Vintern rasar....

Valborgsmässoafton alltså. Hmm.... ja, o jag sitter hemma framför datorn med tvn igång. Daniel gick iväg o satte sig vid datorn han med så... ja... tycker inte att valborg är så märkvärdigt. Grillat har vi gjort aif =) Årets första faktiskt. Jobbar imorrn vid 7 så jag kände inte för att hitta på för mycket. Kanske går en sväng senare, om Daniel mår bättre. En dålig dag idag.

Imorgon fyller mormor år! Då ska vi dit. Tänkte ha min nya klänning då =) sen kommer en överraskning, som bara jag vet om, hehe... inget märkvärdigt men kul ska det bli, var ett bra tag sen. sen blir det väl mys här hemma som vanligt. På lördag är jag bjuden till Anna. Bosse skulle visst ha en massa kompisar där så Anna ville inte vara ensam tjej =) hehe, o självklart ställer jag upp! Malin skulle nog också dit tror jag.

Har haft huvudvärk i 4 dagar i rad nu, fast idag har det faktiskt varit helt ok. Tror jag behöver koppla av lite. Därför bytte jag bort en del av mitt pass imorgon till Stoffe (tack ska du ha =)) så jag jobbar bara 7-10. Bara månadsinventeringen sen får jag gå hem. Jag behöver verkligen det. Har jobabt två helger i rad och ska göra det efter den här helgen med så jag behöver dessa dagar för att vila upp mig, för att orka med. Är så himla mycket att tänka på o förbereda. Längtar faktiskt till kursen jag ska på i juni, även fast jag inte är ett dugg förberedd så ska det bli skönt att komma bort. Bo på hotell, äta god mat, umgås med Mathilda. Hade väl varit trevligare om de tinte var jobb det handlade om men det spelar ingen roll, behöver verkligen komma bort från restaurangen för att kunna börja om, eller för att få nya krafter, att orka med.

Nu kom Daniel in så nu ska jag umgås med min älskling istället för att sitta här och yra...

härligt värre

Fick min telefon idag. Så fin =) men jag måste säga att den krånglar lite. Hittade inte minneskortet bla, o sen är den ganksa seg när man bläddrar mellan låtar o menyer. Men man vänjer sig väl.

TVn däremot. helt underbar. Fick ihop allt =) Det är bara att ändra så att kanalerna är på rätt plats sen är allt klart. Fick in hemmabiot idag med. funka inte igår men jag köpte en optisk kabel o då funka det diekt.

Var o träna med Anna idag =) Var inte så mycket folk som jag trodde. Skönt att träna iaf. Kommer ha sån träningsverk imorrn, o då ska vi gå spåret. Känns skönt o ha nån annan som peppar. Annars skulle jag inte ta mig iväg så mycket.

Nu ska jag återgå till min knasiga mobil o sen ska jag sova.

cykel på köpet

Då va man en cykel rikare men med mycket tunnare plånbok. En ny TV blev du ju också =) Vi har pratat länge om det och vi behöver lite fler HDMI utgångar. Så det blev en samsung LED-tv 46" Det senaste såklart. Vi skulle haft en billigare men sen visade säljaren oss den här och vi blev helt sålda. Vilken svärta! Helt fantastisk. berättar mer imorgon. Ska koppla in den nu. Tjollahopp!

cykeltur

Det var soligt o fint när jag gick upp vid 10, men sen när jag ätit frukost och skulle sätta mig på balkongen så gick solen i moln. Blev kallt så det gick  inte sitta kvar. Hade ju tänkt sola lite, är ju hur blek som helst. Men jag antar att det kommer vara fint hela veckan nu bara för att jag jobbar varje dag...

Cyklade iaf ut till Tornby. Hittade ett par ballerinaskor som jag köpte, ett halterneck linne och en klänning. Så det blev lite pengar spenderat. Inte det jag tänkt mig men bra blev det =)

Nu ska jag ta o titta på OTH o sen ska jag läsa lite i nattfåk. väldigt spännande =)

Varma sköna lördag

Vilket underbart väder det har varit idag. Helt fantastiskt. Synd bara att jag jobbat idag... Men det gick bra iaf. Verifiera Erik som skiftis. Han är väldigt duktig måste jag säga =) Var även ansiktsmålning idag. Den skötte Stoffe. Han är inte den man först tänker på vid ansiktsmålning kanske men barnen verkade tycka det var kul o fina blev de =)

Jobbade 4,5 timma bara så jag ska inte klaga, kunde varit värre. Imorrn ska jag iaf ta vara på det fina vädret (hoppas att det håller i sig) Ska sola lite på balkongen o sen cykla ut till tornby o spana in lite skor. Se om jag hittar några fina jag kan ha på bröllopet, kan ju vara bra att hinna gå in dom ordentligt. Funderar på om man ska ha lite högre klack =) får se om jag hittar nåt, annars blir det väl nåt annat som vanligt =) Komemr int ehem tomhänt iaf, det gör jag aldrig.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Har redan ätit. Gott. Får se vad som händer...

8år med älsklingen

Det är väldigt lång tid. Känns som en evighet men det är ju lika underbart som alltid, har haft våra ups and downs men just nu är vi på topp =) Älskar honom av hela mitt hjärta! Så kvällen kommer att bjuda på god mt och en massa mys tillsammans.

Var o träna med Anna på förmiddan. Gick bra, sen gick vi en sväng på stan. Hon ville kolla in lite klänningar. Finns så himla mycket fina klänningar men när ska man ha dem? Skulle vilja ha massor =) älskar klänningar!

Fick svar om lägenheten idag, den gick till nån annan. Var väl likabra det. slapp vi den dubbla hyran i två månader, men lite trist var det... man had eju hoppats. Men vi får hålla ögonen öppna så kanske vi hittar den rätta för oss.

Nu ska jag ta o förbereda maten.


lång dag

dagen har varit lång. Stannade kvar efter jobbet för att skriva ut schemat. var hemma 18.30... så jag är lite sliten. men ikväll ska jag bara ta det lugnt o njuta för imorgon är jag ledig, och då ska jag träna med Anna på morgonen. Sen får vi se. Daniel och jag firar 8år så vi kanske går ut o äter. Eller så kanske vi bara gör något gott här hemma o myser till det riktigt ordentligt. Vi får se.

Nu ska jag titta på desperate housewifes. imorrn får vi se hur det blir med lägenheten. Vill inte hoppas för mycket... blir säkert inget med det. Alla vill ju bo i gottfridsberg.

då var helgen slut

Ja lägenheten var jättefin. stor balkong, diskmaskin stora sovrum. lite mindre vardagsrum än vi har men väldigt bra ändå. Så vi ska nog tacka ja till den. Sen är det bara att vänta o se. sen åkte vi hem till daniels päron. Där jöds det på varmsmörgåstårta. Perfekt, då slapp jag vara hungrig =) sen bar det av o hämta Anna. Var  väl lite långtråkigt där kanske men vi fick se lite nya fina grejer. Man blir ju så köpsugen. Köpte lite ljus bara, inget annat. Får vänta tills jag har pengar.

Nu är jag hemma iaf. Ska koppla av lite här hemma. Fixa lite o äta o sen njuta framför tvn kanske... hehe

hur spenderar man en lördagkväll?

Ja, idag var jag på jobbet iaf. Var en del att göra. Måste har varit någon cup eller nåt för det kom två fotbollslag runt 22-23. Alla kämpade på så det kändes bra. Skönt att kunna vara med en stänging så där ibland så att jag kan förbättra schemat lite. ska diskutera lit med Peter angående det också tror jag. speciellt nu när det börjar bli varmare. Lär bli fler gäster sernare på kvällarna.

Annars idag har det varit lugnt. Tvättat o lagt upp ett par byxor som var för långa. Ska nog ha dem imorrn. Ska nämligen iväg lite då. Fröst ska vi iväg o kolla på en lägenhet. Vi fick erbjudande av stångåstaden så vi ska kolla innan vi svarar tänkte vi. Hyran var i högsta laget men jag tycker det kan vara värt att titta iaf. Kanske är värt pengarna? Sen ska vi fira Daniels mamma o pappa. Släkten kommen. Sen ska jag med Anna på PartiLitemöte eller vad man ska säga. Vet ej hur dags det är än men jag täntke ringa henne imorrn o höra. men som sagt imorrn har jag att göra. Vet inte riktigt när jag ska hinna äta men... får väl kanske bli en korv på vägen eller nåt? Eller så får jag helt enkelt svälta. eller nej... det är nog inte så bra.

Klockan börjar bli mycket. Men jag tänkte svara på Graflundsenkät som de skickat till oss. Kan vara bra att få sin röst hörd.

sorglig

Kollade runt lite på youtube. Hittade en jättefin sång. Så sorglig. Den får en att tänka på de man saknar.



Kan det bli bättre?

Har haft träningsvärk i magen idag... Gör ont när jag skrattar... :)

Kom nyligen hem från en 2,5km promenad med Anna. Så skönt det kan vara att bara gå. Helt otroligt. Vi ska försöka få in det ett par gånger i veckan. Vi får se hur det går. Men det känns bra att ha någon mer som motiverar. Känns lite trist att försöka ta tag i sig själv o ge sig ut o börja träna o motionera. Jag behöver det här grymt mycket. Jag kommer må mycket bättre och sen kommer väl förhoppningsvis midjemåttet att minska. Det är min plan iaf.

Orkar inte skriva om jobbet... men jag gör det väl ändå... Ursäkta språket men den där j**la gubben är fan i mig sjuk i huvet. Man står inte o skriker åt en person bara för att den har gjort ett misstag... Fy fan.

Imorrn börjar jag 7. Ska städa lite, får besök på måndag så det måste vara tipptopp. Nu ska jag ta o surfa runt lite. Sen ska jag nog ta o börja läsa en ny bok. Läste färdigt den jag höll på med igår. "Den ryske vännen" av Kajsa Ingemarssom. Den kan jag rekommendera. Spännande. Tycker om alla hennes böcker. Den första jag läste var "små citroner gula" Fastnade direkt. Det var då mitt läsintresse började komma tillbaka. Får se var jag har för böcker i hyllan... Daniel vill att jag ska läsa "Nattfåk" så det blir kanske den. Vi får se.


Älskar lediga onsdagar =)

Igår var vi o åt påskmat hos D's päron. Hans pappa fyllde 55 igår också. Men det var bara familjen. Släkten komemr i helgen. Hans mamma fyller ju nästa vecka så de slår ihop det till samma. Blir väl enklast så.

Idag har jag varit o tränat med Anna. Känns skönt att komma igång ordentligt. Hon tyckte vi skulle planera vår träning. Två gympass i veckan och sen ett gångpass elelr så. Det vore ju toppen. Vi får göra upp något schema. Imorrn ska vi nog ut o gå iaf om inget annat kommer ivägen.

Var hur som haver vädligt skönt att träna, men väldigt jobbigt också förstås... Var helt död efter 10min på crosstrainern. Har ingen kondis kvar... sen på eftermiddan åkte D o jag ut till plantagen o shape. skulle handla present till hans föräldrar. Vi hittade det vi sökte och vi är nöjda. Skönt att ha det överstökat. Sen fyller hans syster om ett par veckor o då blir det lite svårare att hitta på nåt...

Ikväll är det Greys Anatomi som lockar. Imorgon är det jobb som vanligt. o på fredag med... på lördag ska jag jobba stänging. Ska faktiskt bli väldigt kul, har inte kört skift en lördagstänging på evigheter så det ska bli spännande. (tänker på dig gumman) Nu ska jag ta o fixa lite på datorn... ska nog installera vista tror jag, blev sugen när Daniel skaffade det, haha!


Glad påsk!

Solen skiner o det är riktigt härligt väder ute! Ska nog ta en promenad i rydskogen senare när Daniel vaknat. Får tvinga med honom :)

I fredags hade vi det lite mysigt här hemma. Åt god mat, kex, ost o vindruvoroch såg på film. Igår blev jg tvungen att jobba ett par timmar. Peter ringde o frågaq om jag kunde gå dit nåra timmar för att stötta lite O jag hade inget för mig under dagen så det fick bli så. Gick bra, var inte så farligt mycket. Stanna i ca 3timmar så det var lugnt. Sen bar det av hemåt duscha o gjorde mig iordning. var ju hos mamma o pappa igår kväll. Därr bjöds det på grillspett och sen lite spel o prat. Vi spela Planet Earth som pappa fick av oss i födelesedagspresent. Mycket underhållande. var inte hemma förrän vid tolv. Så det blev en helkväll. nu idag händer väl inte mycket. Ska tvätta lite, sen blir det påskmat, kanske en promenad som sagt.

rosa!

Dagen har varit intressant. Mycket mer försäljning än planerat. Gick ändå väldigt bra måste jag säga. De var sjukt duktiga allihopa. Var en hel del barn som ville bli målade. ett ggäng grabbar i 12-13 års åldern även... hmm... ja, varför inte.

Kom precis hem från stan. De ringde tidigare idag och sa att mina skor kommit. Så nu har jag mina rosa converse :D superfina.

Nu är jag ledig i 3 dagar =) ska bli så skönt med lite påskledigt. Ska ju vara fint väder så det ska bli skönt.

Nu ska jag ta o ringa hem o sen ska jag äta =)

dymmelonsdag

Ja inte har det varit något speciellt med det men... det är ju så dagen heter i påskveckan =)

Jobbat idag med. Vi har såna extremt jobbiga brunnar på jobbet. de liksom pumpar upp vatten så det har varit vatten i hela restaurangen... eller ja, iaf i backroom. Men imorrn kommer de kl 8 och fixar. Tidigare har de gått tillbaka av sig själva men idag så fortsatte de även fast vi gjorde vad vi kunde... men men... hoppas det gått bra för dem nu ikväll iaf. Vi får ju se hur det ser ut imorrn när jag kommer.

Efter jobbet åkte jag en sväng till Tornby. Köpte bl.a. en väska på hm. Ville ha en lite mindre axelväska. Hade sett den på rowells i brunt men de fanns bara i svart eller vitt så det blev en svart. Mera jag. Sen nu när jag kom hem satte jag mig framför tvn... hade ju tänkt njuta till Greys Anatomi men inte då... det är ju hockey!! Likadant igår när jag ville se dhw. hade väl varit kul om det var LHC men de åkte ju ut... Dålig stil alltså! Men men, får väl vänta till nästa vecka då.

Nu väntar jag på att Daniel ska komma hem. Han hade visst träffat en gammal kompis till mig idag. Hon hade sagt att hon gärna ville träffas och det skulle ju vara kul. har itne sett henne på ca 1,5år. Sedan dess har hon fått barn, så det vore väldigt kul att träffa henne igen! får vl ta o ringa henne eller så nån dag.

Imorrn är det skärtorsdag. Då ska vi ha lite ansiktsmålning på jobbet. Får se om det  några barn som vill nli påskkärringar =)

Dagen...

Dagen har varit bra. hade ATCQ besök på jobbet idag. Han är anställd av levernatörerna för astt kolla hur råvarorna är nä
r de kommer till restaurangen och hur vi hanterar dem. Mycket lärorikt. Lite som vi behöver jobba på och sen lite som var bra. Ett bra besök helt enkelt. Sen hämtade Emma mig efter jobbet. Vi skulle ta en fika på stan. Kolla runt lite i affärer o så. Köpte ett jättefint nattlinne =) man måste ju vara vårfin även när man sover!

Nu är det bara två dagar kvar, sen är jag lite ledig! Blev så att jag får köra dagskiftet på torsdag, skulle gått stänging egentligen men under de omständigheter vi har så kör jag skiftet. Ska bli väldigt kul faktiskt! Var ett tag sen så det är dags nu, är skönt att "bara" få köra skift ibland o inte tänka så mycket på allt annat runt omkring. Har visserligen bestämt massage med Anna på torsdag dag men jag får höra om hon kan nån annan dag... eller på kvällen. vi får se.

Såg nu att det är hockey på kanal5 vilket innebär att det itne är något dhw ikväll... är mycket besviken!! Får väl se House eller kanske borde jag diska lite?

Värme!

Så härligt det är med denna värme... bara trist att man jobbar under de mest soliga timmarna :/

Såg på inloggningssidan någons inlägg om glass. Då var jag tvungen att gå in på GB's hemsida och kolla upp min favorit glass. Den fanns tydligen mellan 1993-1996 och hette Banana Joe! Mums!! Jättegod bananglass med chokladöverdrag. Kan det bli bättre? Tydligen tyckte visst GB det men jag är väldigt besviken. Kanske ska ta o skicka ett mail och föreslå att de skall ta tillbaka den. Är ju dags igen, inte alla småttingar som fått pröva denna delikatess.

var det spakväll som gällde. Var hos Anna halv fem och då skjutsade Bosse oss till Ekoxen. Där vi hade hela omklädningsrummet och bastun för oss själva. (Lite jobbförmåner måste man ju ta sig) Härlgit värre iaf. Mycket prat o flams och lite kall cider för att klara av värmen i bastun =) Blev två ansiktsmasker och en hårinpackning, lite bodyscrub. Vi blev som två helt nya individer. Man känner sig verkligen så himla mycket renare. Sen gjorde vi oss iordning och så kom Bosse och hämta oss. God mat hade han gjort åt oss, tacotårta. Han är allt bra snäll den killen, inte alla som har en kille som lagar mat åt en... Sen efter maten blev den en hel del singstar, som alltid. Blev ganska hes där efter ett tag, men fan va kul det är. Sen testade vi Lips också. Var lite krångligt att förstå men det lossnade efter ett tag. Fast en del grejer man skulle göra var hel lustiga.

Igår var vi o fira Daniels kusin. De har en så stor katt. En main cone. Säkert mer än dubbelt så stor som vår. Men så fin. Sen åkte vi hem en kortis till mamma o pappa. Hämtade skattemärket till bilen. Sen åkte vi till det nya Coop ute i berga. Helt okej, nytt o fräscht. Sen passade vi på att köpa med oss goda pizzor hem med världens godaste currysås på. Man måste ju passa på när man är i Berga så att säga.

Idag har det bara varit en massa jobb. Är stel i musklerna i nacke o axlar... ska ringa Anna sen o boka en dag då hon kan massera mig. Imorrn är det mera jobb o sen ska jag fika på stan efter jobbet. Ska bli trevligt.

Känns som om jag suttit o skrivit en hel uppsats. Haha! Men jag kan ju avsluta med några fina bilder på lördagen.

Här har vi peel off maskerna på oss, glansiga o fina

Här börjar masken lossna, eller nej just det, Anna ömsar skinn!

Åh sen.. crazy as always


Våren är här!

efter ett bra tips från Anna har jag precis avslutat min piggelin =) Mums vad gott det är!

Är precis hemkommen från en dag på stan med Anna. Tog cykeeln o mötte upp henne o sen for vi ner till staden. Mycket folk så klart, solen var ju framme. Kö till bosses. Det är nåt speciellt emd Bosses alltså. Vi kollade lite i affärer. köpte lite masker på HM som vi ska ha imorrn på vår spakväll =) Blev en hel del skotittande. Anna försökte hitta några fina att ha på sitt bröllop. Själv tycker jag ju mest att skor är hur bra som helst =) Beställde faktiskt ett par rosa converse. Blev lite kär så fort jag såg dem så kosta vad det kosta vill. De kommer nästa vecka. daniel rynka lite på näsan när jag berätta att jag beställt rosa skor. men fina är de. Sen gick vi till bröllopshuset för att se om Annas klänning kommit. men den kommer itne förrän mitten av maj. Men jag fick se den som hängde i butiken iaf o den var så vacker! Hon kommer att vara så vacker på sin bröllopsdag! Fanns sjukt mycket fina klänningar. Lite synd att ma´n inte har användning för såna så många gånger i sitt liv. man får vara glad om man får ha en vacker fest/bröllopsklänning en gång i livet.

Jag måste försöka hitta några fina skor jag kan ha på bröllopet. Men än är ju ingen brådska. Har ju inte riktigt bestämt om jag ska ha den blommiga klänningen jag köpte på HM eller om jag ska köpa nåt annat. Kanske åker upp till El stockholmo till syster o kollar lite. Hon är ju förresten i Thailnad nu o steker. Härligt! Lite avis är jag ju måste jag säga. Skulle ju inte vara helt fel att vara där i värmen.... men sommaren är ju på väg hit med.

Nu inväntar jag att jag ska börja jobba. Är knappt en timme kvar. Kollar lite på the 70s show så länge sen bär det av till en fredagsstängning.

seg

har ont i huvet... känner mig helt slut. Skulle bara vilja sova lite men jag jobbar stänging imrrn så jag borde vara uppe ett tag...

Dagen har varit bra. Peter ringde o beställde min telefon idag. Blir en Sony Ericsson w715. Fin =) Visserligen kostar den lite men vadå. Prylgalen som jag är måste jag ju satsa. Man måste ju ha det senaste. Haha! Hade introduktion idag med alla nya. Gick bra. Sebbis satt med. Ska bli kul med lite ny energi. Det behöver vi verkligen.

Nu ska jag ta o ringa Anna, bestämma lite inför lördag. Längtar.

april april!

Inga skämt än inte... vad jag evt iaf. Visserligen hade de skrivit i loggboken på jobbet att det skulle komma en beställning 9.10 på 36 frukostmackor. Vi hade bara 14 så vi gjorde iordning dem. Men kom det några som skulle ha mackor? Nej... som tur var var vi hungriga så det blev bara waste på 5 st... men ändå. Onödiga pengar. Hoppas verkligen att det var någon som ringt in o skojat annars var det inget roligt aprilskämt. Kostar en himla massa pengar.

Jaja... Somna inte förrän halv tolv eller så igår. Sen ringde klockan vid 5.45. Usch... men det var bara att pallra sig upp. Var nästan ljust när jag gick till jobbet. Härligt med sol! Har varit fint väder hela dagen! Riktigt vårväder! Så då var det skönt att sluta vid 15. Passade på att åka till Tornby en sväng. Tänkte kolla lite på skor o sen vore det ju kul med en ny jacka. Hade väl tänkt mig ett par streetskor eller converse eller så men inte då. Ett par sommarsandaler blev det =)

Riktigt fina tycker jag!

Hittade ingen jacka heller. Gick in på IKEA o handla lite smått. Sen åkte jag o handla lite mat. Sånt som går åt.

Imorgon börjar jag vid 10. Skönt =) Sova lite. Har Intro på kvällen med de nyanställda. Ska bli kul. sen jobbar jag stängning på fredag. Sen är jag ledig i två dagar! Jippie! Ska till Anna på lördag. Massage! O en massa mys såklart. Sen på söndag fyller Daniel kusin så då ska vi fira honom. Men det var vid 15 så då har vi ju kvällen att umgås på. Känns inte som om vi träffas lika mycket nu. Eftersom jag jobbar mest dagar o han jobbar kvällar då han jobbar. Vi går liksom om varandra. Men men. Därför är det skönt med lite helg. o nästa vecka är jag ledig fre-sön. Är ju påsk då så det kan vara lite skönt. Vi har inga planer än men det kanske blir lite påskmat här hemma eller nån annanstans. Who knows.

spana in mina nya gardiner i bakgrunden =) Härligt ljusa!