"Jag vill också gå på barty!"

Jag är verkligen inte van att gå stänging. Om inte annat så märker jag det nu. Är helt slut. Har visserligen inte sovit bra alls inatt. Gick o la mig halv fyra. Sen vakna jag flera gånger. Har typ lite ont i huvet och värk i hela kroppen.... kanske är så att jag håller på att bli sjuk.... men ändå. Vad fort man glömmer. Jag skulle ju stänga kök igår. Har bara gjort det en gång tidigare så det tog ju sin tid. Men grillarna blev så rena =) Haha! Var välbehövligt. Moa hjälpte till sen med så då gick det ju lite snabbare. Var mycket att göra igår så det blev lite sent. Men men, det är sånt som kan hända ibland tyvärr. I övrigt så var det ett bra skift  =)

Gick upp vid typ ett idag. Känner mig inte utvilad för det men.... ikväll blir det party hos Anna iaf. Då ska hon få sitt paket. Får se vad hon säger. hehe.... Hann med väldigt mycket igår innan jobbet förresten. Duschade alla växter, var på stan o köpte en söt topp, en halterneck bh, ögonskugga och ett rosa nagellack. Får se om jag sa ha nåt av det ikväll kanske.

Imorrn ska jag vara på jobbet 6.30 för månadsinvetneringen. Inget roligt alls, men tyvärr ett måste. Får se hur jag gör.... om jag hinner sova nåt innan eller om jag håller mig vaken o går direkt. Beror väl på hur jag känner mig ikväll.

Nu ska jag ta det lite lugnt innan det är dags att duscha o fixa mig partyredo. Sen blir det väl att laga lite mat. Så det är helt enkelt "full fart"

nånting händer, det är nåt skumt på gång...

Sovmorgon! Det är nog det bästa som finns. Fast det jobbiga är när man har sovmorgon och man ändå vaknar alldeles för tidigt. Vaknade sju imorse även fast jag kunde sovit till nio utan att det gjort nåt. Men men.... får se om jag kan sova längre imorrn. Lär behövas om jag ska orka gå stängning o sen party party på lördag =)

So nice...

Väntar på att min mat ska bli klar. Sen ska jag träffa Anna i Rydskogen för att gå en promenad, o snacka skit så klart! Ska bli skönt. Gick bra på jobbet idag med. Inga större problem, lite mer än igår. Imorrn blir det mellanpass o på fredag stängning. Ska bli skönt med sovmorgon. Det har jag längtat efter! Lär behövas eftersom på lördag blir det födelsedagsfest hos Anna o sen blir det utgång. Och på söndag ska jag vara på jobbet 6.30... hehe... Får väl typ gå direkt. Hem o duscha innan kanske eller nåt. Byta kläder iaf. Som tur är så ska jag ju bara göra månadsarbetet. Är väl klar runt 11 eller så. Så då får jag väl hem o sova. o sen är det jobb igen vid 8 på måndag... blir inte mycket till att vara ledig den här helgen men men. Jag är ju ledig på onsdag... haha! Får se om jag kanske kan ta o träna då. Kanske blir en sväng på fredag med visserligen. Måste ju ändå in o fixa glajerna. De skaver fortfarande lite.... Aja... nu ska jag ta o kolla till maten.

vad är väl en bal på slottet...?

Jobb, jobb, jobb. Japp sånt är livet. Gick bra idag. Hann inte riktigt med det jag skulle men... får hoppas jag hinner mer imorgon.

Har haft glasögonen mesta dels av dagen, de skaver lite bakom ena örat, så jag får nog åka in på fredag innan jobbet så att de får böja till bågarna lite bättre. Ska ju inte få ont liksom.

Annars händer inte mycket. Blir väl lite Shear Genius sen. Just det... bonde söker fru igår. Älskade Emmas klänning. En sån skulle jag vilja ha om jag skulle gifta mig =) så vacker.

brillor

har jag hämtat mina glasögon. Känns bra. Vilken skillnad det blev när jag tog på mig dem. Trodde inte jag såg så dåligt. Men det var en viss skillnad. Nu ser jag alla kanter mycket skarpare, inget som flyter ihop i vartannat. Såg tom in till grannen tvärs över gatan. Haha! Men det känns bra. Lite ovant men det blir nog bra.



Tona håret igår med. Blev mycket bättre. Ingen färgskillnad, utan håret är i en enda färg. Kan inte li ljusare än såhär på egen hand. Vet inte om jag vill det heller. Tycker det passar ganska bra. Jaja, nu tittar jag på Bonde söker fru - Bröllopet. Sen blir det CSI o sen är det väl dags att sova.

GRATTIS ANNA!

Liten blir stor

Här kommer ännu lite bilder på min lilla Morot. Här ser man bättre hur stor hon egentligen är.

Här är hon pytteliten

Här är hon lite större Och här hon som hon är nu.


Det man ser mest skillnad på är ju faktiskt hennes svans. En enda stor damvippa. Finast!

kissen

kolla på lite bilder. Hitta en som är tagen precis när vi köpt henne. Hon har blivit så himla mycket större! Hon blir ju visserligen 2 år i maj men ändå... Det går så fort. Vill ha en till katt. de är ju bara för söta!

     

Se så liten hon var! Kolla o jämför svansen. Vilken skillnad. Ni kan ju kanske förstå varför det är så hårigt hemma hos oss. hihi =) Vet att jag har flera bilder, när hon har sitt gosdjurslejon. Både när hon var liten o så nu. Får leta upp den o lägga ut dem en annan gång. Nu för det räcka för idag. Kanske ska ta o mysa lite med min lilla Morot.

oh yeah!

Hade myskväll med Anna o Bo igår. Lite Let's Dance, lite singstar, massa prat. En perfekt fredag kväll =) Blev ganska sent, så det var lite segt att gå upp till jobbet. Började visserligen 10.30 vilket var väldigt skönt. Lite fördelar måste man ju få ha när man lägger schemat. Behöver lite kortare pass för att orka med faktiskt... Gick väldigt bra idag tycker jag. Va väl lite lugnare än vad det borde varit men det flöt på alldeles utmärkt just därför.

Orkade inte laga mat när jag kom hem så det blev pizza. Kanske itne det nyttigaste men jag cykla ju igår. Haha! Fick typ skavsår av sadeln när jag cykla! Helt sjukt, har säkert blåmärken. Känns när jag går o när jag böjer mig ner på huk. usch usch... min kondis har verkligen blivit sämre igen. Den var ju på väg att bli bättre men nu har jag ju inte tränat på drygt en månad så det är dags att dra igång igen. Jag måste! Men ska se om jag o Anna kan träna nån dag nästa vecka. Är mycket roligare om man tränar med någon. inte alls kul att åka själv. Man blir inte lika pepp...

Nu ska jag surfa runt lite o fortsätta slötitta på körslaget... är verkligen inget att ha på tv en lördag kväll o jag är för trött för att bry mig egentligen... aja... imorrn ska jag fixa lite till Annas present. hehe... spännande!

forever young

Ja, tiden går så förskräckligt fort. Måste fundera över framtiden. Vad är det egentligen jag vill?

It's the end of the world as we know it

Blev ingen träning idag men jag tog en lång rask promenad i solen ist. Mycker härligt! Ska nog försöka ta en lång promenad ett par gånger i veckan. Ska försöka få med Daniel också. Så blir det lite roligare.

Har tvättat massor idag. har två tvättar kvar. Får se om jag tar dem idag eller imorrn kväll. Beror på hur fullt det blir på torkställningen =)

Ringde om elräkningen idag. Vi ska visst få en ny, med 20% avdraget. eftersom vi påd en här fick betala det nya priset på elen ist för det gamla från förra avläsningen. Förstod väl inte riktigt men det gör ju inget om det blir billigare. Jag undra ju mest över varför den var så dyr men hon sa att "Jag kan dra av 20% eftersom lepriset var billigare 2007" Aja... Blir nog bra.


Grattis älskling!

Idag har älsklingen fyllt år! Väckte honom imorse innan jag gick till jobbet så fick han sina presenter. Tror han blev lite nöjd iaf. Sen fter jobbet blev det lite stress o sen kom folket. Lite fika o lite paketöppning. Tror det blev en bra dag.

Daniel beställde lite grejer i söndagd som kom idag. Lego Batman spel till ps3! haha, sjukt kul. Sen Planet Earth på blueray. jag vet, jag är besatt. Men det är så sjukt snygga naturbilder. O tänk med HD-upplösning. Jaapp, jag är ett tenikfreak.

Imorrn är jag ledig. Ska nog träna då. Får se om jag får med nån, annars får jag banne mig träna själv! Måste börja igen, var alltför länge sen.

Nu ska jag ta o slappa lite innan jag ska sova. (har precis diskat o fixat klart allt) Verkar bli lite scrubs.

Back to work

Fick ett mms av Anna igår. Hon har fått en liten systerson! Så grymt söt! Lyckönskningar till Jessica, Hampus o Mattis =)

Igår  åkte vi en sväng till D's syster. Hon klippte oss. Blev bra, bättre än förut =) sen blev det en massa städa o fixa. Måste ju vara fint till imorrn. Känns som om alla D's släktingar kommer så det lär bli fullt hus. Men det blir nog trevligt. Ska väcka honom imorrn innan jag går till jobbet så ska han få sina paket =) Hoppas han blir nöjd.

Idag blev det massa jobb. Har varit väldigt skönt att vara ledig i tre dagar. Välbehövligt. Efter jobbet tog jag bussen till stan för att lämna tillbaka glasögonen jag låna hem. De kommer vara klara om 7-10 dagar. Får ett sms när de är klara att hämta. Det roliga är att Moa ska ha precis samma båge! Fast antagligen en annan färgnyans. Men ändå. Typ samma synfel o typ samma smak, inte illa. haha! Men jag visste ju inte att hon skulle ha dem o jag hitta inga andra bra. Tror inte det gör något. Sen blev det hem för att baka. En sockerkaka till morgondagen. Har småpysslat med lite, men nu är det väl okej. Ska ta o fika lite nu =) heheh... ska dra igång med träningen nu igen. Ska träna på onsdag.

lugn kväll

Har bestämt mig för Gucci glasögonen, det är de som sitter bäst på. De andra var lite obekväma. Så de blir det.

Blev en lugn kväll igår med god mat o let's dance. Ikväll blir det också lugnt. varken D eller jag mår vidare bra. han var ju magsjuk häromdagen o jag börjar känna mig lite så med så det är ingen höjdare. Får hoppas att det blir bättre till imorrn. Då ska kanske D's syster klippa oss =) Har tjatat på honom länge, bara ett par cm. O jag vill bara toppa o fixa lite mer frisyr. Vi får se hur det blir.

Nu tittar vi tydligen på robot wars. Inget jag tycker är speciellt underhållande, men vad gör man inte för den man älskar. ;)

Vi avslutar med benjamin som testar segway =) Kanonkul!


mycket som händer

Blev ingen stängning igår. Amanda hade så ont i ryggen så jag åkte dit efter min synundersökning för att underlätta. var kvar till typ 21.30. Så lite blev det ju. Hade sett fram emot stängningen så det var lite trist, men det är ju aldrig roligt när nån inte mår bra.

Till synundersökningen då. Gick bra. Men jag är lite närsynt och jag har ett brytningsfel, -0,5 på vänster o -0,75 på höger. så jag bord eju ha glasögon, iaf då jag sitter vid tvn o kanske datorn eftersom jag lätt får ont i huvet o ögonen blir trötta. Så jag var inne idag o spana lite efter glasögon. Fanns ju så himla mycket att välja på, o sen ska man hitta nåt man passar i... fick hjälp av en expedit. Hittade iaf två par som jag lånade hem. Mailade över bilderna till mamma så att hon får hjälpa till lite. Det lutar åt ett av dem, o mamma tyckte samma som jag. Vi brukar ha väldigt lika stil faktiskt. Daniel ligger o sover så honom har jag inte frågat ännu. Han var magsjuk inatt så han har inte sovit så bra stackarn. Men här är bilderna på mig i glasögon. (ni får ursäkta minerna)

<--Gina Tricot  <--Gucci

Idag har jag annars varit iväg på stan, fyndat lite på slutrean faktiskt. O handlad present till Daniel. så nu är det avklarat. Var även på Maxi o handla innan jag åkte hem. Åkte strax efter 10 o kom hem runt 15 så det kändes bra. Har fått mycket gjort idag. Är nöjd.

Nu har jag lång ledigt. Om D mår bättre imorrn ska vi ut o äta. Sen blir det väl lite bak o städ till hans födelsedag. Nu ska jag titta lite på simpsons o sen blir det tacos ikväll. Mums!

woho...

Bättre är det, men bättre kan det bli.

Är så sjukt lugnt på jobbet nu. Folk börjar visst förstå att de inte har några pengar... elbolaget tror tydligen att vi har massor pengar.... fick en räkning på 3300. Brukar ligga runt en tredjedel. De bytte mätare i november så antagligen har vi betalat för lite sen vi flytta in (för över 1,5 år sen!) täntke ringa dem imorrn o höra vad de har att säga. Vill veta varför jag betalar så mycket och hur det kommer att vara i fortsättningen. Fattar inte specifikationen, är ju gjort att man inte ska förstå. Annars är väl allt lugnt. Skönt med sovmorgon imorrn =) Behöver det. Är helt fel i huvet. Sen blir det en stängning. Det var väldigt länge sen så det ska bli kul! Moa, jag, lillerik o Camilla tror jag =) nice

Träffade världens bästa Anna idag =) har inte träffats sen nyår så det är dags för myskväll snart! Har ju varit lite att göra nu. haft min födelsedag o så o nu fyller Daniel på tisdag så det är ju lite mycket i Januari. Men vi ska nog hitta en dag.

Nu ska jag ta o se om jag kommer på något att köpa till D i present. Ska spana lite på stan imorrn.


ont det gör ont...

åh... varför ska man ha ont i huvet för. Hade så ont i huvet igår kväll att jag fick gå o lägga mig. Sen vaknar jag med huvudvärk... hur kul är det? Har haft ont hela dan... Inte sådär sprängande som man kan ha, som tur är, utan lite irriterande. Tror att det är för att jag är trött. Har väl kört slut på mig eller nåt. Tänkte lägga mig snart... jag vet klockan är bara 19.30... men huvudvärken går inte över av panodil så jag tror det är sömn jag behöver. Bokade tid hos optikern idag. Ska dit på torsdag. Får hoppas att det ger nåt. Annars vet jag ju iaf att det inte är något fel på mina ögon ;) Vi får se. Så dåligt ser jag ju inte men kan inte läsa på långt håll längre som jag kunde förr. Så det är bäl nåt fel... mina ögon är väl förstörda av allt tv tittande så jag kanske behöver glasögon då jag sitter vid tv'n o datorn om inte annat. Aja... behöver inte spekulera. Får ju svar på torsdag.

Igår var vi o köpte lampa, o så bytte jag lite grejer jag fick på min födelsedag. Blev bra. Så nu är julen borta. Allt är som vanligt... o jag ska nog ta o vila... få bort denna irreterande värk! ah....!

ledig lördag kväll

Woho... kom hem från jobbet för knappt en timma sen. Kopplar av lite innan jag ska börja med maten. Idag blir det kyckling.  Imorrn ska vi till Tornby en sväng. Kolla om vi hittaar en lampa o byta några presenter. Även köpa en ny växt eftersom en antagligen blivit övervattnad :/ hehe... Aja, kul med nytt =) Funderar över att köpa ny byrå ju men Daniel tycker det är onödigt... han har väl rätt. Men men... kanske ska ta o börja med maten innan klockan blir för mycket. Skönt emd sovmorgon imorrn iaf :D

Dagen efter

var man ett år äldre alltså. Hade en super bra dag igår. Tack alla sötisar som skrev till mig =) Det uppskattas. Blommorna var, som jag trodde, från min syster. Jättefina =)

Sen kom gästerna. Fick lite pengar o lite så. Så nu har jag råd att köpa mig en symaskin =) Får åka in till stan nån dag o titta lite. Finns å många olika att välja på. Men det blir bra iaf. Hade hur som helst en underbar födelsedag. Dagen idag var lugn. Gick fort på jobbet, hann en del. Ringde farmor o tacka för pengarna när jag kom hem, hon mådde inte bra igår. Nu sitter jag o tar det lite lugnt. Funderar på att köpa en ny byrå... ska spana lite på IKEA. Sen ska jag nog plocka bort lite tomtar, Julen ska ju snart städas bort ändå.

Blomman från Hanna

Allt jag fick.

Min födelsedag

Grattis till mig... haha! Ja idag fyller jag faktiskt år, så jag får vara lite självisk =)

Dagen börja med att jag fick lite paket av Daniel. En parfym, backhams nya, lukta jättegott! En bok, som jag redan läst, så jag ska byta den till en annan. O så fick jag en vit BH som jag velat ha =) O sen så fick jag ett pytte litet paket. I det fanns en lapp där det stod att han skulle bjuda ut mig på middag på Parisien, en dag när det passar =) Så söt! Får se, kanske bli nästa helg, är ledig fre-sön.

Har fått några grattis sms o lite på Facebook, sen ringde de från en blomster affär o sa att de hade blommor till mig. Så de kommer med bud. Undra vem de kan va ifrån? Har mina misstankar men vi får se. Sen ikväll kommer mamma, pappa o Micke, Daniels familj, mormor, kanske farmor o Janne o Gunilla. Vi får se. Har bakat klart allt nu iaf. O det är fint överallt. Städa hela dan igår. Nu ska jag bara njuta av min dag =)

(lånad av Anna)

(lånad av Anna)

Hej hopp allisammans!

Stress

Vi var iväg i lördags. Var ganska trevligt. Fick träff Daniels söta kusinbarn. en på 3veckor o så en på 11 månader =) Var hemma vid ca halv sju. Hann ju inte handla innan så vi bestämde oss för att åka efter att vi ätit. De har ju öppet till 22 pp Maxi. Kul sätt att spendera en lördag kväll! haha... ne, men det var väldigt lite folk så det var väl värt det. Kan vi göra fler gånger. Visst det var väldigt urpolockat, men vi fick det vi skulle ha. Igår var vi på Ikano en sväng. Hittade byxor till Daniel iaf. T.o.m. 2 par. annars lite smått på IKEA bara. Sen begav vi oss hemåt. Då var vi duktiga o frostade ur frysen, lika bra att passa på när det är -15 ute. Blev ännu kallare sen. Under tiden så bakade jag lite =) Muffins o havreflarn. Måste ju bjuda på nåt på onsdag. Imorgon ska jag baka lite till o sen ska vi städa. Är så sjukt dammigt. Har inte haft tid att städa. Finns annat prioritera. Daniel ska iväg imorrn o handla present till mig. Snacka om att vara ute i sista sekunden. Jag som hade tänkt att vi kunde pka en sväng tillsammans. Vill ha en ny lampa i vardagsrummet när stjärnan åker bort. De hade stängt när vi kom dit igår. Tänkte plocka bort julsakerna i helgen. Så att de är borta till Daniels födelsedagg. Är så mycket annat vi ska göra innan min så det är lika bra att vänta. Är ju tjugonde knut som granen ska ut så det gör ju inget ;)

Idag efter jobbet var jag o fika med Marie, Matilda o Malin. Var länge sen vi sågs, Marie o Matilda pluggar ju på andra orter så det blir ju inte så ofta, Men kul att ses när det väl passar!! Saknar högstadietiden lite när vi umgicks hela tiden :) Vi hade så kul!

Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar. Slö tittar lite påp CSI NY under tiden. Daniel ligger o sover. Skulle jag med vilja. Måste bara hänga upp tvätten först. Blir bra med en tidig tart imorgon. Då hinner vi städa mycket.

Tiime to go!

lediga helg

Gårdagen var tröttsam. Massor att göra på jobbet, han som tur var göra det viktigaste. Men inte mycket mer. Sen blev det hem o laga lite mat. Sen blev jag så trött... precis som vanligt o somna i soffan. Förstår inte hur man kan bli så trött. Kan sova hur mycket som helst. Gick inte upp förrän 11 idag. Hade tänkt gå upp skapligt o åka o handla men så blev det ju inte... det är nåt fel på mig tror jag. Det kan inte vara normalt att bli såhär trött, kan liksom inte ens hålla ögonen öppna, helt sjukt. Aja.. nu är jag vaken iaf. Borde ju kunna vara vaken lite längre idag iaf. Ska åka till D's faster o äta mat idag. Fast hans syster har backat ur o det verkar som om han inte är så sugen längre heller så vi får väl se. Jag skulle ju kanske hellre vara hemma. Åka o handla o fixa lite här hemma. Ser ut som skit. Behöver storstäda o jag behöver baka till min födelsedag. Är ju inte många dagar kvar nu. O imorrn hade jag tänkt åka till ikano o spana in rean. Har ju inte hunnit tidigare. Men vi får se hur det blir. Fast det blir säkert att vi åker. så blir det till att handla imorrn. Så då hinner jag nog inte baka nåt då, så du får jag fixa allt på tisdag... usch. Inte kul att stressa. Vi måste ju städa liksom... aja.... Tur att jag är ledig på tisdag o onsdag iaf. Hinner väl lite då hoppas jag. Vi får se.

God gärning

Har börjat nya året med en god gärning. Har blivit fadder i SOS-barnbyar, och så har jag blivit isbjörnsfadder =) Känns bra att kunna bidra och hjälpa till. så snart kommer en isbjörns nalle på posten! En bra början på det nya året!

2009

var 2008 slut. Ett nytt år har börjat. Och soligt är det ute också :P haha! Hade en jättetrevlig kväll igår. Blev sent på jobbet så vi var inte där förrän 21.30 men vi ahde jättemysigt. Lite singstar, mycket prat, sen strax innan tolv gick vi ut för att förbereda lite fyrverkerier. En helt lyckad kväll. Idag blir det bara att vara hemma o ta det lugnt. Känenr att förkylningen är på väg att bli värre igen. Jobbar imorrn, o sen är jag ledig i helgen! Då blir det lite shopping. Har ju inte hunnit kolla in rean då jag varit sjuk o jobbat så det blir nog en sväng. Sen ska jag väl baka lite till min födelsedag. Är ju bara 6 dar kvar =)