The Poodles

Haha. Stängningen i torsdags gick bra =) Igår var hag ledig. Då åkte jag o Daniel o efterbesikta bilen. Gick bra det med. Sen åkte vi vidare till tornby. Tänkte kolla in bokrean lite. Blev 7 böcker totalt. Sen kom jag ju på att pappa fyller på torsdag så då köpte jag present till honom med. Han fyller ju faktiskt 55 =) Sen blev det en myskväll här hemma. Tittade på Let's Dance o Zodiac. Helt ok film. Verklighetsbaserad. Kände imorse när jag vakna att jag var tvungen att röra lite på mig så jag cyklade in till stan. D är hos en kompis o spelar lite så jag tyckte jag kunde åka iväg en sväng. När jag kom till gränden (eller Leo som den numera heter) så stod det en himla massa folk framför en scen o vänta så jag stannde och kollade vad det var. Då kom the Poodles o spela lite =) Spelade 4 låtar akustiskt. Gjorde en jättefin version av One night of passion. Lite lugnare en den brukar vara. Lite livemusik är ju aldrig fel liksom =) Sen skulle de signera sin nya singel o då gick jag vidare. Blev en bok till, 4 bordstabletter och två linnen, ett svart och ett aprikost. Är ju vårens färg vad jag förstått. Sen träffade jag Emma på Cubus. Har inte träffat henne på ett halvår eller nåt. Så det var kul att prata lite.

Nu är jag ensam här hemma. Borde kanske städa men... det kan Daniel kanske göra imorrn när jag jobbar? Börjar ju 6.30 så... Ikväll blir det väl melodifestivalen o sen kanske nån film? Har faktiskt sett wallander på Tv4plus de senaste lördagarna så det kanske blir det idag med?

Hemma kväll =)

Ibland är det skönt att bara vara hemma =)

Det gick bra med bilen i måndags, men det tog betydligt längre tid än vad vi alla trott. Spindelleden satt fast nitat istället för skruvad så det var ett väldigt jobb för Micke att få bort den, men  till slut gick det. Så nu har vi en hel bil som kommer gå igenom ombesiktningen (?).

Igår var det hockey med Anna som gällde =) LHC-Södertälje. Hur spännande som helst! Satt på helspänn hela sista perioden! Första perioden började med att Södertälje gjorde mål efter 24sek. Sen kvittera LHC, Tälje gjorde ett mål till, LHC kvittera. LHC gjorde ett till mål, Tälje kvittera, Tälje gjorde ett mål.... så höll det på... Men till slut vände det! LHC vann med 7-5!! Så sjukt spännande! Hel bra kväll =) Och Anna, självklart tar vi slutspelet med mys hemma i soffan =)

Idag har det varit jobb. Stackars Amanda hade migrän o var hemma så jag körde skiftet. Gick bra trots att jag inte kört skift på över en månad. Stannade kvar o räkna av Ronald bössorna. Folk är allt bra generösa =) kom hem runt 19. O nu sitter jag är mätt och nyduschad =) Så skönt. Bara väntar på att Grays Anatomy ska börja.

imorgon jobbar jag stängning. Det var ett tag sen, ska bli ganska kul faktiskt. Se om jag kan hjälpa eller om jag kanske bara förstör? Går ju så sällan så jag tappar ju det tempot. Men i vilket fall börjar jag vid 15. Ska ha lite möten innan. Man känner sig så viktig när man säger att man ska ha möten =) Heheh...

Kom bara att tänka på melodifestivalen... Det är ju såna tider nu. Kommer ihåg en speciell låt, den är visst från 1996 Men jag tyckte verkligen om den! Och jag minns den fortfarande. Kom visserligen inte ihåg att det var Andreas Lundstadt som sjöng. Måste säga att han borde nog ägna sig lite mer åt sånt här igen ist för Alcazar =)


snö, snö, snö

Vilka flingor. Stora som golfbollar! ganska mysigt =) Men så här skulle det varit vid jul, inte nu i februari. Nu vill jag ha vår o värme. Inte massa snö som kommer bli slask. Men visst, måste erkänna att det är vackert.

Syrran var här nyss, hon ska på bal om några veckor så hon ville låna min balklänning. Så hon var här för att prova den. Så fin så =) Kul att den kommer till användning. Blev av med två par skor också som var lite små. Tänkeer visst inte alltid när jag köper saker =) hehe. Annars är det ganska lugnt. En del jobb o så. Är ledig idag iaf. Har varit iväg o handlat lite men man känner mest för att vara inne när det snöar så här.

Imorrn ska vi fixa bilen så att vi kan besikta om den. Sen på tisdag ska jag o Anna på hockey =) ska bli kul att umgås lite.

Ljusparty!

Igår var det ljusparty som gällde. Mys =) Jessica, Anna o lilla Mattis kom strax efter 18 för att förbereda. Sen kom D's mamma, min mamma o Emma. Var mycket trevligt. Trots att vi var så få så fick jag ändå 257 kr att handla för =) Inte helt fel. Och det var ju inte helt fel att få träffa lilla Mattis. Han är så bedårande! Och så lena fötter =) Han gnudde lite när han låg hos mig, var bättre hos moster Anna. Längtar nästan lite tills man har en egen men det dröjer ett par år till. Haha! Jag har ingen brådska. Innan 30 är väl vad jag tänkt. Så jag har 8 år på mig.

Kissen var väldigt intresserad av Mattis bilstol. Hon la sig i den o sov lite. Hon ville väl följa med dem hem kanske eller så tyckte hon bebis lukta gott =) Nu ska jag ta o käka lite gott, är ju min namnsdag =)

oj?

har redan kommit igång. Känns bra. Var på gymmet strax efter 10. Gick 30 min på gångbandet o sen lite maskiner. Var hemma igen vid 11.30. Härligt! Har redan gjort det o klockan är inte ens tolv! Verkar bli en bra dag. ska ta o fixa lite här hemma, laga Daniel skjorta o kanske baka nåt? vi får se. Ikväll blir det ljusparty. Hoppas det blir bra. Är kul att träffa de som kommer, är väl därför jag har det egentligen. jaja... nu är jag hungrig. MAT!

bra dag

Har varit en bra dag idag. Var på jobet 8 till ca 12, o då satt jag mest o pilla med schemat. sen åkte jag o tanka o sen bar det av till Mjölby. tog bara 20min, trodde det skulle ta längre tid. men det är ju 120 dit nu så då går det ju fortare ;) haha! Men ddet var mycket lärorikt i Mjölby. Lite info om nya grejer o nya kampanjen. Jag har aldrig varit på den restaurangen förut så det var kul att se. Hur fin som helst! Matsalen såg ut som en helt vanlig restaurang. Jättefin ljus inredning och fina spegelpelare med växter runt. Mycket trevligt., Vi var klara vid typ 16.30 så då bar det av hemåt.

Har hämtat två paket idag med. Mina cheapo skor. passade bra =) O sen fick jag min mjukisisbjörn för att vi är isbjörnsfaddrar hos wwf. Jättesöt =) Japp så är det. Imorrn är jag ledig. o då blir det ljusparty! om vi är  tillräckligt med folk... blir bara 5... vill du komma? haha!

Avslutar det hela med en vacker ballad =) njut!


today....

hm... vad har hänt idag? Not much.... verkligen inget. gick bra på jobbet... ska visst till Mjölby på utbildning inför nya kampanjen imorrn. Har inte varit på den restaurangen förut så det ska bli intressant. annars är väl allt lugnt... ska ju ha ljusparty på onsdag, vi blir inte alls många men.... det är ju mysigt. ska ringa Anna sen o be om numret till hennes syster så att vi kan bestämma lite. det är ju hon som håller i det =)

Kanske ska ta o testa symaskinen? hmm.... har ju ett kuddfodral att sy.

Da weekend

Då var helgen över... Har varit väldigt skönt att vara ledig o jag har ju fått en del gjort. Idag har vi t.ex. städat ordentligt överallt. t.o.m torkat av alla skåp i köket. annars har vi mest tagit det lugnt. Igår var det alla hjärtans dag. Vi skulle ätit ute då men Daniel är sjuk så det blev inget med det. Vi får ta det en annan gång. Istället hade vi en mysig hemma kväll. Med god mat o efterrätt. Inte helt fel. Vi blev faktiskt lite nostalgiska igår o tittade på Lilla Sjöjungfrun =) Daniel kan ju i prinicip varje replik (sånt memorerar han) jag sjöng mest med i sångerna =) Väldigt bra film. Disney är ju inte alls lika bra nu, inte på den tecknade fronten iaf. Så det är kul att titta tillbaka. Vill se Skönheten o Odjuret igen med. Men den har vi inte...Aja. Fick ett sms av Moa igår, då hade de precis satt sig på planet ner till Thailand =) Härligt värre. Vore ju int ehelt fel att komma bort lite... men iaf. Hon skrev ett så gulligt sms =) Kommer bli lite tråkigare på jobbet utan henne... Men hon kommer ju tillbaka om ett par veckor. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu...OTH är slut o nu tittar jag lite på Gossip Girl... i brist på annat. Daniel sover så jag vet inte... får väl försöka hitta på nåt... Imorrn är det jobb iaf, får se om jag överlever.

fredag den 13

Allt har gått bra hittills o jag planerar att det ska fortsätta så. Kom nyss hem från lite ärenden. Först var jag o träna =) Träffade Sebbis o Johanna där. Inte bara jag som passar på. Sen åkte jag o kpte symaskinen. Sen åkte jag vidare till skopunkten. Fynda två par skor för bara 150 kr! Det tycker jag är billigt o bra =) Beställde ett par cheapo floor crashers igår för bara 230kr. Vilka fynd! Skor är bra! Nu kan jag med gott samvete ha en mysig hemmakväll. Fast D är ju lite sjuk så jag får väl ta hand om honom lite. Nu ska jag ta o vattna lite o se vad knaskatten har för sig... hon springer omkring som en galning.

dåligt omdöme...

Ber om ursäkt för mitt beteende ibland. Jag vet att jag är omogen o ibland oproffisionell men ja, jag vet inte... jag är en dålig människa... agerar innan jag tänker. Förlåt. Men det var ju inte bara jag...

lång dag

vaknade av klockan 5.20. Härligt. Var på jobbet vid 6. Då var det dags att städa. Matsalen har inte varit så fin på länge faktiskt. eller iaf inte golvet =) Bara att hoppas att de kan hålla efter... Eftersom jag var där så tidigt så gick jag hem vid 15. Då åkte jag o handla. Var nästan ett eko i kylen så det var välbehövligt. Nu sitter jag i min kära soffa (som vanligt) Börjar känna mig lite trött. men men... Ja... imorrn tänkte jag åka o träna o sen åka in till stan o köpa symaskinen. Blir inte den jag bestämde mig för först för de hade leveransstopp på den så det blir en annan modell. Lite mer funktioner. Får den lite billigare så det känns bra. Sen blir det väl fredagsmys som vanligt med god mat. Sen på lördag (alla hjärtans dag) då ska vi ut o äta. Mys. annars blir det väl mest att tvätta o kanske städa... fixa lite med symaskin =) hehe... ska laga Ds skjorta o sy ett kuddfodral. Japp, så är det... Ne, nu blir det mest en massa strunt så det är dags att sluta.

Hej hopp gummisnopp!

update

Var hos mamma o pappa igår en sväng, hämta försäkringspapprena till bilen och kolla til hur det går med nya köket. Det kommer bli så snyggt när det är klart!
På jobbet rullar det på... vissa dagar är bättre än andra... men det flyter. Imorgon ska jag vara där vid 6 så jag ska väl krypa till kojs snart. Ska se Top Modell finalen först o sen ska jag nog lägga mig o läsa lite. Har inte många kapitel kvar i min bok =) Men eftersom jag börjar så tidigt (för att vi ska städa) så får jag ju sluta vid 15. O då blir det lång helg =) De ringde om symaskin idag. Den jag ville ha hade de levernasstopp på tydligen så vi får se hur jag gör. Kunde få en annan modell lite billigare. Ska ringa dem imorrn. Nu är kl 20 så då är det dags! Ciao!

att vara elller inte vara

Igår efter jobbet åkte vi för att besikta bilen. Fick en anmärkning. Spindelleden vänster var glapp... så det måste vi fixa o sen ombesikta eller vad det heter. Men det var vanligt slitage så det är lugnt, inget vi kunde göra nåt åt. Sen hade han lite problem med bak bromsarna men det kunde ha med slasket ute att göra, ingen optimal dag att göra bromstest. Efter det åkte vi till symaskinshörnet. Har bestmt mig för en symaskin, blev något dyrare än vad jag tänkt från början men den komemr aqtt hålla i 15-20 år så det blir inte mycket om man tänker så. Blev en Pfaff select 3.0. Den kändes bra. Alla sömmar man behöver och lite annat smått o gått. De hade inga hemma för tillfället så hon skulle höra av sig när de fått hem den. Så då kan jag börja sy lite =) Blev inte mycket annat, lite mys hemma, nåra avsnitt av Fringe o sen Underworld.

Idag har det varit jobb. Mycket bra dag, massor att göra, hade kunnat vara 2 personer till eller mer kanske? meen det gick bra. Nu har jag duschat o D har diskat lite så nu är det väl dags att fixa maten... sen blir det kanske lite melodifestivalen? Om jag får D att se det förstås =I annars blird et nåt annat, Lilla Sjöjungfrun kanske? haha! Vi får se...

bra dag igår..

Igår efter frukost åkte jag ner till friskis o svettis för att träna lite. Gick ett par kilometer på gångbandet. Blev genom svett... var behövligt. Tänkte att jag ska börja göra det ett par gånger i veckan. Har ju redan betalat så det kostar ju inget extra =) Sen är jag kom hem bestämde jag mig för att köpa den där byrån jag länge velat ha =) Så då begav jag mig till Tonrby. Hittade en fin klänning på H&M som jag köpte =) Sen köpte jag byrån på IKEA. Modell Malm i färgen björk. Likadan som våra nattduksbord. Den byrån vi hade flyttade vi in till datarummet. Behövdes lite förvaring dit. Ska lägga lite dukar o sygrejer där i med tänkte jag. Går nog åt, iaf när jag har köpt min symaskin. har inte tagit tag i det än. Har inte haft tid ännu.

Var iaf kul att bygga ihop byrån =) Gick bra med. Var fullt med grejer på hela golvet... haha!

Idag har jjag varit på jobbet. Börja väl sådär när jag läste lite nån skrivit... vissa människor kan inte ta förändring... men med lite positiv inställning går det nog bra. Vi har haft en kassa som inte fungerat så jag o Martin åkte iväg o lämna den, Irra runt lite i Hackefors innan vi hitta den lilla byggnaden. Hade aldrig hittat själv. annars hände det inte så mycket faktiskt. Ganska lungt, gick väldigt bra. Blev lite mer vid skiftbytet så jag stanna en halvtimma för att hjälpa till lite i dtn.

Imorgon ska vi besikta bilen. Sen tänkte jag svänga förbi mamma o pappa för att hämta lite papper o se hur det går för dom med köket. de håller på att renovera =)

Ikväll blir det nog kanske lite fixi trixi med byrån. Plocka om lite o rensa lite kläder. Det är välbehövligt!

ljuva barndom

Sitter o drömmer mig lite tillbaka. LillErik brukar spela upp ett youtubeklipp från Aladdin så fort han kommer till jobbet... det får mig att tänka tillbaka på alla älskade disenyfilmer o sånger som man såg när man var liten. Aladdin är ju verkligen en favorit och lilla sjöjungfrun o lejonkungen o många andra. Skönheten o odjuret är ju så fin. O alla dessa underbara sånger! Har suttit lite o kollat på youtube. Då kom jag på en låt som jag bara älskar. Somewhere Out There ifrån filmen Fievel i America. Den är så fin! Lyssna själva.



Sen kom jag att tänka på min älsklingsfilm. Landet för länge sedan. Den är ju för underbar!! Älskar lillefot och kvacky. Fick den av Daniel på DVD för ett par år sen. Det var en bra present, Har verkligen alltid tyckt om den filmen. Det är en fin låt i den med. If we hold on together. Hittade inget bra klipp på den men sök gärna själva, eller varför inte se filmen? Den är så sorglig och så underbar! Rekomenderar den varmt.

det kliar i fingrarna!

Hade en mycket trevlig kväll igår =) Blev en liten sväng ute på Harrys med. Åkte hem vid typ 2. Skulle ju upp tidigt. Var sjukt trött när jag gick upp. Gick som i dvala på jobbet. Hann ju bara sova drygt 3 timmar. Var klar vid 11.30. så det var bara hem os voa igen =) Gick upp vid 14.30. haha. Härligt värre. sova bort hela dan. Är fortfarande väldigt seg men... får ju sova snart igen.

Har varit lite segt idag av olika anledningar... just nu så känner jag bara hur det kliar i fingarna. Vill verkligen göra något. kanske ska skriva lite, rita lite.... kanske skulle börja virka eller nåt. Ska kolla lite på symaskin så får jag pyssla lite så. Har inte gjort något kreativt på länge (okej, fotoboken till Anna var kreativ =)) så jag tycker nog att det är dags nu. får se vad det blir. Fungerar ganska bra att skriva av sig. Lite av kliet släpper. Men ja... jag vet inte. Är svårt att veta vad man vill. vet inte vad jag ska göra nu... men något blir det kanske...