köksföntret. Har slängt en del växter o placerat om dem lite. Vuxenpoäng till mig... hehe... Men jag tycker om växter, det blir så mycket mer levande då.

Har varit hos min kära vän Anna nu ikväll. Blev en del sjungande o en massa massa skitsnack =) Me like! Imorrn ska vi till Ds mormor o morfar på adventsfika (sånt den äldre generationer gör tydligen) o så blir det nog en sväng förbi julmarknaden innan dess tror jag. Det verkade iaf som om karln går med på det =)

Nu ska jag väl ta o lyssna lite på MIN musik (Anna du förstår vad jag menar :P) o sen sussa sött med älsklingen.

Thank god it's Friday

Äntligen ledig helg! Känns väldigt skönt må jag säga... det som inte kändes lika skönt var att jag komm till jobbet en timma tidigare än jag började. Hade kollat fel på schemat, trodde jag började 8 men började visst 9.. som tur var var det en del att göra så jag fick hoppa in ändå. trist annars o sitta där i en timma...

Har satt upp lite adventsstjärnor nu ikväll. Är inte alls klar med adventsstöket. Fortsättning följer imorgon. Vill inhandla en stjärna på fot till byrån i sovrummet. O så måste jag ju köpa lite blommor också =) julstjärnor i kanske en amaryllis =) de är så fina när de slår ut. Ska väl städa ordentligt imorrn med. Riktig julstädning. Kan vara skönt att ha det gjort. Moppa golv o allt sånt man inte gör alltför ofta...

Inte mycket mer att säga nu. Har ändrat lite design på bloggen men det tar ju sån tid för servern att uppdatera så vi får se när det dyker upp...

Photoshop...

Åh... vill ha photoshop så jag kan fixa en snygg header hit... känner att det är dags att byta utseendet så då vore det ett bra verktyg. Ska försöka få tag på brorsan o se om han kanske kan hjälpa mig... Denna får duga så länge. Nä, nu blir det criminal minds =)

Bonde Söker Fru

På McD Mjölby vimmlar det av bekanta ansikten. Som jag tror jag nämnt tidigare har alex schulman varit på besök, likaså nån programledare från tvsporten (kan inga namn), en av cirkusbröderna Bronett var inne förra veckan och idag var ett bekant ansikte från Bonde söker fru. Minns inte om det var första eller andra säsongen men det var den lite yngre blonda killen som fastna för en tjej som var typ 21. O på deras "kärleks resa" var de sura på varandra hela tiden. Om någon minns honom? Kul med lite sånt ibland. Annars händer det ju inte så mycket kul i livet just nu så man får väl vara glad för det lilla extra =) hahah!! Nej då... skämt åsido. Läser på många statusuppdateringar på facebook om hur de har julpyntat o fixat... blir väldigt sugen själv måste jag säga. Men jag jobbar imorrn med så jag tror att det får bli på lördag, iaf sätta upp ljusslingan ute då så man ser vad man gör. Kanske sätter upp lite ljusstakar o så imorrn, Vet inte riktigt om jag ska ha uppe mina julgardiner. De passar ju inte i köket längre o jag har inte engagerat mig i att köpa nya heller då jag precis sydde de jag har uppe nu... Får väl sätta dem i vardagsrummet annars? Får se hur det blir... kanske kan hitta några enklare panelgardiner eller något... vem vet.

Is It Right?

Bara kände att jag måste lägga upp den här låten. Måste säga att det är en av mina favoriter just nu. Trots att den är från 2000 så funkar den =) O refrängen sätter sig verkligen. Is it right, is it wrong, what the hell is going on? Och så måste ni erkänna att Robert är sjukt söt ;)


En vanlig onsdag

Finns väl inte så mycket att säga om denna dag. Har jobbat, kom hem, åt lite. O nu sitter jag här. inget spännande som sagt. Kände att det kröp lite fingrarna o jag hade så himla mycket tankar så jag började skriva på en novell igår. får se om jag blir klar med den någon gång... skrev en hel del förr när jag var yngre men avslutade nästan aldrig något, och för det andra var det om så löjliga saker. Usch, vissa av novellerna är pinsamma när man läser dem nu. Vad tänkte man när man var 14 år? fjortis! Japp, det kan man nog säga. aja, ska väl kanske ta o återgå till skrivandet. Med lite inspirerande på musik i hörlurarna.

...make you breathe

Tisdag åh tisdag...

Dagen har bjudit på assmöte, klippning o mat. Har precis sett klart Ugly Betty så nu är det desperate som väntar. Imorrn jobb 8-17.

New Moon

Måste börja med att skriva av mig för jag är sjukt irriterad!! Var några skrikiga o stökiga tjejer i kön när vi skulle handla popcorn innan filmen o var hamna vi sen när vi blev insläppta? Jo bredvid dem såklart. jag fick sitta bredvid den tjej som skrattade högst o svepte ur sig en himla massa kommentarer under filmen. sjukt störande. O förstörde en hel del av filmupplevelsen. Under alla fina känsliga scener satt hon o skratta! Jag har en fråga: Varför går man o ser en film som man inte är ett dugg intresserad av? O för det andra så hörde jag att hon sa att hon sett den innan... så varför går man då o ser den igen om man nu tydligen inte tyckte den var tillräckligt bra? Varför betala 105 spänn för att se en drama när man bara vill sitta o skratta? Kan ju säga att jag inte alls uppskattar filmen lika mycket som jag skulle gjort om det hade varit lugnare i sallongen. Men men... kanske blir att se den ännu en gång för att få bästa upplevelsen?



Nu till filmen. Filmen är väldigt fin men den känns som om det saknas lite även för mig som ännu inte läst böckerna. Men återigen helt underbara scener med Edward. Kan man bli annat än kär i en sådan underbar varelse? alla sucktar efter Jakob o visst han är snygg i sitt korta hår o sina fina muskler men det är inger för mig... då håller jag ju hellre på den mystiske o känslosamma vampyren. O det är väl ett litet dilemma Bella ställs inför. Vem vill hon ha? Edward har ju inte en så stor roll i denna film men när han väl är med är det precis som man vill ha det. Han skyddar sin älskade från det onda. Ja... jag tycker väl om sagor, lite mörka o mystiska. Den här filmen har ju inte riktigt samma sken som den första, för den var väldigt romantisk på sitt speciella vis, denna blir inte riktigt samma sak, lite hårdare. en lite annan dialog tycker jag allt.

Men men.. jag är nöjd med filmen som sagt så tror jag det blir till att se den igen. Om jag så väntar tills den kommer på Blueray. Då kan jag sitta o mysa i min egen soffa o titta på min stora tv.

Nu borde jag väl ta o lägga mig, är en dag imorgon (idag) också :)

Bio ikväll

Dagen på jobbet behöver vi inte prata om. Fick hur som haver lsuta tidigar edå de lugnade ner sig vid 16. Så jag var hemma vid 17 då jag egentligen skulle sluta, mycket tacksam. O nu laddar jag för kvällen =) heheh.... vi ska gå ner till stan. Lär behövas för det är inte bio utan popcorn =)

Finns väl inte så mycket mer att säga just nu. Får återkomma efter filmen med ett utlåtande.

söndag

Sitter här i soffan med datorn framför o en sovande kisseunge på vardera sida. Helt sjukt vad mycket bus man kan göra med dom när de sover. Man kan lägga dem varsom o försöker man få dem att ställa sig vippar de omkull... låter jag helt hemsk nu? Låter som värsta djurplågaren, men så illa är det inte. Lite bus bara. Tar hand om mina små älsklingar =) De sover genom det mesta... om inte damsugaren åker fram förstås, då blir det full fart åt annan riktning.

Dagen började tidigt idag med. Redan kl 0400. Då var det dags att stiga upp för att göra sig iordning o bege sig till jobbet. Var hur lugnt som helst till en början men sen kommer en buss... o resten av dagen består mest i ett kaos i mitt huvud. Jag var på tok för trött. Inget bra med en trött Gabriella som kör skift... blir inget bra alls.

Tänkte att jag skulle börja med lite hjärngympa för att få igång mig lite så jag köpte en korsordstidning. Kan man väl lära sig lite på? Känner att allt man lärde sig i skolan börjar rinna ut... kanske är dags att börja igen? Funderar lite på att börja kolla runt om det finns några intressanta utbildningar. Vill verkligen intre plugga för pluggandets skull utan det är bara om jag skulle hitta nåt som intresserar mig. Känner mig fortfarande skoltrött men om jag skulle hitta något som passar mig så kanske det skulle bli andra bullar?

idag har jag sålt min dator. Blir en liten summa för den iaf. O känns faktiskt bra att bli av med den. o den gamla laptopen skulle Ds päron ha så då har vi "bara" 4 kvar. O de är ju ganska nödvändiga... hehe... en HTPC till Tvn, ds stationära o sen hans minilaptop o sen har jag min. Så det är ju inte så konstigt eller? jaja... vi är ju pryltokiga båda två, det ska ju vara det senaste.

Imorrn blir det jobb igen o sen blir det Twilight - New Moon med Anna =) Ska bli så mysigt!! har fått en hel del kass kritik så mina förhoppningar är inte så höga, men det ska bli kul ändå, fina pojkar är aldrig fel ;)

Avslutar detta inlägg med en liten kärlekssång, så vrid upp basen o njut av Enclave =)


Reason To Cry

Så fin att man får tårar i ögonen... lyssna på texten så förstår du varför... All I Want, All I Need Is To Make You Breathe...


3 timmars sömn...

Kunde verkligen inte somna i natt... gick ändå o la mig vid 2230... men låg o vred o vände fram till 0030 eller nåt... sen vakna jag av någon oförklarlig anledning 330. en halv timma innan klockan ringde... så det blev bara 3 timmars sömn... men jag håller mig vaken än. Får lägga mig skapligt ikväll. Orkade med jobbet också. Gick bra... men åter igen... jag är inte perfekt jag har en hel del jag borde jobba med... men man måste ha orken och viljan också... o den ligger väl inte på topp just nu... blir alltid så här seg o mörk under hösten... saknaden av dagsljus gör sig påmind... har väl alltid varit ganska mörk o inåtvänd egentligen... saknar lite min period med svart hår o svarta kläder... det är nog egentligen så jag trivs bäst... =) men jag är ju sjukt snygg i rosa. haha!!

Sitter inne på YouTube. Kul att man kan hitta lite musik med grupper som inte finns på skiva. Typ gamla demos o gamla skivor innan de blev kända... bla den här fina, så vacker...



Jag lovar, det kommer dyka upp mer =)

...

Tankarna snurrar.... kryper i kroppen... hatar när det blir så här...

Tack som fan!

Haha... kom att tänka på igår. Efter varje låt Sonic Syndicate spela sa ena sångaren "tack som fan" Varje gång. Lite roligt tycker jag.

Är fortfarande sjukt nöjd med gårdagen. De fick ett helt okej betyg i Corren, men jag tycker de är värda mer =)

Idag var jag på stan med Anna igen. Trevligt som alltid, o nu har jag precis lagt ifrån mig damsugaren. Var välbehövligt. Har även fixat ett insyns skydd på köksfönstret. Blev helt ok:



Nu ska jag bara njuta av min lediga kväll,D jobbar tyvärr till 20 så jag får spendera mesta delen av kvällen själv. O sen blir det Idol. Japp... så ligger det till. sen blir det jobb lör-fre... uh... palla...

tAKiDA

Fullt ös medvetslös! Det var nog en bra sammanfattning på showen =) Den började med Sonic Syndicate som förband. De gjorde ett helt okej jobb, de kanske inte delar riktigt samma publik som Takida men bra tycker jag. Jag kände ju trots allt igen 3-4 av låtarna, bla Flashback, Denied o Enclave =) De bjöd även på sin nya låt Burn This City. Men om jag inte misstog mig så har de faktiskt bytt sångare. O han kunde allt sjunga när han väl gjorde det. När de gick av scenen började förberedelserna för nästa. De drog sedan igång ca 2045 med buller o bång. De inledde bakom en stor skylt med blixtar där det sedan kom att stå LINKÖPING =) o sen körde Trigger igång. En bra start. sen fortsatte det med en bra blandning av gammalt o nytt. Deadlock, The Dread, Never Alone Always Alone, As You Die, Jaded, Halo, Curly Sue (såklart) o många fler! Helt grym ljusshow var det också. Gick väldigt mycket i rosa o blått men även en del rött. Det tog slut tidigare än vad det stod på nätet men vi är nöjda med kvällen. Efteråt köpte vi lite minnen. D köpte ett nyckelband o jag ett linne. Kul att ha nånting liksom. O medlemmarna i Sonic Syndicate minglade o skrev autografer. Fick lite foton på dem iaf. Alltid skoj. Inte många som vet vilka det är men ändå =)
O där var kvällen slut =) Jag har verkligen haft superkul. Sjöng med i varenda låt. en totalt lyckad kväll. Finns lite små dåliga bilder o videos. Har ju ingen värsting kamera så det blev inga höjdare men bättre än inget alls.


Takida under konserten, bättre än inga bilder alls.

Sonic Syndicate efteråt


Jullängtan!

Sov länge idag, skönt =) Sen var jag på stan med Anna! Alltid lika kul att umgås med henne=) Vi snackade lite om Ullared så kanske blir det något med det? Köpte inget idag men såg en hel del fint, lite julklappstips o lite fint julpynt... längtar verkligen till julen... så mysigt med ljus o pynt! O det är ju första advent nästa söndag så på lördag blir till att adventspynt. O så kanske det blir julmarknaden på söndagen. Var ett par år sen sist.

Nu ikväll blir det ju Takida som sagt. Vi såg den faktiskt inne på Jack and Jones. de hade spelat där strax innan. Nä... men man kanske skulle ta o fixa sig lite, mysbyxor kanske inte är någon hit?

Snark

Hemma igen efter denna veckas sista stängning. Så nu ska det bli skönt med lite ledigt =)

Mysigt att komma hem...

...när man har jobbat stängning o kissarna trängs i dörren för att få säga hej =) så söta mina små älsklingar!

Kom hem skapligt idag. var klara redan 0120 så jag var hemma till 0200. Tidigaste kvällen hittills. Imorrn blir det mera stängning. En sista innan två lediga dagar. o då bjuds det på Takida på torsdagen o fredagsmys på fredag. o igår bokade anna biljetterna till New Moon så på måndag blir det bio också =) Nu ska jag koppla av lite innan det är dags att sova...

Jobb

Nu har jag testat sims på datorn med o det flöt på helt okej. Så jag tror nästan att jag ska sälja min andra. Blir nog bra det.

Har inte gjort något vettigt av dagen ännu, men har man en ny leksak så har man... Ska väl iaf ta o fixa lite o äta innan jag börjar jobba. Smell you later!




Godnatt

Har lagt över en massa filer till min nya dator, musik o bilder plus lite annat. imorrn blir det väl till att testa något spel kanske... o sen blir det jobb 17-0130. Men nu är det dags att sova. God natt!

tekniknörd

Då sitter jag här med en ny notebook framför mig. En HP Pavilion Entertainment PC, med windows 7. Very nice. Funderar nämligen på att göra mig av med min stationära. för nu har jag ju som sagt en laptop som är mycket behändigare. Blir väl bara själva datorn jag säljer för skärmen o så är ju bra att ha... men jag ska känna på det ett tag... Så just nu har vi 6 datorer i lägenheten... på tok för mycket till tre personer. Ska väl göra oss av med 2 stycken antagligen... hehe... vi är lite prylkåta båda två här tror jag... hur som helst har jag lite att göra, lägga över bilder o installera lite program... men nu väntar en köttfärspaj i ugnen. Mums!

Takida

Har nu bokat två biljetter till Takida den 19nov i sporthallen. Fick allt Daniel att följa med =) Sonic Syndicate är förband så det blir nog en lyckad kväll!

Fredag den 13e och träningsvärk...

Fredagen började med jobb 530-1515 blev hon innan jag stämplade ut. Kändes inte bra redan från början och det fortsatte så... hamnade efter med raster o det var hela tiden något som behövde göras... o sen kom rushen, vi sålde betydligt mer än tänkt, men det gick sjukt bra med tanke på hur få vi var! Men återigen raster... var därför jag stämplade ut så sent, stannade kvar för att byta av lite... var hemma vid 16... o då var det bara in i duschen för att sedan fixa sig för kvällen som ni redan läst om, men återigen! Grymt kul hade jag o jag har träningsvärk efter att ha dansat i klackar hela kvällen. Haha! Somnade väl runt 3 o då hade jag totalt varit vaken i 23 timmar. vilket faktiskt gjorde att jag somna direkt när jag la huvet på kudden... o när vakna jag? Jo först vaknade jag vid 9 av kissarna men jag tyckte jag kunde sova lite till så jag somnade om... o då vaknade jag av att jag fick ett sms av Anna... o vad var klockan då? 1540. Hur fan kan jag sova så länge? Över 12 timmar! Fattar ingenting... men tydligen behövde jag väl det för nu är jag iaf pigg. Men ändå... hela min första lediga dag är typ över redan... inte för att jag planerat något för dagen vad jag minns. Kanske blir en sväng till Anna ikväll bara. Men det blir ju senare. Får se om jag orkar gå, har sjukt ont i låren... ingen höjdare. Fy vad jag gnäller. Hahah! Åh, tyck synd om mig... nej... det ska ni inte göra. Nu tittar jag lite på Vem kan slå Filip o Fredrik reprisen i brist på annat. Är ju så himla mörkt ute... har det varit ljust alls idag? Vem vet? inte jag iaf, för jag sov ;)

Personalfest is the shit

Har inte haft så kul på länge. Började väldigt segt... men när vi väl fick lite mat (o alkohol) så drog det igång. Pratade en hel del med en ny tjej som jag bara jobbat med ett par gånger. Mycket trevlig. O sen de Mjölbyfolk som numera är på Valla. Blev lite tävlingar av olika slag, mycket snack o mycket dans =) Har inte dansat på länge så det var kul! O kul att lära känna lite nytt folk. Fick även en del uppskattning av mina kära kollegor. Känns skönt att veta att mitt jobb är uppskattat o det tackar jag för med öppna armar =) O Moa, du är för söt! Kommer sakna dig när du börjar plugga! Finns även en hel del det kommer skvallras om... men vad är väl en fest utan intriger?

Personalfesten fick mig att längta tillbaka lite till folket på Valla. De är ju i en klass för sig! Men jag trivs med mina nya kollegor på Mjölby med så jag klagar inte. Är helt sjukt hur mycket fina människor det finns =)

Torsdag o en öppning kvar

Var hos mamma o pappa i tisdags. De bjöd på mat o pappa fick paket (försenad farsdag present). Tittade lite på min brors foton. han är väldigt duktig på att fota tycker jag. Han har ju en bra systemkamera men det blir väldigt fina bilder. Blir ju lite sugen på att köpa en själv... men det kostar ju en del.
Igår var jag sjukt trött... var nästan obehagligt att köra bil, så trött var jag... men jag tog mig hem o jag hälsade på på Valla. Var roligt att komma dit när alla blev glada av att se mig =) Var där en sväng idag med o även då glada ansikten. Det är roligt att få lite uppskattning för den man är o vad man gör =) tack så mycket! O imorrn är det p-fest o det ska bli jättekul att träffa alla o prata skit. Behöver det tror jag =) Men först är det en öppning kvar o det ska nog gå bra. Sen blir det helg! Var ju hur länge sen som helst jag var ledig en hel helg! Har jobbat 4 helger i rad (en av dessa bara lördag men ändå). Jag förtjänar lite ledigt.

Nu ska jag väl ta o titta på lite som jag missat under veckan =) har inte sett dhw ännu ju!

Nytt o fräscht!

Idag har jag plockat lite här hemma. Håret har blivit lite mörkare än innan (men ljusare än vanligt) o troligtvis bestämt vad jag ska ha för outfit på fredag =) Är ju ett sådant freak som verkligen måste bestämma långt innan vad jag ska ha på mig. Vill ju inte vara för överklädd men ändå se bra ut. Haha... vilket I-landsproblem. Nu väntar jag iaf på att Anna o jag ska träna. O fram till dess kan jag väl bjuda på lite bilder.


Living in a box!


sa ju att ni skulle få lite studentbilder. Fina minnen =)


Ingen helg för min del

Blir inte mycket till helg när man jobbar 14-22 lördag o söndag. Inte direkt att man hittar på nåt innan jobbet o efteråt är man trött. Men jag får njuta av min lediga helg nästa vecka =) o då startar den ju bra med personalfest på fredag =) Ska bli kul!

Stängningen igår gick bra. Var lite mer att göra än planerat men det klarade vi ut =) Likadant blev det ikväll efter 20. Men de tär inga problem. Det löser sig snabbt o alla är så duktiga o gör det de ska o mer därtill. Är väldigt glad att jag fick chansen att testa på att jobba här, för det finns en hel del att lära sig.

Annars händer det ju inte så mycket direkt. Är ju fars dag typ nu (klockan är 00.00) men det blir inget firande rätt dag från min sida. Tänkte åka o fira min kära far en kväll i veckan istället. Jobbar ju dag hela veckan så det passar ju bättre.

Ska väl ta o lägga mig snart, får se om jag får sova denna natt. Vaknade av att kissarna lekte med en papperspåse o hoppade på mig o vid andra tillfällen av att Daniel (som är förkyld) snarkade. Hatar att vakna av oljud när man bara vill sova!! Så vi får se om kissarna sköter sig...

Shop 'til you drop

Då har jag varit i farten igen. Var på Ikano igår o shoppade lite igen. Hade sett en snygg klänning på lindex.com som jag ville spana in o sen skulle jag köpa djupa tallrikar o en stekpanna på ikea. o så blev det plus ett par jeansleggings, ett träningslinne o rosa strumpbyxor =)

klänningen =)

Spanade igenom gamla kort på datorn igår. Hittade en massa kort från studenten. Åh denna glada högtid! O vilket långt hår jag hade då! Eller iaf långt för att vara jag. Har inte korten på denna dator men jag ska lägga upp nåt senare =) Kanske blir ett nostalgi album på facebook?

Igår var första stängningen i Mjölby. En otroligt lugn kväll. Så det var en skön mjukstart. Lär bli mera ikväll. Men det känns faktiskt ganska bra men det får en att fundera lite på vad jag egentligen vill. så det tåls att fundera på. Nä, nu ska jag mysa lite med kissarna som ligger här bredvid mig =)

Första snön!

kollade ut genom fönstret o vad är det jag ser! SNö! Kan inte låta bli att få ett stort leende på läpparna. Det är nåt speciellt när den första snön för året faller. Mysigt värre.

Är med andra ord verkligen dags att byta till vinterdäck. Tur att vi ska göra det ikväll :)

Augen Auf

Lyssnade lite på min spellista på Spotify o så kom denna goding upp. Är bara tvungen att dela med mig! (Filen med hela videon går tydligen inte bädda in så ni får nöja er med denna)


Dag två avklarad

Gick bra idag också. Har en del grejer jag måste jobba på som vi i Valla är väldigt dåliga på men jag är ju där för att lära mig!

Har inte gjort speciellt mycket sen jag kom hem. Tog en tupplur i soffan. Blev soppa till kvällsmat då jag är för lat för att laga mat... Snackat lite med Anna i telefon. Vi har bestämt att vi ska se Twilight när den kommer på bio. Vi har faktiskt aldrig varit på bio tillsammans kom vi på. Så det är på tiden!

Lämnade nyss H&M's hemsida efter att ha beställt lite från vårkatalogen. Varorna kommer i januari. Det blev bland annat denna fina klänning



Nu är det Ugly Betty som gäller o sen DHW o sen Christine, så bye bye! Ja just det, här kommer en liten bild på mina kramgoa kissungar! Så söta =)


Måndag 2nov

Vaknade av klockan 04.20. Härligt härligt! Men det gick bra att gå upp ändå. Var mer trafik på väg till Mjölby än vad jag trodde. Mest åt motsatt riktning. Antagligen veckopendlare till sthlm. Får se om det är lika mycket imorrn. Gick bra att jobba. Kände mig lite bortkommen o efterhängsen men jag lär mig snart. Det mesta är ju samma rutiner. Bara vissa som skiljer så det kommer att gå bra. Är nog inne i det om en vecka.

Var väldigt skönt att få stämpla ut 14.40. o jag var hemm 1520. Super! Även fast man börjar tidigt så har man ju hela eftermiddagen/kvällen att göra saker. Har redan burit upp dynorna på vinden o hämtat ner vinterjackorna. Börjar ju bli dags för det. vår/höstjackorna fick följa med upp på vinden. Skönt att ha lite koll på läget. Satte på kanal5 nyss o vad började inte då om OTH. avsnitt 1 säsong 1. Så små de var då! De har förändrats en del om man kolla rpå den nya säsongen. Fast jag måste ju säga att serien spårat ur lite. säsong 6 är sista riktiga säsongen för mig.

Nä... nu ska jag väl ta o skriva en inköpslista o sen åka o handla. se om jag får med mig det sjuka eländet jag har här hemma eller om jag måste åka själv som vanligt...

Byebye...

Gårdagen flög förbi... eller snare sov jag förbi den. Eller jag var ju på jobbet de första 11 timmarna på dygnet efter 3,5 timmars sömn sen när jag kom hem satte jag mig o gosa med kissen... det var först då jag kände hur trött jag var, så jag la mig i sängen o där somna jag visst... vakna av att det ringde på dörren (var tydligen några utklädda barn, Halloween firar vi tydligen i Sverige?) passade då på att äta lite grann innan jag återign somna på soffan... vaknade igen vid 21 o då gick jag o la mig igen... Helt sjukt hur mycket man kan sova. Vaknade några gånger under natten men sov väl säkert 10 timmar iaf. Idag har jag då iaf kunnat hålla mig vaken hela dagen. Blev en lång dag idag med o tydligen tittade mamma o pappa förbi hemma när jag var på jobbet. Kom väl hem strax efter de åkt... vi syndade idag o åt pizza o nu sitter vi o tittar på Vem kan slå Filip o Fredrik. O man skulle ju kunna tro att programmet är som gjort för att utmanarna ska göra sig illa, för förra veckan var det någon som slog i låret o idag var det en kille som fick axeln ur led. De kanske borde tänka lite innan de gör en utmaning där man ska hoppa på trampolin i vattnet där vattennivån endast är ca 1meter. Inte genomtänkt direkt. Men jag måste säga att det är väldigt underhållande då Fredrik är en så sjukt dålig förlorare så man kan inte låta bli att skratta åt hans vredesutbrott. Haha! Rolig programidé ändå.

Nu ska jag se färdigt på detta o sen sova för imorrn bär det av till Mjölby kl 05.00. Känns tråkigt att inte jobba med Vallafolket på 2 månader men roligt med en ny utmaning. Så det ska nog gå vägen =)

Avslutar med en fin liten låt idag...