Mors dag

Var skönt med lite sovmorgon... även fast det egentligen var lite för varmt för att sova och jag lite för snorig... men jag gick inte upp förrän 9.30 iaf =) Härligt. Käka lite frukost o sen sätta sig ute på balkongen o läsa lite =) Helt underbart! Tog en liten paus för att åka o köpa blommor till våra mödrar. Sen blev det en 20min till på balkongen. Vill ju ha snygg bränna till sommaren =) Måste ju köra på nu för sen blir det för varmt. Först va vi o åt lunch hos mamma o pappa o efter det åkte vi till Ds föräldrar. Där spela vi lite kubb o sen grilla vi.

Förkylningen är inte över än men jag har inte ont i halsen längre utan nu är jag bara täppt så det blir nog ingen träning imorrn heller. Fast jag skulle verkligen behöva. Men jag ska nog ta o tona håret imorrn. Har funderat på att färga det lite ljusare nu till sommaren men sen har jag köpt toning för ett tag sen i den vanliga färgen så jag får använda den först tänkte jag. Får ta o färga håret ljusare på semestern. Kan va snyggt med ny fräsch frisyr till Annas bröllop =)

I veckan ska jag banne mig börja packa. har lite tid så det måste bli av. Vi ska nog åka o spana in tapeter också... massor att göra... längtar till semestern!!

Film och soligt väder!

Fredag igår. Lugnt på jobbet. lugnt hemma med. Såg en bra film igår The Guardian. Sorgligaste slutet ;( Jag har ju ganska svårt att hålla tillbaka tårarna när jag ser sorgliga filmer/serier och så även igår. Filmer handlar om US Coast Guard. Ytbärgarna och deras tuffa jobb. Helt otroligt att det finns sådana männiuskor som kan riskera sitt eget liv för att rädda andra. Skulle själv aldrig klara av det.

Idag har jag jobbat också. Mycket att göra. Lönehelg så inte helt obefogat. Fick veta något i förtroende så det ska jag inte säga här förrän det är dags men det var en bra nyhet, fast även lite tråkig. Men det kommer bli bra hur det än blir. Ni kommer att få veta förr eller senare allihopa.

Var ett par här o kolla på vår lägenhet idag. De verkade tycka om den. men de skulle kolla på en till på måndag men det lutade nog åt denna iaf. och då skulle de nog vilja flytta in i mitten av augusti, vilket innebär att det antagligen bara blir 1,5månad dubbel hyra. Det är 2600 kr mindre som vi kan ha till annat. Låpter bra tycker jag =) Bara att hlla tummarna att de vill ha den.

Kvällen idag bjuder på Robinsonfinal (ingen höjdare kanske men vad annars?) lite svenska jordgubbar, glass och maränger =) och kanske lite flyttpackning. Daniel skulle nog åka iväg till en kompis senare, kommer nämligen två killar från belgien dit som han har spelat massor med på nätet så ha ville gärna träffa dem, så det kan han väl få.

Imorgon är det mors dag. Då ska vi hem till mamma kl 13 på lunch och sen åker vi till Ds mamma på eftermiddagen. En hel dag helt enkelt. ska åka o köpa nåt till dem innan också... blir väl en blomma eller så. Och förhoppningsvis vaknar jag tidigt så att jag kan sitta i solen ett tag =) Man vill ju passa på när solen är framme, för nu känns det faktiskt som om sommaren är påväg ordentligt!

överlevde idag med

Mår inte bra alls faktiskt. Tror jag hade feber tidigare. Känns lite bättre nu men halsen gör ont och näsan rinner lite... huvudvärken har iaf släppt. Skönt!  Blev ingen träning idag med andra ord. Har inte tid att vara sjuk så ikväll ska jag bara vila. Det är jag värd!

dagen har väl varit som vanligt. Kom en busslast strax före tre. Hatar när de inte kan ringa innan. Men alla kämpade på bra så kön var borta på 20-30min. sen hade vi lite assmöte. blev mest en massa prat om vad vi behöver ändra på och vad vi främst behöver är tid! Tid att göra det vi ska och tid för att få medarbetarna att utvecklas. tid tid tid.... ge mig mera tid! Har sjukt mycket jag behöver göra men dagarna räcker inte till...

De ringde från stångåstaden idag med. De hade fullbokat i början av juli så de ska fixa golven den 29e juli. bättre sent än aldrig. Trodde vi skulle få vänta ännu längre så det känns ändå ok. men träligt att behöva flytta ut alla möbler. Vet inte alls var vi ska göra av allt... får ta det problemet då.

Snacka med Mathilda idag med. Vi ska träffas på onsdag och kolla igenom mdp pärmarna innan kursen. Åker ju nästa söndag, lånade resväskan av mamma o pappa så jag är redo att börja packa =) Behöver ju börja flyttpacka också... så sjukt mycket att hinna med... Får försöka ta en dag i taget och göra det bästa jag kan. Nu ska jag försöka koppla bort jobbet lite och slappa lite för att försöka bli frisk.

Här är lite bilder från i helgen =)

   

huvudvärk och vind i håret

Idag har jag haft en heldag med mamma o mormor. Mormor behövde lite nya kläder och jag var chaufför och sällskap. När vi släppt av mormor, efter att ha stått i bilkö i ca 10min, så åkte vi hem till mamma o pappa. o där blev jag bjuden på varma mackor. Var inte hemma förrän halv åtta o då hade jag så ont i huvet att jag blev tvungen att lägga mig ett tag. Den kom helt plötsligt när jag skulle åka hem... vet inte om det är stressen eller det faktum att jag tror jag har en förkylning på gång. börjar känna mig lite täppt. men nu, efter två panodil o 20min vilande, känns det lite bättre. Har till och med vattnat blommorna.

Måste ju även prata lite om denna extrema blåst vi har haft idag. om det inte hade blåst hade det varit en så fin sommardag... men dessa vindar... helt sjukt! grenar blåser ner och dörrar blåser igen... mamma hade hört att det skulle bli fint väder till helgen så jag håller tummarna för det, behöver sola lite.

Imorrn ska jag o Anna träna igen. men nu ska jag ta o betala räkningar...

tisdagkväll

varför får jag dåligt samvete när jag redan jobbar mest av alla och känner att jag vill umgås med D när jag väl kan... hmm... vill inte vara taskig men jag kan inte alltid vara alla till lags. Det funkar inte så.

Var o träna med Anna förut. Skönt att komma igång igen. Anna har ju varit sjuk så därför har inte hon kunnat träna. O det är visst min ursäkt med... hehe... hur som haver så ska vi träna på torsdag med.

imorrn ska jag på stan med mamma o mormor. sen får vi väl se vad kvällen bjuder på, skulle behöva åka till ikano o byta ett par mysbyxor jag köpte. orka inte prova då men de passade inte. sen är det åter jobba to-lö. sden är det helt plötsligt juni! Helt sjukt vad fort det går! Bara 1,5 vecka kvar till kursen. måste ringa Mathilda i veckan. o Annas mamma... måste ju säga att vi kommer på bröllopet. Åh... massor att tänka på... är bara en dryg månad kvar tills vi flyttar även... o vi har massor att göra innan dess... vi måste först o främst börja packa. vi ska köpa tvättmaskin, utemöbler, badrumsmöbler... o säkert en massa mer ändå... blir helt matt när jag tänker på det. men... jag längtar iaf dit. till semestern. den kommer väl gå extremt fort som allt annat gjort de här månaderna men ändå, tre veckor ledigt är aldrig fel. Nu ska jag ta o titta lite på christine.

träningsdags

kom nyss hem från jobbet. Har ätit två knäcke o nu ska jag bara byta om o bege mig till friskis. Dags för träning med anna =)

bloody monday!

igår åkte vi hem till mamma o pappa. o vilken timing vi hade. Mamma hade precis bakat så gott fika fick vi =) inte helt fel.

Idag har det varit som det varit. kanske enn mindre bra dag men det är tyvärr så det är ibland... det får en bara att tänke lite på framtiden. Hur kommer det att bli framöver... vad kommer hände? Kommer jag orka? det beror på hur det blir... jag vill gärna men då måste det bli bättre... för som det är nu funkar det i längden!

ska försöka o inte tänka på jobbet nu en fin kväll som denna. får umgås lite med älsklingen.

Underbara helg!

så extremt härligt att ha varit ledig. Men underbart är kort, imorgon är det åter till arbetet.

Ja fredagen började ju sådär som ni redan vet och fortsatte konstigt värre med vissa händelser. Vi var ju hos stångåstaden och skrev på kontraktet. Det gick bra, fanns tom en parkeringsplats till oss =) Fick veta att det ska tapetseras om i ett rum, garderobsdörrarna i sovrummet skall målas om och golvet i vrummet skall slipas och lackas... hmm... och detta kommer troligtvis ske i augusti. Kul att de komemr fixa så mycket men mindre kul att det inte komemr ske före augusti. Det kommer ju innebära att vi inte kan göra iordning allt förrän det är klart. Speciellt vrummet. Vi måste ju flytta ut alla möbler när de ska fixa golvet. Känns lite omständigt. Men vi får väl höra med dem om de inte skulle kunna fixa det innan vi flyttar in. Vi flyttar ju inte förrän den 6juli. så då har de ju 4 arbetsdagar att fixa det. Får se vad de säger. Lite jobbigt annars, var ska vi göra av vår stora soffa lixom? Jaja, det löser sig väl. De var väldigt trevliga på stångåstaden iaf. Kändes så ordentligt och planerat till skillnad hos graflunds. Allt var så genomtänkt. Känns rba med ny hyresvärd! Men åter till händelserna. Strax inna det var klart gick strömmen en kort stund och ett högt muller hördes utanför. Ihh... och självklart när vi var klara och skulle cykla hem så började det regna. Och det var ju inte lite regn. Vi var båda dyngsura när vi kom hem! Det var bara att byta kläder och sätta sig o mysa i soffan =)

I går var en bra dag. Jag o D åkte ut till Tonrby för att gå lite ärenden. var bla på SIBA för att kolla om de fått in väggfäste till vår TV. Men det hade de tyvärr inte. Vi snacka med samma säljare som vi köpte TVn av. Han är verkligen hur trevlig som helst! Han kände tom igen oss =) Han sa att eftersom vi köpte en så dyr tv så skulle de fixa ett bra pris på väggfästet när det kom in. Kanske tom halva priset =) Det är sånt som gör att man komemr tillbaka till den butiken, även fast de kan vara lite dyra, men den servicen får man itne på alla ställen.

Efter det gick vi till trebutiken och D förlängde sitt abonemang och får då en ny telefon. Samma som min fast svart blev det =) Då blandar vi ju inte ihop dem iaf. haha! Blev lite regn denna dag med men sen framåt kvällen då jag skulle bege migg till Anna blev vädret superfint! Vilken sommarkväll! Hos Anna blev det såklart en himla massa singstar! och även en del skitsnack såklart =) En helt underbar kväll!

Dagen idag har väl mest varit sova! HAha... har inte gjort något alls egentligen, satt på balkongen o läste en stund, tvättar lite. Vi ska väl ta o städa här snart tror jag. Ser hemskt ut... dammtussar och katthår överallt! Inte bra med ljus, långhårig katt när man har mörka möbler =) hehe... men hon är ju så söt!

snopet värre

haha, kanske lite dumt att inte kolla öppettiderna en klämdag som denna men gymmet öppnar inte förrän 15.45 idag... så det blev ingen träning... vi åkte dit o vände. jaja, blev lite skitsnack i bilen och emr blir det imorrn =) För då är det singstar som gäller! Och kanske ett par cider =) Aldrig fel.

Dagen idag bjuder på kontraktskrivning om ett par timmar o sen god mat ikväll... däremellan får vi se, kanske blir en sväng till Tonrby om D mår bättre. Han sa faktiskt själv att han skulle behöva en ny jacka. Men vi får se, annars blir det väl bara en skön ledig dag.

Gårdagen var väldigt trevlig. Lite shopping och lunch med Emma sen stängning. Man uppskattar det lite mer när man så sällan går stängning. Blir nästan lite roligt... haha... helt sjukt egentligen med tanke på hur mycket jag klaga förut... men det är en helt annan stämning när man går stängning, en helt annan gemenskap. Man känner sig som en i gänget =)

nä, nu ska jag ta o spana in hm.com. såg en söt bolero i katalogen jag fick =)


onsdag

Inget spännnde idag heller. lite blåmärken bara.. vet inte vad det är med mig, bara idag har jag gått in i en back, skrapat i foten och klämt fingret. inte klokt. Har blåmärken på båda knäna nu. haha, snyggt =) Tur att det inte är så varmt att man vill ha kjol på sig.

Igår var jag o D o fira hans syster. Blev lite snack om lägenheten o så =) Sen strax innan vi skulle gå kom hennes pojkvän som vi inte träffat ännu. Trevlig kille.

imorgon blir det lunch med Emma, sen jobb. På fredag ska jag nog träna med Anna o sen kanske det blir lite massage.

Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att jag har sovmorgon imorrn. Greys o sen dhw från igår. sen sova =)

ny vecka, nya krafter

Ja, tänk om det vore så väl.

Dagen har varit lång... jobb o sen hem o duscha för att sedan åka till tonrby för att kpa present till Jenny. blev även en bh och två linnen. Hade mer pengar på kontot än vad jag trodde... vet inte vad jag fått dem ifrån men... aja... har väl inte gjort av med så mycket som jag trodde. Är ju lön på måndag med =) aldrig fel med pengar. då kanske vi kan köpa lite till nya lägenheten.

Nu börjar jag känna mig lite trött... ska väl ta o sova lite snart kanske. Ska va på jobbet 7 imorrn för att visa amanda hur man sätter ihop shaken. Kan va bra om alla kan det till sommaren då schemat blir lite konstigt.

nä, nu blev jag så där äckligt trött... upp o hoppa!

eurovision och lite sthlm

Rätt låt vann! Det var ju klart redan efter att tre länder röstat vem som skulle vinna och jag måste säga att det var ett bra beslut. Första gången jag hörde låten blev jag inte alltför förtjust men den har vuxit, har ju spelats en del på radion redan så. Men den är ju väldigt mysig och han har en otrolig röst!



Har varit i sthlm idag. Åkte tidigt imorse och kom hem vid halv åtta. Var kul att träffa syster o Johan, blir ju tyvärr inte så ofta som man kanske skulle vilja. Men man får passa på när tillfälle ges =)

Imorgon är det jobb igen. Den här helgen gick alldeles för fort. Men jag jobbar bara mån-tors vilket är skönt! Det blir lång helg alltså =) Händer lite i veckan faktiskt.

Mån - handla present till Ds syster
Tis - Ds syster fyller år
Ons
- inget planerat ännu, träna kanske?
Tors - fika med emma
Fre - skriva på kontraktet till lägenheten
Lör - hmm, ja det får vi se
Sön - sova!!

Men nu ska jag kanske ta o se om älsklingen vill umgås lite, se Deja Vu kanske? har inte sett den så det kanke är nåt att ha, vem vet.

snart helg

Jaha, är det torsdag redan? Tycker tiden går så fort. är redan i mitten av maj o snart är det sommar och semester.. o sen dröjer det väl inte länge förrän det är vinter o kallt igen... vilken optimist jag är...

Var mycket att göra idag. Är ju SOF i år så det är ju därför. Studenten alltså. Alltid är det något de gör.

händer inte mycket i helgen. Ska iväg en sväng imorrn efter jobbet och på lördag är det ju såklart schlager som gäller (håller tummarna för Malena) o på söndag ska vi upp till Sthlm o fira Johan som fyllt 30. Ska bli skönt att komma iväg lite. Men sen är det ju måndag igen så helgen är snart över. Men nästa vecka är jag ledig fre-sön. Ska bli så skönt! Då kan vi kanske börja packa lite. Tog hem några kartonger idag redan. Kan ju börja packa ner lite i vrummet.

nä nu ska jag nog ta o kolla igenom min pärm som jag ska ha med till kursen... har knappt börjat i den.. hehe...

Bye bye Graflunds

Idag var vi och skrev på uppsägningen av lägenheten. Skönt att ha det gjort. Får bara åka dit o hämta parkeringstillstånd till flytten, sen behöver vi inte ha mer med dem att göra. haha...

Åkte till IKEA en sväng sen. Tittade runt lite, Daniel vill ha en ny datastol. Så passa vi på att äta när vi var där också =) sen åkte vi runt lite, kollade lite på utemöbler o så med... hittade väl inget speciellt kanske men det är ju ett tag kvar tills vi flyttar. Visserligen så såg jag faktiskt en fin grupp på maxi, får visa den för Daniel senare. släppte av honom på jobbet vid fyra.

Köpte lite blommor till balkongen, så jag ska väl ta o plantera dem kanske.

Efter regn kommer solsken

Det är en härlig syn när solen skiner och regnet öser ner. Det blir en så härlig kontrast... och som följd blir det en vacker regnbåge



Dagen har varit som den varit. Inget spännande på jobbfronten. Däremot kände jag mig lite shoppingsugen när jag kom hem så jag kasta mig in i duschen, åt matlådan som jag glömde imorse, på med kläderna och sen for jag iväg. Skopunkten blev första stoppet. O jag måste säga, Jag Älskar skor! Det är otroligt hur mycket fina skor det finns! Efter mycket om och men blev det tre par skor. (tre för priset av två, haha)



Vet inte riktigt hur jag tnkte att jag skulle gå i dessa men de var så grymt snygga!

Sen blev det en liten kort sväng på ikano. Hittade inget där direkt. Köpte en leksaksråtta till kissen på Ikea.

Såg precis nya ICA reklamen och såg då att min gamla musiklärare Daniel Ralphsson från 9an var med =) haha! Han hållr sig framme. Han var med i talang för två år sen med sin acapella grupp. Lite kul när man ser folk man känner igen på tv.

Nu sitter jag o laddar inför dhw. Ska ta o fixa min macka som precis blev klar i ugnen.

måndag

ringde stångåstaden imorse. Så nästa fredag ska vi dit o skriva på pappren. På onsdag ska vi åka till graflunds o säga upp den här lägenheten. Kommer bli två månader med dubbla hyror. Vi trodde att man kunde säga upp halvmånadsvid men så var det ju inte. Så den här lägenheten har vi till sista augusti... vore ju kul om nån ville ha den innan men den sannolikheten är ganska liten. Är ju ingen som vill bo i ryd... men har vi tur kanske någon vill ha den till den 1aug. studenter kanske? jaja... vi klarar det, vi får väl vänta med de möbler vi tänkt köpa. det löser sig.

nu ska jag ta o se CSI sen är det dags att sova.

Hjälmsätersgatan 10

Vi var och tittade på lägenheten igår. Mycket finare än vad jag trodde. Fins golv överallt. Parkettgolv i v-rummet och plast matta som såg ut som parkett i alla andra. Köket hade grå snygga luckor, finare än de vanliga vita som brukar sitta. Tapeterna i v-rummet var ungefr som de vi har nu, i gott skick, i ena rummet som vi kommer ha som arbetsrum ska det tapetseras om. I sovrummet var det en blå randig tapet. Det stora badrummet var helt ok. plastmatta o våtrumstapet i blått(?) helt ok, på lilla toaletten däremot kom överraskningen. Till ett nästan mörkt turkost golv hade ägarna innan målat en mörk lila vägg. Det skar sig något förskräckligt. Så det blir väl något att måla om senare. Inget vi kommer lägga tid på innan vi flyttar in men det kommer nog ske en ommålning så småningom. sen måste jag ju bara nämna balkongen, eller eftersom det är bottenvåning borde man kalla det altan För den är grymt stor! träplankor och infravärme. Aldrig fel, mysiga sommrkvällar lär det bliu där ute. helt fantastiskt. Regna ju något förskräckligt igår men ändå kunde man tänka sig att sitta där ute.

Men allting känns verkligen jättebra. Ser fram emot att skriva på papprena. Ska ringa direkt på måndag morgon o boka en tid för kontraktskrivning. sen är det bara att ringa graflunds o säga upp lägenheten. Ska bli skönt faktiskt. Slippa Ryd. Har längtat efter det sen förra sommarn. Det kommer bli så bra!

Nu kom kissen upp till mig så det är väl bäst att ägna lite tid åt henne.

raindrops keep falling on my head...

Ja helt plötsligt när jag satt i bilen kom det, regnet. Kände det på vinden och såg det på molnen, de var påväg. Jag hade rätt. Nu vräker det ner. Ganska mysigt egentligen, när man inte behöver vara ute.. eller att vara ute men sen komma in sätta sig under en filt och bara mysa framför tvn. Äta något gott =) Mys!

ikväll ska vi åka o titta på lägenheten. Då får vi hoppas att den ser bra ut. O känns allt bra ringer vi på måndag morgon. Fast det gör vi nog ändå... =) är så inställd på att flytta nu så det ska vi. Blir väl lite tt införskaffa så det kostar ju men sska man ha det lyx så ska man! hahah! har inte betalt tvn än ju men... vi har lite o ta av. Det får vi diskutera när det närmar sig. Men nya gardiner blir det nog iaf =) Förhoppningsvis är det inte så högt till tak sså då kan jag ju köpa vilka gardiner som helst Kanske sska ha panelgardiner igen? Aja... vi får se.

Snacka med Sebastian förut. Han har varit på kurs. Han hade haft det bra o så kom ha med på Deans list =) då blir Peter glad o lite stolt får jag väl va då =)

Nu ska jag ta o njuta av denna stund så kanske jag skriver något litet senare eller imorgon. Ska förresten till Ds kusin imorrn så vi får se hur tiden blir....

Imorgon är en annan dag...

Han som äger lägenheten ringde i morse. Vi skulle höras av imorgon efter 10 då han visste mer hur hans eftermiddag såg ut. Kanske kan vi komma o titta imorgon annars så blir det lör eller söndag. Han lät väldigt trevlig. Kan tänka mig runt 40. En social typ. Jaja... Vi får se hur det blir. Är väldigt spänd iaf =) Ska bli så kul! Något nytt att längta till o pyssla med. Kanske lite nya grejer som ska köpas, nya tapeter kanske. Vi får se. Spännande iaf =)

jobbet är som vanligt. Stackars Mathilda hade feber så hon gick hem vid 14. O imorrn måste stackarn jobba 14-17 eftersom jag inte kan stanna längre. Har verkligen sett fram emot att få komma iväg tidigt nån dag. Men vi får hoppas hon mår bättre. Annars får väl jag köra skiftet på lördag. Inga problem för mig egentligen. Får försöka komma iväg tidigare nån dag i nästa vecka för jag känner att det börjar bli lite för mycket. Har ju jobbat sen i söndags faktiskt eftersom jag var inne en timma igår med. Inte för att det var speciellt jobbigt men det är en principsak. Är jag ledig vill jag kunne vara hemma o koppla av eller kunna åka o göra det jag vill. Jaja... ska väl inte klaga.

Nu sitter jag här ensam i soffan, är ganska skönt... skulle behöva diska lite men det får vänta, har ju till 21 på mig =) Daniel slutar ju inte förrän då. haha!

Hmm, konstigt. Hemtelefonen ringde men bara en signal. Mysko. Får se om det ringer igen...

Nä nu ska jag ta o göra nåt mer vettigt... men inte vet jag vad...

Vi har bestämt oss för att...

...ta lägenheten =) Vi har inte fått tag i ägarna än men vi var förbi o titta o knacka på, men ingen var hemma. Men det vi såg utifrån såg väldigt bra ut. Det var inte alls mycket insyn utifrån heller. Vi lämnade en lapp i brevinkastad o bad dem ringa så att vi kunde få komma förbi och titta så vi får se om de hör av sig under morgondagen. Men vilket fall kommer vi ringa stångåstaden och säga att vi vill ha lägenheten. För den är vår om vi vill ha den =) Så då blir det alltså inflyttning 1 juli, passar bra då jag har semester v28-30.

Nu ska jag ta o ladda inför Grays Anatomi.

das vårdscentral

Bla bla bla... samma visa varje gång. Fick pencillin idag med. Man tackar. Jo, det är klart, det hjälper ju mot infektionen, men vad hjälper det mot nageln som växer inåt? Aja, läkarn tyckte att jag använde för smala skor. Hade ett par sneakers på mig, vad ska man ha då? Nu till sommaren blir det väl bättre, för då kan man ha tofflor o sånt... Men på jobbet. Jag tror det är där problemet ligger. Jobbskorna blir ju väldigt varma och då frodas bakterierna. Så härligt. För jag har nästan aldrig smala skor med hög klack, äger typ två par och de använder jag nåra gånger per år så det är inte det. Och jag tycker inte att conversen är så smala som han sa, men visst förstår jag hur han tänker, men jag kan ju inte gå i tofflar en dag som denna när det regnar ute? Nej, o gummistövlar äger jag faktiskt inga. Haha! Nej, man jag får väl kolla vad jag kan göra på jobbet. Vi har börjat beställa en annan modell skor nu så jag kanske ska se om de är lite bredare framtill, i så fall ska jag allt ta o beställa mig ett par. För som nageln ser ut nu vill ingen se den...

De ringde från Stångatsaden igår. De lämnade ett meddelande på mitt 3svar och sa att de ville att jag skulle höra av mig angående en lägenhet vi sökt, och om eventuell kontraktskrivning. Jaha? Jag trodde verkligen inte att vi skulle få den så vi har inte ens varit o tittat så dumma som vi är. Men jag åkte förbi igår bara för att se vilken det var. Det var bra läge och stor balkong men vi vet ju som sagt inte hur den ser ut invändigt och det kan ju vara bra innan vi skriver på nåt kontrakt. Får väl ta o ringa stångåstaden o se vad de säger, får spela dum o låtstas att jag inte visste att man skulel kolla på den innan man svara. hehe... Så vi får helt enkelt se hur det blir.

Ska nog ta o ringa Anna nu, hon fråga igår om vi skulle träna o lite sugen är jag ju faktiskt. KAnske måste ta en sväng förbi jobbet först o beställa varor för stackars Martin (vår varutomte) hade sträckt sig så att han knappt kunde gå. Så då var det bara jag kvar som kunde beställa... om jag nu minns hur man gör... hehe. SKa väl ta o ringa honom med för att se hur det blir. Aja... Nu har jag fått skriva av mig lite. Återkommer senare då jag snackat med tha stångåstad.

Whatever it takes

Hade en helt underbar kväll i lördags =) Fest o skoj hos Anna är aldrig fel. Blev en hel del singstar som vanligt och en massa snack! väldigt trevligt. När de andra skulle ut på krogen så åkte jag hem. Daniel kom o hämta mig även fast jag sa att jag kunde cykla... men han är så söt. Var ju för hans skull jag åkte hem.

igår blev det inte riktigt som planerat. Amanda ringde mig vid 0700 och sa att hon hade migrän. så jag fick hoppa in o jobba. Hon fick jobba till 11 o sen tog jag över. hade ju kanppt sovit något. Satt uppe o prata med D till halv tre då jag halvsov i soffan. (Går bra att snacka efter att man duckit ett par cider) Men det gick bra, var lite trött o bakis men det funka. efter jobbet stod jag o snacka med Emma ett tag o sen åkte jag o D till hans föräldrar. Vi hade med oss kissen så att hon skulle få vara ute lite. Men hon göme sig mest, men när vi gick in så vågade hon sig fram lite.  De har ju också katt så de satt o stirra p varandra hela kvällen. Snuttis verkade lite mer rädd för vår kisse än tvärtom. Tessi har tuffat till sig lite. får se hur det går nästa gång.

Idag har det varit jobb igen. Snacka sommarschema med Peter. o sen hade vi lite kampanjutbildning. Men nu är jag äntligen hemma. Har precis käkat lite o nu sitter jag bara o njuter av en ledig kväll. Borde egentligen städa men eftersom inte D har gjort det även fast jag bad honom så varför ska jag? Jag har iaf diskat o tvättat. Får se till att han gör lite imorgon. Själv ska jag vara på jobbet vid 7. blä... men men. är ledig på onsdag iaf. får se vad som händer då.

Försökte ringa vårdcentralen idag men de hade fullt. så jag får försöka imorrn igen. har nämligen ont i tån igen. den ser ganska vidrig ut o den är inte så kul inför sommaren så jag kände att det var dags att fixa det igen. operera ju i höstas men på ena sidan ahr nageln växt upp igen. så det behöver väl fixas igen. börjad efå problem förra veckan och jag orkar itne dras med det så länge som jag gjorde förra gången. vill fixa det direkt nu. får se om det har nån tid i veckan.

Här är lite bilder från i lördags =)

 


vilken härlig vårdag!

Ja, solen skiner och det är nästan 20grader ute! Helt underbart! Känns som om sommaren är på väg! Men det kommer nog vända snart, det sa de iaf på vädret igår...

Igår var jag på jobbet i 3 timmar. Helt underbart att få gå hem vid 10 =) Då passa jag på att sitta i solen ett tag. helt underbart. Bara sitta o läsa och sola. Sem åkte jag till mormor. Daniel mådde inte bra så han var hemma. Så kom syster dit som en överraskning. Jag visst eju om det men det var kul! Var ju ett bra tag sen vi sågs sist så det var på tiden. Men fy vad brun hon var!! Hon kom ju hem från Thailand för två veckor sen och hon var brun som en pepparkaka. Lite avis blir man ju. De bruna benen skulle ju inte vara helt fel. Det roliga var att jag nämnde att vi funderade på att köpa en ny elgrill eftersom våran inte är bra och då hade hon en i bilen som hon tänkt slänga, den var knappt använd så den fick jag med hem. Blev perfekt på vår balkong! Tack syrran =)

Sen var jag bara hemma med älsklingen och tog det lugnt. Åt mat o tittade på film. Höll på att somna där ett tag... Vi tittade på Humorgalan också. Funderar på om man kanske ska bli världsförälder också? Vi ger ju pengar till SOS barnbyar men man kanske ska hjälpa till ännu mer. Man inser när man ser sådana program vilken bra uppväxt man har haft. Vi i Sverige och norden kan skatta oss lyckliga för att vi föddes här. Det är en stor skillnad på livskvalitet om amn jämför en sjuåring här och en sjuåring i t.ex. afghanistan. stackars barn. Ingen ska behöva ha det så!

Nu ska jag ta o hämta Anna för vi ska träna. Sen hem o äta o sen blir det till Anna igen för då är det partaj!