helg

åh... jobb o jobb o jobb o jobb... aja, en ledig kväll iaf, o snart är det ju dags för Let's Dance finalen, den får man ju itne missa. haha! Tycker inte att det buds något annat på fredagkvällarna så lets dance får det bli. Tycker det är kul att se deras framgångar. Skulle man själv bli lika duktig? ja frågan är ju.

Imorgon är det jobb igen. Ska verifiera Amanda som skiftis, det ska bli skoj =) Flickan fyller ju 20 idag (Grattis!) så vi får se hur pepp hon är efter kvällens födelsedagsfirande. Nästa helg är jag ledig! ska bli så skönt. Då blir det spakväll med Anna på lördagen! Ja! har längtat! Var så länge sen vi gjorde något så det ska bli mys o jättekul. Ska testa hennes Lips då som hon fick när hon fyllde (vilket var i januari!) ojoj, har inte hunnit prova det än. Helt sjukt. Men nu ska det blir gjort.

Väntar på att D ska komma hem. Han har jobbat två veckor nu. Det är ju bara kvällar så vi har knappt sett varandra. Han sover när jag går till jobbet och jag går o lägger mig en timme efter att han kommit hem... men ikväll slutar han 20 så då blir det lite mys iaf. o sen så är han ju hemma imorrn när jag slutar. Men sen tror jag att han jobbar hela nästa vecka med.

Nä nu kallar tvn.

Just det. Glöm inte Earth Hour imorgon 20.30-21.30! Släck lamporna!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback